Een insider lucht zijn gemoed: Zo verdienen NGO´s aan de “vluchtelingen”crisis

Screenshot_74

(Vertaling: E.J. Bron)

Een insider rekent af: de langjarige leider van het Oostenrijkse vluchtelingenkamp Traiskirchen, Franz Schabhüttl, presenteerde vrijdag zijn ervaringsbericht “Brandpunt Traiskirchen” – en rekent hierin af met politici, asiellobbyisten en zogenaamde NGO´s (non-gouvernementele organisatie). Zij allemaal zouden de “vluchtelingen”crisis voor eigen, ook zakelijke doeleinden hebben gebruikt, zegt Schabhüttl. De staat zou van zichzelf “de verlengde arm van de smokkelaars” maken.

Het beeld dat vooral organisaties als “Amnesty International” en “Artsen zonder Grenzen” van de toestanden in de “vluchtelingen”kampen zouden schetsen, zou vaak verdraaid zijn. Er zou in de kampen nooit nood, honger en slechte geneeskundige verzorging hebben geheerst. Dat zou op ieder moment foutief zijn geweest en zou bij de bevolking “diep menselijke, maar objectief niet noodzakelijke hulpreflexen” hebben veroorzaakt. “We moesten door de aldus veroorzaakte vloed van schenkingen op kosten van de belastingbetaler wekelijks tot 50 ton bruikbare goederen weggooien”, aldus Schabhüttl.

De asiel-insider bericht over andere onserieuze trucs van de hulporganisaties: “Caritas had haar bus voor schenkingen op een media-effectieve plaats neergezet, en de doorgegeven beelden lieten altijd alleen maar asielzoekers zien die naar een aankomende auto renden waaruit goederen werden uitgedeeld. Wat men niet liet zien, waren de bergen goederen die in de vuilcontainers verdwenen.” Hulporganisaties zoals Caritas zouden op het gebied van het asiel- en vreemdelingenwezen uit financieel eigenbelang handelen, net zoals grote economische bedrijven.

Maar ook de zogenaamde “vluchtelingen” worden door Schabhüttl, die het kamp Traiskirchen 13 jaar lang leidde en per 1 april met pensioen gaat, hard aangepakt: de meeste “vluchtelingen” zouden volgens hem niet vanwege acuut levensgevaar van het ene naar het andere land trekken, maar zouden op zoek zijn naar betere economische randvoorwaarden. Hun belangrijkste probleem zou erin bestaan dat de beloftes van de smokkelaars leugens bleken te zijn en velen alleen daarom niet meer naar huis terug zouden kunnen, omdat zij zich voor hun vlucht diep in de schulden zouden hebben gestoken en thuis hun gezicht zouden verliezen. Voor bijna 40% van alle vluchtelingen in het jaar 2016 zou er nooit reden zijn geweest om te vluchten.

Ook de verantwoordelijke politici komen in het bericht van Schabhüttl niet goed weg: Zo zou een door de Oostenrijkse regering voor dringend noodzakelijk gehouden wacht- en daklozentent, die meer dan een bedrag met zeven cijfers gekost zou hebben, nooit nodig zijn geweest. De politiek beschuldigt Schabhüttl van het streven om het publiek bewustzijn door provocerende acties te veranderen.

Net zoals de insider Franz Schabhüttl liet zich onlangs ook de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz (ÖVP), uit over de handel en wandel van asiellobbyisten en NGO´s. tijdens een bezoek aan de Frontex-missie in de middellandse Zee bekritiseerde Kurz de reddingsacties door hulporganisaties en zei: “De NGO-waanzin moet gestopt worden!” De reddingsacties van de NGO´s zouden ertoe leiden dat er meer vluchtelingen in de Middellandse Zee sterven in plaats van minder.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op Een insider lucht zijn gemoed: Zo verdienen NGO´s aan de “vluchtelingen”crisis

 1. Jean zegt:

  Ik heb nooit enig geloof gehecht in ngo’s en intussen is bewezen dat ik het correct voorhad met die parasieten. Geen eurocent geef ik er aan uit.

