Clichy: Islamagressie rondom bezet gebouw

 

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer een derde deel van de 60.000 inwoners van de Noord-Franse stad Clichy-la-Garenne zijn aanhangers van de moord- en geweldcultus islam en zoals overal waar de ware gelovigen zich uitbreiden, proberen ze ook graag op agressieve wijze hun belangen door te drukken. In Frankrijk gebeurt dit, net als bij ons vaak, met hulp van socialistische politici. Zo ook in Clichy, waar in 2013 een socialistische burgemeester de islamitische gemeenschap het tijdelijk gebruik van een gebouw van de stad als moskee toestond.

PI News

Deze overeenkomst werd in 2015 door de toen nieuw gekozen midden-rechtse stadsregering opgezegd, omdat er een bibliotheek in het gebouw gepand was. De moslims weigerden en vanaf dat moment golf het gebouw als bezet. Afgelopen woensdag werd de in november besloten ontruiming uitgevoerd. De agressiegelovigen reageerden met strijdgebeden en geweld tegen de politie.

Toen het ontruimingsteam van de autoriteiten arriveerde, kwam het, zoals te verwachten was, tot protesten. De moslims blokkeerden de drukke Boulevard Jean Jaurès met agressieve oproepen aan hun moord-afgod en scandeerden onder leiding van hun imam “Allahu Akbar”. Binnen in het gebouw waren ongeveer 50 personen op de grond gaan zitten om de ontruiming te verhinderen.

Toch ontruimde de Franse politie het gebouw. Het protest zette zich voor het stadhuis voort, inclusief handtastelijkheden. Zoals in de islam gebruikelijk hadden de moslims hun deels sterk verhulde vrouwelijke bezit inclusief kinderen als een soort beschermend schild naar de demonstratie gestuurd. Ze vormden een buffer tussen de strijdbidders en het straatverkeer en de politie.

De Franse politie gedroeg zich wat betreft de agressieve bidders zeer terughoudend, waarschijnlijk omdat zij een bloedige strijd met de islamitische heersersmensen, zoals die in Frankrijk al meer dan eens voorkwam, wilde vermijden.

Het gebouw werd desondanks ontruimd en de ingangen werden dicht gelast. Er zouden zelfs vervangende ruimtes zijn, maar die zijn volgens de islamieten met teveel aanspraken te ver verwijderd van het stadscentrum. Per slot van rekening is het de bedoeling om de uitbreiding van de islam op zo mogelijk prominente plaatsen te kunnen bespoedigen. En in het centrum bereikt men meer jongeren dan aan de rand van de stad.

De president van de Unie van islamitische verenigingen van Clichy, Hamid Kazed, eist al sinds het besluit tot ontruiming in 2016 werd genomen een eigen cultusplek voor de ongeveer 20.000 koran-leden, uiteraard in de binnenstad. En tot hij krijgt wat hij eist, moeten de verenigingsleden nu dagelijks vanaf 16.00 uur de binnenstad met hun strijdkreten teisteren, wat sindsdien ook dagelijks gebeurt, en de weg en de ingang naar het stadhuis te blokkeren:

 

Ook vrijdag behoorden de straten toe aan de ware gelovigen en zoals het er naar uitziet worden het steeds meer, die van nu af aan de stad met hun on-cultus willen terroriseren.

Niet alleen de islamterreur heeft Frankrijk vast in zijn greep. Aan de hand van zulke acties, en ook op scholen, in bedrijven, ziekenhuizen, restaurants en kantines, wordt de islamisering steeds zichtbaarder.

