Islam in Duitsland – De kaart der verschrikking

d-karte-24-thickbox

De moskeeën in Duitsland zijn de logistieke centra van haat en geweld tegen “ongelovigen.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Tot 1960 was er sprake van één enkele moskee in Duitsland. Deze stond in Berlijn en werd door Koning Frederik II opgericht voor Turkse krijgsgevangenen, die hij meebracht in de Zevenjarige Oorlog uit veldslagen tegen Oostenrijk. Nu, 67 jaar later, hebben de moslims in Duitsland reeds duizenden moskeeën gebouwd. Terwijl ze omgekeerd in hún landen de bouw van kerken  verhinderen of verbieden. Moskeeën gelden nu al als bezet islamitisch gebied binnen de landen van het “ongeloof.” Hierbinnen plannen de moslims de verovering van Duitsland en Europa.

Michael Mannheimer Blog

De moskeeën in Duitsland zijn de logistieke centra van haat en geweld tegen “ongelovigen”

In vele Duitse moskeeën wordt ongeremde stemmingmakerij beoefend tegen de vrijzinnig-democratische gevestigde orde. Haatpredikers roepen op tot haat en geweld, er wordt een hetze gevoerd tegen Joden, en Salafisten verspreiden totaal ongehinderd hun extremistische gedachtegoed. Vele moskeeën staan in verbinding met de Turkse nationalisten, de Hezbollah of de Moslimbroederschap. In het ergste geval doen moskeeën zelfs dienst als trefpunt voor terroristen of wordt er gerekruteerd voor ISIS.

In talrijke Europese moskeeën zijn hele opslagplaatsen voor wapens ontdekt. Ook in Duitse moskeeën. De media berichten daar alleen uiterst summier over – als ze het überhaupt doen. Want dergelijke berichten zouden hun beeld van “vredelievende” islam als een kaartenhuis in elkaar laten storten.

Reeds in de tijd van Mohammed dienden moskeeën vooral voor het beramen van rooftochten en oorlogen

Alleen dromers zijn tegenwoordig nog van mening, dat moskeeën Godshuizen zijn. Sinds het begin van de islam dienden ze echter vooral ter beraming van nieuwe rooftochten, voor het verdelen van de oorlogsbuit, en als thinktanks hoe men, in overeenstemming met de bevelen van Allah in de Koran, de islam door middel van geweld zou kunnen uitbreiden en hem tot de enige religie ter wereld te maken. Dat in moskeeën ook wordt “gebeden”,  is louter een nevenaspect.

Bouw van moskeeën stoppen, de islam verbieden

Elk individueel, in het begin vermelde punt zou voor een weerbare democratie reden genoeg moeten zijn om een algemeen verbod op moskeeën af te kondigen: Sluiting van alle moskeeën, stop iedere verdere bouw van moskeeën.

Daartoe ontbreekt het onze staat echter aan ‘ballen.’ Liever klungelt hij wat aan met de dictator van de Bosporus, stuurt zijn ministers naar Teheran of naar Riyad, om goede zaken te doen met de gevaarlijkste, want de meest radicale islamitische landen.

De bouw van moskeeën stoppen en de islam verbieden: daarop zal het aankomen als de islamisering zo’n ongeremd succes heeft als tot nu toe en moslims in zijn kielzog de heilige oorlog tegen Europa zullen beginnen.

Een religie die moord, gewelddadige verovering en religieuze intolerantie tot doctrine heeft verheven, kan zich niet beroepen op vrijheid van religie.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pakistan, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Islam in Duitsland – De kaart der verschrikking

 1. Jean zegt:

  Waarom blijven wij die gigantische perverse smeerlapperij toch tolereren?
  Die haatbunkers moeten weg, gelijk met de grond w.w.z. de pijn ook opruimen.

