Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

Screenshot_101

(Door: Michael van der Galien)

Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nep-feministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, democratie, demoniseren, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

48 reacties op Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

 1. elisah zegt:

  Linkse loser.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laten we hopen dat Baudet niet zal besluiten voor deze pure chantage te zwichten en
   afscheid te nemen van de politiek.
   Door dit soort walgelijke praktijken wordt de mogelijkheid niet ondenkbaar dat Baudet op dezelfde wijze als Wilders “beveiligd” zal moeten worden.
   Gevolg, het leven van Baudet is dan ook voorbij…
   Maar dan zullen we die schoft van Muiswinkel eens ’n lesje leren… !

   Like

   • elisah zegt:

    En die rare drol heeft nog jarenlang doodleuk de hoofd Piet gespeeld.
    Het schijnt dat hij nu ineens een groot antifa-fan is. Je zou bijna gaan denken dat hij een stiekeme relatie heeft met een moslima, daarbij beginnen meestal de eerste tekenen van radicalisering.

    Like

  • elisah zegt:

   Als je denkt dat het niet nòg erger kan….een of ander morsig links mannetje genaamd Yuri Landman, meent te moeten beweren dat de kunst en muzieksmaak van Thierry Baudet nazistisch is.
   Omdat Baudet een voorkeur heeft voor muziek van voor de 20e eeuw zou hij volgens die Yuri dus een nazi zijn.
   Yuri zelf, blijkt zogenaamde experimentele muziek te maken en meent vanuit zijn bekrompen aspergerwereldje kritiek op de smaak van anderen te moeten hebben.

   Like

 2. Het begint nu gewelddadiger vormen aan te nemen, wat een randdebiel die Erik van Muizenkeutel. Waar zijn die achterlijke linkse zo bang voor. Voor de vloek van allah???

  Like

 3. Harry zegt:

  Links rapalje !
  Hebben ze steeds volgehouden dat ” rechts ” tokkies en lulhannesen met slechts onderbuikgevoelens waren , ongeschoolden ,
  nu zitten er duidelijk een paar ontwikkelden op rechts waar de intelligentie van af druipt , nou zijn ze van links helemaal in de war .
  Oproepen tot geweld !
  Niks is te gek voor dat hoogopgeleide tuig .

  In Amerika zat het linkse ” artiestenkoor ” al helemaal in zak en as omdat ze bang waren dat onder Trump hun toelagen zouden verminderen .
  Die zitten nu bij Trump te lobbyen .

  Zodra wij hier de kans krijgen , meteen ALLE subsidies voor dat soort overbodigen totaal schrappen !
  Dan vreten ze maar gras .

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Links realiseert zich niet dat ze te lang te ver zijn gegaan.
   Als rechts terug gaat slaan zal links geen tijd meer hebben om te schrikken…
   En dat zal dan ook zo blijven !

   Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Baudet moet aangifte doen. Deze gevaarlijke linkse gek overschrijdt vér het toelaatbare! Baudet is democratisch gekozen, en dat heeft hij maar te accepteren. Net zoals iedereen dit moet doen die geen warme gevoelens heeft voor Baudet!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat klootwijf Sylvia Simons, wat hier in Nederland niets te zoeken heeft, schreeuwde één maal dat ze vermoord werd en kreeg direct constant beveiliging.
   Pim Fortuyn hebben ze die beveiliging bewust onthouden.
   Ik denk dat Baudet nu ook te horen zal krijgen dat het geen wonder is dat mensen zo reageren…
   Meneer Baudet, U lokt het zelf uit.
   Wij adviseren U te stoppen met die opruiende taal…!

   Like

 5. zoishet zegt:

  Zijn uitspraak: “Val m aan waar je kan.” is natuurlijk precies hetzelfde als uitspraken in de koran. Als deze gek daar voor veroordeeld zou worden, kan de koran ook geen stand meer houden als opruiend ‘geschrift’.

  Like

 6. louis portugal zegt:

  Het wordt echt gezellig in Nederland.
  En idd. zo gaat er oorlog komen.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  dit is een oproep tot haat zaaien, hier kan toch aangifte tegen gedaan worden?

