‘Duits ministerie gewaarschuwd voor aanslag Amri’

Screenshot_81

De politie van Noordrijn-Westfalen heeft in maart 2016 het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken al gewaarschuwd dat Anis Amri (foto) een aanslag zou kunnen plannen. Dat schrijft de zondageditie van de Duitse krant Bild. Amri reed op de kerstmarkt in Berlijn op 19 december met een vrachtwagen twaalf bezoekers dood. Vijftig anderen raakten gewond.

In de interne brief die Bild in handen heeft staat letterlijk: ,,Met de informatie en bekentenissen die we nu hebben valt te voorspellen dat met Amri een terroristische gevaar dreigt in de vorm van een zelfmoordaanslag.” In de brief werd voorgesteld om Amri te deporteren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘Duits ministerie gewaarschuwd voor aanslag Amri’

 1. Is toch fijn als je dit van te voren allemaal weet en er niets aan doet.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  ,Deze nieuwe onthullingen zijn dramatisch. Jäger (SPD) is een gevaar voor de veiligheid van alle mensen in Duitsland”,

  Omdat Ralf Jäger (SPD) een gevaar is voor alle mensen in Duitsland gaan straks heel veel Duitsers op Martin Schulz (SPD) als reddende engel hun stem uitbrengen. Is allemaal heel logisch, toch. Als Martin Schulz Angela Merkel als bundeskanzler opvolgt gaat het multicultirele EU feest pas echt beginnen. Luister in deze video hoe Schulz begint te schreeuwen als zijn Europees project in de hoek gezet wordt.

  Geliked door 3 people

 3. elisah zegt:

  Men zou de conclusie kunnen trekken dat men dat heeft laten gebeuren…
  Waarschijnlijk om de reactie op een aanslag te kunnen peilen?
  De Duitser is inmiddels al zo geïndoctrineerd en afgericht, dat er geen noemenswaardige reactie heeft plaatsgevonden op een aanslag op hun eigen bevolking en de Christelijke religie.

  Like

 4. Japio zegt:

  Een falende overheid in welk land dan ook is meer een regel dan een uitzondering. De inlichtingendiensten kunnen en mogen van alles maar een aanslag zien ze niet aankomen. De aanslagplegers zijn achteraf altijd in beeld bij de veiligheidsdiensten maar erg serieus lijken ze het gevaar niet te nemen. Ze hebben het gewoon te druk met het in de gaten houden van de social media, blogs en websites van de wakkere burgers die het gevaar wel van mijlenver zien aankomen. Want wij zijn immers het gevaar en niet de moslim met z’n haat tegen de westerling. En de MSM doet ook een flinke duit in het zakje als het gaat om verzwijgen en verbloemen van de gruwel die er plaats vind in onze samenleving.

  Like

 5. Jean zegt:

  En dan moeten jullie eens luisteren wat die politiekers in Vlaanderen dagelijks staan uit te braken…
  Wij mogen dergelijke levensgevaarlijke islamitische barbaren niet uitsluiten als ze solliciteren???? Want dan is er sprake van discriminatie……
  Dergelijke vuiligheid komt nooit in “”mijn huis”” binnen, kwestie van veiligheid want dergelijk zootje is totaal onbetrouwbaar.
  Laten we dat politiek gespuis wat ons enorm ligt te irriteren maar heel snel verwijderen uit die pluche zeteltjes, dat ze maar “echt” gaan werken voor een inkomen want aan lafaards hebben wij totaal geen behoefte.
  De clubjes volgepropt met lafaards en verraders van eigen volk zijn:
  cd&v, cda, spa, pvda, sp, nva, groenlinks, d66, vld, vvd en nog wat van die achterlijke brol, te smerig om er woorden aan vuil te maken.
  In ons land bepalen wij de spelregels en nooit politiek tuig, politiekers voeren uit wat wij ze opdragen, politiekers en ambetantenaren staan “ten dienste” van de burgers en nooit andersom.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  `20 jaar gevangenisstraf wegens het bewust faciliteren van deze misselijke moslim aanslag lijkt me redelijk…

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Misschien wel bewust stil gehouden als onderdeel van het smerig plan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s