  Geliked door 4 people

  • Jij hoeft er ook geen stuiver aan uit te geven, dat doet onze overheid wel. Elk jaar wordt ruim de helft van alle belastingcentjes die de belastingdienst bij elkaar sprokkelt aan NGO’s geschonken. Dat was in 2014 naar ik meen maar het kan ook een ander jaar zijn, 140 miljard Euro. En dat doen we al 60 jaar.

   Like

   • Misschien ook interessant om te weten is dat er van die 140 miljard (140.000.000.000. per jaar) zelfs 7% of zo wordt uitgegeven aan de arme negertjes met die vlieg op de neus. De rest gaat naar adviesburo’s en vooral stichtingen die een berg poen beuren om daat vervolgens gouden kranen, Ferrari Testorossa’s, villa’s met zwembad mee te kopen en er bankrekeningen op de Kaaiman Eilanden mee te vullen. En zo zijn er nog een paar 100 landen die zo liefdadig zijn.

    Geliked door 1 persoon

 2. beschouwer zegt:

  De agressieve islam heeft besloten door massa-immigratie de militante islam hier in Europa een grotere voet op de grond te plaatsen.

  Vandaar het grote aantal jonge mannen in de vechtersleeftijd en geen of nauwelijks gezinnen met kinderen onder de migranten.

  In Afrika is het zo dat er vele mensen geboren worden en er is veel te weinig werk daar voor al die mensen. Velen hopen op een betere toekomst in Europa.

  Deze massa-immigratie is een Koudenhoven/Kalergiplan om de Europese en dus ook de Nederlandse cultuur kapot te maken in een afschuwelijke vorm van een neomarxisme.

  Vandaar ook allerlei offensieven tegen zoiets als Zwarte Piet en Nieuwjaarsfeesten met vuurwerk met name

  Allerlei vieze flauwe en hypocriete aanvallen op de Nederlandse cultuur. Ook elders in Europa vinden allerlei vieze aanvallen op de cultuur daar plaats…

  Ook het wijsmaken van mensen over het “klimaatsprookje” is een vuile vieze en hypocriete leugen.

  Er zijn altijd al klimaatveranderingen geweest in het verleden en mogelijk nu ook

  Het heeft te maken met de zon. De zon fluctueert in de energie vandaar ijstijden en dergelijke. De geschiedenis wijst het uit…

  Blijkbaar kun je de zon niet belasten en dan verzint men vuile vieze leugens om de mens te gaan belasten met geouwehoer over uitstoot en daardoor mensen te gaan belasten en ze zuurverdiend geld af te pakken met bijvoorbeeld kilometerheffing of zelfs spitsheffing . De wereld op zijn kop.

  Deze vuile vieze leugenachtige nonsens kan dan daadwerkelijk de economie krakend tot stilstand doen komen. Blijkbaar is dat dan de bedoeling der klimaatlinksgekken.

  BAH BAH !

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens.
   Veel van die klimaathysterie komt voort uit jaloesie.
   Ik kan me nog goed herinneren dat links, vooral in Amsterdam, tegen grote autos was.
   Grote autos was een teken van geld en was altijd tegen het zere been van de duizende bijstandsuitkeringtrekkers in die sta.
   Samson was een van de voorgangers uit die tijd met zijn greenpies.
   P.C.Hoofdbakken waren het want daar kochten de “rijken” hun dure spullen.
   De vroegere sjieke Kalverstraat was al vervallen.

   Like

 3. elisah zegt:

  Laatst heb ik tijdens een reportage over Griekse vluchtelingenkampen gezien dat er vele miljoenen gegeven worden door de EU, maar dat ze daar van dat geld niets krijgen, waarheen het verdwijnt is een raadsel.

