Waarom uitsluitend islamitische immigranten een eigen politieke belangenbehartiging hebben

Screenshot_115

ORIANA FALLACI over de veroveringsmethode van de islam door middel van massale immigratie en geboortecijfers
“De politiek van de baarmoeder, dat wil zeggen, de strategie om mensen te exporteren en ze rijkelijk kinderen te laten voortbrengen, is altijd al de eenvoudigste en veiligste handelwijze geweest om je een gebied toe te eigenen, een land te domineren, een volk te verdringen of te onderwerpen.” Uit: “De Kracht van de Rede“, 2004.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De verzwegen infiltratie in Europese parlementen door islampartijen, die de duidelijke wil hebben Europa over te nemen

Onopgemerkt door de openbaarheid komen zij bij elkaar in de achterkamertjes van de islamitische culturele verenigingen. Hier en daar hebben zij zich echter ook al toegang verschaft tot de gemeenteraden. En de adviescommissies voor buitenlanders in de steden en dorpen domineren ze zonder dat toch al. Daarnaast is het beslist opmerkelijk te noemen dat uitsluitend islamitische immigranten van mening zijn een eigen politieke belangenbehartiging nodig te hebben. In Nederland zit thans met DENK voor het eerst een islamitische partij in het parlement.

(Michael Mannheimer)

Het Mene Tekel: Erdoğan in de Bondsdag?

Nooit eerder is de uitslag van een Nederlandse parlementsverkiezing met zoveel belangstelling gevolgd als gedurende de afgelopen week. En tenslotte waren de commentaren opgelucht. Eensgezind bejubelde vooral de politieke elite van Duitsland de “overwinning voor Europa”, alleen maar in verband met het feit dat haar aartsvijand Geert Wilders niet meer dan 20 van de 150 parlementszetels wist te behalen.

Tegelijkertijd echter groeide zijn PVV daarmee uit tot de tweede partij in het land. Dat de tot dan toe regerende partijen gevoelige verliezen geleden hebben en de Nederlandse tegenhanger van de SPD bijna van de politieke landkaart is weggevaagd, mag de pret van de jubelaars niet drukken. Ook niet die van de nieuwe SPD-voorzitter Schulz, die juicht omdat de partij van Wilders “slechts” een groeisucces van 25% heeft geboekt.

De reacties doen vermoeden hoe groot in de ivoren torens der Duitse beroepspolitiek de zorg is dat “zijn Europa”, het ver van burgers en democratie verwijderde centrale apparaat, nog meer schade zou kunnen oplopen. Daarbij vestigt de zonderlinge uitleg van de verkiezingsuitslag de blik op een fenomeen waaraan Europa feitelijk zijn volledige aandacht zou moeten besteden. Want het Europese denkbeeld komt niet in gevaar door degenen die hardop om een grondige herziening van de EU roepen. Niet eens, wanneer zij daarbij voor drastische formuleringen kiezen. De tegenstanders van Europa formeren zich veel eerder in stilte. En ze willen meer afschaffen dan het Centrale Orgaan in Brussel.

Het is opmerkelijk dat alleen islamitische immigranten vinden dat ze een eigen politieke belangenbehartiging nodig hebben

Onopgemerkt voor de openbaarheid komen ze elkaar tegen in de achterkamertjes van de islamitische culturele verenigingen. Hier en daar hebben ze zich echter ook al toegang verschaft tot de gemeenteraden. En de adviescommissies in de steden en dorpen domineren ze zonder dat ook al. Daarnaast is het beslist opmerkelijk te noemen dat alleen de islamitische immigranten vinden dat ze een eigen politieke belangenbehartiging nodig hebben. In Nederland zit met DENK momenteel voor het eerst een islamitische partij in het parlement.

Met haar drie zetels zal ze voorlopig niet veel in beweging brengen, maar haar toetreding betekent een doorbraak. En binnen het meer-partijen-systeem van onze buren zou ze wel eens eerder dan gedacht in een coalitie terecht kunnen komen. Want de enorme versplintering maakt het noodzakelijk om veel verschillende partners aan boord te halen teneinde te kunnen regeren.

Maar ook zou Nederland zo de voorbode kunnen zijn van een ontwikkeling die ook bij ons niet meer ver weg schijnt: Steeds sterker organiseert zich de politieke islam, en ook hier in het land zou een islamitische partij erop kunnen hopen om toe te mogen treden tot de Bondsdag.

Maar in plaats van het Mene Tekel als zodanig te erkennen, schijnen de bestuurders van Duitsland juist verliefd te worden op de partij van Turkse immigranten. Met het handige keuzebegrip “migrantenpartij” suggereren ze dat DENK de belangen van immigranten uit alle vooraanstaande landen behartigt. In werkelijkheid worden echter uitsluitend islamitische- en dan in het bijzonder Turkse belangen vertegenwoordigd.

