Moeder meldt kind af van godsdienstonderwijs. De 8-jarige kon het voortdurende thema islam niet meer verdragen

Screenshot_56

Eerbewijs, gebed en moskee. Evangelisch godsdienstonderwijs Baden-Württemberg, groep 5 basisschool.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Goddeloze dominees en fascistoïde leraren verkrachten de zielen van onze kinderen in het godsdienstonderwijs met leugenachtig werven voor de islam!

Onze arme kinderen! Ze moeten in het godsdienstonderwijs nu aanhoren dat Allah de enige ware god zou zijn. Dat Mohammed de beste van alle mensen zou zijn die ooit geleefd hebben. Dat hij alleen maar meerdere vrouwen had, omdat hij zich over hun lot zou hebben ontfermd. Dat zij hun man waren verloren of geen man zouden kunnen vinden. Dat de veelwijverij van Mohammed dus geen daad was van een bijna grenzeloze manie van iemand die door seks was bezeten (Mohammed deed het met kamelen, ezels en zelfs met een dode), maar dat deze seks bezetene een “weldoener” (letterlijk citaat van een evangelische godsdienstleraar in Baden-Württemberg) zou zijn.

Michael Mannheimer Blog

En dat alles uit de mond van een Duitse godsdienstleraar (ik kreeg hierover talrijke brieven van Duitse ouders), en in dit geval zelfs uit de mond van een evangelische dominee.

 Wat deze fascisten met onze kinderen doen, is geestelijke verkrachting. Verkrachting met de leren van een “religie”, die de lijst van de volkerenmoorden in de geschiedenis van de mensheid met grote afstand aanvoert. Die tot nu toe 300 miljoen “ongelovigen” heeft afgeslacht. Die nooit gestopt is met deze afslachting – en deze tot op de dag van vandaag uitvoert in een omvang als bijna nooit tevoren. Die begonnen is met de ergste christenvervolging van de geschiedenis: per jaar worden er door moslims 100.000-150.000 christenen in hun landen gedood, alleen omdat die het “verkeerde” geloof hebben. Niet in het verleden, maar hier en nu.

Een volk dat zelfs zijn kinderen niet meer kan beschermen, is gewijd aan de ondergang

Als we als Duitsers al te laf of te zwak zijn om onszelf te beschermen, dan zouden we toch sterk genoeg moeten zijn om in ieder geval onze kinderen te beschermen. Een volk dat zijn kinderen niet eens meer kan beschermen, is gewijd aan de ondergang.

Mogen in ieder geval al die Duitse farizeeërs, die onze kinderen met ongelooflijke leugenverhalen over de islam lastigvallen, allemaal door de hel worden verslonden!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Fascisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Moeder meldt kind af van godsdienstonderwijs. De 8-jarige kon het voortdurende thema islam niet meer verdragen

 1. Golden Girl zegt:

  het moet er ingestampt worden, hoe jonger hoe beter
  ik moest vroeger van mijn ouders naar een katholieke school en we hadden ook godsdienstles en de priester zei dat God de hele dag naar je keek, als je dat vaak genoeg te horen krijgt denk je dat het waar is, zelfs op het toilet en onder de douche voelde ik me bekeken, want dat waren nu eenmaal de woorden van de priester

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik weet natuurlijk niet over welke jaren dat was wat U schreef van de Katholieke School, maar ik zat 72 jaar geleden op R.K.school.
   Laagste klassen door de Nonnen gerund.
   Die moesten met “Soeur” worden aangesproken.
   Maar die zeurs vertelden de kindertjes dat je netjes in je bankje moest zitten en niet teveel naar rechts, WANT daar zat je eigen Engelbewaarder.
   Ieder kind had blijkbaar een “persoonlijke” Engelbewaarder, die je voor allerlei slechts behoedde.
   Ik geloofde er op m,n 6e jaar al niet veel van.
   Erg genoeg dat die ACHTERLIJKHEID nu in ergere vorm terugkeert.

