Spek te dichtbij moslima´s gegeten: man voor de rechtbank

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Zweed staat op dit moment voor de rechtbank, omdat hij zogenaamd een groep islamitische vrouwen in de metro geprovoceerd zou hebben. Het zonderlinge aan het verhaal: de provocatie bestaat erin dat hij te dicht in de buurt van moslima´s spek gegeten zou hebben. Varkensvlees is immers, zoals bekend, verboden in de islam.

ongecensureerd.at

Politieactie wegens spek

Het “incident” vond plaats in de hoofdstad Stockholm, waar in dit geval zelfs de politie moest optreden, zoals “Breitbart News” bericht. Bovendien zou de man na bezwaren van de vrouwen onbeschoft geworden zijn en het spek zelfs demonstratief voor de gezichten van de gesluierde moslima´s hebben gehouden.

Burgers gaan achter de beschuldigde staan

Nadat de vrouwen zich lastiggevallen voelden door het eten van spek, wilden ze in een andere coupé gaan zitten. Ze werden echter gevolgd door de man, die daarbij racistische commentaren zou hebben laten vallen. Noch de politie noch de rechtbank konden tot nu toe de mediaberichten bevestigen.

Desondanks wordt er een onderzoek ingesteld naar de man, namelijk wegens het aanzetten tot rassenhaat. Zelfs in het goedmenschelijke Zweden wordt de man en zijn gedrag nu door veel gebruikers van Facebook, Twitter & Co. verdedigd, vooral op grond van het optreden van Justitie. Ze vragen zich af of het binnenkort ook racistisch zal zijn om je hond uit te laten naast een moslim. Ook honden zijn in de islam namelijk niet geoorloofd en gelden als onrein.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Spek te dichtbij moslima´s gegeten: man voor de rechtbank

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zweden, door de linksgekkies uitverkocht aan de islam. Het lijkt erop, dat wij dankzij Pinokkio Rutte(VVD) dezelfde kant uitgaan.

  Like

 2. oeps48 zegt:

  Als het die moslim-wijven hier niet aanstaat, wat doen ze dan hier? Waarom gaan ze niet terug naar hun boerkaland? Daar kunnen ze van hun “niet agressieve vrijheid” genieten. Voortaan eten we in de trein gewoon een lekker broodje met ham, of spek ,of zult, of ander varkensvlees. En de broodjes met shoarma hoeven we niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik kan me best voorstellen dat de man zich heeft laten gaan na het zoveelste provocerende hooghartige vertoon van een moslim. Ik las ook ergens dat een stelletje was aangevallen vanwege de ham op hun pizza.
  Als dit soort getreiter van moslims maar vaak genoeg voorkomt dan maakt het echt niet meer uit dat er 60 miljoen van hen in Europa zijn, want dan zijn er toch 500 miljoen amdersdenkenden die op een gegeven moment heel hard terug gaan meppen.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Die 500 miljoen anders denkenden zullen niets, maar dan ook helemaal niets doen. Als makke schapen laten ze zich gewillig naar de slachtbank voeren.
   Toen de eerste mislim in Europa werd binnengelaten, was de strijd al verloren.

   Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   die 500 miljoen gaan nooit terug meppen. Daar zijn ze te laf voor. Zeker met de regeringen die wij in Europa hebben. Die zijn ook als de dood dat het volk zich bewapent. Streng verboden dus.

   Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Ik heb al enige tijd het gevoel, dat er flink gemept gaat worden. Dat wordt dan een opstand, of een revolutie, of een soort burgeroorlog. Ik vrees, dat er niet meer aan is te ontkomen. De problematiek is tè groot en de spanningen lopen tè hoog op. Dit kàn niet goed blijven gaan. De oorzaak is er. Er is nog maar slechts een kleine aanleiding nodig, om de boel in gang te zetten. De geschiedenisboekjes staan vol met met wijze lessen over politici, die de behoefte en/of belangen het volk negeerden. We weten nog maar al te goed, hoe het nog niet zo lang geleden in Roemenië is vergaan. Het zal waarschijnlijk niet in Nederland beginnen, maar in een land, waar de mensen iets heter gebakend zijn. Mocht het meppen ergens beginnen, dan zal het zich als een olievlek over Europa verspreiden. En de allochtonen zullen niet weten, hoe snel ze terug naar thuis moeten geraken. Dat wordt dan een hele rumoerige tijd. En het zal dan tevens het einde van Europa inluiden. Het zou zo maar opeens een hele hete zomer kunnen gaan worden, waarin we niet op vakantie kunnen gaan. Je kunt het volk niet blijven negeren. De kruik gaat te water, tot ie barst.

