Reclame-inkomsten van de “Spiegel” dalen enorm

Screenshot_129

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Spiegel” laat opnieuw grote omzetverliezen zien op de advertentiemarkt. Het tijdschrift zette € 2,24 miljoen respectievelijk 14% minder met reclame om dan in dezelfde periode vorig jaar.

Freie Zeiten

Zoals “Meedia” bericht, zou het er zonder de jubileumeditie in januari, die tweemaal zoveel omzet opleverde, zelfs nog slechter hebben uitgezien.

Desondanks moest de “Spiegel” genoegen nemen met een daling van 14% bij de reclame-inkomsten. Ook de maandelijkse oplage is met 3% gedaald.

Daarmee wordt de negatieve trend van de laatste jaren bevestigd. Al in de herfst van 2016 moest het linkse tijdschrift voor het eerst in zijn geschiedenis 35 medewerkers gedwongen ontslaan.

“Het zijn harde en pijnlijke ingrepen die we voor ons hebben. Ik betreur het ten zeerste dat wij van onze collega´s afscheid moeten nemen. Maar er bestaat helaas geen alternatief voor deze ontslagen als we de economische toekomst van onze onderneming veilig willen stellen”, zei de bedrijfsleider van “Spiegel”, Thomas Hass, destijds.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Duitsland, Links fascisme, Linkse media, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Reclame-inkomsten van de “Spiegel” dalen enorm

 1. Fred zegt:

  Vind je het gek?
  Je gaat toch geen reclame maken in een nepkrant die nepnieuws tot het hoogste goed heeft verheven.
  Ook reclamemakers zijn niet allemaal dom.

  Like

  • elisah zegt:

   Erg interessant om helemaal uit te kijken.
   De smerige werkelijkheid duidelijk blootgelegd door iemand met inside information en een werkend geweten.
   Zeer jammer en triest dat hij een tijdje terug overleden is, ook omdat tegenwoordig mensen zoals Udo Ulfkotte eigenlijk onmisbaar zijn.

   Like

 2. joga zegt:

  Terecht die neergang, aangezien Donald Trump dagelijks het tegendeel bewijst van de linkse idioterie ook wel Fake News genoemd. De beerput in de USA is zich aan het openen en we zullen versteld staan wat de Obamas en de Clintons aan list, diefstal en bedrog hebben uitgehaald, ook pedofilie niet te vergeten. En dat allemaal met medeweten van hun extreem linkse Democratische Partij, waar snuivende en zuipende elitaire artiesten (met huisjes met zeezicht boven de $10 miljoen” uit LA het voor het zeggen hebben. Het wordt allemaal zo erg, dat deze fascistische “Democraten” het leveren van een president de eerste EEUW wel kunnen vergeten, want de normale bevolking, binnenkort ontdaan van miljoenen aliens, zal dan alleen nog maar Republikeins stemmen.
  Hopelijk wordt dit het recept voor Europa door aliens te vervangen door buitenlandse gelukszoekers en Europa weer terug te geven aan de afzonderlijke staten met een Joods-Christelijke Cultuur dat we weer in de SPIEGEL kunnen kijken.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Laat dat vieze linkse vod, maar helemaal kapot gaan!

  Like

 4. elisah zegt:

  De mensen worden dagelijks overspoeld met leugens en bedrog, dan gaan ze al helemaal niet betalen voor zo’n rioolblad om nog eens belazerd te worden.

  Like

 5. Mary zegt:

  Mooi!!! en zo zullen er steeds meer en meer niet meer geassocieerd willen worden met de achterlijke, leugenachtige linkse kliek.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  En als we dan toch aan het opruimen zijn dan ook De Wereld Draait Door en Pauw maar op de mestvaalt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. louis portugal zegt:

  Hopelijk heeft die cartoon van Trump er flink aan meegeholpen.

  Like

 8. rony stokart zegt:

  Ulf Kotte lezen, en alles wordt duidelijk.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Thomas Hass.
  Een heel toepasselijke naam voor iemand die eigenlijk alles waaruit hij is voortgekomen, haat tot in de diepste grond van zijn hart.
  Maar … hij staat niet alleen in deze haat. Veel, heel veel journalisten en publicisten hebben dezelfde gevoelens (maar niet zo’n treffende naam) en als schrale troost weten we dat dat soort landverraders uiteindelijk dat krijgen wat ze verdienen.

  Like

 10. Flo zegt:

  Weer wat positief nieuws gelukkig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s