VVD-jongeren: Klimaat moet prioriteit 1 zijn van nieuwe kabinet

Screenshot_37

Als het aan de VVD-jongeren ligt, gaat de VVD regeren in een coalitie met GroenLinks. “Het klimaatprobleem moet prioriteit nummer één zijn”, schrijft JOVD-voorzitter Rutger de Ridder.

Na de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen staat Nederland voor een keuze. Een enorm verlies van de PvdA en de winst van de centrumpartijen CDA en D66 geven het beeld van een overwegend rechts politiek klimaat. Een meerderheid hebben deze partijen, in tegenstelling tot 2003, echter niet. Slechts 71 zetels in de Tweede Kamer in combinatie met een ambitieuze linkse jongeman als oppositieleider is voor D66-leider Pechtold en CDA-fractievoorzitter Buma ondenkbaar, en zelfs voor de beoogd premier Rutte een brug te ver.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

30 reacties op VVD-jongeren: Klimaat moet prioriteit 1 zijn van nieuwe kabinet

 1. De Haagse ziekte: Psychiater onthult dat veel politici aan de coke zitten

  Maandag was Michael Heemels, oud-persvoorlichter van Geert Wilders, te gast bij Pauw. Hij verduisterde jarenlang geld uit de kas van de PVV om zijn drank- en drugsverslaving te bekostigen.
  Aan tafel zat ook psychiater Bram Bakker, die zei dat Heemels niet de enige politicus is die een probleem had met coke.
  “Dit is de Haagse ziekte,” zei de psychiater. “Dit had de woordvoerder van Jesse Klaver ook kunnen overkomen.”
  Ongezonde cocon

  “Het is een hele ongezonde cocon waarin deze mensen opereren, waar grenzeloosheid de norm is,” vervolgde hij.
  “Die mensen verheerlijken dat ze zeven keer 24 uur campagne voeren, maar dat heeft natuurlijk een enorme prijs,” aldus Bakker.
  Op de vraag van parlementair verslaggever van de NOS Xander van der Wulp of je dit heel veel in Den Haag ziet antwoordde hij: “Ja, absoluut.”
  Bekende politici

  “Ik heb in de loop van de afgelopen 10 jaar toen ik in de verslavingszorg zat meerdere keren met [bekende] politici van doen gehad.”
  Namen noemde Bakker niet ‘omdat hij daar helaas niets over mag zeggen’. Hij zei wel dat het ging om politici van landelijke bekendheid.
  De psychiater voegde toe dat coke door politici vooral wordt ingezet om drankgebruik minder te laten opvallen.
  Antikatermiddel

  “Het gebruik van cocaïne verkleint de kans dat je dronken in beeld komt,” zei hij. “Cocaïne wordt echt als antikatermiddel ingezet.”
  Volgens Bakker wordt cocaïne juist gebruikt door succesvolle mensen, die gebruiken op euforie.
  In 2006 werd bij de Tweede Kamerfractie van D66 in Den Haag op het damestoilet coke gevonden.

  Like

  • Japio zegt:

   Pauw??? Dat je die griezel met z’n k.. programma nog bekijkt? Die linkse betweter zal zelf ook flink aan de coke zitten. Hoe moet je je geweten anders sussen en de mens nog recht in de oog kunnen aankijken. Pauw is er één van het onderkruiperige soort. Een veel te veel overschatte nieuwslezertje.

   Like

  • Harry zegt:

   Dat was inderdaad een verhelderend verklaring van die zieleknijper .
   Ettelijke politici zitten aan de drugs .
   Gezien de wartaal die velen uitslaan , lijkt me dat heel aannemelijk .
   Pechtold lijkt me een van die anonieme “slachtoffers” .
   Soms kijkt ie zo lodderig uit z’n ogen als een bloedhond , de andere keer heeft ie pupillen als een leguaan .
   Hier klopt iets niet .
   Waarom heeft z’n vrouw hem de deur gewezen ?
   Met een junk valt niet te leven .

   Boycotten , die klootzak .
   En korthakken !

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Klimaatprobleem? welk klimaatprobleem?, wat een ongelooflijke nitwits geef ze een kleurboek of een blokkendoos hebben ze wat te doen inplaats van zich met de grootst mogelijke onzin bezig houden.