Net als bij het begrip integratie moet een vervangend woord de aandacht afleiden van het feit dat het in wezen om de islam gaat

Bij de huidige stand van zaken omtrent de nieuwsberichtgeving komt het natuurlijk niet goed over om te juichen over de intrede van een Turkse partij in het parlement. En ook als islamitische partij zou DENK in de ogen van het publiek weleens minder goed kunnen wegkomen. Net als bij het begrip integratie moet daarom een vervangend woord de aandacht afleiden van het feit dat het in wezen om de islam gaat.

Evenzeer manipulatief is de door de media in het leven geroepen mythe dat de partij “vanuit het niets” tot het parlement toegetreden zou zijn. Want in Nederland komt iedere parlementaire nieuweling, hoe klein ook, “vanuit het niets.” Er is daar namelijk geen minimumpercentage vereist voor de toetreding tot het parlement, wat het voor nieuw opgerichte partijen al snel mogelijk maakt om in het parlement mee te tellen. In plaats van bejubeling door de media lijkt een kritische begeleiding van de partij DENK en van haar toekomstige Europese tegenhangers op zijn plaats.

Want de beide oprichters van DENK hadden eerder de Partij van de Arbeid verlaten, omdat deze zich had uitgesproken vóór het scherper in de gaten houden van extremistische Turkse organisaties. Sindsdien heeft de jonge partij zich ten doel gesteld om gehoor te geven aan de islam en Turkije openlijk te verdedigen tegen kritiek.

Zo grijpt men ook nog wel eens naar het beproefde middel van het veroorzaken van een openbaar schandaal, zoals na de Armenië-resolutie van het Nederlandse Parlement. Ver van alle inhoudelijke kritiek blijft de vraag of het werkelijk getuigt van bereidheid tot integratie om de eigen islamitische belangenvertegenwoordiging in het parlement te brengen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Bron oorspronkelijk artikel:
http://peymani.de
Auteur: Ramin Peymani

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom uitsluitend islamitische immigranten een eigen politieke belangenbehartiging hebben

 1. tippelaar zegt:

  Turken horen niet in nederland. Die horen in Turkije. Vindt Erdogan ook. Daarom probeert hij van Europa groot Turkije te maken. Zoals het nu gaat, gaat het hem ook lukken. Dankzij het misbruik van de godsdientvrijheid in nederland komen wij allemaal onder dwang. op ons knieen op een kleedje terecht, met de kop alvast naar beneden om afgeslagen te worden. Dat de niet pvv.stemmers dat niet zien of willen begrijpen is mij een godsraadsel, om even in stijl te blijven

  Like

 2. Jean zegt:

  Die kanker (lees: islamieten) kan zo weggesneden worden ‘zonder kosten’.
  Gewoon: dubbele nationaliteit verbieden en stemrechten voor vreemdelingen via de versnipperaar sturen. Vreemdelingen mogen NOOIT stemrechten krijgen in onze landen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Slaap maar lekker verder. links en snotgroen Europa totdat je met het
  moslim-mes in je rug wakker word ! Lang kann het niet meer duren !

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Off topic

  Kruidvat is ook al schaamteloos aan het bietsen!

  (…) Doneer Jouw spaarpunten en steun Giro555!

  Meer info

  Een dodelijke combinatie van geweld, armoede en extreme droogte veroorzaakt honger in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië, Jemen en omringende landen. Juist de levens van kinderen, zieken en de allerarmsten zijn hierdoor in gevaar. Samen kunnen we miljoenen mensen redden van de hongerdood door NU noodhulp te bieden. Wissel nu 100, 200 of 500 spaarpunten in voor een donatie van €0,50, €1,- of €2,50 en steun Giro555! Na afloop van de campagne maakt Kruidvat de gehele opbrengst over naar Giro555. (…)

  Like

  • elisah zegt:

   Gisterenavond in een reportage gezien, dat in sommige van die landen hulpverleners niet welkom zijn, tenzij ze voor tienduizenden euro’s een speciaal visum kopen. Met dat geld kunnen ze dan weer wapens voor hun strijd kopen, kortom, geld wordt vaak alleen maar misbruikt en komt niet ten goede van de hongerende mensen.

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Even in het kort:
  DENK is 100% pro islam.
  De islam is 100% tegen de westerse samenleving, onze cultuur.
  Als het ideaal van de islam verwezenlijkt wordt dan loopt u levensgevaar. Dan krijg je hier net zulke toestanden als in het Midden Oosten en in Afrika. Moord en doodslag. Het aantal aanslagen zal verder groeien met daarbij uiteraard vele, vele onschuldige slachtoffers.
  DENK, resp. de islam, heeft in Nederland maar één echte tegenstander. DE PVV.
  Andere partijen blijven uit onkunde vasthouden aan het waanidee dat de islam een geloof is.
  In werkelijkheid is het een MOORDMACHINE !!!!
  Als we DE NK, rep. de ISLAM, willen bestrijden moeten we zorgen dat de PVV zo sterk mogelijk wordt.
  De verkiezingen zijn achter de rug. Als er geen revolutie uitbreekt, hetgeen eigenlijk de voorkeur geniet, dan moeten we 4 jaar wachten op een volgende kans om de PVV democratisch te steunen.
  Nederland kan daar niet op wachten.
  Uit veiligheidsoverwegingen kan de PVV geen ‘verenigingsvorm’ aannemen. De partij zou binnen de kortste keren van binnen uit door saboteurs de vernieling in geholpen worden. Wel kunnen we steun betuigen aan de partij door donateur te worden van :
  Stichting vrienden van de PVV, Den Haag
  Maak een bedrag over naar:
  bankrekening: NL98 INGB 0670472344
  BIC : INGBNL2a
  Door het ontbreken van de verenigingsvorm loopt de PVV een aanzienlijke hoeveelheid subsidie mis. Uw bijdrage is dus van wezenlijk belang.
  Even belangrijk is het goede gevoel dat u er aan over houdt. U hoort door uw deelname bij de partij en u zult bij verkiezingen niet meer aarzelen aan welke partij u uw stem gaat geven.
  Kom op, samen sterk.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De PVV werd in 2005 onder de naam Vereniging Groep Wilders opgericht door Geert Wilders.”

