Hoe atheïstisch is Links nog? Waarom Links uitgerekend met de islam een bondgenootschap sloot

Screenshot_119

Ten behoeve van haar doel, het vernietigen van het burgerlijke Europa, sloot Links een verbond met de islam

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Waarom Links uitgerekend met de islam een verbond sloot

Het betreffende artikel werd in 2010 gepubliceerd. Het is echter actueler dan ooit. Het gaat over de vraag, hoe atheïstisch de linkse Duitser nog is. In honderden artikelen heb ik Links om de oren geslagen met zijn perfide collaboratie met de islam. Terwijl linksen het christendom tot in het oneindige bekritiseren en bestrijden, liggen ze uitgerekend met de meest achterlijke, vrouwen-vijandige en racistische religie in de wereldgeschiedenis onder één deken!

Michael Mannheimer Blog

Welnu, ook hier dient vervolgens dan ook met één van de schijnbaar onuitroeibare vooroordelen over het socialisme schoon schip gemaakt te worden. Aan het socialisme is niets ‘sociaals.’ Waar het ook de macht overnam, buitte het zijn mensen nog genadelozer uit dan in de door hem bekritiseerde kapitalistische landen het geval was. Socialisme leidde alleen tot gelijkheid van alle mensen, echter was dit een gelijkheid in bittere armoede. Socialisme liet hele, eerder bloeiende, staten in verval raken, vernietigde hun economische structuur en liet de massa’s verpauperen.

Vooral echter: Socialisme en islam zijn allebei als de keerzijde van één en dezelfde medaille:

Terwijl de islam in werkelijkheid een politieke onderdrukkingsideologie is, die zich als religie voordoet, is het socialisme in wekelijkheid een religie, die zich als politieke bevrijdingsideologie voordoet.

Miljoenen mensen tuinen er met de één of andere totalitaire ideologie in. Tot op de dag van vandaag. De zogenaamde seculariteit van het socialisme is slechts voorgewend. Toegegeven: Ze hebben God afgeschaft, maar alleen maar om zelf zijn plaats te kunnen innemen.

Moge één blik op de Sovjet-unie, China, Noord-Korea, Roemenië, Albanië of Cuba hem, die aan dit gegeven nog twijfelt, tot beter inzicht brengen. Nooit tevoren – de Romeinse opperbevelhebbers en keizers inbegrepen – hebben mensen zich zó aan God gelijk laten prijzen en roemen als een Stalin, een Mao, een Enver Hoxha, een Fidel Castro of een Nicolae Ceaucescu. Een Lenin mag tot op heden niet sterven, en een Mao net zo min. Gebalsemd tot in alle eeuwigheid. Zoals de Goddelijke koningen van het oude Egypte.

Massa-immigratie: Een duivels masterplan van Links

Achter het complot van Links met de islam gaat een masterplan schuil, dat ik ook al reeds meermaals heb geschetst: Links, dat het uit zichzelf nooit zou redden om de totale heerschappij over de westerse landen te verkrijgen, heeft een doodsvijand van het Westen uitgekozen, met wiens hulp zij het Westen wil verbrijzelen- en vervolgens als overwinnaar uit het hele gebeuren tevoorschijn wil komen. Dit plan werd uitgebroed in de breinen van de neo-Marxistische vertegenwoordigers van de Frankfurter Schule – en is thans de leidende politieke agenda van de meeste West-Europese landen.

Dit masterplan is zo duivels als een plan maar kan zijn. Het omvat het verraad aan alle westerse waarden, het omvat de massa-immigratie, die aan ons wordt verkocht als “hulp aan vluchtelingen”, het omvat het demoniseren van westerse patriotten en constitutionele patriotten als “nazi’s” en “racisten”, en het omvat het goedkeurende op de koop toenemen van de ontelbare doden door toedoen van de immigranten, die door Duits en Europees Links Europa zijn binnengehaald.

Onlangs nog gaf, met het oog op de islamitische moorden op Duitsers, één der meest genadeloze Europese Linksen, de voorzitter van de Europese Commissie Juncker, een verklaring af dat de politiek van de massa-immigratie “in geen geval” zou worden gestopt.” Hoeveel slachtoffers onder de Europeanen deze ook zou kosten. Deze boodschap is, evenals de meeste boodschappen, verzwegen, zoals alles wordt verzwegen wat het proces der vernietiging van het Europa zoals het bij ons bekend is, zou kunnen stoppen of bemoeilijken.

