Het grote geschreeuw van de linksideologen

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Van Duitsland tot Amerika: De linksen en Social Justice Warriors hebben geen argumenten meer. Daarom grijpt de cultuur van het geschreeuw en het beledigen om zich heen. Van de gehoorzalen van de universiteiten tot op straat, van de media tot aan de politiek.

Die Freie Welt

Amerika is gespleten als nooit tevoren. Het geschreeuw, dat onze samenleving splijt, heeft nu ook vaste voet gekregen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Sinds de verkiezing van Donald Trump tot president van Amerika is het geschreeuw deel van de nieuwe Amerikaanse werkelijkheid geworden. Sinds de Vietnam-oorlog was de Amerikaanse samenleving nog nooit zo gespleten. Op scholen, colleges, universiteiten, op openbare plaatsen, op straat, in parken, op het strand, in winkels – het conflict is overal zichtbaar. Je hoeft alleen maar een rode MAGA-pet (“Make America Great Again”) te dragen, of de gemoederen raken al verhit.

Achterwaartse evolutie: van de discussiecultuur naar de schreeuwcultuur

Het schrikbarende is: de mentaliteit van het geschreeuw van de linksen en de Social Justice Warriors lijkt steeds meer op dat van die islamitische fundamentalisten die Amerikaanse vlaggen verbranden en snuivend van woede in het rond schreeuwen als ze zich gekwetst voelen in hun ideeën. In plaats van elkaar wederzijds de mogelijkheid te geven de argumenten zakelijk naar voren te brengen en erover te discussiëren, is het mode geworden om met beledigingen om je heen te strooien. De begrippen “nazi” en “racist” werden in de VS de afgelopen maanden zo veelvuldig gebruikt, dat je zou kunnen denken dat één op de twee Amerikaanse burgers een nazi zou zijn.

Een lichtpuntje is dat de Britse minister van Onderwijs de universiteiten van zijn land ertoe heeft opgeroepen het recht op vrije meningsuiting te respecteren en af te zien van censuur. Want ook in Groot-Brittannië worden steeds maar weer toespraken, discussies of voorlezingen door van woede snuivende demonstranten neer gebruld.

Antiautoritaire opvoeding: Verwende millenials?

Inmiddels wordt er in de VS over gediscussieerd of het een generatieprobleem zou zijn. Want de zogenaamde millenials, de jonge volwassenen van nu, zijn zonder enige vorm van autoriteit opgevoed en gedragen zich blijkbaar als kleine kinderen in de koppigheidsfase, die niet krijgen wat ze willen. Nu botsen ze op de harde realiteit en merken ze dat ze niet alles kunnen bereiken en doordrukken wat de scholen en de media hen beloofd hadden. “You can become everything you want, if you really want it”, werd er gezegd. De jonge mensen voelen zich “entitled”, dat wil zeggen “recht hebbend op”. Maar het leven is geen kinderboerderij. Dat leren ze nu op de harde manier.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", demoniseren, establishment, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het grote geschreeuw van de linksideologen

 1. Steven zegt:

  Zal die ouwe ZAK Soros wel weer achter zitten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. joga zegt:

  En dat is maar goed ook, oh wacht…..hier in Nederland gaan we dezelfde kant op, hè Groen Links.

  Geliked door 1 persoon

 4. beschouwer zegt:

  Ja dat klopt de EU wil de natestaten afschaffen want dat pas in hun agenda van de Frankfurter Schule. Die wil alle culturen uitwissen en afschaffen om tot een soort neocommunistische wereldorde te komen. Vandaar ook allerlei agitaties op zoiets als ZWARTE PIET en allerlei andere cultuuruitingen.

  Like

  • beschouwer zegt:

   en jawel nogal wat gehersenspoelde millenials met hun schuerspijkerbroeken lopen achter deze volksmenners aan. Volksmenners met voor millennials leuke koppen zoals voor nogal wat millenials het Jezzias Klaver. Vele meiden en ook nichten vinden dit menneke een leuk koppie hebben en hebben er daarom op gestemd

   Niet wetende dat deze meneer Nederland in de ellendige armoe kan brengen van een neocommunistische klimaatdictatuur…………….

   Like

 5. Jan zegt:

  GroenLinks is een terroristische en stalinistische groepering

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nuchtere Wassenaarse mensen.
   Leuk dat ze datgene zeggen wat de kern van de zaak is.
   Groen links zal altijd ’n klein partijtje blijven want ze passen niet bij de anti-revolutionaire geaardheid van de Nederlander. Gelukkig…
   Die Klaver met zijn showprogramma’s, zal razendsnel worden uitgekotst door de onvolwassen jeugd die, in hun drang om alles wat bestaat te vernietigen en vooral altijd NIEUW wil zijn, door zal krijgen dat die vent totaal geen inhoud heeft.

   Like

 6. tippelaar zegt:

  “Het leven is geen kinderboerderij”, schrijft deze colomnist. Inderdaad, het lijkt meer op een slachthuis als ik al die islamitische varkens om mij heen zie.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Links is een doodscultuur die de mensheid naar de ondergang voert !

  Like

 8. beschouwer zegt:

  Als zo’n vieze linkse je uitscheldt ergens voor dan scheldt je maar terug dat het een vuile vieze achterbakse rotcommunist is met stront in de kop.

  Like

 9. Jan zegt:

  Rock teksten in het vizier van SJW

  Like

 10. Jan zegt:

  Interview met de vervalsers van de rancune studies. Neponderzoek werd gepresenteerd om aan te geven dat de SJW gelijk hebben. De ‘studies’ stonden vol met kolder en regelrechte leugens, maar werden klakkeloos door de SJW’ers geaccepteerd omdat deze ‘studies’ hun gelijk aantoonde. Eenmaal echter in jubeltonen rekenden de vervalsers genadeloos af met de SJW’ers.


  meer info op de pagina van deze youtube-video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s