  Geliked door 2 people

 2. Golden Girl zegt:

  Ze hadden die ene moskee in de fik moeten steken en geen ene meer erbij
  In hun landen mag een kerk toch ook niet?
  In het gestoorde Europa mag alles maar ,hebben wij of de Duitsers hier om gevraagd,NEE dus

  Like

 3. De Duitsers zelf hebben er geen moeite mee, lijken wel levensmoe.

  Like

 4. Rytstuff zegt:

  Omdat dit de politiek correctheid is en de linkse gutmenschen steeds meer invloed krijgen hierin gesteund door de zich christelijk noemende partijen.Het is een vooropgezet plan van de globalisten financieeel gesteund o.m.door de gluiperd Soros.Tevens heeft het mediakartel er zich bij aangesloten en de rechterlijke macht is door de knieen gegaan en de finaciele wereld,ach wat zullen we daar van zeggen?Ook in Nederland is het volk wederom gezwicht voor de linkse propaganda politiek en Pinokkio Rutte.

  Like

  • louis portugal zegt:

   Ik geloof dat Trump gaat winnen van de deep state.
   Hij had er volgens vies links allang onderdoor moerten gaan.
   I.P.Daarvan pakt hij er steeds meer op.
   Als Trej Crowdy ook nog de plaats van James Comej gaat overnemen heeft Trump echt de vinger in de pap.

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  De ondergrondse overal bommen laten plaatsen, dan maar zo.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Wil je de islam in zijn verdorven hart treffen dan moet je alle moskeeën vernietigen.
  Zonder moskeeën is de islam ontheemd en uiterst kwetsbaar.

  Like

 7. beschouwer zegt:

  Iedere keer wanneer er een nieuwe moskee wordt gebouwd in niet-islamitisch gebied wordt dat door de (orthodoxe) islam gezien als een extra schaakstuk op het bord wat de wereld (aarde) is.

  De islam streeft naar een onderwerping aan de islam van alle mensen !

  Niks meer en niks minder.

  Zelfs al ging de islam naar Mars dan zouden ze nog proberen te Marsbewoners islamitisch te maken.

  Like

  • Thom zegt:

   Ik dacht dat Marsbewoners islamitisch waren? Moslims komen toch van Mars?

   Like

   • beschouwer zegt:

    Je hebt gelijk. Om 2 dingen ze zijn oorlogszuchtig en Mars is de god van de oorlog en ten tweede Mars is een woestijn. Ooit was er meer leven en meer groen op mars maar door oorlogen kapot gemaakt. Typisch want in veel moslimlanden waren er vroeger ook meer bossen en ander groen. Dus dat kaalvreten als sprinkhanen is wel typisch moslim. In een goed land als Israel plant men al lang weer nieuw groen en bossen. Ook in europa (Veluwe en zo) maar dat doen moslimlanden niet want dan moet je werken. Men maakt liever kapot.

    Like

   • BertG. zegt:

    In ieder geval ergens vandaan wat nu totaal onbewoonbaar moet zijn.
    Zo laten ze alles achter.

    Like

 8. Jan zegt:

  Moskeeën gelden nu al als bezet islamitisch gebied binnen de landen van het “ongeloof.” Hierbinnen plannen de moslims de verovering van Duitsland en Europa.

  Vertel dit een socialist en zij zullen zeggen dat je gek bent en wie het wel weet zwijgt omdat hij bang is zijn macht zal verliezen, dwz zijn geldstroom ziet opdrogen en niet meer aan het subsidie-infuus kan liggen en tot zijn schrik tot het besef komt dat hij moet werken voor zijn geld.

  Like

 9. Jan zegt:

  Islamitische terreur in Roubaix, gat van niks en armoe troef, maar er komt een super luxe haattent:

  The Rise of the Minaret – French Town Sees Sixth Mosque Near Completion

  Roubaix is a northern French town, close to the Belgian border. Counting just under 100,000 inhabitants, it is home to the celebrated art installation, ‘La Piscine’, located within a grandiose Art Deco era swimming pool…..

