Hongarije vraagt mening van het volk over EU-asieldwang

Screenshot_114

Jonge mannen doorkruisen Hongarije in de zomer van 2016 op weg naar Duitsland.

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU wil Hongarije dwingen om immigranten uit de Derde Wereld op te nemen. De Hongaarse regering wil nu van het volk weten wat het daarvan vindt.

Freie Zeiten

De komende weken krijgen alle Hongaarse burgers post van de staat. Op de toegestuurde vragenlijst kunnen ze aangeven hoe de regering volgens hen in zes politieke aangelegenheden zou moeten handelen.

Een belangrijk punt: de EU wil de Oost-Europese lidstaten, onder bedreiging met sancties, dwingen om immigranten uit de Derde Wereld op te nemen.

Hongarije wijst dit plan strikt af en de regering wil er zeker van zijn dat de het volk deze mening deelt.

“Met de deelname aan de nationale raadpleging garandeert men ons handelingsvermogen in de immigratiekwestie – net zoals bij andere plannen tegen onze nationale belangen”, staat er in een mededeling van de regering.

Een ander punt in de vragenlijst betreft de buitenlandse invloed op de publieke opinie in Hongarije. De regering ziet zich blootgesteld aan een campagne van het Westen, met het doel het vertrouwen van de Hongaarse burgers in de regeringspolitiek te ondermijnen.

“Er is veel meer transparantie bij activistische groeperingen nodig die vanuit het buitenland gefinancierd worden”, zei staatssecretaris Csaba Dömötör.

De vragenlijsten kunnen tot 20 mei teruggestuurd worden.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, democratie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hongarije vraagt mening van het volk over EU-asieldwang

 1. Mary zegt:

  Heel juist van de Hongaarse regering, vraag de mening van het volk en doe wat het volk wenst, die duistere EU club kan toch maar geen kant op met de door het Hongaarse volk gekozen regering, geweldig!!!!. Hier staan ze al te sidderen bij het idee dat het volk een referendum zou kunnen krijgen over iets wat met die EU te maken heeft, of een politici aan de macht zou kunnen komen die dat toejuicht, als het dan al gebeurt is de uitslag per definitie onbelangrijk voor Rutte en Co.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Dat is een overheid die ik zou wensen. Bindende volksraadpleging is de enige garantie op misbruik door een elite. De elite zegt het volk te vertegenwoordigen maar dat is niet zo. De parlementaire democratie is het grootste bedrog van de eeuw. We moeten een directe democratie eissen en partijen die een directe democratie afwijzen moet je primair wantrouwen.

  Like

 3. r en s zegt:

  ik hoop dat 90% van de Hongaren tegen de vergiftiging van hun land stemt. En de EU een middelvinger opsteekt net als Engeland. Mensen we gaan helemaal het afvoerputje in met al deze gelukszoekers die een beter leven willen op kosten van de werkende bevolking

  Geliked door 1 persoon

 4. Wij krijgen nergens de kans voor om ons te uiten. Wordt gewoon door onze strot geduwd. Een goede volksvertegenwoordiger die Orban.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Jawel, wij mogen, na eerst een vergunning te hebben aangevraagd, ons ongenoegen laten horen op een afgetrapt modder veldje voor een paar uur.
   En dat noemen we dan een geslaagde middag.
   Niet dat er iemand luistert, maar het gaat tenslotte om het idee.

   Geliked door 1 persoon

 5. ieznogoedh zegt:

  “Er is veel meer transparantie bij activistische groeperingen nodig die vanuit het buitenland gefinancierd worden”, zei staatssecretaris Csaba Dömötör.

  Er moet per definitie geen enkele activistische groepering met buitenlands geld gefinancierd kunnen worden. NOOIT!
  Dat soort groeperingen meteen verbieden, en streng ook.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Goed zo, geef de technocraten in Brussel maar een lesje democratie.

  Like

 7. deadeyez zegt:

  ik weet waar het heen gaat,EU stop je landveraders daar waar je het lief hebt.er komt gene ene moslim in ons land,nooit en never niet.ook je eu komt er hier niet in

  Like

 8. joga zegt:

  Houd je rug recht Hongarije. Ga achter jullie HELD Orban staan. Wij hebben helaas leugenaar Rutte, die alleen maar onze belangen verkwanselt voor een lucratief baantje in de EU.

  Geliked door 2 people

 9. Thom zegt:

  Orban heeft meer ballen in zijn pink dan alle EU-mastodonten bij elkaar. Ze moeten maar flink doorgaan met Orban op stang te jagen. Ze zullen steeds een blauwtje lopen. Een viriele knappe man neemt geen afgelebberde takkenbos om er van langs te krijgen, hij kijkt wel link uit.
  Nee Orban heeft die halve gares uit Brussel niet nodig, maar zij hem wel en dat houdt hij zo.

  Geliked door 2 people

 10. peter zegt:

  Geef dat stelletje gekken in Brussel toch een schop onder hun kont ,niks gekozen, maar wel de dienst uitmaken ,weg met die zuipschuit en zijn profiteurs .

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Ik hoop dat het nog zover komt dat Hongarije uit de EU gaat. Wie volgt

  Geliked door 1 persoon

 12. Sjaak zegt:

  Een volksreferendum in Westeuropa komt eerst wanneer het al te laat is
  en we midden in een burgeroorlog zitten !

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  De EU kan geen kant op na deze actie waarvan ik hoop dat hij goed uitpakt !
  Desnoods verlaat Hongarije de EU en richt zich op Rusland, dat zou een doemscenario zijn voor de fascisten in het EU-parlement.

  Like

 15. Japio zegt:

  “Hongarije vraagt de mening van het volk over EU-asieldwang” dat dat nog bestaat? Een VOLKSVERTEGENWOORDIGER die de mening van het volk vraagt. Wij kennen dat fenomeen niet, hier staat het volk in dienst van de volksvertegenwoordiging. Hier wordt alles door je strot geduwd. Kan Rutte niet een lesje land besturen bij Victor gaan nemen?

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Zoals het in een echte democratie betaamt, wil de Hongaarse regering nu van het volk weten wat het daarvan vindt.
  Zoiets kan natuurlijk niet in de bananenmonarchie Nederland verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s