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Die engelbewaarder, waar de nonnen het vroeger over vertelden, wordt in de esoterie een geleidegids genoemd. Het is maar goed dat je geleidegidsen hebt, anders zou je vast en zeker in 7 sloten tegelijk lopen. Hoe vaak gebeurt er niet iets in je leven, dat te toevallig is, om toeval te zijn. Dat is dus de invloed van je engelbewaarders, oftewel je geleidegidsen. De invloed van geleidegidsen komt ook tot uiting in je intuïtie. Intuïtie is immers een plotselinge ingeving. Dat wil dus zeggen dat het van buitenaf komt. Intuïtie is iets anders, dan gevoel. Zonder geleidegidsen vaart niemand wel.

    Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Ik praat dagelijks met mijn kleinkinderen leg hun duidelijk uit vooral NIETS TE GELOVEN van eender welke bullshit maar vooral dat ze die achterlijke smerige perverse gewelddadige barbaarse islam helemaal links moeten laten liggen en ik moet eerlijk bekennen “mijn kleinkinderen volgen goed mijn raad op”, ze hebben zelfs geen vriendjes of vriendinnetjes die islamitisch gedoctrineerd zijn (lees: verziekt zijn) want ik heb ze duidelijk gemaakt dat NOOIT OF TE NIMMER islamieten mijn woning mogen betreden.
  Ik heb ze ook duidelijk gemaakt dat ze nooit politiekers of leerkrachten mogen geloven die propaganda maken voor die smeerlapperij.

  Geliked door 4 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed zo, Jean! Een grootvader met een uitgesproken, gezonde mening, dat hebben niet alle (klein)kinderen!
   En jouw kinderen, hun ouders? Zijn die het daar ook nogal redelijk mee eens?

   Like

 3. Kinderen kun je al vrij jong hersensloelen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar vooral blijven stemmen op verraders der Duitse politiek; zoals de SPD, CDU,CSU, en de FDP. Zelfde klotezooi als in Nederland. De massa wil schijnbaar niet wakker worden. Triest, intriest, dat is het.

  Geliked door 1 persoon

 5. Fred zegt:

  De islam hoort in de Efteling thuis.
  Samen bij de andere sprookjes.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Alsjeblieft niet! De islam hoort nergens thuis.

   Like

  • Jean zegt:

   Fred, die smeerlapperij hoort nergens thuis in Europa en zeker niet in de Efteling want dan is dat sprookjespark heel snel ‘verleden tijd’.
   Uit Europa moet die rotzooi gesmeten worden en de leegstaande mosselketen dan gebruiken om zwijnen te kweken dan hebben die gebouwen tenminste een positieve functie.

   Like

 6. oeps48 zegt:

  De islamisering grijpt in rap tempo om zich heen. Het scenario heeft heel veel weg van de opkomst van het protestantisme. In naam van het geloof in de enige ware God bestormden stoere jonge mannen in 1566 de kerken. Zij vernielden beelden, religieuze kunst en liturgische voorwerpen. Het protestantisme werd gevestigd. Het waren rumoerige tijden. Binnen twee jaar raakten onze voorouders verwikkeld in de 80-jarige oorlog (1568-1648). Het lijkt erop, dat de geschiedenis zich nu aan het herhalen is. Nu gaat het niet om het protestantisme, maar om de islam. Kennelijk hebben we de lessen uit de gemaakte fouten van destijds niet geleerd. O ja, dat is waar ook. Onze regenten vinden geschiedenisonderricht niet meer zo belangrijk. Onze kinderen krijgen voortaan les in het “vredelievende” en “niet-gewelddadige” en “niet-onderdrukkende” islamgeloof. Moge God onze kinderen bijstaan. Er worden hen ideologieën door de strot geduwd, waarvan zij in hun kinderlijke onschuld, de impact niet kunnen bevatten. Ze zijn nog zo weerloos. Quo vadis, (waar gaat dit naar toe).

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Überhaupt maakt geloof meer stuk dan je lief is.

  Evenwel is het een almachtig en bovenal menselijk fenomeen dat zelfs Frankrijk niet heeft kunnen uitwissen in het overigens formeel secularistische staatsbestel. Duitsland loopt verre achter zolang ik bij belangrijke staatsgebeurtenissen die zwartrokken met rode camauro tussen het “nobele gezelschap”’ waarneem. Die Kirchensteuer: staatsopgelegde geloofsbelasting, zal er vast aan meewerken.

  Engeland komt er in ieder geval recht vooruit: het staatsgeloof is de Anglicaanse kerk is met een “ingehuurde” staatsrechtelijke priester-theoloog die u de weg zal aangeven, voornamelijk op welke wijze u zich in staatsrechtelijk koninkrijk zich naar “behoren” zal gedragen.

