FOTOSHOPPER “Eritrea” . . .

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTOSHOPPER “Eritrea” . . .

 1. koddebeier zegt:

  “Het is hier fantastisch” , vooral met een vette uitkering uit Nederland erbij !!

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Tijdje terug hadden ze wat bussen gecontroleerd met dit soort asielparasieten erin. de één had 20.000 euries cash in zijn zak..de ander had 12.000 euro om mee naar huis te nemen…
   Stem ook Groen Slinx, voor al uw geld naar het buitenland!

   Geliked door 1 persoon

 2. Dit is al tientallen jaren aan de orde. Gek dat ze wel miljoenen WAO-ers hebben herkeurd toen bleek dat er nogal wat rugpijners geen rugpijn hadden als ze aan het beunen waren maar dat er nauwelijks een #dobberprinsje ontmaskerd en terug de zandbak in wordt getieft.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:


  Sieht ja fast aus wie Florenz! Jugendliche der eritreischen Diaspora in ihren Ferien in Asmara auf der Dachterrasse ihres Hauses.


  Die Berhane-Kinder geniessen die Party im Nachtklub Aiba in Asmara.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Met een Nederlandse uitkering zijn ze daar kapitalisten.
  De Nederlandse belastingbetaler dokt wel terwijl de rijen voor de voedselbanken steeds langer worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik heb het gelezen. Maar we wisten dat al langer. Op de vlucht en daarna in het vluchtland op vakantie. Maar ook hier kijken de goedmensen richting Noordpool of de ijskappen gesmolten zijn en de ijsberen ronddobberen in het opgewarmde water. Maar we mogen trots zijn giro 555 heeft ruim 30 miljoen opgebracht.

  Like

 6. Mary zegt:

  Tsja wellicht dat Nederlandse ouderen daar ook wel vakantie hadden willen houden maar Rutte besloot de pensioenen van onze ouderen in de EU pot te stoppen (wat pure diefstal is) om o.a. banken in zuid Europa te spekken en wellicht ook die “vluchtelingen” uit Eritrea etc. vakantie te laten vieren in eigen land en ondertussen kunnen onze ouderen straks naar de voedselbank.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Is het veilig om te stellen dat de asielprocedures voor burgers van Eritrea zelfs niet meer beoordeeld hoeven te worden zodat zij massaal de prullenbak in kunnen en toegewezen asielaanvragen ongedaan gemaakt moeten worden met terugwerkende kracht zodat we eventuele tegoeden van dat land kunnen bevriezen, daarbij inbegrepen ontwikkelingsgelden, in het geval gelukszoekers enige hier genoten euro niet terug willen betalen?

  Like

 8. scheermes zegt:

  Dit waanzinnige beleid ,mogen wij met z’n allen betalen,en dit blijft maar doorgaan net zo lang tot hier niets meer te halen valt !! Tot ieders???? verbazing zullen er dan geen zogenaamde vluchtelingen meer komen !! Dan pas?? zien de linkse idioten dat ze bedonderd zijn door deze moordenaars die iedereen verzuipen onderweg die geen moslim is ! De dobbernegers vragen onderweg wie moslim is ,en die zegt dat hij christen is wordt overboord gekieperd !! Degene die samen een ketting gevormd hebben kunnen het nog navertellen !! Wat mij bevreemd is dat die moordenaars niet vervolgd worden ,maar hier ook nog eens een keer asiel krijgen,en blijvend kostganger zijn omdat geen enkel bedrijf deze nietsnutten aan het werk wil hebben ,daar zij anders het bedrijf na enige tijd kunnen sluiten .!!En wij worden steeds maar weer meer gekort door de roverheid ,en mogen alles betalen !!Te gek voor woorden !!!!! Je zei toch rutte dat je gelovig was??Nou dat weet je dan goed verborgen te houden !! Je zei hervormd ?? Maak daar maar misvormd van ,dat past gezien jou beleid veel beter bij jou !!

  Like

 9. Lekker vacantie vieren van onze euro’s Dat komt omdat die fijne regering nog steeds SLAAPT en zij lachen ons uit de domme hollanders

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ik zou er nog niet begraven willen worden…!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs; hoe verraderlijk onze politici zijn. De bewoners van Eritrea, die naar ons zogenaamd vluchten; lachen zich “te barsten”, en komen hier “vakantiegeld”, en gratis leven ophalen! En hier is het ook weer “de linkse kerk”, die dit voluit ondersteunen. Weg met ons!

  Like

 12. In Nederland gaan kinderen naar school zonder ontbijt. WAT WONEN WIJ TOCH IN EEN FIJN DEMOCRATISCH LAND. De kruik gaat te water tot hij barst en dat is niet ver weg meer!!!!!!!!

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Onze daders in de regering die dit soort misdrijven plegen dienen de doodstraf te krijgen.

  Like

 14. tippelaar zegt:

  Laat Klaver c.s. deze kabinetsformatie niet overleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s