In de multicultuur is meningsvrijheid het eerste slachtoffer

Screenshot_118

(Door: Syp Wynia)

Na Hans Janmaat en Geert Wilders is nu ook de Turkse president Erdoğan slachtoffer van de Nederlandse autoriteitenangst voor de o zo kwetsbare multiculturele samenleving.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) heeft manshoge posters van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan laten verwijderen die voor de ramen van een Rotterdams gok-kantoor hingen. De eigenaar had eerder geweigerd de posters weg te halen. Maar waarom moesten die posters eigenlijk weg?

De posters waren niet haat zaaiend, beledigend of discriminerend, wat op zich best bijzonder is, want Erdoğan deinst in het geheel niet terug voor beledigingen en bedreigingen. Zowel Nederland als Duitsland als hun regeringsleiders zijn door de Turkse president in verband gebracht met nazi’s of fascisten. Europeanen – Turken rekent hij niet tot de Europeanen, zoveel is nu wel duidelijk – zullen volgens de Turkse president nergens meer veilig zijn nu Europese landen zijn referendumcampagne niet faciliteren.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti, political correctness, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

3 reacties op In de multicultuur is meningsvrijheid het eerste slachtoffer

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat hele multiculturele circus; is en was de “core bussiness”, van links. En nu dus ook van laffe partijen als het CDA, de VVD, en de CU. Dat hele Multi-culticircus behoort tot de wapens van de verdomde rode eussr bende, om de bevolkingen van Europa tot slaven te maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. oeps48 zegt:

  Wat heerlijk hè, dat we in een land leven, waarin de vrijheden in de grondwet zijn vastgelegd. En in ons land mogen sommige ruttige politieke partijen zelfs politieke meningen hebben, die boven onze grondwet staan. En dat noemen we politieke correctheid. Dus als de politieke correctheid indruist tegen onze grondwet, zetten we onze grondwet gewoon ruttig opzij. Wat een kniesoor, die daarover valt. Vorig jaar de minder minder uitspraak van Wilders. Vandaag de posters van Erdogan. Moger …… ??? Zo doen we dat in Polderland. logisch toch !!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En Aboutaleb er maar op vertrouwen, dat het gros van die suffe Nederlanders zich niet bewust is van de fittie tussen Marokko en Turkije, zodat hij onbekommerd zijn rol kan blijven spelen van de toffe peer, die stáát voor de “westerse democratie.”
  Tenslotte dienen die posters geen MAROKKAANS belang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s