Nog een islamitische volkerenmoord: Minstens 17 miljoen Afrikanen werden tot slaaf gemaakt

Screenshot_84

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Moslims hebben niet alleen slaven gehaald, maar meestal afgeslacht.

Het waren niet de westerse koloniale machten die verantwoordelijk waren voor de ergste slavenhandel van de wereldgeschiedenis. Het was de islam. Deze voert tot op de dag van vandaag een levendige slavenhandel – verzwegen door onze leugen-pers, die niets verkeerds laat zeggen over zijn sadistische en de mensenrechten met voeten tredende beschermelingen.

Michael Mannheimer Blog

Arabische en Turkse slavenhandelaars hebben minstens 17 miljoen zwarte Afrikanen ontvoerd naar de Arabisch-Turkse slavenmarkten. Vrouwen werden verkocht voor seksuele diensten, mannen voor zwaar werk – vaak tot de dood erop volgde.

Alle mannen moesten zich onderwerpen aan de vreselijke procedure van de castratie. Hieraan stierf 80% van de zwarte Afrikaanse slaven: bloedverlies, shock of infecties. Slechts één op de vijf overleefde. En de overlevenden leefden niet lang genoeg om – zoals in de VS – later over hun mishandelingen te kunnen vertellen.

Het Westen maakt zelf een eind aan de slavernij. De islam houdt tot op de dag van vandaag honderdduizenden slaven

Zo hebben we de paradox dat overwegend de westelijke slavenmarkt (VS, Frankrijk, Engeland) in de wereldopinie aan de schandpaal genageld wordt, hoewel het zijn slaven wezenlijk humaner behandelde dan de moslims dat deden. Zeker – er vonden ook bij de westerse slavensamenlevingen gruwelijke en barbaarse dingen plaats. Maar er was geen castratie. Slaven mochten hun eigen gezinnen hebben. Ze mochten zelfs naar school. En ze konden zich, omdat ze lang genoeg leefden, daarom later uiten over hun beulen.

Nog een verschil: Het Vaticaan deed de slavenhandel al eeuwen geleden in de ban. Het Engelse parlement volgde in een periode toen in de Engelse koloniën nog een drukke slavenhandel heerste. En de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) werd propagandistisch vooral om het beëindigen van de slavernij in de zuidelijke staten van de VS gevoerd.

Screenshot_83

Slotsom: Westerse samenlevingen hebben zelf een eind gemaakt aan de slavernij. Islamitische samenlevingen voeren deze tot op de dag van vandaag verder. Daarbij hebben ze veel ruggensteun: zowel Allah als Mohammed staan het moslims toe om slaven te houden. Ze gelden als rechtmatige oorlogsbuit voor Jihadisten. Mohammed zelf had talloze seksslavinnen. Hij geldt tot op de dag van vandaag in de islamitische landen als “de beste van alle mensen”.

Onlangs nog stond een Egyptische imam in een eigen fatwa het houden van slaven voor seksuele bevrediging van de ISIS-strijders toe – met nadrukkelijke verwijzing naar Mohammed en de koran.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Historie, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, mainstream-media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nog een islamitische volkerenmoord: Minstens 17 miljoen Afrikanen werden tot slaaf gemaakt

 1. Alex Delarge zegt:
  Like

 2. Japio zegt:

  Nou dan weten we want ons te wachten staat als we nog meer islam importeren wat de overheden graag willen. Waarschijnlijk is dat ook de bedoeling van die duivelse elite-bende die zichzelf beschaaft noemt.

  Like

 3. De Islam heeft wat op zijn geweten. Het is echt een religie van de vrede. nou noem het maat van de wreedheid

  Like

 4. Harry zegt:

  Hee Sylvanaaaaaaaaaaaaaaaaa ………………………..!!!!

  Wist je dat ?

  Wie zijn nou de grote boosdoeners , degenen die jullie uit dat rottige moordzuchtige Afrika gered hebben en naar allerlei idyllische plaatsen hebben vervoerd ,
  middels een fantastische zeilcruise ,

  óf die anderen die jullie gevangen en vermoord hebben ?
  Je weet wel , die Farid Azarkan-types .

  Zou je nou die debiele blankenhaat niet eens laten varen ?

