PVV opent aanval op islamitische feestdagen gemeente Almelo

Screenshot_95

ALMELO – Het plan van de gemeente Almelo om een nieuwe brug te verlichten tijdens onder meer het Suikerfeest, is bij de PVV-fractie in het verkeerde keelgat geschoten. 

De partij van Geert Wilders heeft direct Kamervragen gesteld aan de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en aan Binnenlandse Zaken. Daarin vraagt de PVV om in gesprek te gaan met burgemeester Arjan Gerritsen van Almelo en hem te vragen symbolen van de islam te bestrijden in plaats van te promoten.

PVV nieuw

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV opent aanval op islamitische feestdagen gemeente Almelo

 1. peter zegt:

  Hoogste tijd voor een door het volk gekozen burgemeester ,dan kunnen klootzakken zoals deze het wel schudden .

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Reken daar maar niet op , Peter .
   Zo’n 80% heeft NIET op de PVV gestemd , dus bij het kiezen voor een burgemeester zullen de meesten het ook weer verkeerd doen .

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Een goede actie van Geert. Na de zoveelste aanslag in Europa, valt geen brug meer te verlichten; eerder te bombarderen.

  Like

 3. Japio zegt:

  Om met Geert z’n woorden te spreken; ZE ZIJN KNETTERGEK GEWORDEN.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  DE VADER VAN ISIS: ERDOGAN.

  Hier het bewijs, kijk en huiver.

  Like

 5. Thom zegt:

  De burgemeester van Almelo Arjen Gerritsen is sinds een jaar burgemeester en is van de VVD.
  Uit zijn daden blijkt overduidelijk, dat de VVD een partij geworden ius van landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik noem dat vooruitsnellende onderwerping. Vreemd is het te moeten constateren dat in de jaren, wat zeg ik jaren, decennia voorafgaand nooit het idee is opgevat ook extra luister te geven aan Joodse feestdagen en alle andere feestdagen van geloofsminderheden. Deze eer valt alleen de islam toe. Hoe komt dat dat de islam wel die eer toevalt. Zou dat iets te maken hebben met angst voor islamitisch geweld? Het voeden van de krokodil in de hoop dat je als laatste aan de buurt bent. Maar ik kan iedereen geruststellen. De islam volgt haar eigen strategie. Zodra ze het besef hebben sterk genoeg te zijn zal het feest beginnen. Met of zonder verlichting. Sinds de islamitische invasie moeten we van de overheid doen aan verbinding, tollerantie en respect. Voor de islamitische invasie kan ik me niet herrineren ooit een oproep van de overheid gekregen te hebben voor dit soort loze begrippen. Ga er gerust van uit dat DENK over 4 jaar groeit van 3 naar minstens 10 zetels. Ik vind dat niet erg omdat we dat verdienen.

  Like

  • Helena zegt:

   Guusvelraeds: ‘Ik vind dat niet erg omdat we dat verdienen’ sorry???? Wij verdienen het niet hoor! Die slinksen wel, maar kom zeg: bent u nou een kerel?? Geert Wilders wèl, hij geeft niet op en daarom moeten wij dat ook niet doen 🙂

   Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Precies Geert, zo hoort het. Als tweede grootste partij van Nederland op zeer dictatoriale wijze de PVV niet laten meeregeren vraagt om nog meer maatregelen tegen onze vijand. Gelet op de toename van de islamitische aanslagen komen er kansen genoeg. Ik verwacht dan ook herverkiezingen voor het zomerreces van 2018.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  De PVV heeft helemaal gelijk. De islam is geen feest. De islam is een verderfelijke ideologie met een grote crimineel die het heeft voor gedaan.

  Like

 9. ildiko zegt:

  weg met zulke klootzaak.

  Geliked door 1 persoon

 10. 4sjun zegt:

  Het blijkt me goed om de zelfislamisering te Almelo te gebruiken als markeerpunt voor een veel betere voorlichting over de gevolgen van ongebreidelde islamisering. Die voorlichting moet voorbij de mainstream media en het roodverpolitiekte onderwijs en buurthuis komen. Neem je maatschappelijke verantwoording en spreek familie, vrienden, kennissen en vreemden aan in de kroegen, op de straten, op de markten in winkelcentra en online. Dat hoeft niet belerend want het gaat erom mensen uit te dagen om zelf na te denken over de vruchten van de leer van Mohammed in de wereld en waarom je zoiets ook in West-Europa zou laten gebeuren. Laat de onderstaande video eens rustig tot je doordringen en denk er daarna zelf over na.

  Eenmaal gezien (en gehoord) is nooit meer ongezien.

  Geliked door 1 persoon

 11. Er zit in Almelo een vervelende erdoganturk en genocideontkenner in de gemeenteraad onder de naam ‘Skete’. Het is mij duidelijk dat de Almelose bevolking inmiddels flink in de stank zit met deze praatjesmaker.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Deze zogenaamde kunst met een lichtje zal de moslim een worst wezen.
  De lichtjes aan voor hun fascistoide ideologie is dan wel mooi meegenomen maar zodra zij het daadwerkelijk voor het zeggen krijgen gaan de lichtjes uit en wordt het kunstwerk met de grond gelijk gemaakt, want het is allemaal decadentie van het vrije westen en dat vindt allah niet ok.

  Like

 13. Het wordt dan ook tijd dat deze brug flink verlicht gaat worden vanwege de kwalijke Turkse ontkenning van de Armeense genocide. Ik snap wel dat ze dit hardnekkig blijven ontkennen want dan moeten ze vele miljarden ‘wiedergutmachung’ betalen aan de nabestaanden vanwege de door hen systematisch uitgeroeide Armeniërs. Het gaat dus gewoon om de poen en niet om principes. Dus die provocateur in de Almelose gemeenteraad moet dan ook eens flink gaan dimmen.

  Like

 14. Giny zegt:

  Mocht D66 in de regering komen, die zijn voor islamitische feestdagen, willen daar de tweede Kerst, tweede Paas en tweede Pinksterdag voor inleveren!
  We kunnen onze lol nog op!!!

  Like

 15. Giny zegt:

  Waar is mijn paarse logootje gebleven, nu heb ik en groene???

  Like

 16. tinekevanschagen zegt:

  Voor hun de feestverlichting aan,
  Voor ons de kerstverlichting uit.

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Geweldig dat Geert Wilders en hopelijk vele anderen daar in Almelo tegen al die misselijke islamitische feestdagen in opstand komen. En nou was er weer een linkse columniste, Anne Fleur Dekke, die in 2016 op een Tweet van een neonazi reageerde om stenen naar de moskee van Beringen te gooien, en deze GroenLinks extremist Dekker schreef daarop: “Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien?”
  Binnen de kortste keren kreeg deze “dame”, zoals verwacht, daarop een stortvloed van zware beledigingen en doodsbedreigingen op haar dak wat overigens ook wel zal gelden voor bepaalde “imans, asielzoekers, vluchtelingen, radicale moslims, linkse politici enz. maar daar hebben ze het dan ook zelf naar gemaakt! Ik heb geen greintje medelijden met deze landverraders, uitvreters, bedriegers, klaplopers en nietsnutten omdat ze veel te land de hand bijten die hen (meestal gedwongen) voedt!

  Like

 18. Pingback: Almelo gaat brug niet verlichten tijdens Suikerfeest na Kamervragen PVV | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s