   Like

   • Cathja zegt:

    Nou, oeps48, dat zou gewéldig zijn, als de allochtonen niet zullen weten hoe snel ze Europa moeten verlaten!
    Wat Nederland betreft: de woningnood zou dan in één klap voorbij zijn, en we houden ontzettend veel geld in de staatskas! Moskeeën kunnen gesloten worden, en de geluidsoverlast vanaf de minaretten is dan ook verleden tijd! Héérlijk!! Geen on-Nederlandse ‘klederdrachten’ meer op straat, en logge moeders met bakfietsen vol nakomelingen…….!
    Er zijn in NL talloze doelen op te noemen die met het vrijkomende geld gesteund kunnen worden (want het percentage dat aan het uitkerings-infuus hangt is torenhoog, en dat komt dan te vervallen), dus wat mij betreft mogen de buitenlanders vandaag nog vertrekken. Erg veel plezier hebben we niet van ze gehad. Vooral de laatste jaren niet!

    Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  een moslim mag verkrachten, straf bijna niets, vermoorden ook amper straf en een autochtone Zweed mag geen spek eten, als je niet tegen de gewoontes van andere landen kan blijf dan weg
  dat hij ze gepest heeft dat gaat iets te ver, maar mannelijke moslims die vrouwen verkrachten en filmen is wel oké?

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat pesten, dat doe jij toch ook bij je Turkse broodjes specialist.
   Tenminste, je maakt er altijd ruzie als je een broodje haalt.
   En toch kom je steeds weer terug daar, nog vreemder.
   Dat schreef je laatst hier nog.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Dat is waar ik heb vanavond broodje Donner gehaald, ik kook heel slecht zodoende
    Maar waar ik steeds ruzie mee maakte is gelukkig weg want hij had met meer klanten ruzie, zwak van mij om Donner te halen,andere optie is de Chinees hier vlakbij en dat eten is daar zo vies ik kom er nooit meer

    Like

   • elisah zegt:

    Is er geen Griek bij u in de buurt? Wij eten wel eens gyros, dat zijn ook vleesreepjes van een grote spies gesneden en zeer smakelijk.

    Like

   • BertG. zegt:

    Na 5uur kan je alles wat je maar kan bedenken laten thuis bezorgen.
    Spareribs of zo.

    Like

   • Harry zegt:

    Zeg Golden Girl ,
    je moet toch wel heel hardnekkig hardleers zijn om nog steeds bij die stinkmoslims eten te kopen ?
    Dan bak je toch zelf een ei met spek of zo , als je flauw bent ?
    Niet gelezen wat voor verontreinigingen er bij diverse shoarma zaken op het vlees zat ?
    Zweet , bloed , urine , ontlasting , sperma , speeksel , alle lichaamssappen werden gedetecteerd .
    Eet smakelijk !
    Hoe moet je mensen als jij nou iets duidelijk maken ?

    Net als die leuke mevrouw die haar dochter verbood om met een moslim thuis te komen , maar zelf WEL naar Turkije op vakantie gaat .
    Argument : lekker weer en lekker goedkoop !

    Ik kan dat niet rijmen , wel een aantal verspreide feiten kunnen zien , maar het totale plaatje niet snappen !!!

    Wél mopperen op die lui , maar ze ondertussen wél financieel steunen .
    Vrouwenlogica ?