  Like

 8. Flo zegt:

  De linkse uit de publieke omroep vreter van ratwinkel, door dit soort links kloten zijn wij verloren! Je wenst hem al het ook voor hem onvermijdbare mes langs de keel van zn islam vrienden….

  Geliked door 1 persoon

 9. peter zegt:

  Het zijn juist dit soort lui als Van Muiswinkel die het vrije woord aan banden leggen ,en heel de omroep in Hilversum is uit hetzelfde hout gesneden ,zolang je het rode evangelie verkondigd ben je van harte welkom ,maar ojee bij een tegengeluid ,daar kunnen ze niet tegen ,en roepen op om een aanslag op die persoon ,die het zomaar waagt om kritiek te uiten op dat stelletje farizeeërs .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het wordt hóóg tijd dat hier een zéér gepast antwoord op gegeven zal worden.
   Ik denk dat links hier ’n grens mee heeft overschreden wat heel duidelijk moet worden afgestraft…

   Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Ik hoop, dat het OM de context van deze uitlating van de zogenaamd satirische grapjas Erik van Muiswinkel meteen begrijpt en overgaat tot vervolging wegens “aanzetten tot” van deze zichzelf leuk vindende lolbroek.

  Like

 11. Van Muiswinkel was dezelfde drol die reeds in de 80er jaren van de vorige eeuw eindeloos lang Janmaat belachelijk liep te maken met zijn imitaties tijdens zijn zendtijd voor politieke partijen. Als je dit soort onzin maar lang genoeg doet, gaat de meute deze onzin nog serieus nemen ook. Ondertussen is ons landje sindsdien grondig versjiterd mede dankzij de optredens van deze muis.

  Like

 12. U.G. Kempenaer zegt:

  Erik van Muiswinkel is een drankverslaafde NSB’er van linkse persuasie. Een volksmenner van het meest sneue soort. Hij kan het niet met argumenten af dus hitst hij linkse autisten zoals Volkert van der Graaf op tegen de politicus Thierry Baudet. Hij tracht geweld tegen Baudet te legitimeren.
  Na Theo van Gogh en Pim Fortuyn probeert getormenteerd en regressief links samen met de inteeltgedrochten van de islam om Geert Wilders en Thierry Baudet uit de weg te laten rukmen, anders kun je hun oproepen tot geweld niet uitleggen.
  Hier is een harde tegenactie gerechtvaardigd. Types als van Muiswinkel moeten beseffen dat ze veel te ver gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat is mijn oordeel ook.
   Toen ik dit las dacht ik direct. Dit kan niet meer.
   Als we dit toelaten is het definitief zo ver dat er in Nederland geen democratie meer mogelijk zal zijn.
   Van de overheid en de politiek hebben we niets te verwachten.

   Zodus…!!!

   Like

 13. oeps48 zegt:

  Ik heb meer respect voor Thierry Baudet, dan voor Erik van Muiswinkel.

  Like

 14. wauso zegt:

  Mongooltje van Muiswinkel, daar heb ik ook een ‘Block’ bij op Twitter. Hij kon me niet aan bij de zwarte Piet discussie. Hij komt eerst met een grote waffel om daarna niet meer uit zijn onnozelheid te komen en dan volt automatisch de ‘Block’!
  Een typische VARA Hoer, die ik vergelijk met Peter RRrrrr de Vries.
  P.S.: Wist U dat zelfs Hypocriete Kut Sylvana voor Zwarte Piet heeft gespeeld !

  Geliked door 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Als links onder druk komt te staan, dan komt eruit wat erin zit: geweld, geweld en nogeens geweld.

  Nooit gedacht dat ik zo’n minachting voor het linkse gebroed zou krijgen en dat terwijl ik in bepaalde opvattingen nog links ben. Linkser dan links nu is.

  Ik vind bijvoorbeeld dat in een beschaafde maatschappij wij moeten zorgen voor die mensen die om de een of andere reden ECHT NIET voor zichzelf kunnen zorgen.

  Dat vindt links ook nog, maar dan moet je wel en ‘zieluge’ ‘vluchteling’ zijn, anders kun je het wel vergeten. Er schijnen steeds meer autochtonen – ook gezinnen! – dakloos te worden/zijn, in ‘beschaafde’ landen als Duitsland, GB en Nederland. En niet te vergeten: Amerika.

