“Heeft de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, banden met het islamitisch terrorisme?” Waarom dit een retorische vraag is.

Screenshot_178

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Burgemeester van Londen Sadiq Khan: “Het Westen moet het terrorisme accepteren als deel van het dagelijks leven.” Met deze uitspraak ontpopt de burgemeester van Londen zich als rasechte moslim. In feite verdedigt hij met deze uitspraak de islamitische Jihad, die ook Engeland allang heeft bereikt, en zegt dat hij er niets tegen zal doen, omdat men er zogenaamd niets tegen zou kúnnen doen. En aangezien hij het ware karakter van deze jihad als onscheidbaar deel van de islam niet prijsgeeft, maar het “terrorisme” noemt, geeft Sadiq Khan ons hiermee ronduit een schoolvoorbeeld van de islamitische misleiding (Taqiyya) tegenover ons “ongelovigen.”

Michael Mannheimer Blog

Westerse media definiëren deze jihad abusievelijk, mogelijk echter ook geheel opzettelijk, als islamitisch “terrorisme.” Niets is foutiever dan dat. Want de jihad is het eigenlijke hart van de islam. Als men deze uit de islam haalt, dan doodt men het hart van de islam (uitspraak van een Deense Imam met het oog op de rellen rond de Mohammed-karikaturen).

Vanzelfsprekend onderhoudt de islamitische burgemeester van Londen nauwe contacten met het islamitische terrorisme. Waarom iedere andere bewering absurd is.

Natuurlijk heeft de burgemeester van Londen Sadiq Khan banden met het islamitisch terrorisme. De vraag is ongetwijfeld verkeerd gesteld, want gedacht in westerse terminologie. Vanuit islamitisch perspectief bestaat er namelijk geen terrorisme. Er bestaat jihad. Deze is naast de islamitische geloofsbelijdenis de belangrijkste zuil van de islam. Een islam zonder jihad is geen islam meer.

In de beroemde Hadiths, de belangrijkste schriftelijke getuigenis van de islam, naast de Koran, wordt de jihad in ontelbare stellingen tot de heilige plicht van iedere moslim verklaard. Uitzonderingen gelden alleen voor zieke en oude moslims. Eén van de talloze stellingen (bij het thema jihad) uit de Hadiths luidt als volgt:

“Allah belooft hem, die op zijn pad in de jihad uitrijdt, ofwel het Paradijs, ofwel een veilige terugkeer met oorlogsbuit, als hij uitsluitend voor de jihad en met het vertrouwen op Zijn belofte zijn huis verlaat.”

De jihad is dus verplicht voor elke individuele moslim. Iedere moslim dient ter verbreiding van de islam net zo lang te strijden tot de hele wereld islamitisch is. In de “Heilige Oorlog”, zoals de jihad ook wordt genoemd, is elk middel goed: doden, onthoofden, vierendelen, verbranden, stenigen.

Zelfs massamoorden zijn uitdrukkelijk geoorloofd. Mohammed beval de eerste islamitische genocide op de stam van de Joodse Banu Kureiza. Deze weigerden aan zijn bevel te voldoen en de islam aan te nemen. Daarop liet Mohammed alle 1000 mannen onthoofden – en verkocht hun vrouwen en kinderen als slaven. Voor moslims tot op heden een voorbeeld hóe om te gaan met hun “vijanden.”

Een Jihadist lokken het Paradijs en 72 maagden, die zijn seksuele lusten tot in alle eeuwigheid ter beschikking staan. Een sterk motief voor vele, misschien zelfs voor de meeste jihadisten.

Het terrorisme in Europa is in werkelijkheid het begin van de islamitische jihad

Het islamitisch “terrorisme” in Europa is dus niets anders dan de actuele nieuwe versie van de meer dan 1400 jaar woedende eeuwige oorlog van de “ware gelovigen” tegen ons “ongelovigen.” Deze “eeuwige oorlog”(Karl Marx) heeft aan 300 miljoen “ongelovigen” het leven gekost – en is daarmee kwantitatief beschouwd de welhaast grootste volkerenmoord die een ideologie ooit heeft begaan.

