Knettergek! Hoogleraar gaat onderzoeken waarom autochtonen niet goed “integreren” in hun eigen wijk

Screenshot_117

(Door: Michael van der Galien)

Hef Nederland maar gewoon helemaal op. Dat is veel beter.

Dit is dus echt te gek voor woorden:

Hoogleraar Crul heeft een Europese subsidie gekregen van 2,5 miljoen euro. Met een team van acht mensen gaat hij in zes steden in Europa na wat het betekent voor bewoners dat ze in aantal langzamerhand zijn overvleugeld door mensen met een migrantenachtergrond… Volgens Crul is het een “blinde vlek” dat de situatie van deze groep niet eerder is onderzocht. “Onderzoeken richten zich al veertig jaar op de integratie van migranten en hun nakomelingen”, zegt de socioloog.

Hoe de autochtone bewoners zijn geïntegreerd in de huidige, “super-diverse”, samenleving is volgens hem niet goed in beeld gebracht. Hoe geïntegreerd ze zijn in hun eigen wijk? Waar ze geboren en getogen zijn, net als hun ouders, grootouders, overgrootouders en ga zo maar door?

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Knettergek! Hoogleraar gaat onderzoeken waarom autochtonen niet goed “integreren” in hun eigen wijk

 1. Japio zegt:

  We moeten die moslims niet in onze straten, wijken, steden en land. Zo ff 2.5 miljoen euro bespaart in 2 minuten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  alles voor een gratis tripje met zijn 8 medewerkers, gooi die 2,5 miljoen gelijk weg, wat een onzin
  wij moeten helemaal niets, we moeten al op onze tenen lopen om die mensen niet te kwetsen, het wordt steeds zotter in Europa

  Geliked door 1 persoon

 3. bedonderde burger zegt:

  Heel slim van de intelligentsia, je stopt eerst een wijk vol met minderheden zodat de oorspronkelijke bewoners daar een minderheid worden om vervolgens, als die minderheden in de meerderheid zijn en zich niet aan de oorspronkelijke bewoners aanpassen, dit te ontkennen door te stellen dat de tot minderheid gemaakte oorspronkelijke bewoners zich niet aan de nieuwkomers aanpassen, zodat de autochtone bevolking de schuld is aan het gebrek aan integratie. Zo lust ik er nog wel een, wat zij ze toch uitgekookt..

  Geliked door 1 persoon

 4. @Japio jij krijgt een baantje bij het ministerie van financien als de PVV regeert deal ? Lol.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Hoe vaak heb ik al niet gezegd dat we in een kromme wereld leven? Om te beginnen is elke ‘socialist’ al niet goed snik met zijn totaal verdraaide manier van ‘denken’ en tot overmaat van ramp wordt ons leven van wieg tot graf gedicteerd door ‘socialistische’, islamofiele ‘regenten’, die ons ook nog eens – al zakkenvullend – monddood willen maken.
  ‘Integreren’ in je ‘eigen’ leefomgeving. Je voelt je verdorie meer thuis is Casablanca dan in je ‘eigen’ land!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  In een tuinbroek toch zeker?

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Die kloothommel hóéft helemaal niks te ‘onderzoeken’. Wij echte, roomblanke Nederlanders hebben gewoon geen zin in die walgelijke, achterlijke, idiote islam. Wij moeten daarvan kotsen en wij voelen ons ongelukkig te midden van die aan ons opgedrongen smeerlapperij! Wij WILLEN onze cultuur niet opgeven ten behoeve van die agressieve, bloeddorstige, mohammedaanse pedofielen, moordenaars, dierenbeulen, necrofielen en kamelenneucqerts.
  DIE VUILIGHEID PAST NIET BIJ ONS, DIE HOORT THUIS IN DE WOESTIJN WAAR DE ZOOI VANDAAN KOMT!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  De hoogleraar gaat dus lekker zout wrijven in de grootste wond van de Nederlandse samenleving : de autochtoon tot vreemdeling in zijn eigen land gemaakt door notabene de eigen overheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Michael Mannheimer heeft voor dit verschijnsel een volledig sluitende verklaring, zoals in mijn meest recente vertaling, die nu net geplaatst is, te lezen valt. Een ‘masterplan.’ En deze hoogleraar vormt, al dan niet bewust, overduidelijk een onderdeel van dat masterplan!

