Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam

Screenshot_31

(Door: Afshin Ellian)

Het symbool van de democratie in Europa werd aangevallen. Weer diende een auto als effectief moordwapen. Daarnaast gebruikte de Jihadist zijn slagersmes. Wie en wat het volgende doelwit is, houdt de gemoederen bezig. De Londense dader is in Groot-Brittannië geboren. Hij was eerder al door de Britse veiligheidsdienst MI5 onderzocht om zijn extremistische ideeën. Toch werd hij gezien als een randfiguur.

De diensten begrijpen niet wat de belofte van de islam inhoudt: wanneer je omwille van Allah strijd voert, worden alle zonden en criminele daden vergeten en vergeven. Een ordinaire dief of verkrachter kan middels de jihad met een glorieus en eeuwig leven beginnen: een hang naar een schone lei, en eeuwigheid.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam

 1. Ja, wij lezers van Bron begrijpen dit wel, maar de rest niet.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Zelfs Afhin omschrijft het radicale niet goed en draait om de werkelijke oorzaak heen.
  Nergens lees ik of heb ik ooit gelezen wat Eurabia betekent en of hoe dit tot stand is gekomen.
  Door mijn eigen onderzoekingen ben ik achter het grote geheel gekomen.
  Erdogan en het MoslimBroederGenootschap profiteren hier alleen maar van.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Afshin Ellian schrijft heel mooie en juiste artikelen waar heel veel mensen zich in kunnen vinden. En het is heel bewonderenswaardig dat hij, als moslim (of met een moslim-achtergrond), zijn nek zover durft uit te steken. Toch richt hij zich nooit tegen de islam als geheel maar altijd tegen de “ontspoorde” islam, de jihad, het terrorisme.

  Inmiddels is het echter de vraag of je het terrorisme als een soort rotte kies uit de islam kunt trekken en dat je daarna een gezonde godsdienst hebt. Zelf denk ik dat de islam als geheel niet deugt en altijd (althans de komende eeuwen) aanleiding zal geven tot oorlog en onderwerping. Totdat de islam een periode van rationalisering (Verlichting) doormaakt en dat zie ik op korte termijn niet gebeuren.

  Voor uw informatie: Iran werd eerst geregeerd door de sjah, feitelijk een pion van het westen. In Iran leefden veel verwesterde mensen, tamelijk seculier. Op een gegeven moment pleegden de linkse intellectuelen een staatsgreep, daarbij geholpen door de mohammedanen en zij verdreven de sjah. Onmiddellijk daarop grepen de mohammedanen onder Khomeini de macht en begonnen de linkse intellectuelen te vervolgen. Velen zijn toen gevlucht en hier terecht gekomen. Vandaar dat veel Iraanse vluchtelingen hier hoge functies hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   islam is islam, moslim zal niet afvallig zijn ook al heeft ie het nog zo goed in het Westen, als ie dit doet is ie genoteerd en gaat op den duur toch zijn kop er af, want zo zijn moslims ook onder elkaar.
   Ook gematigd bestaat niet, al schijnt het er soms op te lijken in het dagelijkse leven op straat.
   Ze blijven de moskee bezoeken en de verzen opdreunen, kom je niet dan komt de opperman naar jou.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Bovendien staat het Iraanse volk bekend om haar gemiddeld hogere intelligentie dan de bevolkingen van de omringende Arabische apenlanden.
   Afshan Ellian haalt de laatste tijd zijn slagen binnen…
   Niks meer of minder.
   Voor hem is Erdogan momenteel een schot voor open doel.
   In het recente verleden echter stond Ellian bekend om zijn halfslachtige artikelen en liefde voor alles wat met het koningshuis van doen had…

   Bij hem inderdaad geen kwaad woord over de islam.
   Islam blijft islam…
   Wil je geen risico’s ?
   Gewoon definitief uitzwavelen, daarna verbieden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ron zegt:

  En nog een reden waarom de dader zich zo graag tot de islam bekeerde:
  Zijn misdaden had hij tegen ‘ongelovigen’ gepleegd, en elke misdaad tegen een ongelovige daar mag een moslim zich trots over voelen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Alle westerse veiligheidsdiensten en politici onderschatten de totalitaire verleiding van de islam.
  Behalve de Mossad, daar zouden ze is hun licht moeten opsteken, die weten van de hoed en de rand, daar kunnen die westerse idioten heel veel van leren !

  Geliked door 1 persoon

 6. Drs.P. zegt:

  Maar eens komt de afrekening voor de moordlustige mohammedaan, als hij dood gaat en zijn geest zweeft ergens naar toe waar geen 72 vrouwelijke maagden zijn, zelfs geen 72 mannelijke 90-jarige maagden, maar dat hij terecht komt in een grote zwarte duisternis. Dan pas snapt hij de satanische leugen waar hij met zijn domme suffe kop ingestonken is. Op die plek zal het geween- en tandengeknars zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s