  Het lijkt me toch ‘normaal’ – om met Rutte te spreken – dat men eerst voor zijn eigen landgenoten zorgt en dan pas voor de rest van de wereld – waar mogelijk – opkomt. En dat is heel wat anders dan miljoenen mensen met totaal andere opvattingen over hoe een maatschappij moet draaien hier binnenhalen.

  Links heeft haar traditionele linkse opvattingen over zorg voor je naasten achter zich gelaten en droomt nu van een multiculturele samenleving. En wee degene die daar anders over denkt, die deugt niet en wordt uitgemaakt voor racist, fascist en voor nazi. En als dat niet meer helpt, dan komt er geweld op de proppen.

  De haat tegenover Trump dreigt volledig uit de hand te lopen, alleen omdat hij andere opvattingen heeft en de marxistisch/communistische linkse droomwereld in elkaar wil laten storten,

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres.
   Links heeft nooit na aanvang 60-tiger jaren nooit iets anders gedaan dan verraden.
   Eerst hebben ze hun eigen kern, de arbeidersklasse, verraden.
   Daarna hebben ze steeds meer de belangen van hun eigen volk verraden voor de belangen van gespuis wat hier niets te zoeken had.
   Daarna hebben ze hun eigen land verraden door openlijk voor de kant van de globalisatie en vernietiging van de identiteit van hun land te kiezen.

   Geen wonder dat die vervloekte PVDA van hun glorierijke 44 bloedzetels terug gevallen zijn naar ’n schamele 8.
   Die resterende 8 zetels hebben ze dan nog te danken aan de nog levende dinosaurussen van de arbeidersklasse die vanaf hun geboorte op rood hebben gestemd en stijf staan van de Alzheimer.
   Maar als we straks een nare kouwe winter krijgen zullen ze het bij de volgende verkiezingen met 4 zetels moeten doen…
   Tijd om het licht uit te doen.

   Like

 16. Jean zegt:

  Ik heb steeds gedacht dat “oproepen tot geweld” een strafbaar feit is? Of is dat niet van toepassing op iedereen? Dus linkse rotzooi is vrij om dat te schreeuwen?
  Mensen jaag die troep weg en eis herverkiezingen, wedden dat jullie een heel andere uitslag zullen meemaken…

  Like

 17. ReaGluurder zegt:

  OT, ook weer niet: In Haren (Gr) hebben 3 asielzoekers uit het AZC van Onnen vrijdagavond een tiener met geweld van zijn fiets beroofd. 40 jaar non-stop import van criminelen, parasieten, profiteurs etc etc, met als resultaat een ooit stabiel welvarend landje naar de Kloten geholpen. Van mij mogen Muiswinkel, Anne-Pleurop en dat zooitje nep-feministes zich met gevaar voor eigen leven buiten de deur begeven!! Mooi dat we Sniper-ijskonijn Scheulderman al een poos niet meer op de buis hebben gezien!! Meer meer meer….

  Like

 18. Astrid zegt:

  Sommige mensen zijn ongeneeslijk ziek, maar deze dropmuiswinkel is ongeneeslijk beter, vindt hij zelf. Een tweede gaatje in zijn hoofd zou hem dan ook niet misstaan.

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij af of al deze mensen goed bij hun hoofd zijn? Persoonlijk denk ik dat ze kleuren schijten van angst. Dat zeiden vroeger mijn kinderen toen ze nog klein waren. Ze zien ineens dat het kan nog erger worden. Tot de verkiezingen hadden ze uitsluitend met Wilders te maken. Ze raakten aan hem gewend. Hij is de leider van de populisten. Nu verscheen ten tonele een nieuwe ster die alles behalve populist is. Nog erger, hij en zijn tweede man Hiddema worden in de betere kringen behoorlijk gewaardeerd. Hun leuke linkse leventje spat uiteen. Alistair Mc’Clean schreef eens een boek “Fear is the Key”. Ik denk dat de beschrijving van hun gevoelens is juist.

  Like

 20. Fred zegt:

  En zo kennen we links weer.
  Te laf om het zelf te doen,nee hij roept anderen op om het te doen.
  En uiteraard met hele groepen.
  Hij kan beter zijn naam wijzigen in van Ratwinkel.
  Past beter bij hem.
  Lafbek pur sang.