   Like

 9. rightie zegt:

  Ik heb een project website van die Crul gevonden.

  http://www.elitesproject.eu/pathways-to-success

  Wat nou precies een “elite” is weet ik niet, ik zie nergens een officiele definitie. Deze knul heeft zich omringd met nog een stel oh zo progressieve professoren en researchers die allen zeer geinteresseerd zijn in migranten omdat die in de grote steden van vier landen waaronder Nederland al de meerderheid zijn. Verder zie ik nergens hoe deze projecten, studies en website gefinancierd zijn. Ik vermoed door o.a. de Nederlandse belastingbetalers. De website is grotendeels in het Engels, maar hier en daar zijn ook stukken Nederlands te vinden. Kotsmisselijk ben ik er van.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hij heeft wel een punt want we zouden veel meer ons best moeten doen. Wat een rust trouwens als we gewoon onze baard laten staan, meisjes ook, in een jurk gaan rondbanjeren en onze lul een stuk in laten korten. Geen klemmende onderbroek meer onder zo’n luchtige jurk en we kunnen aan #rokjesdag meedoen. De buurvrouw zo’n nikaab omgedaan dan hoef ik die tuinbroekenkop niet meer te zien, matjes voor met de kont omhoog heb ik nog genoeg en onze vrouwen kunnen weer veilig de straat op, vijf meter achter pappie, heb je ook geen last van dat gekwetter over jurkjes en afslankproducten. Ja, ik ben bijna geintegreerd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Nemesis zegt:

  Wij Nederlanders waren bij onze geboorte, wat zeg ik, op het ogenblik dat onze Nederlandse ouders die ook Nederlandse ouders hadden, etc., deden ontstaan, waren we al gewoon geintegreerd.
  We hoeven niet te integreren in ons eigen land en hoeven ons ook niet aan te passen zoals Livestro twitterde. Alsof hij in UK niet moest integreren en aanpassen aan de zeden en gewoontes aldaar. Dus die lult helemaal verschrikkelijk uit z’n nek.
  Ook wij hier, woonachtig in het nabije buitenland moeten ons aanpassen en integreren. Wij kunnen niet zomaar om een arts vragen die onze moedertaal spreekt. Ze zouden ons vreemd aankijken. Maar mijn bedbuurvrouw vorige week in het ziekenhuis, volgens haar zeggen een Srische uit Libanon die daar met de hele familie per vliegtuig in de BRD was ingevlogen, die kon wel om een arabisch sprekende arts zeuren. En weet je wat, die was er binnen de 10 minuten.

  Ik mag ook niet boos worden als men na al die vele jaren mijn achternaam noch niet kan uitspreken. Ik zeg dan altijd heel vriendelijk, denk dan maar ik ben een ei. Bij mensen die uit Köln e.o. stammen geeft dat altijd de nodige hilariteit. (heeft iets met een karnavals duo te maken, die de meest gekke en grappige zinnen met een ei brachten).

  Like

 12. elisah zegt:

  Die autochtone mensen waren al geïntegreerd, anders was het namelijk hun eigen wijk niet.
  Een slinkse manier om 2,5 miljoen afhandig te maken….

  Geliked door 1 persoon

 13. danny zegt:

  Je reinste geldverspilling dit onderzoek, wetende wat het resultaat van het onderzoek zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. WIJ WILLEN DIE ACHTERLIJKE CULTUUR NIET NAAST ONS HEBBEN. OVERBODIG ONDERZOEK.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Crul is een L*L ,, Zeker weer zo’n linkse randdebiel, Hoogleraar ????????? in de weetnietkunde ofzo ??
  Ziek word je van al die linkse landverraders !
  Mensen zoals Crul zijn zelf de blindenvlek in een gezonde samenleving van autochtone Nederlanders !

