Prioriteiten van de EU(SSR): Aantal daklozen neemt dramatisch toe

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU stelt prioriteiten – maar niet ten voordele van de eigen Europese bevolking. Want terwijl de EU miljoenen “immigranten” met royale sociale uitkeringen tegemoetkomt, ontbreken de middelen voor behoeftige Europeanen. Het gevolg: het aantal daklozen neemt dramatisch toe. Het actuele rapport van de organisatie FEANTSA (European Federation of National Organisations Working with the Homeless) spreekt van een dramatische ontwikkeling.

Duits - Zuerst

Volgens het rapport is de situatie in vergelijking met het jaar 2015 drastisch verslechterd. Volgens het rapport worden hier vooral de hoofdsteden Londen, Parijs, Wenen en Brussel door getroffen. Alleen Finland lukte het om het aantal daklozen te verminderen.

Ook in de VS heeft het aantal daklozen een dramatische omvang bereikt. In het officiële rapport “The State of Homeless in America” staat dat er in de VS meer dan een half miljoen mensen dakloos zouden zijn. Meer dan 200.000 daklozen leven in familieverband, meer dan 300.000 personen alleen, waarvan 25% kinderen. Veel van de Amerikaanse daklozen zijn oorlogsveteranen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Prioriteiten van de EU(SSR): Aantal daklozen neemt dramatisch toe

 1. beschouwer zegt:

  Past allemaa in het grote plan om eerst de welvaart kapot te maken en daarna van zoveel mogelijk mensen af te komen. Leven als dakloze verkort het leven aanzienlijk want is erg ongezond.

  Like

 2. Steven zegt:

  Tja..en bij controles in bussen treffen ze asieleisers aan met 20.000 en 12.000 euries in hun zakken..afkomstig van uitkeringen uit meerdere landen….TJING TJING!!!

  Like

 3. Ze hebben het te druk met de gelukzoekers het naar wens te maken.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alles gepland, en voorbereid. De NWO en Soros, de Rothschilds en de illuminati werken daar aan mee. Ik verwijs hierbij naar het nazi-plan van de nazi baron: Coudenhove-Kalergi; en de verradersresolutie, bekend onder de naam: ” Resolutie van Straatsburg”. Het decimeren van de wereldbevolking; dat steekt er achter. En de bevolking maar doorsnurken…

  Geliked door 4 people

  • Ivan Chapka zegt:

   Ze zijn gewoon weer bezig Tom, om het 4e Rijk op te richten.
   Vanavond op History channel de documentaire Hunting Hitler waar alles fijntjes uit de doeken wordt gedaan, ik meen om 22.00 uur

   Like

  • oeps48 zegt:

   Je hebt het helemaal door. Het plan ontvouwt zich stap voor stap. Dat zijn de hogere belangen, waar Mark Rutte telkens naar verwijst. Maar het middellandse klootjesvolk snapt het niet. Ze denken nog steeds dat het gecensureerde tv-journaal echte feiten brengt. Als het straks te laat is en onze zelfstandigheid en vrijheid geketend zijn, staan ze opeens op hun achterste poten en dan vragen de zombies zich af, hoe het zo ver heeft kunnen komen.

   Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Exact Tom,
   Helemaal niets aan toe te voegen.
   Maar hoe zit het nu eigenlijk met onze politicie/ik vraag me heel vaak af als ik naar de
   debatten kijk, wie weet wat en hoeveel? wie zitten er in de “deep state”
   En heeft stemmen dan eigenlijk nog wel zin,als de “schaduwregering” de kaarten al ge-
   schud heeft? We hebben als kiezer feitelijk geen kloten te kiezen dan toch?

