“Wanneer wordt tolerantie zelfkastijding?”

Screenshot_147

Jean-Marie Dedecker is verontwaardigd over de hoeveelheid ‘ongrijpbare verhalen’ van de afgelopen week.

Door de houding van de ngo’s worden mensensmokkelaars aangemoedigd” of “We must avoid supporting the business of criminal networks and traffickers in Libya through European vessels picking up migrants ever closer to the Libyan coast.” Dit is geen tweet van staatssecretaris Theo Francken, maar het zijn de woorden van Fabrice Leggeri, de baas van de Europese grenspolitie Frontex in de kranten Die Welt en The Guardian. Zo’n veertig procent van de zogenaamde reddingen op de Middellandse Zee gebeurt door ngo’s, betoogt Leggeri, en de controle van de nationaliteiten om de smokkelroutes bloot te leggen wordt bemoeilijkt omdat sommige organisaties weigeren mee te werken.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Wanneer wordt tolerantie zelfkastijding?”

 1. tippelaar zegt:

  Heel eenvoudig het helpen, in welke vorm dan ook, van vluchtelingen strafbaar stellen. dat geldt niet n voor de mensen die dat helpen uitvoeren maar ook voor de ngo,s. Bijkomende straf, afnemen van subsidie, verbeurdverklaring van het schip, ongeacht onder welke vlag het vaart.
  Maar Brussel wil niet en ligt dwars bij elke andere oplossing om de vluchtelingen tegen te houden.
  Komt nog bij dat al die humanitaire instanties er een dikke boterham aan verdienen. Voor mij die zogenaamd redders net zo crimineel als die mensensmokkelaars. Van mij mogen alle vluchtelingen gedood worden. Dat wordt zo snel bekend dat de volgenden het niet meer wagen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Men moet zeer duidelijk laten weten én merken dat Europa vol is en er niemand meer binnen komt.
  Dat we eerst maar eens zeer goed onder de loep gaan nemen wie en wat er de afgelopen tijd is binnengekomen en wie daarvan geen recht op verblijf heeft en die lui ook echt meteen gaan uitzetten. Geen eindeloze geldverslindende procedures meer en illegaliteit wordt absoluut strafbaar.
  De boten die wel nog komen, moeten terug geleid worden naar hun vertrekpunt en bij tegenwerking volgt er arrestatie en gevangenisstraf.
  Het kan niet zo zijn dat heel Europa ontwricht, uit elkaar valt en in burgeroorlogen eindigt.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het uiteenvallen van Europa, niet als staat van de EU, maar als werelddeel is wél wat er in de toekomst gaat gebeuren, als er niet een stop aan deze zinloze migratie komt.
   Het zijn geen ‘noodgevallen’ meer die hier naar toe komen, maar het zijn pure volks- en natieverhuizingen. Europa moet gewoon een derdewereldfabriek worden en verloederen naar de normen van armoede, dictatuur en stupiditeit die er in die landen heerst.

   Onze volkeren moeten vervangen worden door ladingen van criminele debielen die een IQ hebben van een pindanootje en een moraal van niets. En de ‘vluchtelingen’ organisaties vangen er miljarden meer, wat deze geoliede machine daardoor ook zo goed laat werken. Nederland moet, nogmaals, uit de EU en Europa moeten eindelijk hun ogen openen voor wat er werkelijk gebeurt. Europa moet zichzelf beschermen tegen deze overname van hun continent en gewoon gezag gebruiken en hanteren om onze landen te beschermen en deze stoet van ‘zelfmoord’ te stoppen. Gewoon niemand binnenlaten aan de grenzen en legers inzetten om de binnenkomst te stoppen. Niemand Europa meer binnen van deze verdekte ‘soldaten’ die ons kapot komen maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s