  Like

 4. oeps48 zegt:

  Ik heb al heel lang het gevoel, dat er het en ander en nog meer niet klopt met al die zogenaamde goede doelen. Het is inderdaad big business. Er gaat heel veel geld in om. En als er ergens veel geld mee gemoeid is, kun je er gerust vanuit gaan, dat er veel strijkstokken aanwezig zijn. Het gaat niet om die zielige mensen. Die worden misbruikt voor leuke foto’s. Het gaat immers om het goede doel. En dat goede doel is inmiddels al lang een doel op zichzelf geworden. Van het ingezamelde geld komt maar bitter weinig aan bij de zielige mensen, Het merendeel blijft plakken aan strijkstokken en wordt verdeeld onder de armen.

  Like

 5. joga zegt:

  @ elisah
  Naar de Duitse banken, die door Draghi en Merkel op de rand van de ondergang zijn gebracht.

  Like

  • elisah zegt:

   Vanmorgen was trouwens op het journaal te zien dat Trump een rekening van vele miljarden overhandigd had aan Merkel bij haar bezoek aan de VS.
   Dat gigantische bedrag was vanwege de achterstallige betalingen aan de Navo.

   Like

 6. Nemesis zegt:

  Van de NGO|s en AzG is dat toch al jaaaaaren bekend. Nu ook weer met de heersende hongersnood en ze hebben geen water. Het meeste geld blijft aan de strijkstok hangen en ik yag daar een druppelende pomp. Daar is ooit een bron geslagen en een pomp geplaatst. De bevolking werd geleerd dat als er een probleempje was, hoe ze dat konden oplossen. Dat alles van ons gespendeerde geld. Maar eens repareren die pomp zodat er meer water uit komt, ho maar, niemand thuis. Of het kan ook weer verlakmeierij zijn, drup drup…….!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Jan zegt:

  Iedere Europese staat wordt door criminele regeringen geleid behalve realistische als Polen en Hongarije en aangezien ngo’s met socialisten samenwerken zijn het handlangers van criminelen.
  Overigens vraag ik mij af waarom zij zich niet-gouvernementeel noemen als zij via via geld van de staat krijgen. BDS-NGO’s werken samen met de Lutherse kerken en protestantse die op hun beurt belastingvoordeel krijgen van de staat:
  http://www.ngo-monitor.org/key-issues/bds/funding-for-bds/#foundations

  Al die zogenaamde hulpverleners moeten hun kosten dekken en krijgen dus van de staat geld, direct of indirect. Daarom is COA niets anders dan een maffia-organisatie geleid vanuit Den Haag en Brussel.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Arresteert die NGO parasieten !

  Like

 10. Lis zegt:

  Ik kan me de reportages hier op E.J. Bron nog herinneren dat bermen bezaaid waren met afval en goederen die één keer gebruikt werden. Verhalen over kinderen in dorpen in Servië die het klaargemaakte voedsel weer mee naar huis konden nemen omdat die asielratten hun neus ervoor ophaalden. De vele leugens waar het internet vol mee werd geplempt, de Nederlandse gutmenschen die gingen ‘helpen’ in Griekenland en eigenlijk gewoon zelf mensensmokkelaars werden. Nog steeds hoor ik wekelijks om mij heen de verhalen van mensen die ‘vluchtelingen’ willen gaan helpen, die geld over willen maken omdat er nu hongersnood is, etc. Afgelopen week nog een gesprek in de trein opgevangen van een oudere man die een Syrische jongen had geholpen, bla bla bla. Het is tergend hoe naïef mensen zijn.

  Nog tergender vind ik dat je hen niet hoort als er werkelijk mensen in nood zijn: ouderen, kinderen die in armoede opgroeien, daklozen, psychiatrische patiënten, noem maar op. Mensen die echt snel hulp nodig hebben, omdat ze anders uit huis worden gezet, verhongeren of overlijden aan een ziekte. Maar het helpen van zulke mensen is niet ‘sexy’. Je kunt er geen goede sier mee maken, je bent er geen gutmensch mee. Ik walg van die gutmenschen.