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    De meeste van onze politici zijn zogenaamde illuminati. Ze zijn dus gevallen voor de mooie praatjes van satan. Hij beloofde hen de hemel op aarde. Maar daarvoor moesten ze zich wel met handen en voeten aan hem binden. Dat hebben ze gedaan. Ze wanen zich in het paradijs en plukken de vruchten. Ze moeten echter doen, wat satan wil. De wil van satan is de weg naar de hel. Doen de illuminati niet, wat satan wil, dan wordt satan boos. De illuminati weten maar al te goed, dat ze het dan wel kunnen schudden. Dan zitten ze voortijdig in de hel. Satan is machtig en sluw. Hij liegt en bedriegt en heeft helemaal geen respect voor het menselijk leven. Hij laat zijn kornuiten ook keihard vallen. Maar voor de illuminati is er geen weg terug. De weg naar de hel is eenrichtingsverkeer. Satan heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Satan heeft zich een doel gesteld, hij heeft de kaarten geschuld en de illuminati mogen/moeten het uitvoeren. Het gaat satan waarschijnmlijk niet eens om de knikkers, maar om het spel. Dit wil echter niet zeggen, dat satan het spel ook gaat winnen. Satan is gelukkig niet de enige speler in het spel. Er zijn meerdere spelers, die ook macht hebben. Maar satan is wel een geduchte tegenstander. Satan heeft ons verdeeld, volgens het principe van verdeel en heers. Als we het spel van satan willen winnen, zullen we hoge doelen moet stellen. We zullen een gedegen plan de campagne moeten opstellen en dat ook uitvoeren. We zullen volgens het principe, eenheid geeft macht, moeten samenspannen Alle neuzen zullen in dezelfde richting moeten wijzen. Dat kan alleen, als we de onderlinge verschillen weten te overbruggen. Wellicht zullen we ook hogere machten moeten aanroepen, om ons te ondersteunen. Laten we eerlijk wezen, satan heeft zijn zaakjes goed elkaar, hij domineert momenteel het spel. Wij stervelingen werken met de korte termijn, hooguit enkele decennia of een mensenleven. Satan werkt met de eeuwigheid. Zo lang wij satan de kans geven verdeeldheid te zaaien, heeft stemmen geen enkele zin meer. Dan spelen wij een verloren spel. Alleen als we een hele sterke eenheid kunnen vormen en satan en zijn kornuiten op hun niveau bestrijden, kunnen we het spel winnen en satan terugdringen naar zijn hel. Daarna hoeven we alleen nog maar een slot te zoeken, om de hel af te sluiten.

    Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Vandaar de baphomet in het torentje aan de muur.
    Kadootje van Balkenende aan Mark Rutte.
    Ze hebben allemaal hun ziel verkocht aan de duivel.
    Je zou toch denken dat ze onderling heel chantabel zijn?

    Geliked door 2 people

   • oeps48 zegt:

    Het is mij opgevallen, dat satan zijn kornuiten niet in teamverband laat werken, maar als individu, of eventueel in kleine cellen, laat funktioneren. Satan prefereert kennelijk, om achter de schermen de touwtjes zelf in handen te houden. Ze krijgen ieder individuele opdrachten om hun eigen taak in het realiseren van het grote plan van de Nieuwe Wereld Orde uit te voeren. Ook hier zien we dus weer het systeem van verdeel en heers. Satan ziet teamwork blijkbaar als contra-productief. Ze kennen elkaar en weten dat ze allemaal aan hetzelfde project werken, maar doen ieder slaafs hun eigen ding. Bij grote satanische feesten, zoals de bilderberg conferenties, wordt de gefeest en gebeest en stoom afgeblazen. Kennelijk moeten de kornuiten ook af en toe werkstukken inleveren. Hierbij moet we deneken aan aanslagen als in Parijs, Brussel, Berlijn en Londen. En ook de “aanslag op Koningin Beatrix” bij de obelisk in Apeldoorn is als zodanig aan te merken. Moslim organisaties als Isis zijn slechts werktuigen van satan. Hun leden zijn slaven, die als kanonnenvlees worden opgeofferd. Ik vraag me overigens af, of Isis een verwijzing is naar de oud-egyptische godin. Het is dus wel duidelijk hoe satan te werk gaat.