Westerlingen, die zich met de islam verbinden, of hem zelfs aanprijzen als een religie van vrede, zijn ofwel naïef tot op het ziekelijke af krankzinnig of duivels. Of een willekeurige mengeling van al deze drie attributen.

Moslims, die de islam beschouwen als een vredesreligie kennen hoe dan ook hun eigen religie niet. Maar heel weinigen van hen hebben ooit de koran gelezen. En miljoenen moslims kunnen lezen noch schrijven. Maar zij die de koran beginnen te begrijpen, worden – de voormalige moslima Sabatina James heeft dit in haar talloze voordrachten steeds weer benadrukt – al heel gauw jihadisten.

Waarom de islamitische burgemeester van Londen banden zal hebben met het islamitisch “terrorisme”

Daarmee zijn we weer terug bij de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, en de voor islamkenners nogal retorische vraag of hij banden heeft met het islamitisch terrorisme. Als gelovig moslim gelooft hij ook in de noodzakelijkheid van de jihad. Want wie de woorden en bevelen van Allah, neergeschreven in het boek der verschrikking, de koran, ook maar voor één letter in twijfel trekt, is ten dode opgeschreven. “Doodt hem, die de islam bekritiseert”, was een rechtstreeks bevel van Mohammed dat tot op heden geldig is.

Sadiq Khan kan niet twijfelen aan de jihad, omdat hij dan in de ogen van de islam onmiddellijk een “ongelovige”zou worden. Als opperchef van Londen wordt hij vanzelfsprekend bezocht door belangrijke vertegenwoordigers van internationale islamitische belangenvertegenwoordigingen, allen in de eerste gelederen van de OIC. En alle islamitische belangenvertegenwoordigingen financieren de verschillende islamitische “terroristische” organisaties; van Al Nusra tot de Taliban, van Boko Haram tot de IS. Ze zijn hiermee religieus, ideologisch en persoonlijk ten nauwste verweven.

Hun verklaring tegenover de westerse pers dat deze terroristische organisaties niets met de islam te maken zouden hebben, is alleen maar bedacht voor westerse oren en naïeve westerlingen. En niet eens het papier waard waarop ze is neergeschreven.

Als Sadiq Khan dus met het oog op het toenemende islamitisch terrorisme in Londen feitelijk zegt  dat het “Westen het terrorisme moet accepteren als deel van het dagelijks leven”, dan betekent dat niet zoiets als dat hij zich in het terrorisme geschikt zou hebben als in onbedwingbaar natuurgeweld, maar integendeel, dat hij stilzwijgend de jihad tegen het Westen verdedigt en begroet.

Sadiq Khan maakt geen deel uit van de oplossing van het islamitische probleem. Hij maakt deel uit van het probleem zelf. En de Londenaren waren dom genoeg om een wolf in schaapskleren aan de top te kiezen.

Waarmee alles weerlegd is waarover sommigen (ook hier op mijn blog) steeds maar zitten te leuteren dat het ons nog wat slechter zou moeten gaan, dat er nog een paar terroristische acties méér succes zouden moeten hebben, dat dán de sluimeraars nog wel wakker zouden worden.

Londen heeft verschrikkelijke terroristische aanslagen achter de rug. Veel erger dan hier in Duitsland. En de ooit zo trotse en vrijheidsbewuste Engelsen, die reeds met de Magna Charta in 1215 een vrijheidsstatuut bevochten, die vele volkeren tot op heden nog niet hebben, zijn tegenwoordig dom genoeg om hun doodsvijand bij miljoenen Engeland binnen te laten en hem zelfs aan de top van de ooit machtigste stad ter wereld te kiezen.

In ieder geval behoort Sadiq Khan wegens gebleken banden met islamitische terroristische organisaties en eveneens bewezen ondersteuning van deze organisaties voor een Engels of internationaal Gerechtshof gebracht en veroordeeld te worden.

Maar linkse, “politiek-correcte” denk- en handelingsverboden, en daarmee het wederrechtelijk verbod op het omzetten van duidelijke wettelijke bepalingen, heersen niet alleen in Duitsland.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Heeft de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, banden met het islamitisch terrorisme?” Waarom dit een retorische vraag is.