  Even nog een eerdere reactie van mij:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/03/22/dit-is-de-vermoedelijke-dader-van-de-islamitische-terreuraanslag-in-londen/#comment-590733

  Heel veel beter:

  Grondwet versus soevereiniteit: koningseed

  http://filantropius.wordpress.com/2014/05/22/hoe-poetin-de-scathophaga-stercoraria-van-baalen-fijnknijpt/comment-page-1/#comment-1526

  Ontdoe de Bijbel van mythes, desorganiseer het geloof

  Het Nieuwe Testament is een opgesmukt ‘van horen zeggen’-verhaal. In het geïnterpreteer dat volgde is de kern van Jezus’ boodschap – heb iedereen lief, oefen geen macht uit – weggezakt. De macht ging zelfs aan de haal met het geloof en maakte het tot bron van conflicten.

  Dat is geen nieuw inzicht, maar…….

  http://www.nrc.nl/stevendejong/2012/04/16/ontdoe-de-bijbel-van-mythes-desorganiseer-het-geloof/
  Nu de koran nog.

  Goed weekeinde allen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Driek zegt:

  Ik mag aannemen dat die kinderen ook een bezoek brengen aan een Synagoge en ook een Katholieke mis zullen bijwonen, want tenslotte gaat het om inzicht te krijgen van verscheidene religies. Maar ik ben bang dat dat er niet in zit. Die islam wordt ons door dat tuig door de strot gedrukt. En kinderen kunnen dat niet beoordelen want die kun je van alles wijsmaken.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  De indoctrinatie vindt in Nederland ook al langer plaats (portefeuille onderwijs was altijd in handen van de inmiddels goddank gedecimeerde pvda) en daarom zul je van veel jongeren horen dat ze geen problemen hebben met mislims en alles wat die vertegenwoordigen.
  Nederland is gedoemd te mislimiseren!

  Like

 10. tippelaar zegt:

  citaat vaqn Maarten tHart: “Wie god verlaat heeft niets te vrezen”. en nog een, citaat van Harrie Kuitert , gepensioneerd hoogleraar godgeleerdheid Kampen: “Alles over BOVEN, komt van BENEDEN”.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Is de islamisering eigenlijk nog wel terug te draaien of te verminderen in NL.?
  Een poosje terug zag ik via Google Street Vieuw de buurt waar ik als puber woonde en naar de RK-Kerk ging.
  Het Parochie-huis van de jaren 50 is nu een……….Moskee.
  De R.K.Kerk op achtergrond ( torentje ), is gedeeltelijk in verval en achterste stuk wordt afgebroken.

  Symbolisch ?

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Delamontagne,
   Het lijkt op een doelbewust kwaad plan………..