  Roubaix…….with an estimated 45% of its residents living below the poverty line and an unemployment rate of 30%.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/rise-minaret-french-town-sees-sixth-mosque-near-completion/

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Een moskee kan en mag ook alleen maar gebouwd worden op “eigen grond” oftewel elke moskee betekent in wezen al dat een deel van het land in handen is van de moslims/islam. Een mooi voorbeeld ervan was o.a. de bouw van de toen nog grootste moskee in Nederland in Rotterdam. Elke grote gemeente in het westen van Nederland zoals Den Haag, Amsterdam en ook Rotterdam gaf nooit bouwgrond in eigendom, maar alleen in erfpacht. Zie bijv ook nog steeds de grote problemen met erfpacht in Amsterdam en Den Haag. Echter toen moslims in Rotterdam die moskee wilde bouwen – het moest de grootste van Nederland worden – kreeg men geen bouwvergunning van de gemeente Rotterdam omdat de moskee niet op eigen grond mocht worden gebouwd want de betreffende grond werd alleen in erfpacht uitgegeven door de gemeente. En ja na veel protesten van moslimzijde en waarschijnlijk ook druk vanuit Saoedi Arabië (de grootste financier van het project en ook wellicht met druk vanuit politiek Den Haag) werd dit grote stuk grond toch verkocht, geheel tegen het beleid van de (grote) gemeenten in. Voor de moslims werd dus toen al een uitzondering gemaakt…….
  En elke bouw van een moskee of overname van bestaande gebouwen zoals de kazerne in Gouda moet op eigen grond zijn….het is voor hun het bezetten van een stuk(je) Nederland en hoe meer er dus komen hoe groter deel van Nederland in handen komt van de moslims. Het is gewoon een langzame bezetting en overname van het land door de islam/moslims. Daarom MOET er ook een stop komen niet alleen op de bouw van nieuwe, maar ook de overname van bijv. leegstaande gebouwen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Mirjam zegt:

  Het zal misschien nog jaren duren, voordat mensen in actie komen, omdat ze eindelijk aan den lijve ervaren wat hun misplaatste tolerantie voor gevolg heeft gehad voor alle mensen op deze wereld. Hier nog zo’n voorbeeld, bovendien zegt deze ‘slaaf’ van de islam, dat hij zich eigenlijk tot de islam heeft bekeerd, omdat hij structuur miste in zijn leven. Een goed ding om zich als mens te realiseren dat het geven van teveel vrijheid een tegendraadse werking heeft op de mensheid. Iets wat letterlijk gestart is door de flower-power tijd en de vrijheid/blijheid waanzin die de seksuele revolutie inzette, die erop volgde. Geboren werden kinderen die ‘opgevoed’ werden met het idee dat opvoeden totaal fout was en dat het begrip ‘alles mag’ en ‘alles kan’ dé manier is om te leven. Het gevolg van het totaal ontbreken van regels en normen zien we nu als resultaat in al diegenen die hun leven niet meer aankunnen en totalitaire indoctrinaties aangrijpen om de zin van hun bestaan te kunnen verklaren en inhoud te geven. De persoon in het artikel hieronder, geeft het goed weer, als hij zegt dat hij, door het ‘onderwerpen’ en ‘gehoorzamen’ aan de islam, de structuur heeft gevonden die hem dit biedt. Dit is de categorie ‘verloren door géén opvoeding’ en daar zijn mensen die de dans van die tijd ontsnap zijn, door het geluk dat ze niet door deze soort ‘niet opgevoed’ werden en worden, de dupe van.

  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/teruggekeerde-is-strijder-ik-was-op-zoek-naar-een-identiteit

  Like

 12. boorzalf zegt:

  De bouw van deze haat klinieken gaat onverminderd door, pechtold en arafat klaver zullen zeggen dat is goed voor de economie. Ook als er hier 40 treinen de lucht in gaan zal de politiek nog blijven beweren dat het verwarde mensen zijn. Het is nu al zo ver, als je een hond uit laat bij een haat gebouw komen de maan aanbidders al naar buiten gerend om je er op te wijzen dat het heilige grond is. Misschien als het binnenhof ooit tot haat kliniek wordt omgevormd dat dan de ogen open gaan.

