3Sat: Grenzeloze haat en oproep tot geweld tegen hoogzwangere Frauke Petry

Screenshot_41

“Cabaretier” Rainald Grebe: Propaganda voor geweld tegen Frauke Petry in 3Sat. Grebe wenst Frauke Petry openlijk de krassen in de hals en van de Antifa schoppen in haar hoogzwangere buik.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

3Sat is een openlijk politiek-correct consortium onder leiding van het ZDF.

Rainald Grebe (Keulen, 14 april 1971) is een Duitse liedjesschrijver, acteur, cabaretier en auteur. Rainald Grebe groeide op in een evangelisch-burgerlijk gezin in Frechen bij Keulen. Zijn vader, Werner Grebe, was professor voor bibliotheek-aangelegenheden. Aan zijn opvoeding kan het dus nauwelijks hebben gelegen, dat Grebe werd, zoals hij nu is. Of toch? (Sarcasme modus uit.)

Michael Mannheimer Blog

De oproep tot geweld tegen een hoogzwangere is geen satire. Het is een misdaad!

Satire? Hier kan ik niet om lachen! Een dergelijke in-smerige oproep tot geweld, zoals hier de Duitse “cabaretier” Rainald Grebe deed tegen de cheffin van de AfD, Dr. Frauke Petry, openlijk op 3Sat, een publiekrechtelijke tv-zender onder leiding van het ZDF (directeur: de vermoedelijk tot de islam bekeerde Thomas Bellut ) heeft evenveel met satire te maken als moppen over vergassing van Joden met een mop te maken hebben.

Satire is in dit geval niets anders dan een rechtvaardigend goedpraten (“vrijheid van kunst”) van een onverholen oproep tot geweld tegen een hoogzwangere vrouw. Als deze schofterige Grebe de hoogzwangere cheffin van de AfD, Frauke Petry, ter opwekking van de bevalling een pak slaag van de Antifa toewenst (daar lacht het publiek om!) dan is het duidelijk, wat hij daarmee bedoelt! Kijk hier vanaf 05:20.

De openbare moraal is in elkaar gestort. Zoals gestimuleerd door de Frankfurter Schule

Laten wij eens bekijken waarmee Grebe zich dus solidair voelt:

Met de Antifa, de gevaarlijkste terroristische organisatie van Duitsland. De organisatie, die voor

“massale verkrachtingen van Duitse vrouwen ” reclame maakt, die pleit voor een “nieuw bombardement op Dresden,” die geluidsbanden in bezit heeft met de tekst “Duitsers zijn geen mensen”, die openlijk oproept tot het “afbranden van kerken”, die bij de laatste overstroming oproept om “de dijken te laten springen,” omdat men de “Duitse zwijnen zo graag ziet lijden,” die zich solidair verklaart met de meest genocidale ideologie in de geschiedenis der mensheid: de islam (300 miljoen doden gedurende de expansiegeschiedenis van de islam), die “Duitsland moet sterven” op haar plakkaten voor zich uitdraagt – en die niet in de laatste plaats verantwoordelijk is voor honderden aanslagen tegen de politie met honderden gewonden, voor honderden brandstichtingen, voor het afbranden van honderden auto’s en het afbranden van bureaus van de AfD.

Dat zou Grebe, als hij dit leest (hij zal het lezen) allemaal niet geweten hebben? Hij heeft het geweten. En hij zal er voor ter verantwoording worden geroepen. Het maakt zonder twijfel deel uit van het criminele politieke establishment, dat zich verplicht voelt tot genocide op de Duitsers. Dat de enige parlementaire oppositie die wij nog hebben, de AfD, criminaliseert. Dat openlijk oproept tot moord op Trump (Josef Joffe in ARD). Dat met onuitsprekelijke en leugenachtige haatberichten het Duitse verzet tegen de Merkel-dictatuur belastert als zijnde verzet van Nazi’s.

Grebe is geen goed mens. Hij is een slecht mens. Hij is één van hen die hun eigen volk dood wensen. Omdat hij van stellingnames, zoals hierboven te zien viel, zou kunnen afzien. Zou hij, als hij zou weigeren een hetze te voeren tegen de Duitsers, van de bolsjewistische media geen opdrachten meer krijgen, dan zou hij nog altijd de keuze hebben om ander werk te zoeken. Er zijn ergere dingen denkbaar dan niet meer als komiek te kunnen werken. Maar Grebe geeft er heel duidelijk de voorkeur aan mee te huilen met de wolven in het bos. Dat is volledig zijn persoonlijke keuze. En daarop wordt hij beoordeeld.

