De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

Screenshot_149

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De nieuwe bewerking van richtlijn 12.1 van de Raad van de Journalistiek betreffende berichtgeving over strafbare feiten luidt:

“In de berichtgeving over strafbare feiten dient er op te worden gelet dat het benoemen van het behoren van de verdachte of dader tot etnische, religieuze of andere minderheden niet leidt tot een discriminerende vereenzelviging met het individuele foute gedrag. Het verband dient in de regel niet te worden gelegd, tenzij er sprake is van een gegrond, openbaar belang. In het bijzonder dient er rekening mee te worden gehouden dat benoeming vooroordelen tegenover minderheden zou kunnen aanscherpen.”

Michael Mannheimer Blog

De leugenachtige perscodex van de links besmette Duitse Raad van de Journalistiek

Wat een leugenachtig gespuis. Maakt ons wijs bijzonder hoge, ethische normen aan te houden. Intussen gaat het er alleen maar om, ons, Duitsers en Europeanen, van een zeer precies gedefinieerd- en door hen, het gespuis, geïmporteerd dodelijk gevaar onkundig te laten: Het gevaar van de door moslims en diegenen die met hen samenspannen steeds dramatischer wordende islamisering van ons land.

Dit gespuis is in dit betreffende geval de Duitse Raad van de Journalistiek. Een verzameling van door links besmette en ideologisch geborneerde journalisten, die er, in bondgenootschap met de rest van het Duitse perslandschap (uitzonderingen bevestigen, als altijd, de regel), en in nauwe samenwerking met de verraderlijke Merkel-regering alles aan doet om ons land af te schaffen. Want de media doen er alles aan om de islam voor te stellen als een vredelievende religie, wat hij pertinent niet is.

Wanneer bijgevolg een moslim dit leugenachtige media-axioma (“Islam is vrede” )niet in vervulling laat gaan, dan moet, aldus de Raad van de Journalistiek, in de toekomst bij moorden, verkrachtingen en terroristische activiteiten alleen nog maar bij uitzondering over de islamitische afkomst en religie  van de dader bericht worden. En dan ook alleen nog maar wanneer er sprake is van een “gegrond, openbaar belang.” Wanneer een belang openbaar is, en vooral, wanneer het gegrond is, daarover zwijgt deze Raad van de Journalistiek . Waarmee de deuren voor de willekeur der media wagenwijd worden geopend.

De leugen van de Raad van de Journalistiek met de zogenaamde bescherming van minderheden tegen “vooroordelen”

Want de benoeming van beide kenmerken (afkomst, religie) zou er, aldus de Raad, toe kunnen leiden dat “vooroordelen” jegens minderheden zouden kunnen worden aangescherpt.  Wat een walgelijke en links-leugenachtige constructie hebben de dames en heren van het adviescollege dáár in elkaar geflanst!

Want er bestaan bij de Duitsers geen vooroordelen jegens niet-islamitische immigranten. De werkelijkheid: Bijna geen volk is zo buitenlander-vriendelijk als het Duitse volk. Dat blijkt al uit het feit dat Duitsland herhaaldelijk in een wereldwijd opinieonderzoek van de VN beschouwd wordt als het meest levenswaardige en vreedzame land ter wereld. De Raad is met deze enquêtes bekend. En verzwijgt ze consequent.

Het gaat dus niet om vooroordelen jegens andere minderheden, maar uitsluitend om “vooroordelen” jegens één minderheid: de islamitische.

Maar met het oog op de talloze moorden door moslims over de hele wereld (meer dan 30.000 terroristische aanslagen sinds 9/11 in meer dan 60 landen ter wereld met miljoenen doden), met het oog op de dreiging die er van moslims uitgaat naar Duitse en Europese burgers, met het oog op hun totalitaire religieuze intolerantie en hun missie om de wereld te islamiseren, is het gebruik van het woord “vooroordeel” een typisch politieke strijdkreet. Het moet dienen om een gevaarlijke, door Links om een wel zeer bijzondere reden beschermde minderheid in bescherming te nemen tegen gerechtvaardigde kritiek.

Want jegens de islam zijn er in principe net zo weinig “vooroordelen” als er vooroordelen bestaan tegen het nationaalsocialisme. Beide ideologieën hebben bewezen dodelijke gevaren te zijn tegenover het geciviliseerde deel der mensheid. Beide ideologieën zijn levensgevaarlijk. Wie één van beide ideologieën in bescherming wil nemen, toont zich een deel van hen.

De leugenachtige constructie van de “bescherming van minderheden”

Wanneer dus het begrip “minderheid” valt, wordt er meestal de islam mee bedoeld. Maar die is geen minderheid. De moslims vormen de op één na grootste religieuze gemeenschap ter wereld, na de christenen. En de moslims beschouwen zich overal als oemma – als deel van de wereldwijde islamitische geloofsbroeders.

Talrijke studies bewijzen: Een moslim in Duitsland of Engeland voelt zich veel nauwer verwant met een hem volledig onbekende moslim in bijv. Jemen dan met zijn Duitse of Engelse buurman, naast wie hij al jarenlang woont.