  Zag trouwens een leuke documentaire over Zuid Afrika op de Belgische zender .
  Je zwarte broertjes en zusjes kopen zich arm aan allerlei middeltjes om hun huid een aantal tinten te laten oplichten .

  En weet je wat het motief was ? In hun ogen ZIJN BLANKEN HET SUPERIEURE RAS !
  Daar willen ze dus op lijken .
  Dat ze van al die middeltjes diverse huidaandoeningen krijgen , dat bomt ze niks , als ze maar minder zwart worden !

  Black is beautiful is dus een drogargument .

  Enne , die opmerking van jou : “ik heb een etnisch tintje” dat is wel het understatement van het jaar , zeg !
  Die lui die iedere dag chemicaliën op hun bakkes smeren , zijn vaak nog minder zwart .
  “Etnisch tintje” ?
  Black as hell !

  Like

 5. joga zegt:

  Maar, maar….dat heeft toch niets met de islam te maken? Of wel soms.

  Like

 6. Anna zegt:

  Dit artikel is helemaal waar. En het is niet alleen voor sex, alhoewel islamieten door sex verslaving bezeten zijn…… Maar er is veel meer aarde hand en de wereld durft het niet te bespreken……

  In het midden oosten bouwen ook slaven uit Sri Lanka en India en de Filipijnen voor een. Hongerloontje aan de WK voetbal stadions en de wereld kijkt toe…..
  Hun paspoorten worden ingenomen, salarissen worden zonder opgaaf van redenen aangepast( omlaag) eten is er vrijwel niet en zeer eentonig de huisvesting zou je nog geen varken in houden. En de wereld met de mensen rechten raad…….. ( die vallen alleen Israël aan) …….. zegt niets en zit straks op de tribunes te juichen en te gillen van plezier……terwijl er aan de stadions BLOED KLEEFT. Hoe hypocriet is de mensheid geworden….. Ook de luchthaven van Dubai is op deze manier met slavernij gebouwd……… WANNEER GAAT DE V.N. ZICH HIER EENS MEE BEZIGHOUDEN????

  ( Ik ken een man uit Sri Lanka die hier gewerkt heeft en met een groot trauma terug kwam naar zijn eigen land!!!)

  Like

  • ruben zegt:

   Anna. Je hebt gelijk. Ongetwijfeld zal een dezer dagen Freek de Jonge weer protesteren zoals in 1978 met de actie ‘ bloed aan de paal’. Nee. Even eerlijk. Er komt geen wk voetbal in 2022. Bereid je maar voor op iets anders. Laten we blij zijn dat er een einde komt aan deze wereld. Helaas gaat dit gepaard met gruwelijk lijden en grote verwoestingen voor de mensheid. Niet alleen de christenen. Na dit alles komt duizendjarig vrederijk van Jezus Christus.

   Like

 7. Henri zegt:

  De grootste slavendrijvers en -vangers waren en zijn de arabieren. Lees het boek Congo van David van Reybrouck, waarin de rol van arabische slavendrijvers in de 19e eeuw wordt beschreven, kort voor en tijdens de ‘verwerving’ van Congo als persoonlijke kolonie van de Belgische koning Leopold II, die wat mij betreft geen haar beter was dan die slavendrijvers.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik heb nog meer hekel aan de ‘socialist’ die de islam wegkijkend omhelst en die de mohammedaan koestert en verwent, dan aan de moordende mohammedaan zelf.

  Voor de ‘socialist’ voel ik haat, voor de mohammedaan minachting en walging.

  Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Net als u lijd ik aan islamonausea, walging voor de islam. Een betere term dan islamofobie, wat i r r a t i o n e l e afkeer betekent. Mijn afkeer/walging daarentegen is
   r a t i o n e e l; zij berust op grondige kennis van het fenomeen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Helaas behoort de tegenwoordige linkse leugen-pers met z’n huichelachtige journalisten tot het kwaadaardige kankergezwel wat de wereld langzaam maar zeker vernietigd !!

  Like

 11. beschouwer zegt:

  De moslimArabieren zijn het laagste volk dat er is.

  Like

 12. Pingback: Uit het nieuws 28-08-2017 – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s