Gezamenlijk tegen Polen Hongarije: Vicevoorzitter van de Europese Commissie Timmermans wil EU-landen op één lijn brengen

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Officieel zegt men dat de Europese Commissie van de lidstaten meer inzet ter verdediging van “Europese waarden”, zoals democratie en de rechtsstaat, tegenover de regeringen in Polen en Hongarije zou verwachten. In werkelijkheid oefent Brussel druk uit om een dreigend decor tegen ongehoorzame lidstaten op te bouwen.

Duits - Zuerst

De eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, de Nederlandse socialist Frans Timmermans, sprak in een interview met de “Süddeutsche Zeitung” opnieuw duidelijke taal en eiste “meer debat” met de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en de Poolse partijchef Jarosław Kaczyński. Timmermans letterlijk: “De anderen moeten duidelijk maken dat deze waarden niet alleen maar voor de sier dienen zoals een bos bloemen. Dat kunnen wij als commissie niet alleen doen. Ook de lidstaten hebben daar een verantwoordelijkheid.”

De nationaal-conservatieve regering in Polen is Timmermans vanwege de door haar bespoedigde reorganisatie van het constitutioneel gerechtshof een doorn in het oog, en Hongarije ziet zichzelf blootgesteld aan beschuldigingen uit Brussel, omdat het land iedere toewijzing van “vluchtelingen” in het kader van de EU-quotaregelingen weigert. In de “Süddeutsche Zeitung” dreigde Timmermans daarom in bedekte termen met het afpakken van rechten: “Als het noodzakelijk is, zullen we de middelen die we hebben ook gebruiken. Ik kan echter geen verdere stappen ondernemen zonder de lidstaten. Daarbij heb ik ondersteuning van de Europese Raad nodig.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EU-critici, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op Gezamenlijk tegen Polen Hongarije: Vicevoorzitter van de Europese Commissie Timmermans wil EU-landen op één lijn brengen

 1. r en s zegt:

  wat een mongool die Timmermans, in Polen en Hongarije zijn ze een stuk slimmer als de rest. Die zien alle ellende , aanslagen en barbaarse verkrachtingen gewoon niet zitten in hun land, door een cultuur die 500 jaar achterloopt op onze cultuur.

  Geliked door 2 people

 2. Peter selie zegt:

  Hopelijk wordt hem de toegang ontzegd. Welke door het volk erkende autoriteit heeft hij, behalve die van Schulz & Cohn BAndit misschien?
  Orban en Polen belet hem de toegang tot jullie grondgebied want die is voor altijd ontheiligd!

  S T E R K T E!!!!

  Peter Selie

  Geliked door 3 people

 3. paulzwueste zegt:

  Ha, hier is Timmermans op z’n best bezig.
  “Als het nodig is zullen we de middelen die we hebben ook gebruiken.
  Ik kan echter geen stappen ondernemen zonder de lidstaten…”
  Hier gaattie dus helemaal voor gaas, zoals dat heet.
  Iedereen kan weten dat het merendeel van de lidstaten hierbij zullen afhaken.
  Nederland en Duitsland natuurlijk niet.
  Maar de rest van de EU kan hij vergeten.
  Jammer hè, van dat EU-leger, dat niks geworden is.
  Ja, zonder zoiets kan je helemaal niks hè Timmermans.
  Volksverrader!

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Ook debiele swaar narcistische Timmerfranzzzzzz is niets anders dan een smerige nsb-trekpop van the deep state achter de schermen. Hij leent zich er wel voor om als sware autist een heel werelddeel naar de klote te helpen. Moge Hongarije en Polen stand houden tegen dit trekpoprattengespuis uit Brussel, of anders zo snel mogelijk een Hexit & Pexit!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Die EU lafaards hebben Europa enorme schade berokkend en daarvoor moeten die EU lafaards boeten, een volkstribunaal is de oplossing want dan weten we dat ze ‘echt’ gestraft worden want in de huidige rechtspraak (now recht….) is totaal geen vertrouwen meer in, één pot nat met de smerige linkse groen rode rotzooi.

