Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.”

Screenshot_43

Isik Abla: “De islam is geen religie van vrede. Het is krankzinnig dat het Westen dat niet wil inzien.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Isik Abla kent de islam. Maar het Westen kent ze niet.

Isik Abla, een voormalige jihadiste, kent de islam. Maar ze kent het Westen niet. Op geen enkele manier. Het Westen is een voor een moslim onverklaarbaar verschijnsel. Daar bestaat vrijheid van religie in een vorm zoals ze binnen de islam eenvoudigweg ondenkbaar is. Iedereen in het Westen mag zo vaak van religie wisselen als hij wil. Of zelfs géén religie hebben. Binnen de islam staat op dat alles de dood. In het Westen mag alles in twijfel worden getrokken. Zelfs de eigen religie. Binnen de islam staat daarop de dood. Vandaar dat ze niet kan begrijpen dat het Westen het ware gezicht van de islam: zijn moorddadige, gewelddadige, uiterst racistische, intolerante, op wereldheerschappij gerichte karakter niet wil inzien.

Michael Mannheimer Blog

Welnu: Het Westen heeft dit allang ingezien. De westerse toppolitici en media weten allang dat de islam zo is. Dat doorgedraaide goedmenschen en een groot deel van Links dit niet willen inzien, is te danken aan hun typische feiten- en erkennings-resistentie waartegen blijkbaar geen kruid gewassen is.

Maar waarom, zal Isik Abla zich afvragen, keert het Westen zich niet tegen de islam, als diens karakter toch door zijn elites is erkend? Nu wordt het moeilijk dit aan een moslima uit te leggen. Want in het Westen is een proces gaande dat binnen de islam ondenkbaar en onmogelijk zou zijn.

Een proces van actief beoefende zelfvernietiging. Begonnen door de westerse elites, die louter om deze reden de moorddadige islam hun landen hebben binnengehaald, daar zij de uitwissing van hun volkeren niet alleen kunnen bewerkstelligen.

De islam is een uitgesproken specialist in volkerenmoord

Maar de islam is een uitgesproken specialist in volkerenmoord. Hij heeft er daarvan al talloze succesvol gepleegd, heeft 80 miljoen Hindoes vermoord, 35 miljoen Boeddhisten, miljoenen Zarathustrische Perzen, miljoenen christenen, miljoenen Afrikanen. Alles tezamen kunnen een niet te bevatten 300 miljoen in naam van Allah en Mohammed vermoorde mensen op het volkerenmoord-conto van de islam geschreven worden. Geen andere religie of ideologie komt ook maar in de buurt van dergelijke getallen. Met uitzondering van het socialisme: Dat had slechts 90 jaar nodig voor 130 miljoen – in naam van Marx, Engels en Lenin – vermoorde mensen.

Waarom ik als atheïst een christin aan het woord laat

Dat ik als overtuigd atheïst/agnosticus hier een christin aan het woord laat komen en daarbij ook haar uiteenzettingen over Christus niet buiten beschouwing gelaten heb, zal menig fanatieke agnosticus voor het hoofd stoten. Tot de – volledig verkeerde – gevolgtrekking aan toe dat ik toch een verkapte gelovige zou zijn.

Wel, mij laat hun reactie koud. Want ik strijd niet tegen religies op zichzelf, daar ik weet dat dit een verloren strijd zou zijn. Ik ben het eens met de beroemde godsdienstcriticus Ludwig Feuerbach wat betreft zijn conclusie aan het slot van zijn werk van de eeuw ‘Het wezen van het Christendom”, dat hij als volgt formuleerde: “De mens is ongeneesbaar religieus.”

Deze ongeneeslijke neiging tot religie heb ik op mijn talrijke reizen, die mij de halve aardbol rond voerden, overal kunnen aanschouwen. Aldus is mijn persoonlijke consequentie tegenover religieuze mensen: Als deze maar vredelievend zijn en aanhangers van een vredelievende religie, dan zijn ze niet mijn vijanden. Maar kunnen ze zonder probleem mijn vrienden worden.