Moslims in Europa: In 60 jaar van 600.000 naar 55.000.000

In 1960 waren er in West-Europa in totaal 600.000 moslims. Grotendeels geconcentreerd in de steden aan de Middellandse Zeekusten. 60 jaar later wonen hier 55 miljoen moslims, Allang domineren zij het straatbeeld van de Europese grote steden. Geïmporteerd werden ze tegen de wil van de bevolking in en zij ontpopten zich, zoals voorspeld door islamdeskundigen, als een voortdurend en steeds toenemend, steeds slechter te controleren gevaar voor de interne vrede en voor het voortbestaan van het schitterendste van alle continenten ter wereld: Europa.

De collaboratie van Links met de islam is een verraad aan haar eigen basisprincipes

In zijn collaboratie met de islam, die zich in de geschiedenis een expert op het gebied van omvangrijke genocide getoond heeft (80 miljoen Hindoes om het leven gebracht), komt het ware karakter aan het licht van de voor het voortbestaan van de beschavingen nog veel gevaarlijker ideologie van het socialisme. Die heeft haar vertegenwoordigers in nagenoeg alle westerse regeringen, in de meeste NGO’s, in de kerken, in de vakbonden, de ontwikkelingsorganen – en in alle partijen. Vooral echter beheersen ze de media. Die moet als eerste hun macht worden afgenomen. Wie de macht heeft over de media heeft de macht in de staat.

Geen genade met diegenen die hun volkeren geen genade betoonden bij hun afschaffing!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hoe atheïstisch is Links nog? Waarom Links uitgerekend met de islam een bondgenootschap sloot

 1. Tom Hendrix zegt:

  Links en de islam, zijn vergif voor iedere samenleving.

  Geliked door 2 people

 2. Japio zegt:

  Moslinks, een nieuwe religie ter bestrijding van de westerse cultuur.

  Like

 3. joga zegt:

  communisme en islam beiden dé ingrediënten voor alles vernietigende oorlogen; hier in Nederland gepromoot door Groen Links en Denk. Let wel in Rusland onder Putin heeft het communisme al lang afgedaan. Dit voor degenen, die alweer klaarstaan met….ja, maar Putin……
  Zowel de Leider van Rusland als van de USA zijn bereid samen te werken om d wereld er weer bovenop te helpen zonder oorlogvoering. Zie de vredesinitiatieven t.a.v. Israël en een aantal belangrijke Arabische staten, die elk moment kunnen worden getekend.

  Like

 4. beschouwer zegt:

  Sja links heeft een soort bondgenootschap gesloten met het orthodoxe islamisme. Het doel is cultureel marxisme. De Frankfurter Schule.

  Nu is hun “wapen” het KLIMAATSPROOKJE !

  het klimaatsprookje is een groot verzinsel !

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Links en islam zijn zoogbroeders van dezelfde krijgsgodin, allat, of gaia, of subsidieinfuus waar anderen moeten voor opdraaien. Nu het Midden-Oosten en Noord-Afrika geplunderd is, is Europa aan de beurt.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Lees “het verraad van links” van Carel Brendel. Aanrader.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Een briljante analyse waar geen speld is tussen te krijgen! Bravo!
  En nu maar hopen dat die mee helpt om de massa’s ingedutte, gehersenspoelde burgers weer bij de les krijgt en in BEWEGING zet.
  Aan de islam hebben wij in Europa GEEN ENKELE BEHOEFTE en wat het socialisme betreft : wij moeten het gedachtegoed ervan ONOPHOUDELIJK AAN DE KAAK BLIJVEN STELLEN EN UITROEIEN.
  Bovendien MOETEN we HOE DAN OOK ervoor zorgen dat we aan de greep van de godvergeten EU ontsnappen, zodat wij weer zeggenschap krijgen over ONZE toekomst en volledige zelfbeschikking herwinnen , zodat wij de massa immigratie tot stand kunnen brengen EN de ongewenste lieden die ONGEVRAAGD onze landen zijn binnengestroomd kunnen terugzenden naar hun eigen leefgebieden.

  Like

 8. Jaap zegt:

  Helemaal mee eens, oplossing? STEMMEN OP Thierry Baudet Forum voor Democratie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s