  Like

 6. Thom zegt:

  Dwaas en zakkenvuller Timmermans doet maar. Hij moet echt niet geloven dat een man als de Hongaarse premier Orban die een man met ballen is zich door een drenzende dweil de les laat lezen.

  Like

 7. Driek zegt:

  Terreuralarm vliegveld Frankfurt; Bomdreigingen bij Wenen
  Xander 24-03-2017 16:51- in Algemeen Nieuws, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij, Media, NWO-Complot

  Moslims op internet vieren massaal aanslag in Londen – Ayaan Hirsi Ali bij Fox News: Aardig doen tegen islamisten versterkt enkel hun wil om ons te onderwerpen

  16 jaar terreur in Europa. Na een piek in 2004 en 2005, veroorzaakt door 2 grote aanslagen, werd het een poosje wat rustiger – totdat Europa vanaf 2015 zijn grenzen wagenwijd openzette voor miljoenen moslimmigranten.

  Naarmate de ‘religie van vrede’ met almaar meer volgelingen in Europa komt, neemt het aantal misdaden, bedreigingen en aanslagen hand over hand toe, zo blijkt ook uit de officiële statistieken. Na de car jihad aanslag in Londen, waarbij 5 doden vielen, probeerde een moslim in Antwerpen de terreurdaad van zijn geloofsgenoot te herhalen. Gelukkig mislukte dat, maar het scheelde niet veel of er was een nieuw drama gebeurd. Ondertussen werd gisteren op het vliegveld van Frankfurt voor de zoveelste keer het terreuralarm geslagen. Vlakbij Wenen werd alarm geslagen vanwege diverse bomdreigingen. Is dit het nieuwe ‘normaal’ waar wij burgers maar aan moeten wennen, zoals de Londense moslimburgemeester Kahn vorig jaar al zei?

  Het haalt niet eens het nieuws meer, zó vaak gebeurt het. Een deel van Terminal 2 van het drukke vliegveld van Frankfurt am Main werd enige tijd ontruimd en afgesloten. ‘Zijn onze vrienden van de religie van vrede weer actief?’ vroeg een passagier aan een veiligheidsbeambte. ‘Zo kun je het ook uitdrukken,’ was haar antwoord. ‘Er komt een moment dat we hier allemaal worden opgeblazen, want vandaag was niet de eerste keer.’ (2)

  In Wiener Neustadt, circa 40 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse hoofdstad, werd gisteren alarm geslagen vanwege meerdere bomdreigementen. Er werd massaal politie ingezet, en onder andere de districtsrechtbank werd geëvacueerd vanwege een verdacht object, dat later geen explosief bleek te zijn. Op 4 maart waren er in het stadje ook al bomdreigementen waardoor een bioscoopcomplex ontruimd moest worden. Een dag later was een Wettcafé – waar gewed kan worden op sportwedstrijden e.d.- het doelwit. (1)

  Vreugde over doden na aanslag in Londen

  Zoals gebruikelijk reageerden ook zogenaamd ‘gematigde’ volgelingen van de religie van ‘vrede’ op internet massaal verheugd op de aanslag in Londen. Op het Arabische kanaal van France24 en op Al Jazeera English waren bijna uitsluitend lachende emoticons, duimen omhoog en opmerkingen zoals ‘Allahu Akbar!’ en ‘goed gedaan!’ te zien, en nauwelijks afkeurende reacties (3)(4).

