“Rutte en Buma gedragen zich als peuters op een kinderfeestje”

Screenshot_53

(Door: Tobias den Hartog)

Na een handvol uren van besprekingen bij verkenner Edith Schippers, lijkt de rol van PVV-leider Geert Wilders uitgespeeld in de formatie voor een nieuw kabinet. Volgens Wilders ligt dat niet aan hem maar aan VVD-leider Mark Rutte en CDA-voorman Sybrand Buma. ‘Ik heb bewogen, zij niet.’

Het lijkt erop dat u definitief buitenspel staat in de formatie. VVD en CDA willen niet met u.

,,Het is pas klaar als de scheidsrechter voor het eindsignaal heeft gefloten, zo ver is het nog lang niet. Maar ik geef toe: het is duidelijk geworden dat de anderen niet eens willen praten met één van de winnaars van de verkiezingen. De tweede partij nota bene. Dat gaat wel heel erg ver.’’

U wist ook dat zij een nieuwe samenwerking niet zagen zitten.

,,Luister, mevrouw Schippers (verkenner, red.) had de indruk dat het VVD en CDA niet om de inhoud ging. Zij opperde een gesprek om het onderling vertrouwen te herstellen. Ik heb volmondig ‘ja’ gezegd. Uiteindelijk wilden Rutte en Buma niet. Onbegrijpelijk.’’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Rutte en Buma gedragen zich als peuters op een kinderfeestje”

 1. guusvelraeds zegt:

  Heel de PvdA past in een bestelbusje.

  Die Wilders hoe verzint ie ‘t.

  Mijn dag kan niet meer kapot!

  Like

 2. het partijkartel draait overuren

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  (…) Zij zeggen: Wilders loopt weg als het moeilijk wordt.

  ,,Nonsens. Rutte heeft destijds gezegd: de PVV is nog loyaler dan het CDA. We stapten uit de gedoogconstructie omdat we weigerden dat de ouderen nog langer gepakt werden. Dat belastingen verder verhoogd zouden worden. We hebben ons dat gewoon niet door de strot laten duwen. En als er al iemand niet leverde, dan waren het Rutte en Buma, want op het gebied van immigratie leverden zij niet. Er kwam geen rem op, zoals werd beloofd. Zij willen nu niet eens praten. Wie zijn nu de weglopers?’’ (…)

  Ze blíjven het doen, hè, dat domme roepen dat Geert Wilders ‘is weggelopen’!
  Doodziek word ik ervan!
  Hoe vaak moet Wilders het nu nog uitleggen aan al die gehersenspoelde stommelingen?!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ik hem was, zou ik langzamerhand maar daarmee ophouden, want daar willen ze niet aan en daar zúllen de ze niet aan!
   Inderdaad: Niet peuters op een kinderfeestje.
   Als ik vroeger ruzie had met een vriendinnetje en je zei iets, waar ze eigenlijk niet omheen kon, dan stopte ze haar vingers in haar oren en ging door alles wat je zei hardop heen blèren: “Blablablabla….!
   En mijn moeder mij en zichzelf maar wijsmaken, dat, als je maar ècht iets steekhoudends zei, de ander dat heus toegaf en haar mond hield. QUATSCH!
   Als kinderen iets niet willen horen, horen ze het niet, doodgewoon. Oók een manier om het nooit te verliezen!

   Like

 4. Asgard zegt:

  Had je iets anders verwacht dan van dit soort idioten,..straks heeft het weer een nieuw gezicht dan Rutte en consorten,..de Illuminatie hebben het goed georkestreerd,..word het saai of functioneerd het niet, geef het dan een ander gezicht

  Like

 5. Hebben ze zich ooit wel eens anders gedragen?

  Like

 6. Duchesne zegt:

  Wat ik niet begrijp, destijds met de SP was de situatie hetzelfde, de tweede grootste partij word uitgeschakeld. Lijkt mij dat je als tweede grootste poartij dan eens gaat praten met anderen, op eigen initiatief. als je niety op een stoiel mag zitten vcan een ander dan kun je alsnog de poten van de stoel doorzagen…of je eigen feestje bouwen…

  Like

 7. BertG. zegt:

  Enkele tientallen PVV-kiezers hebben zich zaterdag verzameld op het Malieveld in Den Haag om te demonstreren tegen de uitsluiting van Geert Wilders bij de kabinetsformatie.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27876762/__Protest_PVV-kiezers_op_Malieveld__.html

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wilders heeft Rutte I niet laten klappen. Dat was echt toch het CDA, de schijnheilige hypocrieten! Knapen (CDA) verdomde het om te leveren, wat er was afgesproken, namelijk een bezuiniging op OSW. En Rutte(VVD) is een grote huichelaar, en leugenaar. Helaas hebben veel domme stemmers toch weer op de leugenclub van ” Pinokkio Rutte”, gestemd. Daarbij ook nog het frauderen tijdens het tellen van de stemmen. Nederland een democratie? Ik vrees van niet.

  Like

 9. Dat was inderdaad het CDA, dat heeft Hillen van het CDA verteld. Maar Mark Rutte omringt zich nu eenmaal met leugens.

  Like

 10. Erica dominicus zegt:

  Heel het kabinet houd het geen 4 jaar vol dit valt vroeg later .
  Trump word van zijn zetel gegooit
  De arme worden armer .
  Daar heeft rutte geen oog voor .
  Voedeselbanken ./zo als vroeger gaar keuken / als padestoelen uit de grond ..nu nog vakantie geld af pakken .van laagst inkomen .
  War zijn we goed bezig 😝 waar de meesten zorg van betalen open staande rekeningen .kapote wasmachien .schoftig heel het kabinet .doen geen ene moer voor het volk .dan alleen regels wetten invoeren om geld bij ons burgers we te halen .uitkering zo te laten dat mensen eigelijk geen leven hebben .zelf werkende hebben armoe met kinderen .kunnen rekeningen niet meer betalen .hoe bizar .
  Laten we de oudjes niet vergeten .en de toenemende dieren mishandelingen .ik ben helemaal klaar .met dit kabinet .corupt als de klere .en de gied gelovige rutte stemmers .hoe aub op met klagen .jullie hebben dolle pinokio weer aan top gezet ..
  Ik blijf lachen .en kijk uit naar de val .
  En voor de rest van de lezer .bekijk de documantaire van nostradamus .is op tv geweest .12 jaar terug .toen voorspelde ze al 2016 enorme volksverhuizing .is ook weer uitgekomen ..de rest ga je zelf maar onderzoeken …maar de voorspellingen zijn niet goed …ik zeg ga lekker zo door .want rutte en de clan gaan er een enorme puinhoop van maken die niet meer terug te draaien is .
  Last ze lekker klooien in hun kleuter klasje
  Ik ben klaar met denhaag eu brussel
  O ja een oorlig zullen we nooit winnen ..er is niks 😂😂😂😂😂😂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s