   Geboren (1947) en getogen tot 1970 aan de Van Speykstraat te Amsterdam, thans behorend tot de deelraad “De Baarsjes”, wil ik mijn jeugdindrukken van een omgeving in verandering weergeven.
   In de jaren 20 van de vorige eeuw “verkreeg” Amsterdam er een nieuw gebied bij voor woningbouw: het Plan West.
   Geschiedenis
   De naam van het stadsdeel De Baarsjes is ontleend aan de vroegere buurtschap De Baarsjes. Deze lag aan de Kostverlorenvaart, nabij de Wiegbrug. De Baarsjesweg is hiernaar genoemd. De Slatuinenweg is nog een laatste overblijfsel van dit buurtje in de vroegere gemeente Sloten. Deze omgeving werd gekenmerkt door tuinderijen in de Baarsjespolder, een deel van de Sloterpolder.
   Forensenwoningen langs de trambaan
   De bouw van woonwijken ten westen van de Kostverlorenvaart startte na de ingebruikname van de tramlijn Amsterdam – Haarlem – Zandvoort in 1904 van de ESM, later NZH (Blauwe Tram). Langs de trambaan door de landerijen werd de Admiraal de Ruijterweg aangelegd. Langs deze weg werden woningen gebouwd speciaal voor forensen die dan met de tram naar de stad konden reizen. Dit werd Trompbuurt (naar Maarten Harpertszoon Tromp). Na annexatie van de gemeente Sloten in 1921 werd door de gemeente Amsterdam ten zuiden van de Admiraal de Ruijterweg de Chassébuurt gebouwd.
   Tussen 1920 en 1940 kwamen nieuwe stadsuitbreidingen op het grondgebied van de vroegere gemeente Sloten tot stand.
   Plan West
   Als deel van het stedenbouwkundig Plan West van de hand van de architect Hendrik Petrus Berlage werden in de jaren twintig en dertig buurten met bebouwing in de stijl van de Amsterdamse School en later ook de stijl van vroege Nieuwe Zakelijkheid ontworpen. Hoewel Berlage het stedenbouwkundig ontwerp deed was de invulling ervan van de hand van andere architecten. Het Mercatorplein is wel een ontwerp van Berlage zelf en is vernoemd naar de beroemde cartograaf Gerardus Mercator en was sinds 1997 voorzien van een wereldkaart in het plaveisel. De bebouwde onderdelen van het Plan West die in het stadsdeel te vinden zijn zijn onder andere de Admiralenbuurt, de Mercatorbuurt, omgeving Surinameplein en de Hoofddorppleinbuurt. Sinds 1990 vormen deze buurten het stadsdeel De Baarsjes. De Hoofddorppleinbuurt maakt sinds 1990 echter deel uit van stadsdeel Zuid.
   In 1940 vormden de Orteliuskade en de Postjeskade de westelijke begrenzing van de stad. Ten westen daarvan lagen nog de tuinderijen van de Sloterpolder. Het Surinameplein vormde de zuidelijke begrenzing van het stadsdeel De Baarsjes. De wijk was eind jaren dertig volgebouwd.
   In De Baarsjes zijn straten vernoemd naar admiralen, zeehelden en ontdekkingsreizigers, cartografen en begrippen uit West-Indië. De wijk bestaat voornamelijk uit middelhoogbouw (drie of vier etages). Vrijwel de enige hogere gebouwen vormen de beide torens aan het Mercatorplein en enkele flatgebouwen aan de randen van na de oorlog.
   De wijk wordt aan de noordzijde begrensd door de Jan van Galenstraat en aan de zuidzijde door het Surinameplein. De oostelijke begrenzing wordt gevormd door de Kostverlorenvaart, de westelijke begrenzing vormt het Rembrandtpark. De Baarsjes heeft geen parken binnen de grenzen, zowel het Erasmuspark, als het Rembrandtpark liggen net buiten de grenzen van het (voormalige) stadsdeel.
   Bron: Wikipedia
   Mijn jeugdbuurt waarover ik schrijf, werd begrensd door de Baarsjesweg (2e Kostverloren Kade), de Admiralengracht en Admiraal de Ruiterweg dat een natuurlijke driehoek vormde. De wijk zelf was veel groter dan mijn kinderschoentjes konden lopen.
   Tijdens de jaren 50 vonden er grote veranderingen plaats. Langs de Kostverloren Kade, annex Baarsjes was veel bedrijvigheid. Vanuit de Van Speykstraat zag je aan de overzijde van het water de werkzaamheden op de bootwerven en aan de zijde van het zichtpunt naar rechts was een gigantische houtopslag/zagerij. De werfjes verdwenen en voor de zagerij kwam de Riva-garage in de plaats, ook behoorlijk bovenmaats. Later zou dat gebouw geschikt zijn voor moskeegebruik of het zou na sloop ervoor in de plaats komen. Aan de Postjeskade, punt Baarsjesweg was een groot kolenopslagbedrijf dat de aanvoer per dekschuit met grijpers leegden. Voordien was op die lokatie ook een scheepslift/overhaal dat de groentebootjes 1,80 hoger bracht in de Baarsjes waarna de reis werd voortgezet naar de Markthallen. Nadat de kades van de Admiralengracht (1953) en aansluitende watertjes op AP waren gebracht verdween de lift, later ook de bootjes omdat het terrein van boerenbedrijfjes (o.a. Dirk v/d Broek was ook uitgekocht) werd opgespoten voor de bouw van Slotermeer. De kolenopslag zou later verdwijnen.
