Morgen worden de Hongaarse transitzones geopend

Screenshot_107

(Vertaling: E.J. Bron)

In de twee langs de Servisch-Hongaarse grens liggende transitzones werden 324 wooncontainers opgesteld, waarin sociale en geneeskundige afdelingen werden ingericht. De migranten krijgen dagelijks driemaal eten, de kinderen en zwangere vrouwen vijfmaal. De transitzones zullen open zijn in Servische richting, de migranten kunnen altijd de terugreis overwegen.

Wie niet in de transitzone wacht en een vluchtpoging onderneemt, loopt de kans gearresteerd te worden.

In de transitzones zullen strenge regels heersen, de migranten worden ondervraagd, men neemt vingerafdrukken van hen en ze worden gefotografeerd. Dan wordt aan hen in hun moedertaal uitgelegd welke regels er in de transitzone gelden.

Tot 20 maart werden 717 asielaanvragen in Hongarije ingediend. Hiervan werden 57 positief beoordeeld, dus kan men volgens de Hongaarse autoriteiten slechts in 57 gevallen van “vluchtelingen” in de eigenlijke zin van het woord spreken.

Zoals “Unser Mitteleuropa” al berichtte, neemt de druk op de grens steeds meer af. Een ander voorbeeld hiervoor is dat afgelopen weekend 16 migranten probeerden Hongaars staatsgebied te bereiken.

Het tweede hek wordt extreem snel gebouwd, het stalen frame staat er al. Er zijn ook bewegings- en warmtesensoren, die het werk van de Hongaarse soldaten en politieagenten moeten vergemakkelijken.

Volgens de huidige tendens gaan de migranten richting Kroatië om van daaruit naar West-Europa te komen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Morgen worden de Hongaarse transitzones geopend

 1. Orban heeft goede maatregelen getroffen, Zou een voorbeeld voor andere landen moeten zijn. ZE DOEN TENMINSTE IETS. Hier lullen ze alleen maar.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Volgens de goedmensen werken grenzen niet. Wat wel werkt volgens de goedmens zijn open grenzen, opvang met zakgeld, uitzicht op toegang tot levenslang uitkering, gesubsidieerde huisvesting, gratis zorgverzekering, recht op gezinshereniging, recht op vakantie in land waaruit “gevlucht” werd, recht op integratie met behoud van identiteit inclusief dubbelpaspoort, recht op kind huwelijk mits gesloten in islamitisch thuisland, recht op polygamie. Kortom alles cadeau zonder enige verplichting naar het land dat dit betaald. Om dit te borgen werkt de goedmens driftig aan wetgeving die kritiek op dit alles onmogelijk maakt. Niet verbaast zijn want hiervoor zijn we naar de stembus gegaan 15 maart jongstleden.

  Like

 3. marly zegt:

  dit niet alleen ,Orban doet het zeker zo slecht niet ,over de 400 Duitse bedrijven die nu al investeren in Hongarije !!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “Zoals “Unser Mitteleuropa” al berichtte, neemt de druk op de grens steeds meer af. Een ander voorbeeld hiervoor is dat afgelopen weekend 16 migranten probeerden Hongaars staatsgebied te bereiken.”
  .
  die 16 waren vast niet op de hoogte van het beleid van orban/hongarije, anders wel doorgelopen naar een ander filantropisch land….

  Like

 5. Mary zegt:

  Geweldig, ha ha natuurlijk geheel tegen de Islamiserings politiek van die EU club maar bijzonder effectief, wat moet die duistere club nu weer verzinnen om dat toch geïslamiseerd te krijgen westerse media invloeden helpen ook al niet mee om de Hongaarse bevolking tegen hun regering op te zetten en zo blijft Hongarije een vrij en veilig land met een geweldige minister president.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s