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Rassenhaat tegen blanken in Amerika steeds bizarder en erger: te veel blanken ‘dus’ minder subsidie, alleen in totaal gestoord en knettergek Hollyweird, Californistan

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/racism-noho-school-cuts-budget-too-many-white-students-video/

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/racism-noho-school-cuts-budget-too-many-white-students-video/

  Geliked door 1 persoon

 17. Drs.P. zegt:

  NURSE IN GERMANY SENDS A MESSAGE TO THE WORLD

  Just in case you don’t think President Trump is doing the right thing! Read it!
  Pass this on to everyone you know!

  “Yesterday, at the hospital, we had a meeting about how the situation here and at the other Munich hospitals is unsustainable. Clinics cannot handle the number of migrant medical emergencies, so they are starting to send everything to the main hospitals.

  Many Muslims are refusing treatment by female staff, and we women are now refusing to go among those migrants! Relations between the staff and migrants are going from bad to worse. Since last weekend, migrants going to the hospitals must be accompanied by police with K-9units.

  Many migrants have AIDS, syphilis, open TB and many exotic diseases that we in Europe do not know how to treat.

  If they receive a prescription to the pharmacy, they suddenly learn they have to pay cash. This leads to unbelievable outbursts, especially when it is about drugs for the children. They abandon the children with pharmacy staff with the words: So, cure them here yourselves!
  So the police are not just guarding the clinics and hospitals, but also the large pharmacies.

  We ask openly where are all those who welcomed the migrants in front of TV cameras with signs at train stations? Yes, for now, the border has been closed, but a million of them are already here and we will definitely not be able to get rid of them.

  Until now, the number of unemployed in Germany was 2.2 million. Now it will be at least 3.5 million. Most of these people are completely unemployable. Only a small minimum of them have any education. What is more, their women usually do not work at all. I estimate that one in ten is pregnant. Hundreds of thousands of them have brought along infants and little kids under six, many emaciated and very needy. If this continues and Germany re-opens its borders, I am going home to the Czech Republic. Nobody can keep me here in this situation, not even for double the salary back home. I came to Germany to work, not to Africa or the Middle East!

  Even the professor who heads our department told us how sad it makes him to see the cleaning woman, who has cleaned every day for years for 800 euros and then meets crowds of young men in the hallways who just wait with their hands outstretched, wanting everything for free, and when they don’t get it they throw a fit.

  I really don’t need this! But I am afraid that if I return home, at some point it will be the same in the Czech Republic. If the Germans, with their systems, cannot handle this, then, guaranteed, back home will be total chaos…..

  You – who have not come in contact with these people have absolutely no idea what kind of badly behaved desperados these people are, and how Muslims act superior to our staff, regarding their religious accommodation. For now, the local hospital staff have not come down with the
  diseases these people brought here, but with so many hundreds of patients every day of this is just a question of time.

  In a hospital near the Rhine, migrants attacked the staff with knives after they had handed over an 8-month-old on the brink of death, who they’d dragged across half of Europe for three months. The child died two days later, despite having received top care at one of the best pediatric clinics in Germany. The pediatric physician had to undergo surgery and the two nurses are recovering in the ICU. Nobody has been punished.

  The local press is forbidden to write about it, so we can only inform you through email. What would have happened to a German if he had stabbed the doctor and nurses with a knife? Or if he had flung his own syphilis-infected urine into a nurses face and so threatened her with infection? At a minimum he would have gone straight to jail and later to court. With these people so far, nothing has happened,

  And so I ask: Where are all those greeters and receivers from the train stations? Sitting pretty at home, enjoying their uncomplicated, safe lives. If it were up to me, I would round up all those greeters and bring them here first to our hospitals emergency ward as attendants! Then in to one of the buildings housing the migrants, so they can really look after them there themselves, without armed police and police dogs, who, sadly today, are in every hospital here in Bavaria.”

