CARTOON “Politie”

Screenshot_159

Politiekleding in een homogene samenleving (links) en een “diverse” samenleving.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON “Politie”

 1. De gewone burgerlul en -trut zal zich binnenkort ook wel diversheidssamenlevingsklaar, wat een woord, moeten kleden. Gasmasker voor de portiekluchtjes, exotische bacterietjes en virussen, vlammenwerper om de sperciebonen in de bakken van de supermarkt te ontsmetten, kogelvrije lasbril tegen boze blikken van de goedmensch en andere AnneFleurtjes op de televisie, vingervrije slipjes tegen onwelkome dobberpaarden, drones om je tas heel hoog aan te hangen zodat ie minder snel gejat wordt. En daar een boerka overheen zodat ze denken dat je d’r bij hoort.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   La gaan, zal niet helpen…
   Die gewone burgerlul en -trut ligt binnenkort leeg te bloeden tussen het puin van wat één maal zijn of haar straat was.
   De rest die nog leeft mag optreden bij de populaire Halal-haat-uitzendingen “Pauw” en “De Wereld Draait Door”.
   Van oudsher programma’s die zich hebben ingespannen om Nederland te islamiseren.
   De islamitische jeugd en alle blanken die zich tot de islam hebben bekeerd, mogen dan live oefenen in ’t halal onthoofden en Kalashnikov-schieten op christenen.

   Geliked door 1 persoon

   • Er is geen terug meer. De zombificerende feminisering van deze samenleving heeft ervoor gezorgd dat er geen samen meer is, dat we de ziektewet in gaan als er geen gendervriendelijke pispot op het werk is en dat wij mannen elke ochtend bij de koffieautomaat of in de bouwkeet eerst een potje gaan staan janken omdat dit nu van De Man wordt verwacht. Andere invloeden zorgen er verder voor dat we het heel gewoon vinden als er bij jongetjes een stuk van hun pikje wordt afgesneden en bij meisjes het doosje wordt uitgebeend en vervolgens op 3-jarige leeftijd aan een vent van 80 te neuk wordt verkocht voor een geit die daarna een tijdje wordt gemarteld om tenslotte geheel volgens de godsdienstig voorgeschreven rituelen levend wordt gevierendeeld. [‘kk*/]&%tiefus/?+=_-)#]

    Like

 2. het heeft niet te maken met islam of immigratiekeuze, zegt de minister

  Geliked door 1 persoon

 3. Richard zegt:

  De nieuwe politie-uniformen vallen van ellende uit elkaar. De gele strepen verslijten al als je er naar kijkt. En stinken dat ze doen! En gasmaskers ho maar.
  Dar sta je dan tegenwoordig als oom agent.

  Like

 4. Onno zegt:

  Oom agent in Prins Bernhard BV.
  Zo’n verraderlijke SS psychopaat met een pesthekel aan Nederland, moet je als een soortement bovenkoning fijn laten ronddaren decennia lang. Dan zal het goed met je gaan……..
  Oltmans (goed in informatie van 1 ply diep) in het filmpje hieronder, onderschat ook nog totaal waar we hier mee te maken hebben gehad (en door zijn geïnstalleerde netwerk van dito krankzinnigen zoals Jaap de Hoop Scheffer, Daalder, Donner, eertijds Luns e.d.) hebben: Een ‘pure evil’ levensbedreigende morele debiel, regelrecht uit de hel van de Nazi ‘deep state’ die de gekke Hollanders heeft wijsgemaakt dat hij (als bij toverslag helemaal omgeturnd door zijn door liefde ingegeven huwelijk met de frisse Juliana) ineens gek is geworden op hollandse kaasboertjes ofzo:

  https://m.youtube.com/watch?v=ELDe955ViJs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s