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja, gelukkig zal iedereen die met het zwaard omgaat door dat zelfde zwaard verdelgd worden….
   Dat mag die namaak burgemeester van Londen in afwachting van die dag vast in z’n zak steken.
   Ach ja, zolang als het Engelse volk zo dom is en slaapt zal het alléén maar erger worden.
   Dat is prima.
   Want zo lang als het volk blijft slapen vindt het volk het kennelijk nog niet erg genoeg…

   Liked by 1 persoon

 1. Mary zegt:

  Het is dus aan de Engelse bevolking wanneer de grens is bereikt en ze zelf iets gaan ondernemen.

  Liked by 3 people

 2. Jean zegt:

  Een gemeente en stad dat zich inlaat met moslims is voor mij een vijandige gemeente en stad die uiteraard NOOIT een bezoek mag verwachten mijnentwege.
  Op de luchthaven in Brusselallabath was het aanschuiven richting moslimlanden???
  Duidelijk dat PVV, VB, AfD, FPÖ & co het kunnen schudden met dergelijk laf volk. Wie gaat er nu nog naar een moslimland? Dat kan enkel volk zijn wat niets maar dan ook niets inzit met de veiligheid van vrouw en kinderen.
  Al boden ze me een vakantie aan in een 5 sterren hotel voor 8 weken gratis ‘in een moslimland’ dan kregen ze als antwoord: “steek dat aanbod maar daar waar de zon moeilijk bij kan”.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Precies Jean, zo denk ik ook. Er is maar een land in het Midden Oosten waar ze me naar toe krijgen. Dat is Israël. In al die andere landen wil ik nog niet zijn als tienvoudig miljonair.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, breng dat driekwart van de site hier maar eens aan het verstand; lukt U in geen 100 jaar!
   “De vijand van mijn vijand…..enz.”
   Maar tja…….

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ik ken de verhalen. Is om te huilen. Collaborateurs met het absolute kwaad. Als dit met medeweten van Poetin is mag hij wat mij betreft hangen aan de hoogste boom. Maar deze Noord Koreanen zitten dubbel in de tang. Het is niet alleen hun paspoort. Want ze zouden ook zonder paspoort (In Qatar zitten ze opgesloten) met veel geluk kunnen ontsnappen en asiel aanvragen. Maar dat laten ze uit hun hoofd omdat de smeerlappen van het regime in Noord Korea hun familie in gijzeling heeft. Bij ontsnappen is hun aangezegd zou de achtergebleven familie (ook kinderen) verdwijnen in een van de vele concentratie kampen die het communistische utopia rijk is. In Noord Korea worden mensen gebruikt als dieren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wel verdorie daar is Seculiere weer.
   Welkom!
   Ik dacht dat je in Turkijë zat om te stemmen.
   Niet?
   Verstandige Turk.

   En wat Poetin betreft.
   Geen kwaad woord over Poetin hoor. Poetin doet het fantastisch!
   Daar kan Erdogan alléén maar ’n puntje aan zuigen.
   Bij wijze van spreken dan.
   Erdogan zou het wel willen maar Poetin zou het niet toelaten.
   Dat begrijp je.
   Wie wil er nou dat Erdogan ergens aan zou zuigen. Zeg nou zelf.
   Nee. Poetin is dik in orde.
   Weet je… zou me niks verbazen als Poetin over ’n tijdje
   de Turken komt helpen om orde op zaken te stellen.
   Samen met Trump natuurlijk.
   Je zult het nog mee mogen maken.

   Ik zou zeggen blijf dus maar rustig thuis, en ga vooral niet met vlaggen lopen zwaaien op het Beursplein in Rotterdam.

   Liked by 1 persoon

   • ieznogoedh zegt:

    Erdowaan heeft er anders wel typisch een mondje voor.
    Raar mondje, heel raar mondje.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Seculiere heeft wel tegen erdootje gestemd, las ik in een reactie van ‘m bij GeenStijl.