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Als er hier mensen zijn die problemen hebben, kunnen ze een voltooid-leven-pilletje krijgen van D666.

   Geliked door 1 persoon

  • Heeft veel te maken met interessant doen. Begint op school al dat ze iets in de ontwikkelingshulp willen doen. En dan betalen de kleine mafklappertjes 4000 piek aan de zieligheidsindustrie om 3 maanden als vrijwilliger in een of ander kutdorp de bobo’s van de organisatie te pijpen. Het helpen van plaatselijke behoeftigen bestaat hooguit in het opruimen van de plaatselijke mestvaalten. De reis er naartoe mogen ze ook ophoesten maar het staat geweldig op je CV en je kunt er zelfs minister door worden want al doende komen ze vanzelf bij de juiste partij terecht. Als ze daar al niet van kindsbeen af bij hoorden. Dit probleem is zo groot dat je het alleen met grof geschut, heel grof, nee nog grover, kunt oplossen.

   Like

 11. Onschuldige Bijstander zegt:

  Minder minder minder NGO’s!!!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Nekschot voor Franz.

  Geliked door 1 persoon

  • Okee, maar dan alleen als we ze allemaal Franz mogen noemen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Wat me stoort aan deze mensen dat ze op het eind nog iets willen toevoegen om hun geweten te zuiveren.
    Wel jarenlang je pleurisbek gehouden.
    Dat is geen goede mentaliteit, of vergis ik me?
    Misschien had Franz al eerder aan de bel getrokken, ik betwijfel het.
    Nooit omwille van de liefde je smoel houden, dat heeft mij mooi niks opgeleverd maar vind ik prima de lux.
    Als Hagenees zeg ik:ga es an mn reet ruikuh Franz.

    Geliked door 1 persoon

   • Of ’t hun geweten is betwijfel ik. Eerder kopen ze zich een plekje bij de actualiteitsrubrieken om de mensheid nog eens en dan nog maar een keer van hun gelijk te overtuigen. Zo zie je Dries en Jan die al minstens vanaf de tijd van de Farao’s hun omgeving nog gekker lullen als dat ze al zijn overal op de televisie opduiken. Die kunnen we ook het beste maar Franz noemen voor dezelfde behandeling.

    Like

 13. Republikein zegt:

  De hersenspoeling werkt gewoon door, je leven lang.
  Het begint al bij je geboorte in kliniek of ziekenhuis of where ever, hoe bevalt het hier?
  Het tempo verschilt wel, toen de chef manager werd was er een versnelling.
  Ze geven het in hun almachtige domheid ook toe, niks van de zaak afweten, delegeren was de kunst.
  Grof gezegd kunnen we het onderverdelen in 3 categoriën.
  1. Je bent wakker.
  2. Je slaapt en wakker worden lukt niet, snurk ze.
  3. Wakkere oplichters.

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Weer maffia-infiltratie bij opvangkamp Italië
  In het zuiden van Italië heeft de politie 68 leden opgepakt van een groep die een opvangkamp voor vluchtelingen runde. Onder hen zijn een priester en de baas van een hulporganisatie, melden Italiaanse media.
  De clan stak in die tijd naar verluidt een derde van de 100 miljoen euro aan Europese middelen voor het kamp in eigen zak.
  “Het is niet voor het eerst dat de maffia infiltreert in de vluchtelingenopvang in Italië”, zegt NOS-correspondent Rop Zoutberg. Eerder werd de aanwezigheid van de maffia al ontdekt in kampen in en rond Rome en bij het grote kamp Mineo op Sicilië.

  http://nos.nl/artikel/2173256-weer-maffia-infiltratie-bij-opvangkamp-italie.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s