    Like

   • Nemesis zegt:

    Getverderrie, broodje donner. Hoe kun je dat smerige spul nu eten. Nog niet aan de race geweest? Ik weet hoe het en met wat het wordt gemaakt en al zou ik verrekken van de honger, niemand die me daartoe kan brengen dat te eten. Et ik liever paardenbloemenbladeren. nog gezond ook.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ik koop mijn shoarma altijd bij de ah, heerlijk met 2 pita,s, ook van de ah, ik weet iig dan 100% zeker dat er geen islamiet in mijn vlees heb staan roggelen en ejaculeren.
    en het is nog eens 3 keer zo goedkoop dan zo een gore halal martel tent….

    Like

 5. paulzwueste zegt:

  Ja, de Zweden zijn zo langzamerhand helemaal in rep en roer.
  Door hun eigen gedrag nota bene.
  Het is goed mogelijk dat de man een boete zal moeten betalen wegens het nuttigen van etenswaren in het openbaar vervoer, wat net als hier ook in Zweden verboden kan zijn.
  Leuke tussenoplossing.

  Iedereen weer tevreden en die islam maar lachen…

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De Zweedse overheid……Dhimmitude sukkels !!!

  Like

 7. Karen zegt:

  Wat een ongelofelijke stomme stakkers die Zweden.

  Like

 8. Eduard uit Breda zegt:

  Nog even en de sharia is de wet in Zweden Alle vrouwen aan de boerka
  Wie niet handeld overeenkomstig de sharia wordt in het openbaar gesteenigd of onthoofd wegens beledigen van de islam

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Arme moslima’s……………wat zal het een pijn gedaan hebben. Rot op met die achtelijke religie, het is 2017 we zijn niet meer in de middeleeuwen.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Koop een sleutelhanger met een varkenskop. In het bijzijn van moslims kun je die demonstratief op je jas spelden of zichtbaar in je hand houden. Ik heb een rood stenen varken voor mijn huisdeur staan. Komt geen moslim in de buurt

  Like

  • Nemesis zegt:

   Heb twee flink grote herdersin en om het huis lopen. Die moeten niks van vreemden hebben. Ik heb ze bewust, zelfs als puppy, niet door vreemden laten aanhalen. Moslims, negers e.d. gaan hier met een grote boog voorbij. 😀

   Like

 11. Cathja zegt:

  Het beste zou zijn dat vanaf nu alle Zweden met een broodje spek het openbaar vervoer in stappen. Alleen al uit solidariteit met de man die zogenaamd een strafbaar feit beging.
  En anders moeten er maar bussen gaan rijden met het opschrift: “verboden voor moslims/moslima’s.
  Dan moet de apartheid maar ingevoerd worden. Ze zetten zich toch zélf apart?

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Pizza met ham eten is ook al gevaarlijk in het bijzijn van muzzelmannen.
  https://fenixx.org/2016/09/01/mishandeld-door-moslims-omdat-ze-pizza-met-ham-aten/

  Like

 13. Golden Girl zegt:

  Je zal maar naast Hans Spekman zitten als moslima, ik zou ergens anders gaan zitten want iemand met zulke lelijke truien aan wil je niet naast zitten

  Like

 14. Jean zegt:

  Mensen trap die islamitische rotzooi Europa uit want die smeerlapperij is de ondergang van onze cultuur, van onze normen & waarden, van onze veiligheid.

  Like

 15. Ja, wij willen allemaal graag van ze af, maar inderdaad tineke hoe? Hier in Nederland gebeurt echter nog niet zoveel als bij andere landen vergeleken.

  Like

 16. Met een speklap tussen je benen wordt je als vrouw tenminste niet door een moslim aangerand.

  Like

  • elisah zegt:

   Als er verzet gaat komen, dan zal dat waarschijnlijk in Italië zijn.
   Als je ziet wat ze weer aan honderdduizenden bootillegalen verwachten dit jaar….dat land en hun bewoners worden ijskoud kapot gemaakt.
   Het blijft maar ongeremd door gaan en er wordt niets tegen gedaan, behalve wat vruchteloos gezwets over herverdeling of zo.
   Het is een vijandige invasie, want een groot deel van die mensen haten ons en onze manier van leven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s