    Like

   • Seculiere zegt:

    Bedankt voor de verwelkoming Paulzwueste.
    Je hoeft niet in Turkije te zitten om te stemmen, zou nu wel duidelijk moeten zijn, ook al bedoelde je het sarcastisch. En ik ben niet voor dat vlaggenvertoon, Dit vlagvertoon maskeert de enorme onzekerheid van de islamitsiche Turken.

    En neen, ik heb totaal niet gestemd. Ik vind van mijzelf dat ik daar niet het recht op heb gezien ik niet wonende ben in Turkije. Dus ga ik niet over een andere zijn toekomst bepalen. Lijkt me eigenlijk wel heel erg logisch…Ik ga mijn wil niet opdringen.

    En ik snap sommigen hier niet die zo anti erdogan zijn, maar oo zo pro poetin kunnen zijn. Die twee zijn twee handen op één buik. Vreemd toch, dat je hier niets leest hoe poetin met de protesten in Rusland is omgegaan, als dat bij de erdo gebeurt, wordt dat uitgebreid uitgemolken. Erdo steekt zijn tegenstanders tenminste nog achter tralies. De tegenstanders van poetin verdwijnen gewoon, of worden dood aangetroffen.

    Liked by 1 persoon

  • Joshua zegt:

   Hoe kan je nou een beer met een varken vergelijken, dan moet toch wel heel dom zijn Seculiere

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Seculiere.
    Ik plaag je, maar jij kunt dat wel hebben.
    Poetin is natuurlijk ’n schurk.
    Dat moet je nu eenmaal zijn wil je de grote baas over Rusland zijn en blijven.
    Ik vind het wel jammer dat dat zo moet. Maar het moet.
    Erdogan is héél andere koek. Ik vergelijk hem niet met Poetin maar met Hitler.
    Daar past hij bij. Hij vereert Hitler.
    Waar het hier om gaat is die vervloekte islam. Poetin haat de islam.
    Erdogan gebruikt de islam om zijn duistere plannen te realiseren.
    Erdogan steekt zijn tegenstanders eerst achter tralies om ze vervolgens dood te martelen. Na 16 april as. zal hij pas goed beginnen.
    De hel gaat in je land losbarsten.

    Het einde zal pas komen als Erdogan a la Khadaffi ondersteboven in zijn paleis
    zal hangen.
    Zo zal het gaan en niet anders…

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is een onderdeel van de smeerlappen, van de NWO. En de roden der EUSSR, de Bilderbergbende, de vieze rode smeerlap en miljonair Soros, geheel LINKS, en de illuminati, werken samen, om de islam te laten “huishouden”, in Europa/Nederland. We gaan het meemaken burgeroorlogen in heel Europa!

  Liked by 1 persoon

 4. exmarineman zegt:

  Het is welhaast zeker dat hij die contacten heeft. Hij is tenslotte in zijn ogen allereerst moslim en dan pas burgemeester van Londen, een wereldstad. En in die functie heeft hij zelf het ore lef om de president van de USA en de USA zelf te dreigen met aanslagen en dat zij zich moeten laten bezetten en islamiseren!!!! En er is niemand van de regering of binnen de volksvertegenwoordigingen in GB die hem terecht wijst en dat hij zich niet met buitenlandse politiek moet bemoeien.
  Angst, bang of noem maar op wat voor reden dan ook…..je kan en mag een moslim niet terechtwijzen en op zijn plaats zetten als ongelovige

  Like

 5. Jan zegt:

  Sadiq Khan’s toegestane mars van Al Quds (terreurgroepering) in de war geschopt door aanhangers van Israël

  Het antwoord is dus ja en May’s ‘regering’ bestaat uit idioten dat zij terroristen vrij baan geven

  Like

 6. Jan zegt:

  Obama-Era FBI Assistant Director: Americans Must “Accept” Terror Attacks as the Price of Diversity
  Figliuzzi says public needs to get used to “new way of life” so America isn’t seen as racist


  ….
  “But just as officials are adjusting their perspective, it may be time for the public to adjust as well,” he added.

  “If we cling to the old view that any successful attack represents a counterterrorism failure, we must also be ready to accept a new way of life.

  https://www.infowars.com/obama-fbi-assistant-director-americans-must-accept-terror-attacks-as-the-price-of-diversity/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s