“U wilt dat we de Derde Wereldoorlog beginnen!” Le Pen beschuldigt BBC-presentatrice van oorlogsophitsing

Screenshot_154

(Door: Will Kirby – Vertaling: “Wachteres”)

Marine Le Pen beschuldigde Newsnight-presentatrice Emily Maitlis er tijdens een gespannen interview, dat vooruit liep op de Franse verkiezingen, van dat zij “ten koste van alles” oorlog wilde.

Na een reeks vragen over de relatie van Le Pen met Vladimir Poetin en de rol van Rusland in de wereld vroeg Maitlis of Frankrijk de Baltische staten of de Oekraïne zou verdedigen tegen een theoretische invasie van de voormalige Sovjet-natie. Le Pen reageerde woedend: “U wilt ten koste van alles oorlog! Wat is uw probleem? U wilt een oorlog beginnen! Houdt u van oorlog? U wilt conflicten – u wilt dat wij de Derde Wereldoorlog beginnen!”

“Op dit moment wil niemand met om het even wie een oorlog. Ik ben bereid om op alle hypotheses in te gaan, maar niemand begint met wie dan ook een oorlog – niemand wil zomaar met iemand anders een oorlog beginnen. Er was een territoriaal conflict met Oekraïne – deze dingen gebeuren. Nu moet dat diplomatiek worden opgelost, en ik denk dat de stem van Frankrijk gewicht heeft, zolang Frankrijk zichzelf is en niet een regio van de EU. Eerlijk gezegd, als u wilt zeggen dat Rusland een militair gevaar voor de Europese landen is, denk ik dat u zich vergist in uw analyse”.

De leider van het Front National had vorige week voor het eerst in Moskou een ontmoeting met Poetin, nadat zij herhaaldelijk de Russische leider vanwege zijn verstandig beleid had geprezen. Zij herhaalde haar steun voor het populistische beleid van Poetin en Trump en zei:

“Rusland verdient het niet om vooringenomen te worden behandeld. Het heeft geen militaire acties gevoerd tegen de Europese landen of tegen de Verenigde Staten. Wat ik merk is dat de regering Poetin  behoorlijk populair bij de Russen moet zijn, gezien het feit dat hij voortdurend wordt herkozen”.

Ze beschreef zichzelf als  “anti-Merkel” en veroordeelde het economische, monetaire en migrantenbeleid van de Duitse kanselier. Le Pen voegde eraan toe:

“Zij raakt steeds meer geïsoleerd, omdat het beleid dat ik vertegenwoordig het beleid is dat door Trump en Poetin wordt gevoerd en het Britse volk heeft duidelijk gemaakt dat het die richting op wil gaan. De EU heeft al bijna afgedaan – in plaats van dat we op haar chaotische ineenstorting wachten, stel ik voor dat we de transformatie van een Europa van naties organiseren, met inachtneming van de wensen van de Europese burgers.

 “De EU schijnt met het licht van een dode ster.”

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Will Kirby

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", achterlijkheid, Baltische landen, Barbarisme, BBC, Censuur, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Donald Trump, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, NAVO, New World Order, nieuw fascisme, Oekraïne, onwetendheid, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op “U wilt dat we de Derde Wereldoorlog beginnen!” Le Pen beschuldigt BBC-presentatrice van oorlogsophitsing

 1. beschouwer zegt:

  Islamisme en marxisme hebben een bondgenootschap gesloten om de Westerse cultuur kapot te maken. !

  Like

  • oeps48 zegt:

   Ik denk, dat je niet helemaal hebt begrepen wat er momenteel speelt in de wereld. Je hebt het over de symptomen, maar je ziet de kwaal over het hoofd. Je hebt het over de pijn, maar niet over de kanker, die de pijn veroorzaakt. Ga eens even googelen op “Coudenhove-Kalergi” of “illuminati” of “Nieuwe Wereld Orde (NWO)” of “satanisme” of “Bilderbergconferenties” of “vrijmetselarij”. Misschien dat je dan begint te begrijpen, wat er echt fout zit in de wereld.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Dat de EU leiding en haar stromannen die tezamen de landelijke elites vormen,een nieuwe wereld wereld willen vormgeven waarvan buiten kijf de ideologische bouwstenen zijn aangedragen door de personen en organisaties die u noemt, is zonder meer waar, Oeps.