De verdere uitbreiding van de islamitische samenleving schijnt onomkeerbaar te zijn en het is waarschijnlijk nog slechts een kwestie van tijd totdat de islam op politiek niveau gewoon democratisch alles zal doordrukken wat hij wil, Met als waarschijnlijke gevolg de invoering van de sharia.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Clichy: Islamagressie rondom bezet gebouw

 1. Mary zegt:

  Afschuwelijk een aardige Franse stad die door een handvol woestijnratten geterroriseerd wordt, ik denk niet dat het getolereerd wordt als daar een groep Fransen iedere dag op de grond gaat
  liggen en de hele stad blokkeert, een verbod voor dit soort getreiter in de hele binnenstad zou ik zeggen en handhaven!!!!!!, ga dat lekker in die zandbak doen.

  Like

 2. Sgian Dubh zegt:

  …kan daar toevallig geen colonne vrachtwagens doordenderen? Hoe noem je dat, een sigaar uit eigen doos….

  Like

 3. peter zegt:

  Betere manier van reclame voor Le Pen kunnen ze niet maken ,ze zijn zo stom dat ze denken dat ze met iedereen naar de hand te zetten ze kunnen overheersen ,maar ondertussen groeit de haat van de bevolking voor dit tuig met de dag . Politiek zal straks raar op d’r neus kijken als ze wint ,en ik hoop het van harte .

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Provocatie op provocatie, hier gaan we nog veel meer meemaken.

  Tot…, men het echt zat is en dan breekt de pleuris uit.

  Like

 6. Thom zegt:

  Europa wordt en massa bestuurd door Lullen. In geen enkel islamitisch Oosters land hebben moslims het lef om het verkeer op te houden en met hun snufferd op de grond te liggen met hun reet in de lucht en hun strijdkreten voor Allah te slaken. In Europa is het schering en inslag en ze kunnen dit alleen doen omdat het gedoogd wordt, door Links zelfs als normaal en noodzakelijk gevonden. Zet er de mitrailleur maar eens op en dan elke keer, dan is het zo afgelopen.

  Like

 7. joga zegt:

  Binnenkort in dit theater o.l.v. Kalief der Nederlanden Pinokkio Rutte

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  Zie op de foto louter ongewensten die in optimale positie zitten voor een nekschot 🙂

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Wellicht hebben de Fransen wat van dit soort mensen achter de hand. Dan kunnen ze hun stuurmanskunst vertonen in de Franse straten. Van twee kanten insluiten met tanks en het probleem is opgelost.

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  Walgelijk je zal in die straat wonen en ze kunnen gewoon hun gang gaan is toch niet normaal een hele straat van die lui ,dit stopt niet, niet van zelf, ze dagen Europa uit hoe ver ze kunnen gaan met treiteren en de boel vergallen

  Like

 11. Terex zegt:

  En ze laten het allemaal maar weer gebeuren. Niet te geloven wat voor een kolerezooi onze “leiders” er van hebben gemaakt. Het belooft in ieder geval voor de toekomst weinig goeds.

  Like

 12. Als je dit hoort en ziet, kan je nog alleen maar gewelddadig gaan denken vooral omdat je weet dat de politiek dit ook ziet en wegkijkt.

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  Consequent mitrailleren zoals Thom al opmerkte zal ongetwijfeld heilzaam werken maar om niet meteen dure munitie te verspillen aan dat korangespuis zou de gendarmerie kunnen beginnen met schoonvegen van de straat met van die anti-oproervoertuigen met van die waterkanonnen de reservoirs van die spuitmonden dienen voor de gelegenheid natuurlijk gevuld te worden met varkensbloed bij voorkeur gemengd met een goedje dat het wegwassen van de gevreesde vloeistof ernstig bemoeilijkt voorts voege men aan het mengsel een royale hoeveelheid Eau de toe. En vergeet niet om via de geluidssystemen van de wagens boodschappen met voor korankaffers beledigende strekking ten gehore te brengen, trap dat treitervolk vernietigend op hun inktzwarte harten laat hun maar ’s leren dat Europeanen indien nodig ook geweldig goed kunnen treiteren. Voilá en dan is er nog niet eens geweld aan te pas gekomen louter sanitatie ter bescherming van zowel de lichamelijke als geestelijke volksgezondheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s