  Is this “situation” coming to our country?

  _”IF YOU DO NOT TAKE AN INTEREST IN THE AFFAIRS OF YOUR GOVERNMENT,
  THEN YOU ARE DOOMED TO LIVE UNDER THE RULE OF FOOLS.- PLATO_

  Geliked door 1 persoon

 18. Tom Hendrix zegt:

  Moslims mogen helemaal niet integreren, ze zijn hier om Nederland en Europa te bezetten. En dankzij de verraders der politiek; met voorop de VVD, het CDA,D66 en de PvdA, gaat het ze nog lukken ook. Tenzij onze suffe bevolking wakker wordt…

  Geliked door 1 persoon

 19. Sabeltant zegt:

  Ik weet de uitslag al.

  Het handjevol allochtonen dat desondanks de overvloed van moslims gewoon in de No-Go gebieden blijft wonen is simpel.
  Ze zijn geen bedreiging voor de moslims.
  Ze hebben geen dure auto’s laten hun tuintjes net zo verpieteren als de moslims en ze zitten in de bijstand of wajong en hebben geen enkele mogelijkheid om weg te komen.
  Als je ze vraagt of ze er met plezier wonen zal iedereen zeggen van niet maar dat ze geen geld hebben voor wat anders.

  Als je ’s morgens om 9:00 uur begint met het onderzoek heb je om 15:00 uur de uitslag.

  Geliked door 1 persoon

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is inderdaad de wereld op zijn kop.
  Een grote subsidie kan gebruikt worden om de autochtone bevolking van Nederland en vrijwel zeker ook de omringende landen het besef bij te brengen dat ze al die vreemdelingen er weer uit moeten bonsjoeren.
  Er zijn fouten gemaakt door gelukzoekers toe te staan hier te verblijven. Fouten zijn er om gecorrigeerd te worden. Nieuw inzicht leidt tot nieuw beleid.
  De autochtone bewoners zijn de eigenlijke rechthebbenden. Een huiseigenaar kan een ongewenste huurder ook de huur opzeggen. Als wij ervan uitgaan dat Nederland van ons is dan kunnen wij besluiten wie hier bij ons mag wonen en wie niet. En wie ongewenst is kan vertrekken.
  Dus huisje ruim op te beginnen met de islamitische gemeenschap. Die is het minst gewenst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 21. Mary zegt:

  Niet te geloven!!!!, autochtone mensen die zouden moeten integreren??? en je durft daar je naam aan te verbinden en 2,5 miljoen op te strijken, wat een charlatan, walgelijk die Crul.

  Geliked door 1 persoon

 22. Jean zegt:

  Als iemand ‘hoog’ voor zijn titel zet wil dat zeggen dat het een lage creatuur betreft.
  Ook zo met ‘hoog’waardigheidsbekleder, dat wil zeggen lage voetmat.
  Ook met ‘gestelde’ lichamen, dat wil zeggen: ongestelde idioten.
  Voor zwevers is er geen enkel respect maar wel veel walging.

  Geliked door 1 persoon

 23. Steven zegt:

  Daarom gaan scholen tegenwoordig ook met hele klassen naar de MOSKEE..om te integreren.
  Dus waar heeft die vent het over?…..