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Vroeger op de lagere school, jaren 50, hadden wij van die leesboekjes, waarin o.a. ook verhaaltjes stonden, waarin arme mensen hun ziel aan de duivel hadden verkocht. Het liep meestal niet goed af met deze mensen. Kennelijk moesten de kinderen in die tijd gewaarschuwd worden voor het kwaad. Er circuleerden in die tijd ook stripverhalen rondom dit thema. Ik herinner me het stripverhaal van “Smidje Verholen” in de radiogids van de KRO. De duivel die daarin werd geportretteerd leek wel heel erg veel op onze huidige Mark Rutte. Toeval ???

    Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  Maar je zou dan toch denken dat Dhr Wilders hier ook allemaal van op de hoogte moet zijn?
  En denk je niet dat het Vaticaan hier ook een prominente rol in speelt ?
  En wat te denken van de vrijmetselarij?
  Lijkt in eerste instantie een onschuldig iets,maar is een heel duister kluppie waar ze moeten offeren aan Baphomet!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   P’S ISIS verwijst inderdaad naar de oud Egyptische Godin!

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Nutuurlijk weet Geert Wilders van de rand en de hoed. Hij is zelf immers ook een illuminati. Net als die engel Merkel en heel de Europese kliek. Ga maar eens googlelen op illuminati Nederland en op Bilderberg illuminati en op satanisme. Schrik niet, wat je te zien krijgt. het is niet veel moois. Hou er maar rekening mee dat het journaille, de bankiers, de grote filmaatschappijen, Walt Disney en en de meeste zangers en disco’s ook allemaal illuminati zijn. Zo wordt het klootjesvolk geïndoctrineerd. Onlangs is Justin Bieber als reptiel geïdentificeerd. Zijn ogen begonnen plotseling te rollen. Ook queen Elisabeth is niet in staat om haar reptielen achtergrond altijd te verbergen. Onze Beatrix trouwens ook illuminati, evenals wijlen prins Friso en wijlen prins Bernhard. Ik ben er nog niet zeker van, maar ik vermoed, dat Donald Trump een dissident is. Van Poetin heb ik ook zo’n vermoeden. De Clintons en de Bush family zijn overduidelijk ook illuminati. Overigens kan ik je het boek van William Bremley, The Gods of Eden, aanbevelen. Van dit engeltalige boek is ook een duitse vertaling, Die Götter von Eden, verkrijgbaar. (Zie Bol.com) Dit boek is hele zware kost, maar geeft inzicht in het onstaan van de mensheid, zijn goden, duivels en de aliëns. Als je dit boek hebt gelezen, snap je een beetje van de geschiedenis en hoe de grote boze wereld in elkaar zit. Goden, duivels, aliëns, ufo’s, het vaticaan (paus Franciscus is de zwarte paus, maar draagt een witte jurk), jezuïeten, rozenkruisers, vrijmetselarij, tempeliers, illuminati, islam, egyptische mythologie, sumeriërs, babyloniërs, koningen, enz. enz. enz. is in wezen allemaal één pot nat. De vraag is echter, of je het allemaal wel wilt weten, of dat je liever als een Middellandse zombie in een schone schijn wilt leven.

    Geliked door 1 persoon

 6. tinekevanschagen zegt:

  Maar toch nog een vraag…..
  En al die andere dan in de kamer , bijv een 50 pus en de achterban van alle partijen
  zoals FLeur Agema en Martin Bosma,Denk,de nieuwkomers…..
  Hoe zit dat dan volgens jou?