   De Van Speykstraat had private woningbouw (o.a. Hibbel onroerend goed, alwaar ik woonde aan de evenzijde) en aan de overzijde gemeente woningen. De evenzijde was gesierd met etalages van kleine middenstandswinkeltjes, zoals de schoenenlapper, melkboer, woningstoffeerwinkel, eierengroothandel, een garage met pomp, VéGé kruidenier, kapper, een visgroothandel op de hoek dat later patatwinkel werd (leverde een moderne hangplek op). Ze zouden allemaal tussen eind 50 begin 60 verdwijnen.
   Het was een straat zonder auto’s en het weinige dat er stond was een bestel- of vrachtwagen, verbonden aan de zaak. Een heerlijke speelplaats voor landje veroveren, paaltje voetbal, tikkertje en dievie met verlos of knikkeren, afhankelijk van jaargetij. Ook speeltuinen (de openbare waarvan je lid moest zijn, achter de houtzagerij en de katholieke naast de Chassékerk, evenwel zonder drempel. Het een buurt waar dagelijks de bakker met zijn houten kar binnentrok en een vers gebakken half witje verkocht op bestelling vanuit ‘n raam. Zo ook de melkboer voor een fles dagverse melk. Ik mag de wekelijkse schillenboer (Van de Broek?) met zijn paard en wagen niet vergeten. Een tijd dat tweemaal daags de post werd bezorgt en wekelijks de gas en lichtpenningen werden opgehaald. Ook bromsnor kwam met de fiets in de hand teveel langs………… Ja, spijbelen was een probleem dat voorkomen kon worden door je onzichtbaar te maken voor deze of gene.
   In barre winterse tijden trokken de Volendamse straatzangers (vissers) voorbij waarvan het mansbakje gul werd gevuld. Dat was een show te zien op welke onnavolgbare wijze zij van drie hoog die muntjes konden opgevangen in de schorten (uiteraard in authentieke klederdracht).
   De hele buurt ademde zijn bedrijvigheid uit zoals de drukkerij Senefelder aan de Adm. De Ruiterweg, de clichéfabriek nabij de Wiegbrug en daarover even rechts de radiatorenfabriek van Blok[?], indien op weg naar de Kinkermarkt. Het bedrijf was reuze interessant want op zomerse dagen waren er metalen horren in diverse deuropeningen geplaatst waardoor je een inkijkje verkreeg in welke helse vuur en vlam omgeving men daar aan het werk was. De Ten Kate markt is gebleven.
   Tja, over school en de Chassékerk gesproken. Het was een structureel web waarbinnen ik me bevond vanaf de kleuterschool naast de kerk (nonnen) en de lagere St. Leo jongensschool aan de Cornelis Dirkszstraat (broeders van het Heilig Hart) alsook de kapelaan die huisbezoekjes aflegden. Wellicht niet direct een keuze van mijn ouders maar meer ingeven door hun ouders die de kerk voor leegloop zondags behoedden, maar ook hun leven is, evenals de kerk/scholingstructuur eindig. Het verdween als sneeuw voor de zon. De voorheen rode verkiezingsstrijd met aan ene zijde van de straat (PVDA) versus de KVP aan andere zijde is vandaag de dag gewonnen door…………. Ach, de straten en veel gebouwen als de kerk en de St. Leo-school staan er nog. De functie is wat meer aangepast aan deze tijd.
   Het werd na het vertrek van de jeugd een wat misserabele toestand. Nooit is de vraag gesteld waarom. Geen reünie of behoefte daaraan moest een veeg teken zijn. Alleen de achtergebleven oudjes, zoals ik ook heb gedaan, was wat restte tot bezoek dat een weeklach opleverde over de etnische verandering van de ook hen ooit vertrouwde omgeving.
   De gemeente niet laks natuurlijk en met onderzoeken en prachtige plannen om dit euvel te kunnen weerstaan.
   Afsluitend kan ik zeggen na de kuierlatten te hebben genomen omstreeks eind 60 en na kortstondige formele bezoekjes pas nu weer enige interesse voor de wijk is ontstaan door internet te raadplegen. Het geeft mij geen aanleiding in een nieuwe wereld te schouwen.
   http://beeldbank.amsterdam.nl/afbeelding/5293FO002865 houtzagerij
   http://beeldbank.amsterdam.nl/afbeelding/010122009820 kolenopslag
   http://beeldbank.amsterdam.nl/afbeelding/B00000014188 St. Leoschool
   http://beeldbank.amsterdam.nl/afbeelding/010122006452 Lege huls St. Leoschool

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s