Migratie: Hongarije zal niets veranderen

Screenshot_47

Soldaten aan de Hongaarse grens.

(Vertaling: E.J. Bron)

De belangrijkste adviseur van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán op het gebied van binnenlandse veiligheid verklaarde: “Hongarije zal niets veranderen aan zijn migratiepolitiek, omdat wij er van overtuigd zijn ook juridisch gezien juist te handelen en met de grensbewaking niet alleen Hongaarse, maar ook Europese burgers beschermen!”

In het kader van een persconferentie deelde György Bakondi mee dat Hongarije beroep zal aantekenen tegen het vonnis van het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens dat Hongarije illegaal twee vluchtelingen uit Bangladesh zou hebben uitgewezen. De belangrijke adviseur blijft erbij dat Hongarije rechtmatig is omgegaan met de asielaanvragen, omdat de autoriteiten Bangladesh als veilig land van herkomst hebben gekwalificeerd. De beide “vluchtelingen” worden vertegenwoordigd door het Hongaarse “Helsinki Comité” en deze organisatie is op grond van al haar uitspraken een organisatie die puur vluchtelingen ondersteunt”, die op alle platforms de Hongaarse vluchtelingenpolitiek heftig aanvalt.

György Bakondi noemde het ook een van deze aanvallen dat de “communisten en de Groenen” het initiatief namen tot een expertise tegen de grensinstallatie van de Hongaren. Griekse en Bulgaarse ambtenaren dreigden bovendien met het stopzetten van subsidies als Hongarije zijn vluchtelingenpolitiek niet wijzigt. György Bakondi deelde mee dat dit jaar slechts 7.204 personen probeerden om illegaal de grens over te steken. Van hen werden 4.472 personen tegengehouden en 2.740 teruggestuurd.

Bij de Hongaarse autoriteiten werden tot nu toe 1.134 asielaanvragen ingediend, vorig jaar waren dat er nog 30.000. In het jaar 2017 hebben tot nu toe 54 personen de internationale erkende beschermende status gekregen, 13 personen de asielstatus, 36 de subsidiaire behoefte aan bescherming, en 5 personen worden geduld, dat wil zeggen een tijdelijke opschorting van de uitzetting voor buitenlanders die verplicht zijn om weer te vertrekken.

“Vanwege de verdenking van mensensmokkel werd tegen 35 personen een onderzoek gestart, terwijl dit vorig jaar nog meer dan 250 gevallen waren”, voegde hij er aan toe.

György Bakondi waarschuwde er echter ook voor dat er een nieuwe bestorming door “vluchtelingen” wordt verwacht, enerzijds op grond van de verbetering van het weer en anderzijds als gevolg van de diplomatieke situatie met Turkije.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Justitie, kwaadaardige opzet, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Migratie: Hongarije zal niets veranderen

 1. joga zegt:

  Hé Schippers let eens op. Zo zal het in Nederland ook moeten. Ik neem aan dat VVD, CDA, D66 en Groen Links blij zijn met dit voorbeeld.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Dat de Hongaren maar mogen volhouden. Hun voorouders hebben aan den lijve ondervonden wat het is om onder de knoet van de islam te moeten leven. Dat is de hel op aarde.
  Dat die Belgen het EU parlement niet bestormen valt niet te begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Dat Orban zijn poot stijf houdt.

  Like

 4. Elena zegt:

  Hulde voor Viktor Orban !
  Hadden wij maar zulke standvastige leiders.
  Opzouten met de NEPvluchtelingen.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  indien gericht: “vuur”.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Het land en de bevolking beschermen. Daar zijn politici voor aangesteld en daar woorden ze voor betaald.
  Al het ander is tegen het belang van de bevolking en zou moeten resulteren in een proces wegens landverraad met als uitkomst de ultieme straf.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  minister-president Viktor Orbán houd uw rug recht, beter vrijheid zonder de EU, dan slavernij in de EU !! Weg met de EU dictators !!

  Like

 8. Ronald zegt:

  Wij hebben hier sukkels in de politiek…..het zal de komende 4 jaar nog erger worden dan de afgelopen jaren!!!

  Jammer dat Geert niet heeft gewonnen…..de realist…net als Marine Le Pen, Victor Orban, Donald Trump, Frauke Petry etc etc!!!

  Trouwens….de Tunesier die een bloedbad aanrichtte in een museum in Tunesie zou vandaag worden uitgezet (uit Duitsland, waar hij was opgepakt!)…….vlak voor hij het vliegtuig in zou stappen stopte hij en zei:’ Ik wil asiel aanvragen in Duitsland’. Ze namen hem weer mee en zijn nu met zijn aanvraag bezig??? Wat een losers daar in Duitsland!!!!! Dat had dhr. Orban niet gedaan!!!

  Waar blijven de echte sterke leiders??? Waar gaat dit heen???

  Like

  • Ronald zegt:

   Kleine rectificatie……Tunesische terrorist vraagt geen asiel aan maar heeft een spoedaanvraag bij een advocaat gedaan. Dit, omdat hij in Tunesie waarschijnlijk de doodstraf krijgt. Ook sprak hij dat er daar mensenrechten zouden worden geschonden……DE LAFAARD!!! Gewoon naar Tunesie brengen, dit afval!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s