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Ik kan je helaas geen exact antwoord geven. Ik weet niet in hoeverre de nieuwkomers in de Tweede Kamer al lid zijn van de illumiinati. Ik heb het nog niet uitgeplozen. Heb jij er al eens op gegoogeld? De oprichter van 50Plus is Jan Nagel. Ik heb hem 1 keer persoonlijk ontmoet. Hij maakte op mij geen prettige indruk. Wat Henk Krol betreft, weet ik, dat hij vroeger, voordat hij met zijn GayKrant begon, persvoorlichter bij de V.V.D. was. Toen zijn krantje zowat failliet was, is hij lijsttrekker van 50Plus geworden. Opeens kwamen er berichten dat hij pensioenpremies van personeel bij zijn krantje niet had afgedragen. Toen moest hij terugtreden bij 50Plus. Maar korte tijd later werd hij weer met open armen ontvangen. Over een vreemde gang van zaken gesproken! Ik ben zelf ook een blauwe maandag lid geweest van deze partij, maar heb mijn lidmaatschap opgezegd, toen ik erachter kwam dat er een dubbele agenda werd gehanteerd. De partij wordt geacht de belangen van de ouderen te behartigen, maar toch komen ze telkens weer op de proppen met de verantwoordelijkheid jegens de jongeren. Ik heb daar vragen over gestelden gesuggereerd, dat de jongeren dan maar een 20plus partij moeten oprichten. Maar ik heb nooit een goed antwoord gekregen. Er werd om de hete brei heen gedraaid. Het zou mij niets verwonderen dat 50Plus en andere nieuwkomers gewoon splinterpartijen van de V.V.D. zijn, volgens het principe van “verdeel en heers”. Maar nogmaals, ik heb het nog niet uitgezocht.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Het is een grote klerebende daar op dat bi,nnenhof zoveel is wel duidelijk!
    Henk krol had voor die tijd een artikel geschreven voor de panorama over Joris Demmink
    Dat is toen een rechtzaak geworden en hij heeft beloofd om er niets meer over naar buiten
    te brengen en zie hij zit voor de tweede keer in de kamer!
    De vraag is hem eigenlijk beantwoorden!
    En dat moet ons vertegenwoordigen!
    Bedankt voor al je uitgebreide reacties.

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    De affaire Demmink is om van te kotsen. Joris Demmink is topambtenaar op het ministerie van justitie. Hij is een VVD-er. Joris Demmink zou ook een illumnati zijn, die op satanische orgieën aanwezig was. Alle klachten over pedophiele praktijken en kindermoord zouden door zijn toedoen onder de mat zijn geschoven.
    Mark Rutte heeft zijn positie in belangrijke mate aan Joris Demmink te danken. Rutte werd door Demmink gesteund en naar voren geschoven. Demmink schijnt ook een grote rol gespeeld te hebben in de machtsstrijd tussen Mark Rutte en Ria Verdonk, een voormalige minister van justitie.
    Voor dienstreizen maakte Joris Demmink gebruik van een ingehuurde particuliere chauffeur. Die chauffeur beklaagde zich bij zijn tussenpersoon over het gedrag van Demmink. Hij moest aanzien, wat Demmink allemaal op de achterbank met jongentjes zat te piemelen. Ook moest hij Demmink nogal eens afzetten bij een berucht park in Eindhoven, een homo-ontmoetingsplek, alwaar Demmink met Marokkaanse schandknapen in het struikgewas verdween. Dit alles is gelekt naar Henk Krol, de uitgever van de GayKrant. Maar Krol was reeds op de hoogte. Hij wist al lang, wat er zich in dat Eindhovense park allemaal afspeelde. Henk Krol heeft over de affaire Demmink in de GayKrant geschreven en even later ook nog in de Panorama. Daarna is Henk Krol het zwijgen opgelegd. En de affaire Demmink is in de doofpot gestopt. De GayKrant raakte korte tijd daarna in de financiële problemen en een faillissement leek onafwendbaar. Toeval ???
    Joris Demmink heeft in zijn carrière heel wat zaken, die het daglicht niet kunnen verdragen, in het ronde archief en/of de doofpot laten verdwijnen. Niet zelden waren daarbij lieden uit de allerhoogste kringen betrokken. Als je even gaat googelen, vind je op internet de bevestigingen.
    Maar natuurlijk geldt ook voor Joris Demmink “voor wat hoort wat”. Joris Demmink heeft heel wat lieden aan zich verplicht. Dus Demmink wordt de hand boven het hoofd gehouden.
    Het ministerie van Justitie is kennelijk helemaal verrot. Niemand kan er ook maar enige grip op krijgen. Bewindslieden vliegen om de haverklap de laan uit. Maar Joris Demmink blijft op zijn post.
    Kortom, de grote boeven vieren feest en hebben lol met satanische orgieën en Jan Middenlander wordt voor een klein vergrijp in het staatshotel ondergebracht. De scenario-schrijvers voor een tv-soap zouden dit alles niet kunnen verzinnen.