  Geliked door 2 people

 3. H J zegt:

  Onze ‘rechtse’ jeugd denkt tegenwoordig ook al idealistisch? Ik wens ze veel succes.
  Laten ze zich maar beter bekommeren over de nabije toekomst en die van hun (latere) kinderen.
  De nieuwe toekomst/jeugd is al aardig geindoctrineerd; ik begin nu toch aardig te twijfelen of het nog wel goed komt. Rutger heeft trouwens een behoorlijk groenlinks koppie. Yikes.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Regeren met GroenLinks lijkt me een meer dan uitstekend idee. Dat willen de halve zolen die op Buma en Rutte gestemd hebben toch zo graag? Dan heeft hopelijk Nederland na een tijdje hun buik zo vol van deze regeringspartijen, dat de kiezers eindelijk eens tot bezinning komen en voorgoed van deze partijen genezen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. r en s zegt:

  Nederland is amper zichtbaar op de wereldbol zo klein, gaan wij allemaal elektrisch rijden en zonnepanelen op het dak enzo. zitten er 1,2 miljard Afrikanen en 2.0 miljard Chinezen die met 2 tact brommers door de stad racen en overal hun vuil ongezuiverd dumpen. Dat zal veel uitmaken dan ! Je moet met energielabels per land komen en daar invoerrechten aan koppelen, en dan de schoonste landen het gunstigst zou dat niet beter werken ?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Verder reikt hun intelligentie niet !

  Geliked door 1 persoon

 7. Flo zegt:

  Jong en geen verstand,dat is de toekomst ,een zakenkabinet met mensen die ervaring hebben van de post die ze bekleden ,maar geen figuren zoals Dijksma ,die nog nooit een reet heeft uitgevoerd en doet alsof ze overal verstand van heeft .

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Oh, Gottegot, De voormalige yuppies-in-spe worden hippies-in spe: Het klimaat, het zoeken-naar-jezelf en de geestverruimende middelen lijken ze opeens wel wat!
  In mijn tijd wou een béétje jonge VVD’er absoluut niet geassocieerd worden met de PPR, PSP of CPN (GL bestond toen nog een tijdlang niet), laat staan, dat ze er mee wilden regéren. Dat lijkt nu ook alweer te veranderen.
  Zolang het maar niet die vre-se-lij-ke PVV wordt, die de lieve moslimpjes buitensluit -zelf mogen ze met 1,3 miljoen dan weer wèl buitengesloten worden, dat is kennelijk ethisch verantwoord.
  Als het al zo ver gekomen is, dat ook de jéugd de weg kwijt is, berg je dan!

  Geliked door 3 people

 9. paulzwueste zegt:

  De Ridder, hou eens op met onzin uit slaan en ga werken !
  Als je niks anders kunt bedenken dan ’t klimaat ben je geen knip voor je aanstormende neus waard.

  Like

 10. dickrotterdam zegt:

  Hoe heet dit ook al weer: oh ja COGNITIEVE DISSONANTIE ? Sleep WELL !!!😡

  Geliked door 1 persoon

 11. Roeland zegt:

  Nee VVD jongeren , kijk naar deze video en benoem de problemen , jullie zijn toch voor Nederland?

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat Rutger de Ridder (hij is trouwens de enige niet) niet schijnt te kunnen bevatten is dat er verschil bestaat tussen milieu en klimaat. Vanzelfsprekend hebben we wel invloed op het milieu, onze directe leefomgeving. Dat we daar iets aan kunnen en moeten doen is zelfevident.
  Het klimaat gaat echter al miljoenen eeuwen z’n gang. Nog nooit heeft iets of iemand daar enige invloed op uit kunnen oefenen. Wie is de over het paard getilde lullo die denkt dat we het wel kunnen en ook denkt te weten hoe?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 13. oeps48 zegt:

  Ja, dat moetwe vooral doen, heel goed voor het klimaat zorgen is onze hoogste prioriteit. Dan krijgen de islamietjes een mooie erfenis als ze ons uitmoorden.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Het lijkt er dus op dat dit walgelijke clubje crypto communisten, marxisten, luchtfietsers en decadente, narcistische zelfmanifestanten alsnog deel uit zal maken van een volgende regering.
  Maar zij zullen ook wel in zoverre worden ingekapseld dat Mooiboy Jesse c.s. hoogstens een paar honderd extra windmolens en een nieuwe subsidie voor zonnepanelen erdoor krijgen. En voor de rest waarschijnlijk niet in gelegenheid zullen worden gesteld om met hun verdere idioterie het Nederlandse bedrijfsleven uit te zuigen en de economie te ruineren. Wat dat betreft zullen VVD en CDA er de angel wel uithalen.

  Kwalijker en veel gevaarlijker echter is de onbeschaamde eurofilie en islam-knuffelarij van deze milieugekken in combinatie met D’66. Bij dat stelletje smerige intriganten en elitaire Bilderberger-adepten ligt ook het echte probleem en het echte gevaar. Want in tegenstelling tot GL hebben zij geen principes en richtlijnen, behoudens dan om in een coalitie als smeerolie te dienen voor het onverkort uitvoeren van iedere Brusselse oekaze, zoals zij dat altijd al hebben gedaan.

