VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Terreur en politieke mislukkelingen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Turkse president Erdoğan heeft het Westen gedreigd. “Als jullie je zo blijven gedragen”, zei hij, “zal er morgen geen enkele Europeaan, geen enkele westerling waar ook ter wereld veilig zijn.” Vroeger noemde men zoiets een oorlogsverklaring, zegt Dr. Nicolaus Fest in zijn terugblik op de week. Normaal gesproken zou een regering hierop moeten reageren – niet de onze. Aan de Duitsers zou de oorlog verklaard worden, en iedereen duikt weg. Ook wat betreft erbarmelijkheid zouden er voor deze regering blijkbaar geen grenzen bestaan, aldus Fest verder.

En toen kwam de terreur naar Londen en kregen we opnieuw de maar al te bekende oude troep te horen “dat ook niet-moslims doden, dat er dagelijks in het verkeer meer mensen sterven.” Nicolaus Fest over multiculti, massa-immigratie, open grenzen en met name genoemde domme politici.

Bron:
www.pi-news.net
PI News

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Terreur en politieke mislukkelingen

 1. Jean zegt:

  Geachte Dr. Nicolaus Fest, de verantwoordelijken voor alle ellende liggen momenteel zich vet te vreten in Rome en ze gedragen zich als echte dictators, die bende van 27 waardeloze onbetrouwbare volksverlakkers gaan even beslissen wat wij 500.000.000 Europeanen moeten doen zonder morren….
  Ik wens die troep huichelaars/zuipers/volksbedriegers en Europa beschadigers alles wat ik mijn grootste vijand zelfs niet wens.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Je bent gelukkig erg duidelijk Jean.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Daar hebt u natuurlijk volstrekt gelijk, Jean! En ook ik wens deze kliek van zelfbenoemde dictators en hun lakeien – welke posities die allen mogen bekleden- het allerslechtste toe wat maar mogelijk is. Laat geen enkele vorm van kwelling, tegenslag,vernedering en mishandeling hun uiteindelijk bespaard blijven, want zij zijn het die het ONHEIL over ons afroepen. Geen genade voor dit tuig, dus !!!

   Het is mooi dat u uw analyse ook aan Dr.Nicolaus Fest voorlegt. . Deze man behoort tot de hoog opgeleide top van de AfD en alle AfD-ers zullen uw mening voor honderd procent delen. Daarom wordt deze partij door politiek correct in Duitsland onophoudelijk zwart gemaakt, op een werkelijk weerzinwekkende wijze,
   Niettemin, verwacht ik, dat deze partij waar echt bekwame lieden aan het roer staan, wel degelijk zeer in kracht zal toenemen.

   Als Nederlander mag ik niet deelnemen aan de landelijke verkiezingen hier, Was die mogelijkheid er wel geweest, dan had de AfD zeker de stem van mijn vrouw en mij gekregen..
   Af en toe ben ik in de gelegenheid om mij buurtgenoten onbekommerd mijn ” incorrecte” inzicht voor te houden. Daartoe behoort ook een gezond stemadvies.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s