Islamitisch terrorisme is uiterst effectief

Screenshot_139

(Door: “Hannibal”)

Volgens de Europese media is het islamitisch terrorisme niet effectief, en bovendien niet islamitisch. De hoogste tijd dat eens kritisch te beschouwen.

Dat het islamitisch terrorisme niet islamitisch is, is een schulpje waarin zowel overheden als MSM graag kruipen als het weer eens ter sprake komt – tegenwoordig vrijwel wekelijks. De enige mensen die in ieder geval nog pretenderen het te geloven, zijn juist die betrokkenen: journalisten, politici en imams die om het hardst roepen dat er weinig islamitisch is aan de terroristen die ons met luide Allahu’s Akbar naar de keel vliegen. Geconfronteerd met een salafistisch gelovige blijven die imams gewoonlijk angstwekkend stil, en journalisten vermijden het ondervragen van dergelijke gelovigen alsof ze melaats zijn. Hetgeen ze vanuit dat punt van overweging wellicht inderdaad zijn, al is hun besmettelijkheid elders juist een probleem. Een feit dat alles zeggend is, mits je er over wilt nadenken.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islamitisch terrorisme is uiterst effectief

 1. scheermes zegt:

  Ook een manier om aan een meerderheid te komen !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  We worden gewoon dag in dag uit belazerd; door de EU politici, ‘onze’ regering, de politici, de politieke partijen (excl. de PVV), de journalisten via de tv media en de kranten, de lokale politiek met B en W, politie en justitie enz enz.
  En ‘het volk’ is te dom om voor de duvel te dansen en doorziet het bedrog niet !!

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Wanneer zal die BOEM er zijn.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. BertG. zegt:

  De Amerikaanse president Donald Trump zet de Moslimbroederschap vooralsnog niet op de lijst van terroristische organisaties.
  Trump beloofde tijdens zijn verkiezingscampagne met harde hand op te treden tegen de radicale islam.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/trump-regering-worstelt-met-moslimbroederschap-vraagstuk-480701/

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  De politiek-correcten zullen de islam pàs als het gróótste en dodelijkste gevaar zien als er geen gematigde moslims meer over zullen zijn.
  Het is namelijk zo dat het bestaan van een grote meerderheid van “gematigde moslims” een bedenksel van de islam is dat zich zal manifesteren zo lang als de islam nog niet volledig aan de macht is.
  Pas op de dag dat de islam volledig aan de macht is gekomen zal de laatste “gematigde moslim” de geest geven en zich bekendmaken als een plotseling uit het niets geradicaliseerde moslim…!!!.

  Like

 7. Een moslim is en blijft een moslim, is al jong gehersenspoeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s