Ook de terrorist van Londen was uit “het midden van de samenleving” afkomstig. De dader schéén volledig geïntegreerd. Maar bij “gematigde” moslims is er geen garantie dat ze niet ’s nachts quasi bevangen worden door een plotseling Jihad syndroom (“sudden jihad syndrome”) en de volgende dag vreedzame Duitse “ongelovigen” afslachten.

Moslims zijn geen minderheid. Waar ze ook wonen

Moslims zijn dus nooit de minderheid, maar altijd de meerderheid. Want ze ontvangen ideologische, religieuze en financiële ondersteuning van de 2 miljard tellende oemma. Hiermee zijn ze net zo verbonden als de arm van een inktvis, die door een kleine spleet in een apart aquarium toegrijpt, met het lijf van de inktvis verbonden is. In dit aquarium mag hij dan in zijn biologische soort de “minderheid” zijn, maar het hem toebehorende dierenlichaam is het grootste van alle, in deze (fictieve) biotoop levende dieren. Zijn tentakel is de dodelijkste bedreiging voor de in het aparte aquarium zwemmende vissen. Zouden zij deze tentakel als “minderheid” beschermen, dan zou dit het einde betekenen van de aldaar zwemmende vissen.

Media en politiek zijn net als deze vissen: Ze beschermen de tentakel van een gigantisch roofdier, genaamd islam, omdat deze enkele tentakel bij ons zogenaamd de “minderheid”vertegenwoordigt. Media en politiek willen dus in alle ernst besluiten doorzetten om een “minderheid” ook dan te beschermen als die het potentieel en het duidelijke voornemen heeft om het merendeel van de Duitsers uit te schakelen of onder dwang te islamiseren.

Het gaat de Raad dus niet om minderheden (meervoud), het gaat hem uitsluitend om de pseudo-minderheid van hier wonende islamitische binnenkomers. Het is integendeel uiterst belangrijk om bepaalde gevaarlijke minderheden, waarvan een gevaar uitgaat, bij de naam te noemen – zolang deze nog in de minderheid zijn. Vormen zij eenmaal de meerderheid, dan is de strijd echt verloren.

Screenshot_151

De Antifa vormt ook een minderheid van de bevolking. Moet men dus bij hun diverse aanslagen tegen politie en burgers, bij hun brandstichtingen tegen huizen en auto’s, bij hun gewelddadige demonstraties in Frankfurt, Bremen en Berlijn, bij de aangehouden daders verzwijgen dat het gaat om links-radicale terroristen (schuilnaam: “anti-fascisten)? Inderdaad: Bij linkse minderheden wordt er allang net zo bericht als bij de islam. Daders en politieke overtuiging worden verzwegen. De Duitser mag het schandelijke, tweeledig ingediende wetsvoorstel met betrekking tot de Duitse Linksen èn de islam niet opmerken.

Maar ook rechts-extremisten zijn in de minderheid. Moeten de daden zonder betrekking op hun rechts-extremistische achtergrond worden beschreven in de zin van: “Man valt buitenlander aan?” Nee. Want over al die Duitsers, die niet links-georiënteerd zijn, die de islam hebben herkend als zijnde een gevaar en die de politiek van Merkel aan de kaak stellen, wordt genadeloos bericht: met foto, naam, woonplaats, politieke achtergrond.

Ook die Duitsers zijn een interne Duitse minderheid. Voelt de journalist zich ook hier gebonden aan de perscodex van de Raad? Morgen brengen! Hier lácht de linkse journalist om vooroordelen en bescherming van minderheden. Hier mag hij zich uitleven. Hier mag hij er zijn!

De ware bedoeling van de verklaring van de Raad van de Journalistiek

 • De zogenaamd ethische richtlijn van het adviescollege dien uitsluitend de clientèle van Links te beschermen: islamitische immigranten.
 • Ze moet de Duitsers wijsmaken dat zij in kenmerkend hoog percentage medeplichtig zijn aan zware en zeer zware misdrijven.
 • Ze moet zien te verdoezelen dat de moslims hier allang de jihad begonnen zijn – precies datgene waarvoor Links (en de gevestigde partijen) miljoenen moslims naar Duitsland hebben geïmporteerd, omdat ze anders hun doel, de vernietiging van het huidige Duitsland, niet zouden kunnen bereiken.
 • Ze moet zien te verdoezelen dat alle islamitische terroristische acties in direct verband staan met de koran en voortvloeien uit de soenna, quasi op bevel van Allah en Mohammed.
 • En zij dient te verhinderen dat de Duitser de schandelijke en vernietigende collaboratie van de media met de islam gewaar worden.

De richtlijn van de Raad is het zoveelste middel van het politieke establishment om de ineenstorting van Duitsland te bespoedigen

Ze beantwoordt aan de eisen van het Neo-marxisme van de Frankfurter Schule om Duitsland te destabiliseren met onafgebroken ondermijnende mediaberichten en tegelijkertijd de misdaden van Links te verzwijgen. Deze richtlijn spot met de hogere beginselen van de journalistiek, volgens welke de waarheid bericht dient te worden zonder onderscheid van stand en persoon. En ze is zelfs crimineel te noemen: want ze beschermt de daders en hun organisatie, de islam.