   De verenigingsvorm is er dus wel degelijk. Als die vereniging statuten heeft, kan er in die statuten bijvoorbeeld staan of en tot welk aantal (100? 1000? 100.000?) het ledental beperkt is, wie er lid kunnen worden en hoeveel de contributie bedraagt.

   In een aanmeldingsformulier kan worden opgenomen dat leden uitsluitend de Nederlandse nationaliteit mogen hebben, welk gedrag van de leden tot onmiddelijk royement leidt, zodat elk lid dat verkeerd gedrag vertoont, te denken valt aan racisme, fascisme dan wel islam bevorderend gedrag of uitlatingen, zonder verdere argumentatie uit de vereniging verwijderd kan worden. Hierdoor wordt overname van de vereniging door leden die de vereniging gebruiken voor hun eigen agenda voorkomen.

   Me dunkt dat er voldoende mogelijkheden tot ballotage zijn. Als de PVV leden toe zou laten (ik zou vooraan in de rij staan) zou dat ten eerste de acceptatie ontzettend bevorderen, ten tweede het argument ontzenuwen dat de PVV uitermate ondemocratisch is en ten derde de leden meer aan de PVV binden, zodat ze niet op het idee komen te gaan “zweven”. Last but not least komt er dan een heleboel subsidie los. Win-Win situatie.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Goed opgemerkt maar niet helemaal juist.
    De wet laat niet toe dat in verenigingsstatuten dergelijke beperkende voorwaarden worden opgenomen.

    Like

 7. louis-portugal zegt:

  Nee dus.
  Ze willen helemaal geen integratie maar de baas spelen.
  Ze en vele anderen vergeten echter dat ze betaald worden door de werkende nederlander.
  Hoe meer moslims des te minder werkende nederlanders en dus hun inkomstenbron.
  Vooral de lage geboortecijfers zullen hier hard aan bijdragen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @louis-portugal: 09.51. uur. Zo is het Louis. Staat allemaal zo in hun haatboek, de koran. Ze willen uiteindelijk een Wereldkalifaat.

   Like

 8. beschouwer zegt:

  Islamitische vrouwen worden als broedkip gebruikt om de religie verder te verspreiden. Hier zie je ook steeds meer hoofddoekmoslims achter kinderwagens lopen. Die hoofddoekjes doen denken aan een achterlijke cultuur.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Waarom heb je het over hoofddoekJES, Beschouwer? Zijn die dingen zo klein dan? Een beetje hoofddoek heeft tenminste het formaat van twee volwassen theedoeken. En die noemen we toch ook geen theedoekJES? Of vind je het probleem van de hoofddoeken eigenlijk een probleemPJE?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. BertG. zegt:

  Het klopt niet helemaal dat ze de enigste zijn.
  We hebben hier ook een CDA, SGP en een CU die politiek wil bedrijven met geloof in de basis.

  Like

 10. Met ons een heel stel Nederlanders kunnen die moslims wel uit kotsen. Wij hebben GÉÉN BEHOEFTE AAN HUN CULTUUR!!!!!!!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Alles is onderdeel van het grote plan Eurabia.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Alle Turken terug naar Marokko! Dat zal ze leren.

  Like

 13. reageerbuis zegt:

  Schulz kan ook al niet rekenen. Een stijging van 15 naar 20 zetels is een stijging van 33⅓ %.

  Like

 14. Peacepipe zegt:

  Als we nog iets van onze vrijheden willen behouden zou er op korte termijn een drastische beperking van godsdienstvrijheid in gesteld moeten worden. Alléén godsdienst uitingen in de privésfeer en besloten bijeenkomsten nog toestaan. Dat moet voorkomen dat in de (nabije) toekomst de volledige godsdienstvrijheid door de
  “tegenpartij” wordt afgeschaft!
  Om de noodzakelijke langdurige
  grondwetswijziging te omzeilen zou de
  Noodtoestand moeten worden afgekondigd!
  Trouwens wie bepaald, en op basis van welke
  criteria of een “stroming” als godsdienst kan
  worden aangemerkt met de daarbij behorende
  rechten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s