FORMATIE . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op FORMATIE . . .

 1. Dit lijkt veel op die kaartende hondjes, die onze wereld machten voorstelde in WOII. Ik heb er een schilderijtje en een puzzel van.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Partijkartel wil stemuitslag 15 maart vernietigen
   Even een dramatische openingszin: Terwijl Den Haag en Brussel vanuit hun ivoren torens hete pek op het volk blijven gieten, wordt er door gemeenten van onderaf een bijl tegen de fundamenten van de democratie gezet. Meer concreet: de verkiezingsuitslag van 15 maart is binnenkort niet meer herleidbaar, omdat honderden gemeenten hun uitslagen niet op stembusniveau publiceren. Drie maanden na de verkiezingen worden al die uitslagen vernietigd – en het lijkt er op dat de Tweede Kamer vanmiddag bij de stemmingen met die totaal niet transparante gang van zaken akkoord gaat. Professor Voermans zegt zinnige dingen: zo voed je complottheorieën over de uitslag. En draai het eens om. Als er bijvoorbeeld een wijk is waar veel PVV-kiezers wonen, terwijl de opkomst daar ver onder het landelijke gemiddelde bleef en de PVV er ineens opvallend klein bleek, maar niemand nog de stapel uitslagen van het stembureau in die wijk kan opvragen (wat ook voor de vernietiging al heel lastig blijkt). Mag er dan geen reden zijn om te twijfelen? (En ja we nemen nadrukkelijk de PVV als voorbeeld, want bij die partij voelen de Annefleurtjes op de stembureaux de meeste neiging om ze uit de uitslagen te poetsen of anderszins sanitair te bestrijden.) Wat dit verhaal extra bizar maakt, is dat stemlokalen hun uitslagen niet per mail mochten forwarden aan gemeente of Kiesraad, omdat er gevreesd werd voor hackers op de lijn. Maar ondertussen wil ruim 90 procent van de gemeenten de stemcomputer terug invoeren. Kamerlid Baudet wil voorkomen dat de uitslagen vernietigd worden, en vanaf deze plek (want zelf niet in de Kamer etc jammerjoh pechgehad) schaart GeenPeil zich aan Forumzijde. Datis calce asinum, Baudetje!* En aan alle gemeenten: neem voor 1 keer eens een voorbeeld aan Amsterdam.

   ForumvoorDemocratie @fvdemocratie
   Gemeenten weigeren uitslagen stembureaus te publiceren. Onaanvaardbare praktijken. #FVD wil alsnog publicatie data. http://s.vk.nl/t-a4480116/
   12:12 PM – 29 Mar 2017
   Photo published for Uitslag per stembureau lastig te achterhalen: ‘zo voed je complottheorieën’
   Uitslag per stembureau lastig te achterhalen: ‘zo voed je complottheorieën’
   Het is voor onderzoekers, politieke partijen en andere geïnteresseerden moeilijk om een goed overzicht te krijgen van de verkiezingsuitslag per stembureau. De Kiesraad verzamelde die informatie niet…

   volkskrant.nl

   http://www.geenstijl.nl/

   Geliked door 1 persoon

 2. semper fi zegt:

  Als die haakneus van groen lin(k)s er echt bijkomt krijg ik spontaan de diarites!
  Wed dat zijn(jesses)voorstel de eigen medicatie bijdrage weg niet door gaat maar dat de automobilist het gelag gaat betalen!
  Verdomme,meer dan een miljoen pvv stemmers worden amper aangehoord,is dit geen discriminatie?/
  Al die groenen verloochenen hun ouders,die krom hebben gelegen voor hun luxe en een auto,tje!!
  nog even dit die Ploumen,wat een draak zeg,wil de trump regeltjes milieu even terugdraaien??
  uiteraard op onze kosten!
  vaarwel nederland ,deze terminaal zieke samenleving met de verrijking ten top,doet mij terugdenken aan de jaren 60 toen wij nog gelukkie waren in zekere zin!
  De mooiste tijden koester ik mag hopenlijk nog paar jaar leven maar als de tijd aanbreekt dat ik mijn gordijntje sluit zeg ik<<<<
  VAARWEL ELLENDIGE WERELD

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Vergadering van een groepje huichelachtige landverraders !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Maffia !