    De vergelijking met kanker gaat hier zeker op, omdat de aanhangers van deze inspiratie bronnen zich onopvallend ophouden en contact met elkaar houden ,overal verspreid binnen de westerse samenlevingen , waar zij middels niet-openbare overleg bijeenkomsten hun opvattingen met elkaar delen.Opvattingen die buiten het zicht van de man of vrouw in de straat hun weg vinden door alle bestuurslagen in het Westen heen.

    De EU is momenteel HET belangrijkste bestuurslichaam waarvan de voorstanders van de nieuwe maatschappelijke ordening zich bedienen.
    Na de EU moeten soortgelijke machtsblokken ontstaan in de wereld, waarna die blokken zich uiteindelijk gaan verbinden, onder leiding van een kleine groep lieden met onwaarschijnlijk grote machtsmiddelen, terwijl die over bijna onuitputtelijke financiële bronnen beschikken.
    In dit verband noem ik de ”filantroop” Soros als voorbeeld van een Nieuwe Wereld man,een multimiljonair die bevriend is met ons vorstenhuis!
    Deze man financiert de grote linkse protestacties waarmee de betogers en activisten in de USA het President Trump onmogelijk willen maken zijn reddingsoperatie voor zijn land uit te voeren. Soros behoort zeker tot de kliek waarover u schrijft!.

    De opmerking van Beschouwer snijdt natuurlijk wel degelijk hout:
    Het karakter van de EU is steeds nadrukkelijk links geworden en de de methoden van onderdrukking en intimidatie van tegenstanders van de EU is precies dezelfde als die waar de communistische dictators zich bedienden.
    Dat de EU zich heeft verenigd met de islam om door middel van deze ideologie het karakter van de vrije westerse samenlevingen te vernietigen is inmiddels wel duidelijk.

    De haat die de EU koestert tegen Rusland en ”Amerika” komt omdat de presidenten van de beide landen allereerst willen opkomen voor hun eigen land en ik heb het al eens gezegd: de EU wil het nationale gevoel VERNIETIGEN.. Elk land in de EU dat het voorbeeld van Poetin en Trump wil volgen vormt een bedreiging voor de geforceerde eenheid die de EU ons wil opleggen.

    Daarom zal ook het Verenigd Koninkrijk na de definitieve uittreding uit de EU door Brussel zwaar worden tegengewerkt.

    Geliked door 2 people

   • oeps48 zegt:

    Beste Henk.
    Je betoog beschrijft heel goed, wat er aan de hand is. Ik kan het grotendeels onderschrijven.
    De EU is voor de illuminati slechts een middel om hun doel te bereieken. Dit doel wordt inderdaad buiten het zicht gehouden. De Europese Jan Boezeroen snapt er helemaal niets van, wat er boven zij hoofd allemaal afspeelt.
    Donald Trump laat zich maar moeilijk plaatsen in plaatsen in hert kader van de illuminatie. Maar hij maakt wel af en toe een quenelle. De gedachte speelt al enige tijd bij mij, dat Trump een soort dissident binnen de illuminati is.
    Poetin kan ik niet plaatsen als een illuminati. Integendeel, hij lijkt mij een bestrijder. Poetin is opgegroeid in het Russisch communisme en natuurlijk gebrainwashed door de KGB. Poetin heeft ook een een-tweetje gesloten met de Russische kerk. Hij heeft daardoor een grote steun in de rug.
    Het lijkt erop, dat de EU links is geworden. Maar is dat ook zo? Volgens mij zijn enkele socialistische ideeën tot op zekere hoogte overgenomen en worden de socialisten zwaar misbruikt. Ze hebben het alleen zelf nog niet in de gaten. Het doel heiligt de middelen. En duivels zijn nergens te vies voor. De socialisten worden geaaid en gepaaid. Ze mogen het (vuile) werk opknappen. Zodra t.z.t. het doel is bereikt, worden ze wel uitgeschakeld.
    Het lijkt me, dat het communisme en de illuminati geen eenheid vormen, maar machtsblokken zijn, die aan elkaar zijn gewaagd. Overigens vermoed ik, dat ook de illuminati achter de schermen uit enkele kampen bestaat.

    Geld is voor de illuminati geen enkel probleem. Zij beheren immers bijna al het geld in de wereld.

    Like

   • oeps48 zegt:

    Sorry er ging iets fout.