  En VVD en CDA hebben een ruggengraat van rubber waar het deze kwestie betreft.
  Ongebreidelde moslim-immigratie kunnen zij niet meer aan Nederland opleggen. En ook een nieuwe ”vluchtelingen”-crisis als die van 2015 zal zo’n kabinet niet overleven.
  Maar het buigen voor Brussel en het likken van de islam gaat dan wel gewoon door.
  De CU staat, in tegenstelling tot GL, ten minste nog achter Israel en ziet ook nog wel gevaar in van wat zij ”islamitisch radicalisme” noemen. Maar wanneer Mooiboy Jesse c.s. de voorkeur genieten in een coalitie zit ook daar helemaal geen rem meer op. En ik heb het sterke vermoeden dat het genereren van deze voorkeur voor GL bij de VVD het werk is van de christenhaters van D’66.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard:21.22. uur, op 24/3. Helemaal mee eens, Taljaard. Tja, wat zegt het spreekwoord ook weer: ” Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Nou met deze jeugd zeg ik; “geef mijn portie maar aan fikkie”. Halve zolen zijn het.

   Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Twintig jaar klimaat hoax indoctrinatie op basis, middelbaar en hoger onderwijs begint zijn tol te eissen.

  Like

 16. oeps48 zegt:

  Ach gutte gutte gut, de over het paard getilde rijkeluis kinderen zijn nog aan het puberen. Ze zijn nog niet droog achter de oren. En ze weten nog niet waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Ze geloven in idealen en ze denken de wereld te kunnen hervormen, maar de oelewappers weten nog niet, hoe ze moeten overleven. Dat hoort bij de leeftijd, zullen we maar zeggen. Het zal wel over gaan tegen de tijd, dat ze zelf kinderen krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pietersen zegt:

  Nu het ter sprake komt, die Pechtold snuift volgens mij coke. Kijk eens naar z’n ogen.

  Like

 18. Fred zegt:

  De grote fout die deze klimaatgekken maken is dat ze denken, omdat het ze verteld is, dat de mens verantwoordelijk is voor de klimaatverandering.
  Dat is niet waar.
  De tweede grote fout die ze maken is dat het aan de uitstoot van CO2 ligt.
  Ook dat is niet waar.
  Hoe het wel zit zou ik heel goed uit kunnen leggen maar dat kan ik helaas niet op 1 A viertje.
  Maar misschien zal ik nog wel eens een poging wagen om het uit te leggen.
  Alvast èèn ding om over na te denken;
  In 2002 verscheen het derde IPCC rapport .
  Daarbij was een grafiek gevoegd die de temperatuur aangaf van het jaar 1000 tot het jaar 2000.
  Het was op die grafiek èèn horizontale streep met op het eind, (+- 1980), een steil oplopende lijn.
  De oplichter Al Gore heeft daar later een powerpointpresentatie van gemaakt en vloog daarmee de hele wereld over in zijn privè-vliegtuig om de mensen met deze flauwekul voor de gek te houden en ongelooflijk zijn zakken te vullen.
  Vraagjes, wel eens van “de kleine ijstijd” gehoord en was die op die grafiek zichtbaar?
  Zo nee, waarom niet denk je?
  En klopte de rest van die horizontale lijn wel?
  Ik weet het antwoord, de klimaatgekken niet.

  Geliked door 1 persoon

 19. Pieter G zegt:

  Zegt de idioot ook nog dat de bevolking om Gr links heeft gevraagd…..?
  De burgers hebben om VVD,PVV,CDA gevraagd en daarna D66. Als men Wilders niet ziet zitten betekent niet dat men de burgers die op de 2 de partij van dit land hebben gestemd niet mee kunnen rekenen. Het is wel duidelijk na de enorme afstraffing van links waar de burgers van dit land naar toe willen. Grenzen dicht voor ongewenste mee eters, geen islam en geen EU meer zoals het was. De klimaat hoax is iets voor de onbenullen onder ons die denken het klimaat te kunnen regelen met de thermostaat. Buiten het feit dat warmer oneindig veel beter is dan kouder is CO2 een enorm belangrijk gas voor fotosynthese. Planten leven er van en maken voedsel voor ons, en als restproduct is er zuurstof….. Zelfs de NASA directie weet dat het onzin is. Het is een verdienmodel en de goed gelovige gekkies trappen er weer in. Ondertussen is er geen wind en roesten de windmolens die ook nog stilstaan….Weer een miljardenproject wat niet werkt en het landschap kapot maakt. Wat de molens in zee voor effect heeft op het onderwaterleven met de trillingen die het voortbrengt laat zich raden. Het effect is desastreus voor vissen, alleen er is veel te weinig onderzoek naar gedaan. Maar 1plus1 is 2 wat iedere huis en tuin bioloog zo zou kunnen uitleggen. Geluidtrillingen verplaatsen zich veel verder onder water…. Zogenaamd voor groen maar wel hier 25 miljoen mensen willen huisvesten betekend minder groen maar meer asfalt en beton. Kan iemand het Klaver Boy eens uitleggen dat hij niets om groen geeft en zich dus ook niet zo moet noemen. Het is partij voor meer asfalt en beton links en vooral veel hoge gebouwen waar wilde zwanen zich kapot op vliegen….. En bedankt. Wat een puinhoop dit land…

