As van de patriotten: Marine Le Pen ontmoet Poetin in Moskou

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

Mocht over enkele weken de voorzitster van het Franse Front National, Marine Le Pen, als nieuwe president het Élysée-paleis betrekken, dan was opnieuw de chef van het Kremlin de schuldige. Hij nodigde Marine Le Pen naar Moskou uit om met elkaar van gedachten te wisselen. Tegenover de media verklaarde Poetin daarover: “We willen in geen geval de gebeurtenissen beïnvloeden, maar we hebben het recht om met de vertegenwoordigers van alle politieke krachten van het land van gedachten te wisselen.”

Duits - Zuerst

De betrekkingen met Frankrijk zou Rusland heel belangrijk vinden, zei de chef van het Kremlin volgens meldingen van diverse persbureaus. Marine Le Pen op haar beurt wierf in het begin van het van tevoren niet aangekondigde gesprek voor een uitwisseling van informatie van de geheime diensten in de strijd tegen het terrorisme. Ze zou de politiek van Rusland in de Oekraïne volledig ondersteunen. Ze beschuldigde de EU van chantage van Rusland en noemde de EU-sancties vanwege de Russische Oekraïne-politiek “dom”.

Daarvoor had de voorzitster van het Front National een ontmoeting gehad met Russische parlementariërs – onder andere van de rechtse partij “Rodina” – en een toespraak gehouden voor de parlementaire commissie voor internationale aangelegenheden. Men geeft Marine Le Pen op dit moment uitstekende kansen voor de eerste ronde van de Franse presidentschapsverkiezingen, inmiddels willen waarnemers echter ook een overwinning in de tweede ronde niet meer uitsluiten.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

8 reacties op As van de patriotten: Marine Le Pen ontmoet Poetin in Moskou

 1. Gillis zegt:

  Ik hoop dat ze de volgende president van Frankrijk word!

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  We wagen ons niet aan voorspellingen, maar laat het waar zijn. Marine le Pen eerste vrouwelijke president van Frankrijk. De feministen zouden verheugd moeten zijn. Maar dat zijn ze niet. Feministen van vandaag zijn verworden tot gelovigen van de religie der gender “wetenschappen”. Als Marine president wordt dan wordt ze niet president door positieve discriminatie en ook niet door de belofte van gender neutrale toiletten in alle Franse overheidsgebouwen. Terwijl de 3de generatie migranten Parijs in brand zet maken de feministen mannen en vrouwen zich liever druk om een klimaat verhaal dat rammelt aan alle kanten. CO2 is vervuilend en islam is verrijking. Ga er maar aan staan, meer ideologische verblinding is niet mogelijk. Maar het ergste van alles Marine is een exponent van de zogenaamde rascistische blanke hetero nationalistische xenofobe mannenwereld. Dat gaat de room blanke in middle en upperclass wijken wonende feministen met de cosmopolitan op tafel te ver. Bovendien werd Marine nooit betrapt met een heldhaftig gedragen roze mutsje. Nee dan liever een vrouwelijke president die extatisch lacht bij de dood van een tegenstander en die een man heeft (first man) die liefhebber is van bevochtigde sigaren en het stadium van grab them by the p……..sinds zijn tienerjaren achter zich gelaten heeft.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik wens Marie Le Pen heel veel succes, maar ik heb zo mijn twijfels.
  Ook Fransen zijn over het algemeen hele domme chauvinistische mensen die nèt als de Nederlanders liever voor de zekerheid van de “gevestigde partijen” kiezen, waarbij de kiezer wéét dat het alleen maar nòg slechter kan worden…
  Dat liever dan het onbekende wat Marie Le Pen te bieden heeft.

  Nogmaals zolang we nog geld uit de muur kunnen trekken… en wij de vraag waar je wel of niet je hond uit mag laten héél belangrijk vinden, zullen Wilders, Strache en Le Pen geen Premier worden…

  Geliked door 1 persoon

 4. wim zegt:

  Kijken of ze dit ook tegen Le Pen gebruiken, maar Frankrijk is de VS niet. Daar heeft Trump geweldig last van de vermeende invloed van Rusland… Alles wat hij nu samen met Poetin zou doen wordt meteen verkeerd uitgelegd. Smerige streek van Obama cs.om zo de buitenlandse politiek van Trump, nog voor hij president was al, te dwarsbomen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Geweldig en natuurlijk heeft ze gelijk laten we hopen dat ze Frankrijk zo snel mogelijk uit de EU kan leiden en goede banden met Poetin zou kunnen leiden tot (gezamenlijke) grote schoonmaak in Frankrijk waar zo ongeveer alles uit de hand is gelopen met die walgelijke Islam.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Marine heeft een zeer grote kans.
  Laat het waarheid worden.
  Onze toekomst hangt er van af.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik hoop echt dat zij de strijdt gaat winnen.

  Like

 8. Pingback: Marine Le Pen: “Planetaire beweging” van de patriotten is begonnen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s