VIDEO: Zweden SOS – een boodschap aan Trump uit Zweden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Zweden SOS – een boodschap aan Trump uit Zweden

 1. colin de Jong zegt:

  Het is veel te laat want die domme Zweden hebben ze allemaal laten binnen komen en in de watten gelegd, en een permanente verblijfs vergunning gegeven.Hoe kun je zo dom zijn ?

  Like

  • Golden Girl zegt:

   sorry, de gewone burger heeft ze niet binnen gelaten, dat heeft de politiek gedaan
   wij hebben toch ook niet om namaak vluchtelingen gevraagd, de mensen die op verkeerde partijen hebben gestemd hebben er helaas indirect wel om gevraagd, ze worden hier toch ook in de watten gelegd, huis, uitkering , nieuwe tanden , om dan een heel volk de schuld te geven? de meesten in Zweden zien toch ook wat er met hun land gebeurd, maar ja ze moeten en zullen europa binnen komen

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Er zijn natuurlijk ook héél véél Zweden die onderdrukt worden door de overweldigende linkse meerderheid in hun land en die te oud zijn, of om andere redenen niet weg kunnen, om een nieuw leven te beginnen in een ander land.
   Naam mijn mening zal het in Zweden nog véél langer gaan duren alvorens dat land zich krachtig tegen de islam zal keren…

   Like

 2. Mary zegt:

  Heel goed!!!, maar dat geldt voor het overgrote deel van de EU landen (niet voor Hongarije met Orban die regelt dat heel goed voor zijn bevolking) met pro EU regeringen zoals Nederland/Rutte. Het zou zo maar kunnen dat zowel Amerika als/met Rusland gaan ingrijpen als het ook hen in de weg gaat zitten een dictatoriaal Europa volgepompt met agressieve Islamieten, dan hebben de waanzinnige Juncker, Merkel en Rutte hun oorlog, die zullen ze verliezen want een groot deel van de bevolking zal geen poot uitsteken, de Amerikanen en Russen verwelkomen (om van deze EU tirannie en de Islamieten af te komen) en dat worden er met de dag meer, van mij mag het!!!!

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Er is maar een mogelijkheid. Stem op de juiste partij.

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Misschien heb ik wel 500 verschillende videos gezien, over Zweden en haar Asieleisers.
  Je kunt het de Asieleiser niet eens ”kwalijk” nemen het zijn namelijk parasieten die alleen de taal van het zwaard kennen. Hier valt niets mee te lullen, aan de andere kant zijn Zweedse mannen wel heel erg zielig.
  Kijk alleen naar buurland Rusland , kom aan een Russin en je wordt het ziekenhuis ingeslagen. Ik heb een gruwelijke hekel aan geweld, vechten of oorlog maar als het niet anders kan vecht dan bescherm jullie vrouwen. Als dan het beest niet meer in je naar boven komt wat dan wel? Maar nee Sweden blijf lekker in je Telefoon hangen de hele dag. Wat boeit het je nog als ze je voor racist uitschelden, terwijl je zus of nichtje is aangerand?

  Slinkse facisten die ook nog eens trots zijn , wat een schaamteloos volk.
  Antifa zal wel weer janken over deze video Raciiiiiiisme Raciiiiiiiisme, dat je je eigen mensen of van mij part andere mensen dit geweld kan aandoen en dan nog Superarrogant overtuigt zijn van je eigen gelijk de ander die er wat van zegt voor NAZI uitscheld.

  In Rusland , Polen , Oekraine en de rest van Oost Europa durfven die linkse pussy’s niet te gaan.
  Dan durven ze niet met hun stoere maskers , honkbalknuppels groot te doen dat terwijl hun Islam holmaten daar worden neergemaaid.

  Al dat Linkse ongedierte liever vandaag nog voor het volkstribunaal met Frau Merkel voorop.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Nemesis zegt:

  The killing fields of Sweden.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Met Rutte lll zijn wij de volgende, want het liberale/linkse en christelijk krapuulstaat aan de wieg van de vernietiging van de autochtone Nederlanders !!

  Like

 8. scheermes zegt:

  Dit konden ze niet zien aankomen !! Niemand die hun gewaarschuwd heeft !!????

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Links maakt meer kapot dan ons lief is!

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  De enigste manier is Brussel mafia elite orde overmeesteren bezetten en ontmantelen, gelijk met Europees Hof van Justitie.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Trump, redt ons van yesser arafat klaver en d666 pechtold en de 3 trollen genaamd Denk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s