    Vervolg.
    De illuminatio zouden wel eens uit meerdere kampen kunnen bestaan, waarbij de neuzen niet allemaal in dezelfde richting wijzen. Het zijn en blijven immers duivels.
    De illuminati hebben een Nieuwe Wereld Orde voor ogen en alles moet daarvoor wijken. Dus ook het nationaliteitsgevoel. Trump werkt niet mee en Poetin werkt tegen.
    We mogen blij zijn, dat Poetin een enorme zelfbeheersing aan de dag weet te leggen, anders hadden we al lang in WO3 gezeten. Trump is beslist niet dom. Misschien diplomatiek een beetje onhandig.
    Groot Brittanië zal na de afscheiding ongetwijfeld door de EU-machthebbers worden gedwarsboomd. Maar de eilandbewoners hebben wel vaker voor hete vuren gestaan. Ze zullen ook dit probleem te boven komen. Vergeet niet, dat de Britten telkenmale in Europa orde op zaken moest stellen. Dat zal in de nabije toekomst ook wel weer moeten gebeuren.
    Trouwens mrs. May is een illuminati. Vandaar dat haar afscheidingstoespraak nogal op de lachspieren werkte.
    De zelfbenoemde machthebbers van de EU zijn illuminati. Zij krijgen hun opdrachten van hogere duivels. De socialisten worden misbruikt. Zij mogen het (vuile) werk opknappen en worden in de waan gelaten dat hun idealen zijn overgenomen. Als het doel t.z.t. is bereikt worden ze gewoon uitgeschakeld.
    De migratieproblematiek is slechts een instrument om chaos te creëren. Dat geldt ook voor de economische crisis en de werkeloosheid en het flexwerk.
    Als de NWO ooit een feit mocht worden, zitten de duivels eenzaam in een verschroeide wereld, waar niets meer is. Alles is dan vernietigd en kapot. Kennis kunde, vaardigheden, ervaring en routines zijn dan weg. Dan is de chaos compleet en is de wereld onbewoonbaar en gelijk dan een beetje op Mars.

    Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Thom zegt:

  De oorlog in Oekraïne is uitgelokt door de EU. Verhofstadt en Van Baalen stonden op het Maidanplein in Kiev te blaten: “We have won”. Denken de dwazen van de EU met Obama erbij, dat het Rusland onder Poetin hun marinehaven Sevastopol aan de Zwarte Zee aan de NAVO geeft?
  Wie dat gelooft is te onnozel om zelfstandig te plassen. Toch is dat kennelijk de reden om Rusland te boycotten, waardoor ze in de EU zelf een gigantisch omzetverlies bereiken. Poetin wil een sterk Rusland en stelt Russisch belang voorop. Hij heeft geen belang bij oorlog. Wat moet Poetin met deze verwijfde Westerse wereld? Hij wil ons nog niet voor niks erbij hebben, laat staan dat hij daar een oorlog voor zou beginnen. Wil de EU een oorlog met Rusland? Nou laat ze maar beginnen zonder Trump met Krijgsheer Pechtold voorop om hard “pang, pang” te gaan roepen tegen de Russische Beer. Misschien krijgt de Beer dan de slappe lach om zoveel krijgsvertoon?

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thom: 21.42. uur, op 29/3. Wat de Oekraïne betreft; heeft U volkomen gelijk. De betreffende personen; lakeien van de roden der EUSSR, hebben inderdaad de zaak zitten opstoken. En voor deze opgeblazen kwallen; moeten wij belasting betalen; en krom buigen voor de islam. Verraders zijn het, deze Verhofstadt en van Baalen.

   Like

  • kruisridder zegt:

   Met zoveel defect materieel en materieel en militairen op missie in het buitenland staan de Russen bij een onverhoedse verrassingsaanval binnen een dag aan de Europoort.

   Like

 4. oeps48 zegt:

  Madamme Le Pen, vous avez beaucoup de raison. Pour moi, vous êtes vraiment une réaliste. Grande classe, comme vous avez répondu au questions impropres du journalist. Vos idées reflectent les opnions de la pluspart des peuples d’Europe. Chapeau !!! Bonne chance avec les prochains élections.
  Mevrouw Le pen, u hebt helemaal gelijk. Voor mij bent u waarlijk een realist. Grote classe, zoals u hebt geantwoord op de ongeschikte vragen van de journalist. Uw ideeën komen overeen met de meningen van het merendeel van de Europese volkeren. Ik neem mijn petje voor u af !!! Veel succes met de aanstaande verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Heel goed Marine zo is het!!, Putin heeft altijd balans kunnen bewaren en heeft daarnaast b.v. ook ISIS teruggedrongen daar waar nodig, dat was zeer tegen het zere been van de Obama regering en de smerige EU club die ISIS aansturen, zo ook de Oekraïne hetze tegen Rusland etc, ik geloof dat Putin niet alleen onder de Russen populair is maar ook in een heleboel EU landen. Stasi Merkel en haar duistere EU vriendjes en clubjes die niets met de Duitsers hebben laat staan met de rest van de Europese bevolking zijn dat zeker niet!!!