Want ik bestrijd totalitaire ideologieën. En dat maakt mij automatisch tot een islam- en socialismecriticus, aan welke laatste het nationaalsocialisme kan worden toegevoegd.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Religie, socialisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.”

 1. delamontagne zegt:

  Samenwerking bij…………het vastzetten van de Haatbaarden !

  Geliked door 2 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  islam is niet met woorden of betere gedachten te bestrijden, er moet gehandeld worden en daar zijn onze politici te laf voor, want ja waar gehakt wordt vallen spaanders en dat willen ze niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  De Islam zoals het nazisme en het communisme (moorden van Stalin, Pol Pott en Mao) is een moorddadige krankzinnige ideologie, die gegoten is in de vorm van religie. Maar bij welke pathologische kult horen onze leiders bij? Wat voor soort mensen zijn ze? Politieke leiders die moedwillig hun eigen land, volk en kiezers opofferen t.b.v. een andere moorddadige ideologie? Ze vinden het niet erg dat de leden v.d. moordenaarsbende genaamd Islam hun eigen mensen naar gelang vermoorden. Waarom zijn ze onderworpen aan de pathologische ideologie van de politiek-correcte Gutmensch? Na de moord op de soldaat Lee Rigby in Whoolwich had de Britse premier, David Cameron, gezegd dat de Islam schaamt zich voor de daden van de moordenaars. https://www.youtube.com/watch?v=YVq84nMnEy0 .. Hij noemde het een verraad op de Islam!!. Nu na de laatste terreur aanval in Londen, twee dagen geleden, heeft premier Theresa May gezegd dat de terreurdaad hoort niet bij de islam en islam is een geweldige religie https://www.youtube.com/watch?v=ZsdMxInID0E
  Vraag is: waarom gedragen wij onszelf als een kudde zombies en accepteren deze moorden op onze mensen? Waarom accepteren wij en stemmen wij keer op keer op politieke leiders die onze belangen niet willen inzien? Zijn wij eigenlijk helemaal goed bij ons hoofd?

  Geliked door 1 persoon

  • “Waarom accepteren wij en stemmen wij keer op keer op politieke leiders die onze belangen niet willen inzien? Zijn wij eigenlijk helemaal goed bij ons hoofd?” De ongekozen EU-leiders voeren momenteel het Coudenhove-Kalergi plan uit wat vooraf ging aan de resolutie van Straatsburg (Oil for immigration) en de Euro-Arabische dialoog. Merkel en Jucker zijn de kwade genius achter deze umvolkung. Algemeen bekend fenomeen is dat de islamitische volkeren zich niet of nauwelijks tot integratie bereidt zijn. Door deze eigenschap van de islamitische ‘kolonisten’ te gebruiken voor het Pan-Europa project van Coudenhove-Kalergi gaat deze umvolkung enorm schuren met de oorspronkelijke burgers van de nationale lidstaten, het gevolg op den duur laat zich raden. De lijfspreuk van de vrijmetselarij (Merkel,Junker, M. Rutte, W. Kok om een paar voorbeelden van vrijmetselaars te noemen) is orde uit chaos en dat zal ongetwijfeld gebeuren, echter met ijzeren vuist en zal met veel bloedvergieten gepaard gaan mijns inziens.

   Geliked door 2 people

   • Het niet tot integratie bereidt zijn leent zich precies voor het aangegeven doel. Ergo het is een vooropgezet plan en wordt tot achter de komma uitgevoerd en met behulp van alle nationale regeringen van de EU…

    Geliked door 1 persoon

  • Reuters: European Countries Inspired by Breitbart to Crack Down on Soros
   TEL AVIV — Eastern European leaders have “drawn inspiration” from conservative U.S. media outlets, especially Breitbart News, to crack down on groups financed by billionaire George Soros that are allegedly attempting to meddle in domestic politics, Reuters reported.
   The news agency reported on Thursday:

   The campaign against Soros in countries formerly dominated by Moscow appears to follow a template set by Russian President Vladimir Putin, whose own crackdown on foreign-funded charities drove Soros’s foundation out of Russia two years ago.

   And now, with President Donald Trump in the White House, anti-Soros campaigners in Eastern Europe say they have also drawn inspiration from the United States, particularly from rightwing U.S. media like the website Breitbart, which has long vilified Soros as a liberal hate figure.

