FOTOSHOPPER “Linkse hypocrisie”

Door
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER “Linkse hypocrisie”

  1. scheermes zegt:

    Zoveel verdienen van ons belastinggeld ,en dan ook nog ons land naar de knoppen helpen ,gezien de woorden en daden van deze landverrader is te gek voor woorden!! Gezien zijn voorstel in buitenhof voor meer gemengde politie enz gaat het een mooie teringzooi worden in ons land !! Zij doen er alles aan om ons op elk front te verdringen !! Eerst de grote steden ,die wij al voor meer dan vijftig % kwijt zijn ,en nu in die wijken moslim politie plaatsen enz, dit blijft net zo lang door gaan tot wij alles kwijt zijn, dankzij dit idiote beleid van de linkse kerk!!

    Geliked door 2 people

      • Jan Wandelaar zegt:

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Dit heeft helemaal niets meer met een discussie te maken.
        Een tafeltennisspelletje. Welles-nietes-gedoe.
        Vorige keer werd Bosma op welhaast bruuske wijze gepasseerd.
        In hoofdzaak onder invloed van de toen nog machtige PVDA die zo nodig die keer de voorzitter moest kunnen leveren.
        Daarom heeft dit jaar de PVV demonstratief de kandidatuur van haar leden tegengehouden om bewust aandacht te vragen voor het met opzet uitsluiten van
        PVV-ers. Die waarheid kwam er niet uit in dit debat.
        Nu doen de Kamerleden die met dat spel hebben meegespeeld op een bijzonder hypocriete wijze alsof er vorige maal géén bewust spel is gespeeld om Arib geplaatst te krijgen als voorzitter van de Kamer.
        Ik vind dat Agema in dit geval nòg véél sterker had moeten wijzen op de eerdere zinloosheid van kandidatuur door de PVV, en het van daaruit bloot leggen van het gebruik van nu wéér dezelfde hypocrite wijze van vragen stellen.

        Like

  2. tippelaar zegt:

    hypocriete klootzak, die Welten. Een schoolvoorbeeld van links lullen en rechts zakken vullen. De straatagenten beschouwen dit als verraad aan hen die dagelijkse de rotklussen op lopen te knappen. Die Welten moet zich schamen dat hij zich als acteur in een politiepak (politieman is hij nooit geweest) zich zo corrumpeert met de islam.

    Geliked door 3 people

  3. leefbarbaar zegt:

    Het graaien gaat gewoon door. De balkenendenorm was theater, dat blijkt maar weer.
    En de Nederlandert stemde voor nog meer graaien, want stemde vooral VVD en niet voor verandering.
    Het blijft verder wel een zieke boel, de politietop is van de PvdA en graait zich suf, de partij is mede vanwege deze corruptie hard afgestraft.
    Hoe nu verder?

    Geliked door 2 people

  4. Alex Delarge zegt:

    Hij zal hulp nodig hebben bij het onderhoud. Net als Marcel Van Dam.http://www.destentor.nl/oldebroek/marcel-van-dam-zoekt-hulp-bij-opknappen-van-zijn-landgoed~ac99de1c/

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Merkwaardig maar weer dat politiebonden en vakbonden, nog steeds bestaan, niettemin schadelijker zijn voor de politie dan de blauwe builenpest, door het graaien mogelijk te maken.

    Ooit hebben de bonden besloten alleen linxe mensen te vertegenwoordigen en sindsdien hebben ze geen bestaansrecht meer. Jammer dat ze nog steeds bestaan.

    Like

  6. Harry zegt:

    In mijn woonplaats heeft de pvda nog zwaarder moeten inleveren dan landelijk .
    De plaatselijke voorzitter woont haast naast me , die heb ik vanmorgen voor het eerst sinds de verkiezingen weer buiten gezien . Denkelijk zat ie de wonden te likken . Of z’n vriendin .
    Hij zat nog helemaal verslagen op zijn fietsje , met z’n kop naar beneden .
    In plaats van een groot spandoek langs zijn balkon , had ie dit jaar alleen een klein postertje op zijn keukenraam . Had de bui al zien hangen , natuurlijk .
    De morgen na de verkiezingen , was dat ’s morgens om half zeven al weg !

    Enig leedvermaak is mijn deel .

    Like

  7. Pietersen zegt:

    Zielige vertoning Welten op z’n knieen temidden van koppensnellers, maar hij voorziet de overheid van ‘waardevolle adviezen’ die vervolgens in de prullenbak belanden.

    Like

  8. oeps48 zegt:

    Zo’n salaris zou ik ook wel willen hebben. Wie niet ???
    En het keurig belasting betalende poldervolk mag alsmaar meer bezuinigen.
    Hoeveel parkeerbonnen zou die klojo Welten door zijn dienstkloppers hebben laten uitschrijven, dat hij een dergelijk schandalig hoog salaris zou mogen ontvangen ???
    Valt dit inkomen wellicht ook onder het hoofdstuk “kokervisie” ???
    Het riekt naar corruptie.
    Er zijn deugnieten, kleine boeven, bandieten en grote schurken. Ik denk, dat ik zo langzamerhand begin te snappen, waarom de laatste soort bijna nooit wordt aangepakt.
    Ik kan me nu heel goed voorstellen, waarom de gewone dienders zich beklagen over hun salariëring.
    Geen wonder, dat de reorganisatie van het politieapparaat niet opschiet, als de top zich zulke salarissen toeëigent. Ze hebben het te druk met het zakkenvullen.
    Een typisch ruttig voorbeeld van het ontbreken aan wil om de hoge inkomens aan banden te leggen.
    Wat blijft er van de rechtstaat over, als de top van de politie grisselijk gaat graaien en geen gevoel meer heeft voor ethiek ???

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    We worden geregeerd door ofwel “gekken”, of “criminelen”. Alleen welke groep het grootste is, dat weet ik niet.

    Like

Plaats een reactie