Blanke slaven in de islam: Voorbeeld IJsland

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Het lukte Turkse slavenhandelaars in 1627 tot in IJsland te komen, waar ze 800 IJslanders mee sleepten in de slavernij. Slechts heel weinig mensen weten dat islamitische slavenhandelaars in IJsland zijn geweest, daar 1% van de toenmalige bevolking als slaven meenamen en op de Arabische slavenmarkten verkochten. Blanke slaven leverden daar altijd de hoogste prijzen op – vaak 50 maal zoveel als zwarte Afrikaanse slaven of slaven met een donkere huid. Deze aanval van de moslims op IJsland geldt tot op de dag van vandaag als de meest verwoestende gebeurtenis in de hele geschiedenis van IJsland.

Michael Mannheimer Blog

In 1627 kwamen de eerste moslims naar IJsland, toen de Nederlandse moslim Jan Janszoon en zijn barbaarse piraten-horde het hele eiland doorzochten, op zoek naar schatten, maar vooral naar blanke slavinnen. Deze gebeurtenis is in de IJslandse nationale geschiedenis bekend als “Tyrkjaranid” (“de Turkse ontvoeringen”). Naar schatting 400-800 IJslanders van beiderlei kunne, inclusief kinderen, werden door de Turken in de slavernij verkocht.

Moslims beginnen zich nu ook op IJsland te vestigen

Nu beginnen moslims zich opnieuw op het eiland te vestigen. Meestal als “vluchtelingen” (vooral uit Kosovo) zorgen ze daar, hoewel nog gering in aantal, al voor politieke onrust. Zelfs de koran werd al vertaald in het IJslands. Een duidelijk signaal voor het feit dat moslims van plan zijn om ook dit kleine eiland in hun macht te brengen.

De “Muslim Association of Iceland” (“Félag múslima á Island) werd in 1997 door de “Palestijnse” immigrant Salman Tamimi opgericht. Ze heeft 465 leden (in 2014), wat op een bevolking van slechts 338.450 mensen al opmerkelijk is. Nog is de islam met 0,1% slechts marginaal vertegenwoordigd en houdt zich daarom op de achtergrond.

Maar ook de IJslanders zullen, als ze niet op tijd ingrijpen, de bittere les leren dat moslims al met hun Jihad tegen IJsland zullen beginnen als ze het aantal van 20.000-30.000 hebben bereikt. Dat is ongeveer het aantal moslims dat in 2015 iedere dag naar Duitsland kwam.

Vanzelfsprekend hebben IJslandse moslims al een moskee: de soennitische Reykjavik moskee. Twee imams bieden daar overdag en ´s nachts “gebeden” aan.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Europa, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Slavernij, Terrorisme, Turken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Blanke slaven in de islam: Voorbeeld IJsland

 1. Japio zegt:

  En zo wordt land voor land veroverd, zelfs een blinde ziet de narigheid aankomen.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Like

 3. Ja, we stonden erbij en keken ernaar.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal mogelijk door verraders van de politiek; van “links tot rechts”. De islam zal ons “door de strot”, gedrukt worden, conform de opdracht van de NWO.

  Like

 5. Thom zegt:

  Je kunt soms in de Arabische landen nog zien, dat er “vreemd bloed” zit in sommige Arabieren.
  In Syrië of Irak heb ik Arabieren gezien met donker haar maar met blauwe ogen. Als je weet, dat de kleur bruin voor ogen wat vererving betreft dominant is (alleen twee blauwe ogen genen tonen blauwe ogen), dan moeten er een aantal Arabieren met bruine ogen rondlopen, die nog steeds blauwe ogen door kunnen geven. De Arabieren met blauwe ogen stammen bijna zeker af van blonde blanke slavinnen uit inderdaad bijvoorbeeld IJsland of Oekraïne, waar de Turken heel wat blanke slavinnen geroofd hebben op De Krim.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Als de pest breidt het zich overal uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s