   Breitbart’s former chairman Steve Bannon now serves as a senior White House adviser to Trump.

   “Our inspiration comes from the United States, from the American conservative organizations, media and congressmen with the same views, especially the new administration of President Trump,” said Cvetlin Cilimanov, the editor of the main state news agency in Macedonia, who co-founded a group called Operation Stop Soros in January.

   Reuters quoted anti-Soros campaigners in Macedonia, Romania, and Hungary accusing Soros of using his Open Society Foundations to create a vast web of front groups that push a globalist agenda.

   http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/24/reuters-european-countries-inspired-breitbart-crack-soros/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Adriaan. Het volk wil nog steeds niet besluiten om de heersende klasse definitief uit te schakelen onder druk van een geautomatiseerde mate van angst voor het onbekende welke gepaard gaat aan een door opvoeding gedisciplineerde wijze van denken die gebiedt dat de “gevestigde bovenonsgestelden” er zijn om ons te allen tijde te leiden, wat uiteindelijk en altijd het beste voor het volk inhoudt.

    Zo eenvoudig is het…
    Wij noemen dat ook wel “kadaverdiscipline”.

    Geliked door 3 people

 4. Ricardo zegt:

  De aanstaande overwinning is niet te danken , omdat moslims kunnen vechten of tactisch sterk zijn het is pure door de zelfmoord , van Gutmenschen.
  Waar de Islam zich vestigt , zal het snel afgelopen zijn zijn er geen anders denkenden slachten ze elkaar wel af, (sjieten vs soenieten).

  Zonder al dat opvang asieleisers, ontwikkelingshulp medicijnen uit het westen zou de moslim bevolking zomaar de helft minder kunnen zijn.

  Geliked door 3 people

 5. koddebeier zegt:

  Het westen wil het niet inzien omdat bij de politiek intelligentie ontbreekt !!!
  Veruit de meeste politici zijn graaiers en baantjes jagers en eigenbelang gaat voor landsbelang, waarbij het niet uitmaakt dat het land en de bevolking eraan tenonder gaan !

  Like

 6. “Gevaar voor democratie”: Russisch parlementslid wil vrijmetselaars uit het machtssysteem verdrijven
  Het Russische parlementslid Vitaly Milonov wil een strafrechtelijk onderzoek instellen naar de vrijmetselaars. Hij stelt dat de organisatie zich schuldig maakt aan illegale politieke activiteiten.
  De vrijmetselaars worden in Rusland geleid door Andrei Bogdanov, die het tijdens de presidentsverkiezingen van 2008 opnam tegen Dmitri Medvedev.
  Bogdanov heeft al laten weten de politicus, die de vrijmetselaars en andere geheime genootschappen ziet als gevaar, te zullen aanklagen.
  Verstoren

  Volgens Milonov zijn de vrijmetselaars van plan de democratische processen in het land te verstoren.
  “De vrijmetselaarsloges verhullen hun plannen om het beleid in veel landen te beïnvloeden niet,” aldus het parlementslid.
  De vrijmetselaars staan met name in Moskou en Sint-Petersburg sterk. Ook in andere steden zijn ze actief, zei Milonov.
  Verdrijven

  Hij wil de vrijmetselaars verdrijven uit het Russische machtssysteem.
  Het is volgens hem belangrijk onderscheid te maken tussen de vrijmetselaars en verschillende christelijke ordes, zoals de Tempeliers.
  Echte dreiging

  “Er is sprake van een echte dreiging,” zei hij. “De vrijmetselaars zijn niet zo lief en onschuldig als ze zich soms voordoen.”
  “Het gaat hier om een transnationale onderneming die een bepaald doel voor ogen heeft,” klonk het.
  De vrijmetselaars verspreidden zich aan het begin van de 18e eeuw door Europa. Begin jaren 1730 hielpen Britse vrijmetselaars bij het opzetten van de eerste loges in Sint-Petersburg.
  Die brachten de aristocratie, adellijken, handelaren en leden van de Russische keizerlijke familie bij elkaar.
  [Realnoe Vremya]

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s