VIDEO Nigel Farage: “You can’t have open-door immigration without terror”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Nigel Farage, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Nigel Farage: “You can’t have open-door immigration without terror”

 1. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  De volgende AUB ! Huppekee,weg ermee !

  Nieuwe aanslag voorkomen in Antwerpen

  ANTWERPEN – Een dag na de aanslag in Londen is in Antwerpen mogelijk een nieuwe terreurdaad voorkomen. Een man in camouflagekleding heeft geprobeerd met zijn auto de drukste straat van de stad, de Meir, op te rijden. Hij is gearresteerd.

  De wagen met Frans kenteken werd door militairen tegengehouden op de hoek van de Sint-Michielskaai. Dat heeft burgemeester Bart De Wever gezegd tijdens een persconferentie over het incidident. De man van Afrikaanse afkomst sloeg op de vlucht maar kon worden gearresteerd.

  Het voertuig zou aanvankelijk door rood zijn gereden.
  In de auto zaten mogelijk explosieven en/of wapens.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Ik denk dat ze, de overheid en de linkse burgers, het nog niet zullen snappen als de aanslagen hier in Nederland zullen beginnen. En dat dit zal gebeuren is een ding dat zeker is. Gezien de verslechterde relatie met Turkije, welke overigens heel begrijpelijk is, want Turkije heeft ook de islam als leidraad en Denkt ‘über mächtig’ te zijn boven ieder ander volk in Europa en de wereld.

  Er IS een 5e kolonne ik elk land en er zijn onder ons burgers die geen echte Nederlanders zijn en die, als het erop aankomt voor hun ‘geloof’ en voor hun tweede nationaliteit, lees: echte vaderland, zullen kiezen. Er zijn er al drie in de Tweede Kamer, waar we met zekerheid van kunnen zeggen, dat zij tot deze groep behoren. En ZOIETS zit in ons parlement als volksvertegenwoordigers. Niet ons volk, echt niet.

  Wij, in Nederland, de Nederlanders, die deze mensen ruimte hebben geboden om hier te leven zoals wij, met zelfs meer voordelen en privileges dan de hier getogen en geboren Nederlanders, omdat we een ruimhartig land zijn die minder bedeelden wil helpen, moeten nu vrezen dat we van binnenuit ons land, letterlijk zullen worden verraden en vernietigd, door de door ons geholpen en als ‘eigen’ opgenomen immigranten, ten gunste van een duivelse ideologie en van hun dictators.
  Dit volk is gewoon dom, barbaars en gek. En dat is onze idiote regering ook.
  Nog steeds komt iedereen hier binnen, blijven de grenzen open, worden er geen echte controles toegepast, krijgt gajes dat hier niet hoor en géén recht heeft op asiel, nog steeds de kans om hier binnen te komen en zelfs rechtszaken te starten, hoewel de wet overduidelijk zegt dat ze eruit moeten. Blijft de stroom maar doorgaan van zogenaamde vluchtelingen, die in werkelijkheid moordenaars, tuig, criminelen, verkrachters, oorlogsmisdadigers en luie gelukzoekers en last but not least terroristen zijn, die hier gewoon niet horen en binnen zouden mogen komen en dit ook niet zou gebeuren als de grenzen bewaakt zouden worden en dit zooitje duivels er niet in zouden komen.

  Misschien moet er echt eens iets ergs gebeuren, misschien dat het spreekwoord ‘wie niet luisteren wil, moet voelen’ deze waanzin eindelijk zou kunnen doorbreken.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  En ik heb al gezegd waarom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s