  Geliked door 1 persoon

 24. Jules Vismale zegt:

  Als deze “hoogleraar” een kleine 30 jaar geleden aan mijn opa, een naamgenoot van mij, had gevraagd of deze goed was geïntegreerd in Nederland dan had hij vast een loeikwaad bruin gezicht gezien!
  Jules Vismale sr. was een Surinamer, en dus een afstammeling van zwarte negerslaven ten tijde van het kolonialisme, die in de de jaren ’30 van de 20ste eeuw in Nederland aankwam en hij had natuurlijk ook de nodige moeite gehad om zich hier aan te passen. Zo voetbalden mijn opa en mijn oudoom Evi Vismale ooit in Empel, bij ‘s-Hertogenbosch, samen met blanke spelers, was hij hier in militaire dienst gegaan, werkte hij in Eindhoven bij Philips als monteur, bezat hij bij Vlijmen een café, ‘De Negerhut’, en stichtte daar zelfs een boksschool om daar blanke Nederlanders te leren boksen. Jules Vismale sr. bokste zelfs tijdens WO II in Maastricht en de meeste toeschouwers waren Duitsers (!) die dit wel konden waarderen maar mijn grootvader niét omdat ze hem al eens ontsloegen bij Philips om zijn huidskleur en in zijn café hield hij een Canadese piloot ondergedoken!
  Deze laatste werd echter na WO II door de geallieerden voor het vuurpeloton gezet omdat de piloot zogenaamd was gedeserteerd! En daarna moest mijn opa samen met zijn vrouw, twee zoons (waaronder mijn vader) en zijn dochter (deze was een dag geboren voor de aanslag op Adolf Hitler werd gepleegd, 20 juli 1944, door Claus von Stauffenberg) evacueren om aan V2 ‘s, ballistische raketten, te ontkomen en de familie Vismale week uit naar Heusden waar ze bij puur toeval opnieuw aan de dood ontsnapten toen de nazi’s daar het monumentale stadhuis opbliezen met 134 inwoners erin!
  Na de oorlog ging mijn opa op het woonwagenkamp Deuteren bij Den Bosch wonen en kostte het hem ook de grootste moeite om allerlei autochtoonse racisten op een afstand te houden hoewel hij later goed bevriend raakte met een Jehovah’s Getuige, Harry Eekels, met wiens kleinkinderen ik op de basisschool in Bokhoven les kreeg.
  Terug te komen op de desbetreffende ambtenaar: laat hij anders toch gewoon een stel allochtonen in hun wijk opzoeken die in Nederland niet goed zijn geïntegreerd waarbij hij natuurlijk die lui vast op koffie en appeltaart met slagroom wil gaan trakteren! En als deze hierna tegen hem vertellen dat ze hier NIET willen integreren, alleen van uitkeringen willen leven, autochtoonse vrouwen willen aanranden, de islam met geweld doordrukken aan iedereen en de traditionele feestdagen willen afschaffen dan is het voor deze (knetter)gek het beste dat hij gewoon ZELF zo snel mogelijk emigreert naar de moslimlanden toe, samen met onaangepaste allochtonen en moslims, daar tot sint-juttemis blijven en hier NOOIT meer terugkomen!