    Geliked door 1 persoon

   • Ivan Chapka zegt:

    Voor mij trouwens een raadsel, hoe je op een partij als 50+ kan stemmen, dus op een figuur als Jan Nagel, vroeger lid partijbestuur PvdA, eindredacteur VARA Achter het Nieuws, dus iemand die ook vond dat de Berlijnse muur een goede zaak was met aan zijn zijde de “valse nicht” Henk Krol.
    Hieruit blijkt dus maar weer, hoe goed de hersenspoeling in NL functioneert.

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Je hebt helemaal gelijk.
    Toen ik met pensioen ging, ben ik korte tijd lid geweest van 50Plus. Maar ik kwam er al heel gauw achter, dat deze partij niet mijn belangen behartigde. Rutte liet toen ook al zien wie en wat hij was. De hoger belangen, zoals globalisering, EU, NWO en WMO, kwamen om de hoek kijken. Langzaamaan begon ik in te zien, wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt. Dat zijn dus de illuminati. Zij hebben hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Zij zijn met handen en voeten aan satan gebonden. Zij kennen geen ethiek, noch gevoelen, noch eer, noch geweten meer. Zij liegen en bedriegen. Alles lijkt toegestaan, zolang het doel, de NWO, maar wordt gediend. We zien het dagelijks gebeuren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ivan, net zo als dat je arbeiders wijs kan maken dat de PVDA voor hun belangen opkomt, zo kan je ook ouderen wijs ook maken dat 50+ voor 50+ers opkomt.
    En daarom stemmen ze er op, nergens anders om.

    Geliked door 2 people

   • oeps48 zegt:

    Ja, dat is zo. Ik ben een blauwe maandag lid gewwest van 50Plus, maar er snel achter, dat ze een dubbele agenda hadden. ook in hun verkiezingsprogramma leest, herken ik de dubbele bodem.

    Like

   • BertG. zegt:

    Schaam je!

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Sorry Bert.
    Mijn bericht is ietwat verminkt. Mijn computer liep vast. Hierbij de juiste text.
    Ja, dat is zo. Ik ben, toen ik met pensioen ging, een blauwe maandag lid geweest van 50Plus, maar kwam er al snel achter, dat ze een dubbele agenda hadden. Mijn lidmaatschap was dus maar van korte duur. Ook in hun verkiezingsprogramma herken ik de dubbele bodem. De 50Plus Partij is gewoon een farce.

    Like

   • oeps48 zegt:

    Juist ja, typisch Henk Krol en typisch 50Plus. Hier komt de aap weer uit de mouw. Henk Krol ten voeten uit. Hij was vroeger persvoorlichter bij de VVD. En een vos verliest wel zij haren, maar niet zijn streken. Henk Kroll is dus bereid, om het enige belangrijke punt uit zijn verkiezings programma op te geven om samen met de VVD te mogen regeren. Foei, foei, foei, wat heeft die slappe tinus toch een ruggegraat. Bij de volgende verkiezing is het bye bye Henkie. Maar daar zit de pias niet mee. Dan heeft hij in ieder geval zijn wachtgeld als minister. Aan je eigen belangen denken, dat is ook politiek bedrijven.

    Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s