Medeplichtigheid, ondersteuning van een terroristische vereniging, verduistering van strafbare feiten. Al deze duidelijk strafbare toestanden (en meer) worden door de Raad van de Journalistiek en de bij hem aangesloten media sinds jaren in praktijk gebracht. Volgens art. 18 GG zou ze iedereen het recht op vrijheid van meningsuiting allang hebben ontnomen.

De Duitse Raad van de Journalistiek is net zo leugenachtig en Duitser-vijandig als de Duitse pers zelf. Geen wonder: Hij is het product van het mediamieke deel van die klasse die Duitsland wil vernietigen. Hij moet net als de verraderlijke media, de vakbonden, grote delen van de kerk, de gevestigde partijen en de Merkel-regering voor een international gerechtshof worden gebracht wegens voortgezet hoogverraad tegen volk en grondwet.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

 1. r en s zegt:

  ach de duitsers hebben weer vol vertrouwen op Merkel gestemd dus laat ze maar lekker naar de klote gaan, ik zit er overigens wel aan te denken lekker in Portugal of Hongarije te gaan wonen.

  Like

 2. scheermes zegt:

  De islam zorgt zelf wel voor het nieuws wat dagelijks te zien is in woordt en beeld !!Deze verderfelijke idiologie is niet meer te verbergen,daar zorgen ze zelf wel voor !!Zelfs een dier vertoont nog niet een dergelijk wangedrag als deze afschuwelijke rotbeesten van de islam!!Je moet als regeringsleiders een behoorlijke dikke plaat voor je kop hebben ,als je na al het gedrag van de islam de grenzen nog steeds niet sluit !! Of je bent knettergek !!Of ANGST????

  Geliked door 1 persoon

  • beschouwer zegt:

   Nee het is de elitaire wens om de culturen te doen samensmelten tot een soort slavendistopia. Voor de elite is het een soort groots paradijs van profiteren maar voor de gewone mensen werkend is het een soort hel ! Harder werken voor minder geld en meer MOETEN dokken voor problemen. NEOMARXISME !

   En de Anne Fleurs en de Oliviers die in de zogezegde “grachtengordel” wonen babbelen en vinden dat we dit of dat moeten. Veelal Millenials (20 ers) Meelopers zonder eigen mening

   Vele vetvolgevreten ambtenarenbolwerken vol neocommunistische onzin komen uit die vet volgevreten salonsocialische grachtengordel en hun kinderen zijn vaak millenials die door dit soort giftige neocommunistsiche ideeen zichzelf in de voet schieten. Hun ouders hebben veel en wonen heel mooi en groot.

   Het klimaatsprookje is iets wat veel millenials geloven…

   Hun hersens zijn blijkbaar nog niet helemaal ontwikkeld en de indoctrinatie van onderwijs heeft ook veel zelfstandig DENKEN kapot gemaakt.

   Het maakt vele jonge mensen tot een MEE LOPERS ROBOT !

   Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Of pure kwaadaardigheid.

   Like

 3. beschouwer zegt:

  Helaas is het zo dat door deze “politiek correcte” betaalde praatjesmakers er heel veel in de doofpot verdwijnt…

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Vergeet daarbij niet dat de media ,middels verplichtte bijdrage kapitalen ontvangt wat in de miljarden loopt ,en bij weigering van betalen ,er beslag wordt gelegd ,dit alles goedgekeurd door de staat ,als dank verkondigen ze dan ook het evangelie van de regering ,en houden elkaar rotsvast in het zadel ,zum kotzen.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Oh, we weten toch allang dat islamitische aanslagen niets met islam te maken hebben. Alleen willen die allatakbar roepers dat niet begrijpen.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Dus de feiten mogen niet worden benoemd in de riool journalistiek. Lijkt heel veel op Zweden daar.
  Duitsland is voor mij een no go area. Stel je voor ik loop in een lieflijk dorpje in een prachtige omgeving en kom dan zo’n haatbaard, hoofddoek of moskee tegen.
  Brrr. mijn broek zakt er nu al van af.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Alles, elk instituut en elke media, noem het maar op, ze zijn doorspekt met die Blauwdruk van het grote plan om Eurabia te verwezenlijken.
  Ik noem het: IN DE KLAUWEN VAN SATANISTISCH BRUSSEL.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Niet alleen de Duitse pers en media, maar in veel Europese landen- waaronder ook Nederland- is dezelfde rode fascistische kliek, de baas over pers en media. Iedere andere mening- dan de linkse- wordt met de grond gelijk gemaakt. En zo’n NWO figuur als Soros- de rode miljonair- zit met zijn tentakels diep in onze pers en media. Neutrale pers hebben we niet meer. Deze Duitse Raad voor de journalistiek zou niet hebben misstaan in het tijdperk van de Nazi’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s