  Geliked door 3 people

 25. Thomasson zegt:

  Ik weet niet wat bezielt mensen zoals hoogleraar sociologie Maurice Crul om te onderzoeken hoe de autochtone bevolking zich INTEGREERT in een samenleving waar de jungle en de woestijn steeds meer de overhand krijgen. “Met een team van acht mensen gaat hij in zes steden in Europa na wat het betekent voor bewoners dat ze in aantal langzamerhand zijn overvleugeld door mensen met een migrantenachtergrond… Volgens Crul is het een “blinde vlek” dat de situatie van deze groep niet eerder is onderzocht”. Hij hoeft echter niet zo ver te gaan. Dagelijkse kranten, bloggen, nieuwsberichten en het programma “Opsporing Verzocht” geven een goede schets van hoe de vork in de steel zit. Ook buitenlandse bloggen zoals. 10New.dk (Nicolai Sennels) en Vlad Tepes completeren het geheel.
  .Men vraagt heel onschuldig: Wat gebeurt er met de oorspronkelijke inwoners van een wijk of stad als ze zelf een minderheid zijn geworden? Alsof men dat niet weet? Niemand hoeft te beschikken over de IQ van Einsteins om een antwoord te vinden: De grote vlucht wordt op gang gezet zodra er X aantal hoofddoeken met kinderwagens, gevolgd door bebaarde ISIS-achtige types in een processie de straat passeren. Dan is de tijd rijp om zo snel mogelijk te vertrekken. De meest kapitaalkrachtige bewoners vluchten als eersten. Ze kopen een huis of huren in de vrije sector; meestal buiten de stad. Anderen volgen deze trend. De achterblijvers zijn de alle armste autochtonen w.o. veel ouderen. Men noemt deze arme stakkers “vergeten groep”, maar in feite is deze groep niet vergeten. Het heeft gewoon minder burgerrechten. Ze mogen zoveel contact nemen met de politie of instanties; tevergeefs. Moslim migranten/asielzoekers en Afrikaanse negers staan hoog op de maatschappelijke ladder. De wetgeving staat aan hun kant. Zie http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3499810/2013/08/28/Lies-98-werd-onherkenbaar-toegetakeld-tijdens-overval.dhtml
  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/2929464/2011/09/27/Opnieuw-homostel-weggepest.dhtml
  In feite zijn er geen buurten meer in de grote steden waar de meerderheid van de bewoners is autochtoon. Hun aantal in de grote en nu ook de middelgrote steden neemt snel af. Deze steden zijn in feite geen Nederlandse steden meer, maar eerder Islamitisch en/of Afrikaanse Derde Wereld steden. Crul heeft de indruk dat de oorspronkelijke bevolking doet aan “zelfsegregatie”. De bewoners leven in een “witte bubbel”. Nee! De bewoners moeten naar een witte bubbel vluchten indien ze niet willen onderworpen worden aan etnische zuivering van Sharia-adepts die de ene buurt, staddeel of zelfs delen van aan de stad grenzende dorpen Islamiseren.

  Geliked door 2 people

 26. Claudia M. zegt:

  Omdat er geen fatsoenlijk woord met die klanten te wisselen valt! Zo einde onderzoek. Als er ooit weer zo eentje naast me komt wonen met hetzelfde gedrag, schiet ik ‘m dood! Opgelazerd met je achterlijkheid!

  Geliked door 1 persoon

 27. oeps48 zegt:

  Ja, dit zat er natuurlijk wel aan te komen.
  Welke idioot heeft die “professor” die subsidie gegeven? Hem/haar even ter verantwoording roepen, waarom hij/zij ons zuurverdiende belasting over de balk meent te moeten gooien. Dat had beter besteed geweest in de zorg.
  Maar deze professor voer zijn onderzoek uit in het verkeerde land. Hij moet niet in Polderland gaan onderzoeken, maar in Islamland. Daar moet hij gaan onderzoeken hoe goed de autochtone islamietjes aldaar integreren met de christenen. Dat is namelijk pas echt een hele grote blinde vlek in de wetenschap.

  Like

 28. Jade zegt:

  Goeiedag zeg, 2,5 miljoen voor een flut onderzoek.
  Ik heb het verkeerde vak gekozen…

  Geliked door 1 persoon

 29. leefbarbaar zegt:

  Dat wordt niks. Een linxe onderzoeker, die iets gaat onderzoeken, waarvan hij en zijn soortgenoten nimmer iets hebben willen weten en waarvan ze de uitslag ook gaan ontkennen.
  Maar het schuift wel lekker natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 30. oeps48 zegt:

  Langs de A4 bij Schiphol staan wegwijzers naar Parijs en Londen. Kunnen we er niet een wegwijzer bijzetten naar Islamland? ??? Dat kunnen we tot aan de grens herhalen. Dan weten die moslims precies hoe ze naar huis moeten. Bye, bye, weg wezen en niet meer terugkomen.