  Like

 5. Fred zegt:

  Dat wordt een lange klaverjessen sessie zo te zien.
  Wie het best de valse kaarten uit zijn mouw schud wint.
  Hoe dan ook, het volk zal de verliezer zijn.

  Like

 6. Klippie 72 zegt:

  Eigenlijk misselijk makend als je er naar kijkt.

  Like

 7. Japio zegt:

  De maffia zit bij elkaar om het komende beleid bij elkaar te dobbelen. Niks geen gezond verstand louter hun eigen belang behartigen. Zoals Geert in het debat verkiezingsuitslag de VVD noemde, groenrechts. Mark “de leugenaar 🤥” Rutte weet heus wel wat we nodig maar vooral niet nodig hebben in dit land. Maar rubbere Robbie is zo geil van de MP zijn dat hij liever het land in de afgrond duwt dan dat hij z’n verstand gebruikt en een coalitie vormt met de PVV.

  Like

 8. Flo zegt:

  Ze zullen maar wat graag aanschuiven ,tekenen bij het kruisje hebben ze al 4 jaar gedaan ,en nu plots mogen ze mee regeren ,ze vergeten echter wanneer de boel klapt er niks meer van ze overblijft .,,hoe sneller dat soepzooitje begint ,hoe sneller we er weer van af zijn ,
  En voor de VVD stemmers vind ik dit prachtig ,ze krijgen Groen Links om d’r oren ,heerlijk .Wat een verstand ,om op een partij te stemmen waarvan je weet dat juist daar de grootste leugenaar aan het roer zit ,duizend euro beloven ,dan referendum ,,overboord ermee ,en nu weer dit .
  Nederlanders is het land wat op no1 staat met demente mensen .ze hebben allemaal het korte termijn geheugen van een makreel . ,

  Like

 9. carthago zegt:

  Schitterend! De Den hagistan mob met godfather rotte rutte.

  Like

 10. Joshua zegt:

  Het nieuwe achterlijke kabinet ?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2165533-voor-pasen-geen-kabinet-misschien-wel-voor-de-zomer.html

  Voor Pasen geen kabinet, misschien wel voor de zomer

  Voor Pasen is er geen nieuw kabinet, denkt informateur Schippers. Maar het streven is wel dat het voor de zomer lukt. Schippers gaf voor het eerst een toelichting op de manier waarop zij met VVD, CDA, D66 en GroenLinks een regeerakkoord wil bereiken.

  Op de vraag hoe lang de partijen nodig hebben en of ze er uit komen antwoordde VVD-leider Rutte: “Er is maar een ding zeker en dat is dat we over vier jaar weer verkiezingen hebben.”

  Laten we hopen dat die verkiezingen eerder plaats vinden. Heel veel eerder …

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 14.38. uur. Dat zegt mij genoeg Bert. We zijn gewoon besodemieterd geworden. Ze hebben met de stemmen gefraudeerd. Bewijs is onder meer; dat Rutte- de Pinokkio der lage landen- al werd gefeliciteerd voordat alle stemmen waren geteld.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Rien ne va plus.

  Like

 13. scheermes zegt:

  Ons land wordt vergokt aan de goktafel !!Klaver inzet ;de islam!! Buma ;Huigelen, pappen en nathouden!! Pechthold;Meer islam stemvee!! Rutte ;Alles is prima ,als ik maar premier blijf !! Resultaat !!Verdere islamisering ,en vier verloren jaren met verdere armoede en meer moslim en asiel instroom !!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  De “zetbaas van de EUSSR”, Dhr. Rutte, gaat weer een terreurkabinet in elkaar knutselen! En dat alles op bevel der EUSSR en Bilderberg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s