Soros-groepering betaalt linkse activisten $ 15.000,-

Screenshot_35

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De groepering “Fight For The Future” van George Soros biedt linkse activisten een bedrag van $ 15.000,- als betaling aan in de proefmaand. Daarvoor moeten ze de regering-Trump bestrijden.

Contra magazine

Op de website van de door George Soros gefinancierde groepering “Fight For The Future” staat: “In paniek vanwege Trump? Hou op met werken en begin een A-Team. Wij financieren het. Lees dat”. Verder staat er: “Wordt fulltime activist en maak gebruik van ieder contact, elke capaciteit, ieder middel en iedere truc die je ter beschikking staat – tot je wint.”

Daarvoor biedt de door het “Media Democracy Fund” gefinancierde groepering tegelijk een bedrag van $ 15.000,- voor de eerste (proef)maand aan, waarin de activisten kunnen bewijzen wat ze zoal kunnen. De “A-Teams” dienen volgens de website te bestaan uit 2-3 personen. Hoeveel geld dit daarna oplevert, is echter niet bekend. Waarschijnlijk komt het erop aan wat deze betaalde activisten willen ondernemen.

 De multimiljardair, die eveneens als geboren vijand van Donald Trump bekendstaat, financiert in de VS al meerdere groeperingen (waaronder ook de zwarte racistenorganisatie “Black Lives Matter”), die deels ook oproepen tot de gewelddadige politieke omwenteling in de VS.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Globalisering, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Soros-groepering betaalt linkse activisten $ 15.000,-

 1. H J zegt:

  “maak gebruik van ieder contact, elke capaciteit, ieder middel en iedere truc die je ter beschikking staat – tot je wint.”
  Duidelijk een Jezuiten methode of zo je wilt CIA methode. Maar, een goed betaalde baan en dan krijg je de opdracht iemand om te brengen. Zoals FvdG, de moordenaars van JFK, John Lennon en M. Jackson en dan draai je de bak in en ben je bedankt, want de elites en Soros hebben het toch niet gedaan?

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Terreur dit weekend van Soroïsten in diverse steden van de Kutwijven en groeperingen verenigd onder Democracy Alliance

  Soros, Left-Wing Activists Plot Trump Resistance This Weekend
  ….
  A network of wealthy liberal donors aligned with billionaire George Soros are meeting in Washington, D.C. with left-wing activists and political players for four days this week to strategize how best to undermine the Trump agenda and “restore progressive government.”

  USA Today reported earlier this week that Democracy Alliance is weighing funding the two groups, which recently joined forces to oppose Trump. At least six former Clinton operatives are currently playing key roles for Women’s March.

  Soros is well-known for bankrolling various left-wing activist groups and causes like Black Lives Matter, and was one of the biggest financial backers of Hillary Clinton’s unsuccessful presidential campaign.
  http://dailycaller.com/2017/03/23/soros-left-wing-activists-plot-trump-resistance/

  Linksvolk doet alles voor geld, zelf hun eigen land verraden. Ik vraag mij af hoeveel op been zouden zijn als zij geen geld kregen. Ik vrees weinig.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een ongelofelijke vuilak!! Het wordt tijd dat deze ophitser voor eeuwig zijn mond dicht gaat houden!

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Is die ouwe smeerlap nou nóg niet kapot?
  Waarom bemoeit die schurftige pad zich nog steeds overal mee? Hij heeft toch geld zat?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros
  (…) Soros is goed voor zo’n 24,9 miljard dollar. (…)

  24.900.000.000,00 dollar, toe maar…

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Oudere mensen willen best nog eenb ezigheid hebben, zo ook Soros. Hij ziet dit schijnbaar als een spelletje, net als zijn vreemde weddenschappen. Voor mij mag hij ondertussen ook wel eens heel snel aftreden van deze aardkloot.

   Like

 5. Gillis zegt:

  Aanpakken deze klootzakken!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Anna zegt:

  Kan die kerel dan niet op grond van deze uitlatingen gearresteerd worden en veroordeeld.
  Dit is toch het ondermijnen van de staat

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Linkse RAT !

  Geliked door 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  Deze Soros, is een uiterst gevaarlijke rode fascist. Een aanhanger van de Nieuwe Wereld Orde, een pleitbezorger van één wereldmunt, één wereldregering, en één Führer. Waar doet me dat toch aan denken….bloksnor A.H. De historie herhaalt zich.