  Diverse Westerse reageerders spraken hun verbijstering uit over zoveel leedvermaak en gebrek aan mededogen van de kant van moslims. Een Britse gevangenisbewaarder schreef op zijn Facebook dat ‘wij gisteren in onze afdeling moslims hadden die elkaar ‘high five-ten’ en juichten over het nieuws van de aanslagen.’ Toen hij hierover klaagde, raakte hij bijna zijn baan kwijt. (3)

  In Nederland kennen we al jaren het fenomeen dat moslimjongeren op scholen feest vieren na een grote dodelijke aanslag in het Westen of in Israël, een feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd.

  Veel meer ‘extremisten’ dan wordt beweerd

  De gevestigde orde in de Europese politiek en media willen ons nog steeds laten geloven dat slechts een klein clubje moslims ‘extremisten’ zijn, maar uit tal van onderzoeken –waaronder een recent Frans overheidsonderzoek waar we woensdag over schreven- blijkt dat juist een aanzienlijk deel van alle in Europa woonachtige moslims achter het plegen van geweld en terreur voor de islam staat. Uit het genoemde onderzoek kwam 1/3 van alle jonge Franse moslims naar voren, maar dat aandeel is hoogstwaarschijnlijk nog veel te laag omdat slechts een kwart van de ondervraagden tot het islamitische geloof behoorden.

  ‘Islamisten willen Sharia over hele wereld’

  De door de VVD naar Amerika weggepeste Ayaan Hirsi Ali –waarvan ondergetekende destijds hoopte dat zij de eerste vrouwelijke premier van Nederland zou worden, maar helaas- werd door Fox News gevraagd naar haar mening over de vele aanslagen in Europa. Hirsi Ali legde uit dat islamisten totaal niet onder de indruk zijn van het gepaai van ‘links’, dat nog steeds denkt dat we hen door zo aardig mogelijk te doen kunnen afhouden van het plegen van aanslagen.

  ‘Islamisten zeggen niet tegen linksen ‘ontzettend bedankt dat wij het van jullie hier mogen overnemen. Wij stoppen met jullie te terroriseren’. Dat doen ze niet,’ zei ze. Presentator Carlson vroeg daarop: ‘Dus islamisten willen al die gevoeligheid niet, dat is niet hun doel?’ Ayaan: ‘De islamisten willen één ding, en dat is een aan de Sharia gehoorzame samenleving, en uiteindelijk de hele wereld. Dat is hun doel. Voor u, mij en alle anderen klinkt dat gestoord, maar dat is hun doelstelling.’

  Ze beschreef hoe moslims gebruik maken van indoctrinatie, intimidatie en fysiek geweld –de ‘jihad’- om een andere cultuur stap voor stap over te nemen. ‘En iedereen die daarbij in de weg staat is hun vijand,’ vervolgde ze. ‘Het maakt niet uit hoe aardig linksen zijn, hoe voorkomend en gedienstig, want dat is juist het doel van islamisten. En als je dit niet begrijpt, dan zou je niet in het politieke leiderschap moeten zitten, want dan ben je niet in staat het probleem te bevatten.’

  Moslims tegen de rest

  Moslims delen de wereld heel simpel in: aan de ene kant zijn er de moslims, en aan de andere kant alle niet-moslims, die automatisch de vijand zijn, omdat ze niet gehoorzaam zijn aan Allah en zijn profeet. ‘En iedere keer dat wij een verzoenende toon aanslaan, en weer, en weer, zien zij als bewijs dat Allah het hen makkelijker maakt om hun agenda uit te voeren,’ vervolgde Hirsi Ali.

  Kortom: lief doen en de islam alle ruimte geven, wat in Nederland vooral linkse partijen willen – met GroenLinks voorop-, heeft overal hetzelfde averechtse effect, en zal uiteindelijk onze vrijheid, veiligheid, democratie en welvaart ten onder doen gaan voor een totalitaire, door de islam bepaalde dictatuur. (6)

  Like

 8. Flo zegt:

  Toevallig heb ik contacten met Poolse mensen ,en die staan hier heel wat anders in ,dan die gluiperige timmrrmans, hij kan dreigen wat hij wil ,maar Polen geeft geen duimbreed toe,ze moeten die lui niet ,net als de Hongaren ,die hebben vroeger met moslims te doen gehad ,en die komen er nooit meer in ,Brussel zal moeten accepteren dat er landen zijn die een iets andere ruggengraat hebben dan die weekdieren uit DenHaag . En trouwens ,moslims willen daar helemaal niet heen,omdat ze daar geen uitkering krijgen .

