WTF! Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa.”

Screenshot_164

(Door: Michael van der Galien)

Zet maar open die grenzen, iedereen is welkom.

Immigratie is een groot goed. Tenminste, als de nieuwkomers iets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, goed willen integreren, de westerse manier van leven omarmen, modern en verlicht zijn, en een band met ons land hebben (via hun partner of anderszins). Dat soort mensen moet altijd welkom zijn. Zo ken ik persoonlijk (nee, ik heb het niet over mezelf) een Nederlandse jongen die getrouwd is met een Turkse. Ze hebben een kind van drie jaar oud, zijn al jaren getrouwd, en houden zielsveel van elkaar. Daar komt bij dat de Turkse dame in kwestie modern is en van onze cultuur houdt. Ik zou zeggen: wees welkom!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op WTF! Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa.”

 1. koddebeier zegt:

  Politici zijn de grootste misdadigers , zijn verantwoordelijk voor de ondergang van de autochtone bewoners van Europa !!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zolang de eurofielen, de linkse kerk, en de islamofielen, aan de touwtjes trekken in Nederland/Europa, zal het allemaal nog veel erger worden. Hoe dom de massa die maar blijft stemmen op de partijen die dit toelaten en steunen. Het gaat niet over, niet vanzelf.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Meerrrrrrrr, meerrrrrrrrrr, meerrrrrrrrr, meerrrrrrrrr, veul meerrrrrrrr fucking neuqnegert gynacologen naar Duitsland, er is daar een schreeuwend tekort aan die beroepsgroep!!!!

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Overal ter Wereld sturen ze die nutteloze Zwarte klootzakken heen ongelofelijk zeg. Weer zo’n verhaal gehoord van een vriendin van me die met een Nigeriaan getrouwd is, kind doodgetrapt tegen haar buik terwijl zwanger , het eisen van zoveel mogelijk kinderen nadat er al 2 waren en jahoor Zwarte zak had al andere vrouwen in Nigeria met kinderen overal en dus getrouwd werken nooit dus.
  Ik ken nog meer van dit soort horrorverhalen v. Zwarten zakken.

  Overal gaan ze heen oneindig veel alleen staande Zwarte criminelen , terroristen, verkrachters extreem mannenoverschot in elk land ter wereld is de bedoeling nog veel meer ghetto’s , gangbangs, moorden, Satan Rap(e)/RMB.

  En maar overal promotie maken , Black men this Black men that, once you go black , Black is beautifull
  Sind when????

  Overal zijn die Zwarte ratten een plaag, die moeten niet tussen mensen wonen, ken je lekker je eigen opsluiten in je eigen huis achter tralies wonen.
  Zwart is de enige perfecte ,kleur die nog mag bestaan op deze planeet.
  Negers hebben geen cultuur, geen klasse, geen muziek, geen uitstraling geen stijl kunnen niks alleen die vieze zwarte snikkel overal in stoppen .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zwart is geen kleur.
   Zwart is het totaal gemis aan kleur.
   Symbolisch, en oh zo waar.
   Wit is ook geen kleur.
   Wit is een verzameling van alle kleuren.
   Symbolisch, en oh zo waar.
   Binnenkort in dit theater….

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  NÓG MEER ZONGEBRUINDE HEREN?!

  Wanneer leggen ze daar in Afrika nou eens een knoop in hun lullen?

  Excusez les mots, mes amis.

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  Wat zingen ze als ze voet op Europese grond hebben gezet en de voetjes door de paus zijn gekust?
  En we gaan nog niet naar huis, nog lang niet enz, 400.000 ??

  Like

 7. scheermes zegt:

  Zolang wij voor sinterklaas blijven spelen ,zullen de gelukzoekers blijven komen!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Als ik bovenstaande foto zie dan denk ik ! Hoe haal je het in je hoofd ,om deze negers los te laten in onze samenleving ! Aan hun koppen is duidelijk te zien dat hier alleen maar ellende van komt !!

   Like

 8. Steven zegt:

  Ze verwelkomen liever asieleisers die de boel komen verzieken, en een zware LAST worden voor het sociaal stelsel.
  Ze openen overal participatie & integratie kantoren, het kost klauwen vol met geld, en de asielparasiet gaat er alleen maar heen omdat ze worden gestuurd…niet omdat ze het zo graag willen!
  En den domme Nederlander is nog steeds in de veronderstelling dat ze iets gaan bereiken met deze geldverslindende bezigheid, en proberen om de levenslange handophouders te laten integreren.
  In plaats daarvan verpauperen hele wijken in getto area’s waar men dan achteraf zéér verbaast over blijkt te zijn.
  JUST WAKE UP STELLETJE LOSERS!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Man, rot toch op, ga weer onder die kiezel liggen.
  Laat me met rust ééncellige goedmensch.

  Like

 10. Er zijn nog veel te veel rijken in ons land en er komen er nog steeds meer bij. Die hebben het te druk met geld uitgeven en merken amper wat van hun omgeving. Dat is heel wat anders als je van weinig geld moet zien te overleven. Dan wordt je pas met je neus op de feiten gedrukt. Dus kan het nog wel even duren eer zij zich bewust van hun omgeving worden. Ik hoop echt dat de geschiedenis zich zal herhalen, zoals in Frankrijk met de regering van Lodewijk XVI.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4365870/Over-ONE-MILLION-migrants-pipeline-Libya.html

  More than ONE MILLION migrants hoping to cross to Europe are ‘in the pipeline’ in Libya: Senior diplomat warns EU has done ‘too little, too late’ to tackle the crisis

  Meer dan EEN MILJOEN migranten die hopen de oversteek naar Europa te maken zitten in Lybie ‘in de pijpleidng’ [zijn onderweg]. Een belangrijke diplomaat waarschuwt dat Europa ‘te weinig en te laat’ iets heeft gedaan.

  J

  Like

 12. Steven zegt:

  Weer 400.000 beroepsverkrachters erbij.
  Ze maken in de EU alleen maar de linkse feminist blij

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://www.trouw.nl/c/~a9b4a4dc/?m_i=JlaJaGvQOqFBnPn4fi004J0SdEmLT5dUsGWiLtMIB%2B0DNkutRDf2lgQcEVjqMWE6hSt10QxqZb90r6r5MeX30m1vgsEZL&utm_source=TR&utm_medium=email&utm_campaign=20170328|daily&utm_content=Niet%20%C3%A9%C3%A9n,%20maar%20vier%20hongerrampen&utm_term=35210&utm_userid=7c8d08d5-6567-4468-9e54-312908739cb5

  De dreiging van niet één, maar vier hongerrampen

  De problemen waaruit een crisis voortkomt, los je door zo’n inzamelactie in veel mindere mate op.” Die achterliggende problemen, zoals politieke conflicten, corruptie en klimaatverandering, zijn complexer en niet zomaar met geld op te lossen.

  Like

 14. 4sjun zegt:

  Einwanderung aus Sicht der Polizei | Rainer Wendt

  Konrad Adenauer Stiftung Mainz
  .
  Hoe zit dat in de rest van Europa?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s