  Like

 21. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Wandelaar Bedankt voor de video. CBN is een geweldige videokanaal dat brengt de waarheid zonder te kruipen voor de Multiculturele PC megalomane despoten die ons tot de eeuwigheid aan de islam en EU willen knechten. .

   Like

 22. Nemesis zegt:

  Als dit zo verder gaat, mag Baudet inderdaad wel erg op z’n tellen passen. Ik zie er nog van komen dat ook hij alleen maar met een compagnie beveiligers de straat op kan.
  Voor mij is dat link zijn toch wel een ernstig en gevaarlijk GEN defect.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hoogste tijd dus… om aan het verval van een democratische rechtsstaat, tot een door links geregeerde anarchie, een einde te maken en dit door middel van een persoonlijk gerichte corrigerende maatregel van enige omvang, welke onafwendbaar zal leiden tot het gewenste definitieve resultaat !

   Ik denk dat Baudet het niet fraaier had kunnen omschrijven…

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Gooit even een S omhoog, moet zijn linkS, hetgeen niet wil zeggen dat die linksen niet link zijn. 😀

   Like

 23. koddebeier zegt:

  Minderwaardig mannetje dat linkse krapuul Erikje van Muizenkop !

  Geliked door 1 persoon

 24. Tistochwat zegt:

  Opmerkelijk dat alle rooien van die lelijke, kwaadaardige rotkoppen hebben.
  De vuiligheid die ze in zich hebben, vreet zich kennelijk een weg naar buiten.

  Geliked door 1 persoon

 25. scheermes zegt:

  Deze judas van muiswinkel zal wel weer om geld verlegen zitten, en weet dat hij vanwege zijn uitspraken weer mag aanschuiven bij jeroen pauw ,en kan hij zijn judas penningen weer opstrijken !!Ik begrijp ECHT niet als hij s”morgens in de spiegel kijkt ,dat hij met zo”n linkse rotkop de straat op durft !! Volgens mij ben je dan ALLE schaamte voorbij !!

  Like

 26. Sabeltant zegt:

  Links zijn zulke slechte verliezers. Get a life man!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  Ik neem nu toch wel aan; dat de aangiftebiljetten massaal klaar liggen op alle bureaux van de politie; tegen deze Muiswinkel. O….wacht, het is een linksdenkend persoon. Tja, die hebben een beschermde status, mede dankzij de D66, kromspraak in Nederland. En Dhr. Wilders wel vervolgen voor minder, minder. Wat zijn we toch een goed land, kots! En niet te vergeten de oproep van de rode fascist Riessen; om Wilders te mollen. Nooit is daar door Justitie actie op ondernomen, nooit. O ja, en links heeft ook de grootste massamoordenaars voortgebracht: Stalin, Pol Pot, Mao, Che Guevara. Ik rust mijn kaas.

  Like

  • Thoth zegt:

   (..)Riessen, om Wilders te mollen. Nooit is daar door Justitie actie op ondernomen, nooit.

   Oud-hoofdcomissaris Riesen…. tja, die ga je niet vervolgen.

   Like

 28. elisah zegt:

  Zojuist gelezen over een rascistisch bericht op facebook, over blanke vrouwen.
  Facebookbericht:
  White woman should be hunted and killed
  Then we won’t get white babies who think they own the world.

  Toen iemand een klacht indiende tegen dit bericht, kreeg ze een bizzare reactie…
  Reactie van facebook:
  This doesn’t violate our community standarts…

  Like

 29. kruisridder zegt:

  Het lijkt mij dat de pers ook maar eens op hun tellen moeten gaan passen. Vooral personen als Erik van Muiswinkel en Peter R. de Vries.

  Like

 30. kruisridder zegt:

  Tsja ter aanvulling nog even zou je Erik van Muiswinkel even ergens opwachten en dan ergens in een donker straatje zo aftuigen dat ie nooit meer opstaat. En dan de perscontainer in…….

  Geliked door 1 persoon

 31. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  GEEN MUISWINKEL MAAR EEN RATTENWINKEL

  Like

 32. Gewoon aangifte doen tegen deze nep-zwarte piet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s