  Geliked door 2 people

 9. Joannes den Hollander zegt:

  De meeste militairen zullen terecht weigeren om de wapens op te nemen tegen verwante rassen. En volledig terecht, Hongarije en Polen mogen we wat Volksnationalisme aangaat een voorbeeld aan nemen. Dit zijn landen die weten wat vrijheid betekent. En dat willen ze terecht zo houden. Hopelijk wordt dictator Timmermans met zijn door zichzelf benoemde functie eens de mond gesnoerd.

  Geliked door 1 persoon

 10. oeps48 zegt:

  Timmerfrans is een ontiegelijke uitslover, die uit de fouten van het verleden nog steeds geen lessen geleerd heeft. Dimmen jij !!! Brussel is beslist niet het enige echte ware geloof. Groot Brittanië loopt niet voor niets weg uit de kerk van Brussel. Jouw dogma’s zijn niet alleen zaligmakend. Polen en Hongarije hebben gerede twijfels. Die neem je niet weg met staffen en dwangmaatregelen. Dat werkt immers altijd averechts Besef je wel, dat we al lang niet meer in de middeleeuwen leven. Lees je geschiedenisboekjes, want de geschiedenis herhaalt zich altijd. Koning Hendrik VXIII van Engeland had destijds ook schoon genoeg van de tiranie uit Rome en scheidde zich af. Kijk naar Brussel, want daar zit de boel fout. Wees geen lafaard, die de schuld in de schoenen van Polen en Hongarije schuift. Foei, foei, foei !!!

  Like

 11. Japio zegt:

  Die Timmerfrans heeft een paar flinke meppen nodig. Wat een walgelijk stuk hondeverrot is dat toch.

  Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ook de lidstaten hebben daar een verantwoordelijkheid.”

  Wat de schoft niet wenst te erkennen is dat de eerste verantwoordelijkheid van de lidstaten is die jegens haar bevolking. Is Timmermans gevaarlijk of gek? A little bit of both: hij is een gevaarlijke gek.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  We moeten al die EU promotors ,
  Timmermans en handlangers precies op één lijn zien te krijgen .
  En dan kijken hoeveel we er kunnen perforeren met één punt vijftig pieper .

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Stop deze PvdA-er in een ouderwets boeren varkenskot met alleen zijn onderbroek aan.
  Na een week tussen de beesten piept ie wel anders.

  Like

 15. Fred zegt:

  De Nederlandse “socialist” Timmermans zou zich beter hard kunnen maken voor een “Constitutioneel Gerechtshof” in Nederland.
  Want dat kent Nederland niet.
  Hoog tijd dat dat er eens komt.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Vraag niets aan dit soort nsb´ers, loont de moeite niet, die doen precies wat in hun zieke brein zit, en dat is niet veel goeds.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, dat zou moeten, maar Nederland heeft geen constitutie, die zou er dan eerst moeten komen. En daar we een koninkrijk zijn gaat dat er niet van komen. We hebben wel een grondwet. Maar ook deze is ooit opgesteld om de koning tegen het volk te beschermen niet om het volk te beschermen.
   Dat kun je ook al zien aan de vonnissen die de rechters uitspreken: In naam van de koning. En bij het afleggen van de eed in de TK, ze zweren trouw aan de koning niet aan het volk. We mogen ze dan net nog wel kiezen (nou ja wat heet verkiezingen) maar uiteindelijk zitten ze daar heel zeker niet voor ons. We omschrijven het wel erg mooi als in Nederland is zowel sprake van een constitutionele monarchie als een parlementaire democratie. Maar uiteindelijk is het toch echt een monarchie, waar de macht bij 1 persoon ligt. In het Nederlandse geval spreekt de monarch, die onschendbaarheid bezit, door de mond van de Minister President. Vanwege democratie, die hebben we niet en kunnen we zo niet hebben.

   Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Ik had niet anders verwacht, De EU en Brussel mafia elite-orde volgen het plan.
  Diegene die hier tegenin gaat wordt op politieke wijze uitgeschakeld.
  Ik vrees zelfs dat verder in de toekomst er zelfs politieke moorden gepleegd zullen worden door geheime diensten als Brussel teveel tegenstand gaat ondervinden, zoals met Pim Fortuyn.
  Het is maar een onderbuik gevoel van mij
  Niets verbaast mij meer, ik wacht op die grote BOEM

  Geliked door 1 persoon

 17. reageerbuis zegt:

  Het is juist de EU die lak heeft aan Europese waarden als democratie en rechtstaat. Orbán en Kaczynski kunnen hem dat in een debat prima duidelijk maken.

  Geliked door 1 persoon

 18. Loebas zegt:

  Timmermans…Mijn maag keert zich om.Als ik iemand een vreselijke ziekte zou toe wensen dan is dat aan dit stuk nageboorte .

  Like

 19. IkBenHet zegt:

  Ja ja. Allemaal bekende reacties op het reilen en zeilen der EUSSR.
  Tóch heeft het gros der natie wederom gekozen voor dit gedrocht.
  VVD toch wéér de grootste . D66 en GL enorme zetelwinst. Hoe Eurofiel wil je het verder nog hebben!??
  Wij kunnen hier blijven foeteren totdat we een ons wegen; de meeste Nederlanders willen simpelweg méér EU, méér pislam en wagenwijd openstaande grenzen!!

  Like

 20. tippelaar zegt:

  Timmermans doet wat alle pvda.ers en ander links gespuis doen, namelijk de schuld altijd bij een ander leggen en zelf mooi weer spelen. Dat gaat een keer fout Timmermans.

  Like

 21. boorzalf zegt:

  De hypocriet Timmerfrans:
  Op 27 mei 2014 oogstte Timmermans in de Tweede Kamer een in dit midden ongewoon applaus toen hij de opmars van antisemitische partijen (het Franse FN, de Hongaarse Jobbik en de Oostenrijkse FPÖ) in het nieuwe Europese Parlement hekelde. “Een van de demonen die Europa achtervolgt is dat in tijden van crisis een zondebok wordt gezocht. In het verleden waren dat de joden en de zigeuners en nu vaak ook moslims,” aldus Timmermans die het antisemitisme “een van de donkerste delen van de Europese ziel” noemde.[10] Zijn alom geprezen speech werd door Trouw-columnist Silvain Ephimenco op 31 mei gehekeld als ‘laf’, omdat Timmermans wel appelleert aan een schuldgevoel in de Europese geschiedenis, maar “zorgvuldig vermijdt” te spreken van een ‘neo-antisemitisme’, binnengebracht door moslim-migranten. De daders van antisemitische aanslagen in bijvoorbeeld Toulouse (2012) en Parijs (2006) waren geen aanhangers van genoemde extreem-rechtse politieke partijen, “maar heten Mohammed Merah en Youssouf Fofana”, aldus Ephimenco.[11] De vorige dag was in Marseille de moslim en Syriëganger Mehdi Memmouche gearresteerd, verdacht van de viervoudige moordaanslag in het Joods Museum te Brussel.

  Like

 22. Jan zegt:

  Polen slaat terug, eist €350 miljard van Merkel wegens verwoesting van het land tijdens WOII

  http://www.express.co.uk/news/world/838276/Poland-Germany-War-Crimes-billions-report

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s