  Geliked door 1 persoon

 20. kraftavilqa zegt:

  Blijkens het hersenloze gebazel van Landelijk Voorzitter Rutger de Ridder van de JOVD heeft de vvd geen enkele toekomst als pseudo-rechtsige volkspartij dit akelige filiaal van de pvda is net zo èer als de pvda zelf ten dode opgeschreven. Rutger rept van “polderpolitiek” moet dat niet veeleer “kolderplitiek”zijn? En dan deze: “maar we moeten ook niet vergeten dat op het gebied van persoonlijke vrijheid GroenLinks veel te bieden heeft.”Fout Rutger, gl heeft niets te bieden op het gebied van persoonlijke vrijheid integendeel gl is een eng clubje dwangsocialisten van het onzuiverste water, van die zweefmolenrevolitionairen wier verheven idealen door henzelf zo volmaakt geacht worden dat deze gerust dwingend ( eender op welke wijze, het doel heiligt immers de middelen) aan de gehele mensheid opgelegd mogen/moeten worden tot heil van diezelfde mensheid zo menen de bevlogenen. Dat die mensheid dan zoals de geschiedenis uitwijst in ’t verderf gestort wordt neme men dan maar voor lief. Blijkbaar is Rutger niet op de hoogte van dit soort elementaire zaken of hij is zelf reeds zo bevangen door linkse koprot dat gevreesd moet worden dat er nooit meer iets zinnigs uit zal komen. Die kinderen leren ook niets meer tegenwoordig, triest maar waar. Nou weet ik ook wel dat de arme schapen veel tijd doorbrengen bij de indoctinatieiïnstitituten v/h opleidings- maar die jongelui zijn toch ook allemaal wel vertrouwd met het wereldwijde web als schier onuitputtelijke vindplaats van informatie; bezien in dat licht lijkt Rutgers onwetendheid het resultaat van policoristisch niet willen weten.

  Like

 21. Republikein zegt:

  En 10 miljard mensen moet kunnen.

  Op naar de tien miljard.
  In 2065 zouden er tien miljard mensen op aarde leven. Zijn daarmee ‘de natuurlijke grenzen’ overschreden? Geenszins. De planeet kent geen natuurlijke grenzen.
  Een vent met hersens legt het ons uit.
  http://www.thecuriouscosmopolitan.com/de-aarde-is-geen-petrischaaltje/

  Het gaat een heel stuk beter in het armste deel van de wereld, maar vooralsnog blijft ontwikkelingshulp nodig. En mits met ontwikkelingshulp goede resultaten worden bereikt, wil het leeuwendeel van alle Nederlanders daar ook geld voor uittrekken. Bovendien is hulp in ons eigenbelang. Wanneer mensen in Afrika en Azië het beter krijgen komen ze niet als vluchteling onze kant op maar als ondernemer of toerist. Zo ver is het nog lang niet. Maar we kunnen er iets aan doen. Om te beginnen met de nieuwe hongersnood in Afrika.
  http://www.thecuriouscosmopolitan.com/3077-2/

  Geen idee waarom overbevolking geen item is, maar desalniettemin een prettig weekend.

  Like

 22. Nemesis zegt:

  Regeringsfunctionarissen aan de coke in Den Haag? Zal best wel, ze hebben al eens de toiletten van de TK er op getest. In Berlijn zitten ze ook aan de coke, soms heel openlijk, schijven briefjes coke heen en weer. Bovendien hebben ze het Görlitzer Park nu totaal aan de vooral zwarte coke handelaren overgelaten, die hebben daar een soort van vrijstaat. In ieder geval zijn de Berlijnse regeringsfunctionarissen nu ervan verzekerd, dat ze niet te ver weg hoeven te gaan om hun dagelijkse portie te kopen. Nog is dit in Den Haag niet het geval, tenminste zover ik weet.

  Like

 23. elisah zegt:

  Bert, bedoelde je empathisch vermogen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s