Bewaking van “vluchtelingen”centra kost Hamburg € 5.600,- per “vluchteling”

Screenshot_185

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De stad Hamburg gaf in 2016 voor de bewaking van “vluchtelingen”centra ongeveer € 56 miljoen uit. Het zou de burgers zeer interesseren tegen wie de “vluchtelingen” eigenlijk beschermd moeten worden. Tegen zichzelf bijvoorbeeld? In “vluchtelingen”centra ontstaat een uiterst explosief mengsel van etniciteiten die in de landen van herkomst elkaars vijanden al zijn, daar waarschijnlijk afstand van elkaar houden en nu in Duitsland in direct contact met elkaar komen. Omdat “Zuidlanders” nu eenmaal een heftiger temperament en in de regel een lagere drempel hebben, komt het dientengevolge meermaals tot uitbarstingen.

politikstube

Daarbij komt vermoedelijk dat enkelen zich het paradijs Duitsland vast en zeker anders voorgesteld of beloofd gekregen hebben. Dan is de frustratie groot om nog altijd in het “vluchtelingen”centrum te zitten. Met die € 56 miljoen zou men scholen, crèches of sportinstellingen enz. hebben kunnen moderniseren, maar dat schijnt allemaal onbelangrijk te zijn.

“Hamburger Abendblatt” d.d. 29-03-2017:

Hamburg heeft vorig jaar ongeveer € 56 miljoen voor de bewaking van centra voor eerste opvang voor “vluchtelingen” uitgegeven – bij gemiddeld 10.000 “vluchtelingen” dus € 5.600,- per persoon. Dat komt overeen met bijna 10% van het hele bedrag dat werd opgebracht voor de onderbrenging en verzorging van “vluchtelingen” in de Hanzestad.

Volgens een dinsdag in de Senaat gepasseerd document gaf Hamburg in het jaar 2016 ongeveer € 602 miljoen voor “vluchtelingen” uit. De staat betaalde hiervan een bedrag van € 224 miljoen.

Op dit moment leven er in de Hanzestad ongeveer 51.500 “vluchtelingen”. Ongeveer 7.500 van hen waren eind vorige maand nog in een centrum voor eerste opvang ondergebracht. Sinds april 2016 bedraagt het aantal nieuw aankomende “vluchtelingen” dat Hamburg moet onderbrengen maandelijks minder dan 500 – en daarmee duidelijk onder de oorspronkelijke planning.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bewaking van “vluchtelingen”centra kost Hamburg € 5.600,- per “vluchteling”

 1. Pietersen zegt:

  Wat een geweldig leuke overheidsflyer zou dit kunnen worden “51.000 vluchtelingen in onze hanzestad Hamburg”.
  Het is nog pas 2017, maar er komen er nog heel veel bij met alle ellende van dien.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Over vluchtelingen gesproken die willen op koningsdag in Dronten zich inzetten als vrijwilliger
  Hoe gek kan je zijn, weet u nog in Apeldoorn man met auto op publiek ingereden Karst ofzo
  Ik zeg niet dat er iets kan gebeuren maar zo dicht bij het koningspaar, is een beetje dom zou koningin Máxima zeggen

  Like

 3. ronals en marjan zegt:

  En maar naar binnenhalen die gelukszoekers die een beter leven willen ! eigenlijk niet gek toch ? in hun eigen land verdienen ze 150 euro per mnd. met hard werken , hier krijgen ze ca 350 euro met niets doen en gratis huis en dokter !!

  Like

 4. beschouwer zegt:

  Het is al lang bekend dat de ongebreidelde instroom van migranten voor meer en meer problemen gaat zorgen

  Like

 5. BertG. zegt:

  Die agressie stopt natuurlijk niet wanneer ze die Miele hebben en een huisje.
  Die gaan buiten gewoon verder met mekaar.
  Hier komt nooit een eind aan, en ze weten het zelfs.

  “Omdat “Zuidlanders” nu eenmaal een heftiger temperament en in de regel een lagere drempel hebben, komt het dientengevolge meermaals tot uitbarstingen.”

  Like

 6. Saskia Dubbeldam zegt:

  En het argument dat het de economie draaiende houdt is ook onzin, want die € 11.000 per migrant had de stad Hamburg ook kunnen investeren in de eigen bevolking. Bijvoorbeeld door het opknappen of verbeteren van de stad. Voor die 600 miljoen hadden ze een fantastisch stadspark kunnen aanleggen waarvan de hele bevolking had kunnen genieten.

  Like

 7. Anna zegt:

  Als dit ooit door een andere regering of wat dan ook terug gedraaid gaat worden krijg je complete oorlog…. bovendien denk ik dat onrusten niet ver weg meer zijn omdat de zogenaamde vluchtelingen steeds meer voor zichzelf gaan opeisen…..
  Trump had gelijk; Merkel maakte en maakt een fatale mistake…. met in eerste instantie Duitsland maar ook met heel Europa zonder dat ze dit heeft overlegd…. de grenzen zijn open dit gespuis spoelt er zo overheen….

  Maar datTrump gelijk heeft mag je in Europa niet zeggen!!!!

  Like

  • danny zegt:

   Nee heel links nederland zit te janken in programmas als pauw, nieuwsuur, eenvandaag en goedemorgen Nederland van WNL, omdat vele Amerikanen op Trump gestemd hebben. Was zijn keuze niet op democratische principes gericht. Iets waar links nog nooit van gehoord heeft. Links mietjes.

   Wat zijn het toch slechte verliezers.
   Nee ze halen liever nog de islam in huis en verdedigen die ook nog eens.
   .
   Smerige linkse landverraders.
   Maar jullie komen nog wel.
   Dan is het te laat.
   Jullie worden straks van allen kanten aangevallen en jullie zullen niet allemaal kunnen vluchten.
   Dan is het bijltjesdag.
   Hetzelfde wat de moffen destijds is overkomen.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dien de rekening maar in bij de ” rode Merkel madam”. Zij, met haar verraders der CDU en SPD, laten Duitsland volstromen met deze profiteurs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s