Een volk moet zich afschermen van dergelijke interne vijanden en ze bestraffen. In Wenen werden naar aanleiding van de laatste belegering door de Turken verraders in het openbaar gevierendeeld. Ter afschrikking. Hier krijgen verraders zendtijd op de televisie en worden overladen met ridderordes en oorkondes. Want in Duitsland is het verraad allang de zaak van de leiding geworden.

Hoe lang wil het Duitse volk zich nog laten vernederen?

Wanneer staat de soeverein eindelijk op? Wanneer zorgt hij er eens voor dat lui zoals deze Grebe, de onuitsprekelijke Josef Joffe, de niet minder ontzettende Jakob Augstein (deze snoot in een tv-uitzending voor het oog van miljoenen kijkers zijn neus in de Duitse vlag), alle bazen van de SPIEGEL, taz, Süddeutsche, Frankfurter Allgemeine, Die Zeit, Stuttgarter Zetung enz., enz. hun verdiende straf krijgen? Hoe lang wil het Duitse volk zich nog laten beledigen en uitschelden? Hoelang wil het zich nog laten aanleunen dat het eigenlijk uit Nazi’s bestaat?

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

35 reacties op 3Sat: Grenzeloze haat en oproep tot geweld tegen hoogzwangere Frauke Petry

 1. oeps48 zegt:

  Er zijn Duitsers en moffen. Helaas moet ik vaststellen, dat er in Duitsland nog heel wat moffen wonen.

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Zoiets kan toch niet zonder consequenties blijven?

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat Frauke Petry per direct een aanklacht tegen die Grebe moet indienen.
  Kat in’t bakkie.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik heb vaak een bittere smart gevoeld bij de gedachte aan het Duitse volk, dat individueel zo achtenswaardig en als geheel volk zo miserabel is.

  Johann Wolfgang von Goethe.

  Geliked door 4 people

 5. Flo zegt:

  Kapitalen ,in de miljarden euro’s krijgen ze van de regering via verplichte afdracht van kijk en luitergeld,om de huidige smerige politiek in stand te houden ,Judasgeld ,media verzwijgt alles en stelt altijd de verkeerde vragen .zegt genoeg dat Schultz matenloos populair is ,een engerd ,die straks aan de macht komt ,net als je denkt slechter kan het niet worden .

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  En dit soort gewetenloze schoften presenteert zich als het geweten van Duitsland. Het zijn de Alte Kameraden van GroenLinks en D66. Vlak CDA, SP en VVD ook niet uit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Ik vraag me af of Frau Petry – zoals Wilders – ook bescherming krijgt. De hier beschreven bedreiging staat gelijk aan een doodsbedreiging. In dat geval zou een overheid met verantwoordelijkheidsgevoel bescherming moeten regelen.
  Daarnaast zou de Duitse Justitie een vervolging in moeten stellen.
  Indien de Duitse overheid in gebreke blijft zal de bedreigde partij zichzelf moeten beschermen met alle gevolgen voor de eventuele aanvaller.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Nemesis zegt:

   De Duitse overheid, iclusief al z’n organen (zoals justitie,rechters) hebben tegenover het Duitse volk en heel zeker niet tegenover de AfD geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel. Ik durf zelfs te beweren, eerder het tegenovergeszelde. Of Frauke Petry persoonlijke beveiliging van de overheid krijgt, waag ik te betwijfelen.

   Like

 8. rony stokart zegt:

  3SAT is mijn geprefereerde zender (vandaag bv. van 1450u tot 1830u mooie en vooral interessante doku´s over Italia). Maar buiten hun dokumentaire´s is het inderdaad een filiaal van het sehr racistische ZDF. De meeste journalisten(?) hiervan zijn rechtsteeks of onrechtstreeks gesponsord door de fameuze Soros. En door hun niet aflatende haatpropaganda hopen ze te kunnen laten vergeten dat hun ouders of grootouders hartsgrondig graag de Nazi´s ondersteund hebben. Duitsers blijven Duitsers, meelopers. Kortom walgelijke schweinen. Met mijn verontschuldigingen tegenover de varkens.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Aanklagen deze kloothommel.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Ik denk dat een aanklacht niet helpt. Er zal door de gelijkgeschakelde duitse rechterlijke macht geen vonnis worden geveld. Wat wel afdoende is om dit heerschap ala Theo van Gogh te straffen. Dood op het trottoir met een mes in zijn buik. Oog om oog en tand om tand. Dat is het enigste wat dit soort landverraders kan tegen houden. Dat is geen moord maar zelfverdediging.