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Tom waar maakt die duivel zich druk om, hij is 86 jaar en al half dood die wereld kunt en 1 wereldregering zal hij in zijn leven niet meer mee maken en de rest van de wereld ook niet
   Hij heeft al miljarden en wil nog meer geld
   Hoe is het gezegde, in je laatste jas zitten geen zakken?

   Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Ik denk dat je voor dat bedrag wel een neger zo ver kunt krijgen om Soros af te knallen .
  Zou dat even lekker opruimen !

  Geliked door 2 people

 10. paulzwueste zegt:

  Kan die Soros niet plotseling overlijden aan een acute loodvergiftiging…?

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Het echte A-Team; Hannibal Smith, Tempelton Peck (Face), Howling Mad Murdock en B.A. Baracus, dat in de periode 1983-1987 miljoenen mensen over de halve wereld aan de buis gekluisterd hield met gespeeld geweld waarin nooit een dode was te betreuren, zou zich beslist NOOIT voor dergelijke linkse klootzakken zoals Soros, Timmermans, Merkel, Juncker, Schulz, Dijsselbloem en overige aanverwant links tuig laten omkopen om degenen te bestrijden die hun echte vijanden niet zijn. Het lukt de linkse ratten allang niet meer om de mensenmassa’s zand in de ogen te strooien omdat je deze niet constant kunt blijven bedriegen, oplichten en voorliegen.
  Dit uitschot doet me denken aan verhalen uit de Bijbel met als titel; Het boek; Koningen. Nadat er over geheel Israël drie koningen hadden geregeerd: Saul, David en Salomo (zij waren overigens evenmin lieverdjes), was dit rijk uiteengescheurd tot Juda en Israël. De koningen van Juda (ongeveer 20 in totaal) waren afstammelingen van David en die van Israël (20 in totaal) waren vaak legeraanvoerders waar maar een klein deel familie van elkaar bleek. Van deze laatstgenoemde groep deugde werkelijk geen enkele koning daar ze vrijwel allemaal afgod-aanbidders, heidenen, moordenaars en veroveraars bleken die oorlogen tegen Juda voerden en (brand)offers brachten aan waardeloze prutsgoden zoals Baäl en Gouden Kalveren. Sommigen onder hen werden echter uitgekozen om de goddeloze families van hun voorgangers te vernietigen. En dat werd dan meestal zo vertaald: “Wie van… huis in de stad sterft, hem zullen de honden verslinden en wie onder hen op het veld sterft, hem zullen de vogels des hemels verslinden!”
  Links heeft zijn ziel en zaligheid allang verkocht aan een niet-bestaande afgod zoals de EU (het Gouden Kalf waar ze goddeloos omheen dansen) en aan de islam, een moordlustig “geloof” dat ze schijnbaar denken af te kopen met bakken geld, gastvrijheid en slijmerijen en DAT daar totaal lak aan heeft! Anders kunnen we net zo goed al het bovengenoemde schuim terugsturen met een tijdmachine en dan in de gedaantes van joden of koelakken. Daarna gaan ze naar Adolf Hitler en Jozef Stalin toe die ze op hun beurt met brood, boter, zout, taarten, bonbons, honing, vruchten, melk, wijn, wodka, schnapps, bloemen enz. proberen om te kopen in de hoop dat dezen daardoor super-lief worden! Alleen dat zal geen klap uithalen daar Hitler en Stalin, de eerste was een islam-bewonderaar en de laatste een islam-hater, allebei harten hadden die nog harder waren dan supergraniet en hun ziel en zaligheid al tijden verkochten aan grootheidswaanzin en Satan wat uiteindelijk ook hun ondergang werd!
  En naar ik hoop zal het linkse tuig, mits ze in de stad of op het veld sterven, hierna NIET door honden of gieren worden geconsumeerd daar die arme dieren hierdoor vast en zeker een afschuwelijke voedselvergiftiging gaan oplopen!

  Like

 12. Qvic zegt:

  Met deze bekendmaking dat Soros publiekelijk oproept aan ieder die zich tegen o.a. Trump wil strijden en daar goed voor betaald krijgt van hem.
  Met deze bekendmaking is hij en al zijn stichtingen en fondsen juridisch aan te pakken en zo ook al diegene die voor hem en zijn stichtingen en fondsen werken. Door deze verwaande arrogante houding van hem, kan nu definitief een einde aan het tijdperk Soros komen inclusief alle oproerstokers en de antifa groeperingen.

  Like

 13. beschouwer zegt:

  Arresteren wegens hoogverraad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s