  Like

 31. Guardiacivil zegt:

  Precies Theresa, zoals ik al eerder vermeldde is alles onderdeel van een groot plan, hier nogmaals mijn reconstuctie voor de mensen die dit gemist hebben:

  Verbaast u over niets.
  Jarenlang is door het stemgedrag van het Europese volk, de gevestigde elite-orde in macht geklommen en op posities beland die nog moeilijk heroverd kunnen worden.
  Nogmaals een reconstructie:
  Met het illegaal ondertekenen en buiten de Europese Burgers om, hebben Europese leiders (Balkenende, Verhofstadt ea) het Verdrag van Lissabon ondertekend, daarna het Verdrag van Straatsburg en Maastricht.
  Hiermee is de ondergang van Europa bezegeld……OLIE VOOR MIGRATIE UIT HET MO EN AFRIKA. Een verdrag tussen de Arabische machten en Europa met de consequentie dat de Arabische machten automatisch verzekerd zijn van Eurabia.
  Hier zijn al diverse schrijven en gevolgen op Google te vinden.
  Nu de zaak Erdogan:
  Door deze verdragen en de grote exodus die op gang is gekomen profiteert Turkije en het MoslimBroederGenootschap hiervan.
  Erdogan ziet zijn kans schoon om voor de 3e maal een waarschijnlijk zeker geslaagde poging te wagen en zijn kaarten liggen zeer goed, om een groot Ottomaans Rijk te stichten.
  De jaren lange stroom gastarbeiders hebben de basis hiervoor gelegd.
  Islam is infiltreren en overnemen. De Balkanchronicles schreef hier over al verscheidene keren.
  De derde generatie is er nu klaar voor.
  Een moslim zal nooit te nimmer zijn afkomst en de islam verloochenen, moslim altijd moslim.
  Dagelijks naar de moskee, en dagelijks de versen lezen van de koran en die letterlijk opvolgen.
  Erdogan wil die miljoenen moslims in Europa nu mobiliseren zodat hij nog sterker komt te staan.
  Zo slim als hij is heeft hij zijn eigen land gezuiverd van alle tegenstand.
  Daarom wil hij persoonlijk optreden en op slinkse wijze zogenaamd democratisch voor minimaal 10.000 aanhangers prediken voor zijn plan en tevens oproepen als het op de gewone wijze niet mogelijk is dan maar via geweld.
  Dat zijn realiseren van het 3e Ottomaanse Rijk heel dicht bij is geeft weer beroering binnen nazi hoofdkwartier Brussel.
  Daar beginnen er zich een paar te wringen in onmogelijke bochten, want Brussel wil kost wat kost dat de Verdragen (zie boven) worden nageleefd, daarvoor staat er voor hen teveel op het spel.
  Zelfs een afscheiden van Brussel zal niet helpen, zie het voorbeeld van Brexit, daar zitten zoveel radicalen ondergedoken dat er zomaar weer door een lone wolf een aanslag gepleegd kan worden.
  Er zijn jaren lang zoveel moslims binnen gehaald dat die basis in England op zich een islamitische tijdbom is.
  Hetzelfde zien we in Frankrijk met al die NO GO zones.
  Hetzelfde is nu bezig in Duitsland.
  Zweden is al bijna gevallen.
  En Nederland?
  Rutte zal niet afwijken van zijn voorgangers (Balkenende ea), daarom denk ik dat Rutte-Merkel-Erdogan die geheime besprekingen hebben gehad vlak voor de verkiezingen en er een soort opgevoerd politiek spel heeft plaats gevonden waardoor de winst weer naar Rutte is gegaan.
  Onze enigste mogelijkheid is Brussel overnemen en ontmantelen.
  Dit betekent dat we de gevestigde elite-orde zwaar moeten veroordelen.
  Het Europese Hof van Justitie dwingen alle wetten die zijn gemaakt om de landen te beletten hun wetgeving nog toe te passen zoals zou moeten, want alles is dicht getimmerd, al deze wetten vernietigen.
  Hierdoor is het pas mogelijk om alle gelukzoekers en jihadisten uit te wijzen.
  Verder een nieuwe wet die mogelijk maakt dat Europese diensten als Frontex moeten doen waarvoor ze zijn opgericht, dat is beveiligen van de Europese buitengrenzen.
  En dat geldt ook voor diensten als Europol enz.
  Alleen op deze wijze kan Europa zich bevrijden uit de Brusselse wurgklem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s