  Geliked door 2 people

 11. Fred zegt:

  Wat een schoft.
  Met recht een minderwaardig mens. (Vrij naar die andere “socialist”)
  Het laat precies zien waar het linkse gedachtegoed tot kan leiden.
  Tot minderwaardigheid.
  De grootste massamoordenaars uit de recente geschiedenis waren niet voor niets allemaal socialisten of aanverwant.
  Vergeet dat in hemelsnaam nooit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 22.42. uur, op 24/3. Inderdaad de RODEN, Fred. Te beginnen bij Stalin, Mao, Pol Pot, Che Guevara. En het zelfde rode gajes als de linkse 3sat, hebben we ook in Nederland hoor. De hele rode troep van de NPO, VARA, VPRO,KRO,EO, samen met de linkse pers onder aanvoering van de VK, de Azijnbode, flikt hetzelfde maar dan tegen Wilders en de PVV, en nu ook tegen het FVD en Baudet. Vieze smeerlappen, dat zijn het.

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Je hebt Duitser en Duitsers zoals je ook Nederlanders en Nederlanders hebt.
  Vroeger keek ik een enkele keer naar Paul de Leeuw zijn shows, en soms maakte hij opmerkingen die ook op het randje waren en dat ik dacht ik begin een hekel aan deze nicht te krijgen, niet en in het geheel niet omdat hij homo is , mijn zoon die ik lief heb, is ook homo. Maar de Leeuw kon soms zo erg uit de bus komen dat ik er genoeg van kreeg nog langer zijn shows te willen zien.
  Maar beste lezers dit is mijn mening hoor, er zijn misschien wel fans van hem hier op dit forum.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat mij betreft in geen geval, maar ik stel voor, ons te bepalen tot de kern van je reactie, dus: dat er Duitsers en Duitsers zijn, evengoed als Nederlanders en Nederlanders.
   Want dát is de zuivere realiteit en ik zou daar graag op willen inhaken door @allen hier te verzoeken, niet alle Duitsers over één kam te scheren vanwege dit ene liederlijke voorbeeld.
   Ik weet het: Anderen -niet hier, trouwens- doen dat in verband met de moslims, maar ík doe dat dus met de Duitsers. En met recht en reden, neem dat van me aan!
   Dus: Dank je, Guardiacivil.

   Like

   • anna zegt:

    Dank je Theresa dat je het zo ziet, ik ben ook een halfbloed Duits/Nederlandse, die scheldpartijen over die Moffen kan ik ook niet waarderen ….

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Anna: Lieve Anna, ik persoonlijk heb in het algemeen zulke goede ervaringen met/herinneringen aan Duitsland (met name aan Neurenberg) en de Duitsers, dat het mij echt geen moeite kost om dat zó te zien. Wat mij betreft kunnen de Nederlanders daar een púntje aan zuigen!
    Ik draag niet voor niets met trots consequent de naam van mijn Duitse man zaliger, al ben ik Nederlandse van origine.
    Dus, ik zei het al eens eerder: Wie aan Duitsland komt, komt aan mij!

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Theresa ik dacht niet dat ik generaliseerde, ik heb goede Duitse vrienden en we zoeken elkaar op en delen lief en leed, maar je hebt ook net als een grote groep foute Nederlanders ook foute Duitsers, dat wilde ik er mee zeggen zonder persoonlijk te worden gezien uw reactie. Of begrijp ik nu uw reactie verkeerd?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Guardiacivil, 27 maart 2017, 23.37u.: Ach wat jammer, dat ik dit nu pas lees:
    Ja, die reactie begreep U verkeerd, want ik was juist blij met de uwe. Zonder enige ironie.

    Like

  • rony stokart zegt:

   Wie is Paul de Leeuw?

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Een grof gebekt, vuil en beledigingen spuiende, vette reuze drol met een bijzonder minderwaardig karakter. Hem niet te kennen is geen verlies.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Nog nooit eerder een dergelijk afschuwwekkend en weerzinwekkend wezen gezien dat op ’n totale wijze verdierlijkt is.
    Gedurende elk optreden vervuilt hij het medium TV zodanig dat elkeen, die moraal en respect voor anderen hoogacht, met een gevoel van totale walging de uit-noodknop indrukt.

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    mee eens!

    Geliked door 1 persoon

 13. jantjeuitnl zegt:

  Socialistische ongelovigen zijn de eersten die worden afgeslacht als de moslims het voor het zeggen hebben. Dit staat duidelijk in de koran. Voor de vorm staat er dan nog bij “totdat ze niet meer tegenstribbelen”.
  Pff, lachwekkend, zo’n leugenachtige moordenaar als Mohammed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s