  Geliked door 3 people

 6. Perfide Albion zegt:

  Net als de Nederlandse Marxistische Staatsomroep is de BBC totaal overgenomen door de communisten. Het Westen moet totaal ontdaan worden van al die hele en halve door de voormalige KGB gesponsorde klootzakjes en trutten,.

  Like

 7. scheermes zegt:

  Trump ,wilders, le pen,zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden en vechten dagelijks voor onze vrijheid!! Aangezien ik poetin niet goed genoeg ken ,kan ik over hem niet echt een waarde oordeel vellen !!Maar mijn gevoel zegt ,dat hij aan de goede kant staat ,gezien zijn handelingen jegens de islam en goede houding jegens trump !! Poetin strijdt samen met ons tegen de islam,al wil de linkse kerk ons anders doen geloven !! Poetin is zeer beslist niet onze vijand ,en kan samen met trump nog wel eens heel belangrijk worden voor ons ,gezien wij van de angsthazen van onze regeringsleiders weinig tot niks kunnen verwachten !! In plaats het echte gevaar ,de islam te benoemen ,zitten onze regerings leiders van de linkse kerk poetin en trump ,wilders en le pen enz te demoniseren om het grote probleem de islam zodoende te verdoezelen ,en proberen ze op deze slinkse wijze zich zelf uit de wind te houden !! De islam is niet het gevaar volgens de linkse kerk ??!! TRUMP ,WILDERS POETIN EN LE PEN !!Deze leugens en bedrog worden steeds duidelijker zichtbaar, en dat is ook de reden dat de regering door de bevolking weggestemd is! De jubel stemming was er bij links er omdat de pvv niet de grootste is geworden! Maar de werkelijkheid is dat rechts de pvv duidelijk heeft gewonnen,en dit blijft zeer zeker doorgroeien !! De pvv gaat zeer beslist de grootste partij van nederland worden ,daar zorgen de moslims wel voor !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Net een bericht uit GB gekregen:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4361830/Dramatic-anti-terror-raid-Birmingham-captured-camera.html

  ‘Get on the floor!’: Dramatic moment armed policemen in masks grapple with suspects as they arrest two men in Birmingham anti-terror raid a week after Westminster Bridge attack

  Man and a woman, aged 21 and 23, were arrested in the street in broad daylight
  They were arrested in West Midlands on suspiction of preparing for terrorist acts
  Officers also searched five homes and a business address in the Alum Rock area
  It comes days after a string of similar stings regarding the Westminster attack

  Twee verdachten van een terreuraanval overweldigd in de straten van Birminham, enkele dagen na de aanval van Westminster.

  Zie de foto’s en het filmpje in de DaILYMAIL.

  Geliked door 1 persoon

 9. beschouwer zegt:

  Rusland is een onderbevolkt land. Het grootste land wat er is hier op aarde. Zou zo’n land er zin in hebben om nog een groter stuk land erbij te gaan veroveren. Het is al moeilijk genoeg om Rusland te doen bevolken met Russen. Er zijn zo’n 13.000 leegstaande dorpen in Rusland en vele landbouwgebieden liggen braak en worden verwaarloosd waardoor het weer nog meer natuur wordt. Poetins regering geeft voor elk nieuwgeboren Russisch kind zo’n 6000 euro kinderbijslag.
  Siberie is erg vol met delfstoffen en daar loeren nogal wat buurlanden en ook het westen op. Vandaar de sluwe ondermijningspogingen om Rusland kapot te maken. Mede daarom heeft Rusland een sterk leger om Rusland te laten bestaan. Men heeft er geen zin in om Rusland kapot te laten gaan. Rusland wil ook als grootste land ter wereld serieus genomen worden op het wereldtoneel.

  Geliked door 2 people

 10. leefbarbaar zegt:

  Op radio 1, de NSB-zender hoor je ook de hele dag dat Rusland de vijand is. Het zal wel prettig betalen.

  Geliked door 2 people

 11. carthago zegt:

  La grande Dame, Marine!!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Binnen de grote machtige Media zitten machtige lieden die journalisten opdracht geven voor zulke intervieuws, berichten en opruiende nieuws. Hetzelfde zagen we tijdens de Amerikaanse verkiezingen gebeuren.
  Alles volgens het grote plan van Bilderberg-NWO

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s