Almelo gaat brug niet verlichten tijdens Suikerfeest na Kamervragen PVV

Screenshot_132

De gemeente Almelo heeft de plannen om de nieuwe brug te verlichten tijdens het Suikerfeest ingetrokken nadat hier Kamervragen over zijn gesteld door Geert Wilders. De PVV-fractie stelde volgens het AD direct vragen aan de ministeries van Binnenlandse Zaken en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hierin werd gevraagd om in gesprek te gaan met de burgemeester van Almelo om symbolen van de islam te bestrijden in plaats van de promoten.

De Gorterbrug is open sinds februari en heeft feestelijke led-verlichting. De gemeente besloot om de verlichting ook aan te doen op islamitische feestdagen, zoals het Suikerfeest en op vrijdag 22 september als moslims het Islamitische Nieuwjaar vieren.

In eerste instantie dacht het college van Burgemeester en Wethouders het verlichten van de brug tijdens islamitische feestdagen niet gevoelig zou liggen bij de rest van de Almelose bevolking.

Bron:
http://blikopnieuws.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, political correctness, PVV. Bookmark de permalink .

21 reacties op Almelo gaat brug niet verlichten tijdens Suikerfeest na Kamervragen PVV

 1. BertG. zegt:

  We moeten maar afwachten of er niet iemand toch het knopje aan zet, per ongeluk, zullen we dan maar zeggen.
  Alles zetten ze in om de PVV tegen te werken.
  Maar voorlopig is het een overwinning.

  Geliked door 3 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   er zal wel een dealtje gemaakt zijn met de plaatselijke imam, want geloof er geen reet van dat ze in ene om zijn na klagen pvv.
   ik wacht het af….

   Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima actie van Dhr. Wilders. De islam, deze wrede perverse ideologie, hoort niet in Nederland thuis.

  Geliked door 2 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Klein doorbraakje in het cordon sanitaire….
  Laten we hopen, dat het een begin is om de muur verder te laten inscheuren…..

  Like

 4. De islam is duister, daar hoort geen licht bij. Goed gedaan Geert.

  Like

 5. Mary zegt:

  Heeft hij weer mooi voor elkaar is natuurlijk ook te zot voor woorden!!!.

  Like

 6. Peacepipe zegt:

  Onbegrijpelijk dat B&W dachten dat dit niet gevoelig zou liggen bij de bevolking! Dat geeft weer eens aan dat er een grote kloof is tussen burgerij en politiek. Ze dachten daarmee een vriendelijk gebaar te maken naar moslims. Moslims echter, zien zo’n gebaar als een geschenk van Allah op de weg naar de islamisering van Nederland/West-Europa! Net zo als alle andere goed bedoelde hulp aan moslim-migranten. Islam = Onderwerping! Moslim = Onderworpene! Nog steeds zijn er hele “volksstammen” die geen enkel besef. hebben wat de islam werkelijk betekent!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  (…) In eerste instantie dacht het college van Burgemeester en Wethouders het verlichten van de brug tijdens islamitische feestdagen niet gevoelig zou liggen bij de rest van de Almelose bevolking. (…)

  Nee natuurlijk hadden ze daar geen idee van. Het is toch helemaal niet belangrijk om je te verdiepen in en rekening te houden met de gevoelens van de eigen bevolking?! Laat die ‘feest’verlichting maar lekker uit, scheelt ook weer in de CO2 uitstoot. Ja toch, Groen Linkse klimaatidioten?

  Like

 8. Flo zegt:

  Gekozen burgemeesters ,daar moeten we naar toe ,dan zijn we snel van dit soort imbecielen af .

  Like

 9. …dacht het college van Burgemeester en Wethouders het verlichten van de brug tijdens islamitische feestdagen niet gevoelig zou liggen bij de rest van de Almelose bevolking….
  Lezen die lui alleen maar seksboekjes of zo.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wij hebben dus een verstandig college! Ik schaamde me voor mijn stad, maar dankzij deze ommekeer niet meer. Er is gelukkig geluisterd naar de protesten uit de samenleving. Ik hoop dat ze voet bij stuk houden!

  Like

 11. Ivan Chapka zegt:

  Ze voelen nattigheid nu de PVV de grootste is geworden in Almelo, met de Gemeenteraad verkiezingen van 2018 in het vooruitzicht.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  In eerste instantie dacht het college van Burgemeester en Wethouders het verlichten van de brug tijdens islamitische feestdagen niet gevoelig zou liggen bij de rest van de Almelose bevolking.

  Over elitaire losgezongenheid van de werkelijkheid gesproken. PVV de tweede grootste partij van het land en de islamitische bilboards die je dagelijks in het gezichtslaan zoals hoofddoeken in alle vormen en maten, moskeeën, koffiehuizen, no go zones, doelloos slenterende donkere mannen op straat en het gesis en meisje meisje geroep is ondertussen tot de normaliteit gaan behoren. Maar weer stand tegen extra aandacht voor de feestdagen van de invasoren, waar hebt U over. Stap voor stap. Maar vergis je niet dit is een tijdelijke terugtocht. De islam en haar collaborateurs hebben de tijd. Hoe lang nog?

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 14. IkBenHet zegt:

  Zo. Die hebben we alvast in de pocket.
  Zitten daar in Almelo vast al te broeden op een passend alternatief.
  Want hé. Iets doen dat Geert heeft geregeld; natuurlijk never nooit niet…

  Like

 15. beschouwer zegt:

  In Almelo is de PVV de grootste partij geworden. Om de PVV-aanhangers te pesten deze verlichtingsactie.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Ze dachten ‘ dat het niet gevoelig zou liggen ‘ . Wtf stelletje prutsers.

  Like

 17. Ron Soeverein Mens zegt:

  Eerst maar afwachten of dit werkelijk niet gedaan wordt. Straks, vergeet, een ambtenaar het schakelmechanisme hiervoor uit te zetten en blijft de verlichting toch aan en dit kan dan pas na het, feest, uitgezet worden ivm een tijd mechanisme of zoiets. Nederland is een proeftuin voor eurofielen en islam aanhangers. Elke keer opnieuw komen ze met ideeën om de domme autochtone bevolking verder te onderwerpen. Elke keer opnieuw zijn ze zelf stom verbaast dat er nooit protesten komen en/ of dat de bevolking massaal de straat opgaat om hun ongenoegen te uiten. Ze zien dat ze overal mee wegkomen en rollen letterlijk over de grond van het lachen om zoveel apathie en wegkijken van de bevolking. Kijk naar Zweden Hoe dat is afgegleden en wij zien de, toekomst, van nedderigland. Dit land is volgens mij niet meer te redden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s