’Discriminatie van blanke ambtenaar’

Screenshot_175

(Door: Germa Graveland)

DEN HAAG – Blanke ambtenaren in het Haagse stadhuis (foto) hebben het idee dat hun huidskleur bij contractverlenging in hun nadeel werkt.

Dat stelt de PVV in de Haagse gemeenteraad. De partij heeft signalen gekregen dat verschillende mensen met een jaarcontract de laan zijn uitgestuurd terwijl hun net zo goed functionerende collega’s met een bi-culturele achtergrond wel mochten blijven.

„Het deed mij gelijk denken aan de uitspraken in november van wethouder Baldewsingh, die gaat over het ambtenarenapparaat. Hij zei onder andere dat het stadhuis gewoon te wit is en doelde daarmee niet op het gebouw maar op het personeelsbestand”, stelt raadslid Elias van Hees.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, discriminatie, establishment, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op ’Discriminatie van blanke ambtenaar’

 1. die buutenlanders willen alleen maar “ambtenaar “worden……………gelijke geschiktheid ? Bestaat niet !!!!!!!!!!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Wethouder Baldewsingh, de grootste smerige rat en lulmetvingers van den Haag.
  Partij v/d Allochtonen doet zijn naam “eer” aan. Oppleuren met deze smerige 5e colonne tering rat. Zo wordt de autochtoon genaaid door een allochtoon en ga er maar vanuit dat dit in veul meer gemeentehuizen gebeurd, want “positieve” discriminatie en altijd door slinks!
  In mijn plaats is in het stadhuis (pvda gemeente) de helft al licht/donker getint, veelal met kopvod en doen aan clientelisme bij de sociale dienst (bepalen uitkeringen autochtonen). Terwijl ik dit schijf word ik pisnijdig van al het slinkse gespuis dat dit faciliteert!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

  • fransdewit zegt:

   Ja ik zie het ook met lede ogen aan hoor. Al die gemeentes hebben mensen in dienst genomen, die nog geen eens hun in Nederlandse taal goed verstaanbaar kunnen maken. Heel vaak als je opbelt krijg je ook een gebrekkig Nederlands sprekend figuur aan de lijn. terwijl wij vroeger perfect Nederlands in woord en schrift moesten kunnen.

   Like

 3. Bi culturele achtergrond ………….. ik moest even denken je bedoelt dus gewoon allochtoon

  Liked by 1 persoon

 4. Het moet toch niet gekker worden. Dit is toch die PvdA wethouder van integratie? Wat moet die aap.

  Liked by 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Schijnbaar moet alles wat WIT is tegenwoordig overal worden vervangen door onze culturele verrijking. En dit zeer zeker bij overheidsinstellingen, waar elk loket tegenwoordig de ambtenaar een hoofddoek heeft of uit zonnige oorden komen.
  En nu dit weer dat BLANKEN met een aflopend contract niet meer terug mogen komen, en de afbraak verrijking de voorkeur verdiend.
  Maar ja, wat had je anders verwacht van iemand die zelf een migratieachtergrond heeft…en zo wordt de rest van Nederland ook naar de afgrond gewerkt.

  Like

  • Steven zegt:

   Ohh ja, was dit verhaal andersom geweest dat blanken mochten blijven en allochtonen met een contract niet meer mochten terug keren, dan had elk linkse discriminatiebureau weer bij het gerecht gestaan en ophef veroorzaakt.
   Nu hoor je er niemand over…

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Openlijk anti-blank racisme wordt steeds alledaagser nochtans blijft de policor horde geloven dat er een natuurwet is volgens welke racisme altijd en uitstsluitend van licht naar donker vloeit.

  Liked by 1 persoon

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   ” Hij zei onder andere dat het stadhuis gewoon te wit is”
   .
   ik sta er ook van te kijken dat er NU niet ook massaal aangifte gedaan wordt en dat de voorgedrukte formulieren klaar liggen bij de politburo,s (geen schrijffout).

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik had hier al mee te maken zo rond 1980, toen ik net van school kwam.
   Iedereen met een ander paspoort ging voor omdat ze een pak subsidie mee namen als ze aangenomen werden.
   Ik werd dus meteen op een achterstand gezet van een aantal jaar omdat ik maar 1 paspoort had.

   Like

 7. BertG. zegt:

  Werkelijk tyfus lijders zijn het als je ze tegen komt in een stadhuis omdat je daar voor iets moet wezen.
  Ze laten je overduidelijk merken dat je niks voorstelt, nu zijn zij even de baas.
  De laatste keer dat ik daar was had ik ook al zowat ruzie met eentje, ik had het verkeerde keuze vakje ingedrukt om een nummertje te krijgen.
  Ging om een vernieuwd rijbewijs afhalen, meer niet. Lag 2 m. achter ‘m in een kast.
  Kies maar weer opnieuw een nummertje en sluit maar weer achteraan, heb mij 3 kwartier extra gekost.

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  Appie is ook lekker bezig:
  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/ham_is_lekker_ham_is_gezond_eerst_op_je_boterham_en_dan_in_je_mond.html
  Liever geen varkensvlees op je bammetje.
  Voordat je het weet kwets je een moslim klasgenootje!!

  Like

 9. Als het ambtenarenapparaat nu ook al door de KuzuKluxKlan en de ZwartePietenClub is overgenomen geef ik er hier echt geen stuiver meer voor. Ik vertrek.

  Liked by 1 persoon

  • Geweldig vooruitzicht dat je straks je eigen tolk mee naar het gemeentehuis moet nemen.

   Liked by 2 people

   • Golden Girl zegt:

    breinenz, verdienen de tolken ook weer wat, maar we zullen ooit Turks of Arabisch moeten leren want ze nemen steeds meer plekken in, stadhuis, burgemeester , of als dame Amalia trouwt met een Arabier, we zullen er toch aan moeten geloven
    even hoofd in wc pot hangen…..

    Liked by 1 persoon

   • Ik zie de tolkentoeslag met vertrouwen tegemoet. En omdat zemij niet kunnen verplichten om tijdens wat gezeur op ’t gemeentehuis mijn moerstaal te spreken en mede omdat ik 15 talen spreek en tijdens elk gesprek dwangmatig van de ene op de andere overspring zou ik alleen al recht hebben op 15 tolken per voertaal van den ambtenaar. Dat zijn er al 30 als er eentje met een ander taaltje over z’n schouder meekijkt. Dus laat maar komen. Ik deeel de buit wel met de tolken.

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt stomme kiezers; dat we door de “linkse kerk”, en de politiek-correcte elite van: VVD,CDA,en D66, zijn en worden genegeerd. Eigen volk laatst! Dat schijnt tegenwoordig opgeld te doen. Schande!

  Liked by 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Als zo’n afgewezen ambtenaar D66, P.v.d.A. Groenlinks of andersoort multi-cultuur minnende partij gestemd heeft, interreseert het me gene ene f***ck, of ze afgewezen zijn of niet. Wie multi-cultureel stemd moet er ook maar zijn oren naar laten hangen. Fijn hé die positieve dscriminatie. Ook weer zo’n linkse uitvinding om de Nederlandse cultuur te ondermijnen. Vakbekwaamheid moet het enige criterium zijn voor aanname en niet het geslacht, kleur of afkomst. Ik kan het linkse volk niet meer aanzien.

  Like

 12. De Randstad komt al meer in de greep van allochtone racisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s