  Like

 13. ronals en marjan zegt:

  DE Duitsers vinden het heerlijk om gedomineerd en afgeslacht te worden vanwege hun afwijkende geloof door de moslims, want ze hebben weer op Merkel gestemd en die haalt er gewoon weer paar miljoen naar binnen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Tja, hier ziet men toch echt, de gevolgen van: ” De Resolutie van Straatsburg”. En partijen als de VVD,het CDA,de PvdA en D66, hebben in 1975 daar VOOR gestemd!

  Like

 15. Thoth zegt:

  Huh, in de voormalige DDR helemaal niets. Daar hebben ze het door van de ‘vredelievende’ mohammedanen..

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Nou heb ik echter op bepaalde artikelen op internet gelezen dat (en dat zal de linkse media in Duitsland natuurlijk eveneens verzwijgen, net als de ellende die de radicale islam daar constant veroorzaakt) 3.533 aanvallen op asielzoekers, vluchtelingen en moslims zijn geweest en 217 aanvallen op linkse vrijwilligers en bestuurders. Per dag zouden er overal in Duitsland tien keer geweld tegen die lui plaatsvinden waarbij er honderden gewonden onder hen vielen en in 2016 werden daar zeker 100 moskeeën aangevallen of vernielingen binnen aangericht.
  Als er onder deze figuren echter personen zitten die de autochtoonse Duitsers daarvoor al hebben belaagd, uitgescholden, mishandeld of met de dood bedreigd dan heb ik echter GEEN medelijden met hen! Ze moeten heus niet denken dat alles gepikt wordt wat diefstal, pesterijen, geweld enz. betreft omdat de kruik net zo lang te water gaat tot deze breekt.
  Ik leerde in mijn tienerjaren allang dat het geen enkele zin heeft om je kwelgeesten, als ze je het leven gigantisch zuur maken, lief en aardig tegemoet te treden omdat ze daar schijt aan hebben. en toen ik me fysiek tegen dit soort uitschot ging verzetten lieten ze me daarna wel met rust. Overigens zijn de moslims onderling ook al veel te verdeeld daar vele wijzen onder hen de islam eveneens verwerpen omdat ze de terreur en vrouwenverachting niet meer kunnen verdragen en groot gelijk hebben ze!

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Het valt mij heel erg op dat West-Duitsland vol zit met die troep terwijl er in Oost-Duitsland bijna niks te bekennen valt. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben dat daar van oorsprong Duitsers wonen die dan direct op de partij van Frauke Petry gaan stemmen die vergelijkbaar is met onze PVV. Omdat in de rest van het land deze partij ook al behoorlijk in opkomst is, kan dit een grote bedreiging voor de Duitse elite gaan opleveren. Het Duitse volk is daarin veel vastberadener dan in ons land, waarbij een compleet volk als een kudde koeien meteen weer achter de VVD aanhollen als de Turken even niet op Schiphol mogen landen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Aydan Özoğuz, integratievertegenwoordigster van de SPD: “Duitsers hebben geen beschaving en dus hoeven moslims zich niet aan te passen”


  ….
  Im Wechsel der Jahreszeiten wird deshalb eine Leitkultur eingefordert, die für Ordnung und Orientierung sorgen soll. Sobald diese Leitkultur aber inhaltlich gefüllt wird, gleitet die Debatte ins Lächerliche und Absurde, die Vorschläge verkommen zum Klischee des Deutschsein. Kein Wunder, denn eine spezifisch deutsche Kultur ist, jenseits der Sprache, schlicht nicht identifizierbar.
  ….
  Einwanderern kann man keine Anpassung an eine vermeintlich tradierte Mehrheitskultur per se verordnen, noch unterstellen, dass sie Nachhilfeunterricht benötigen, weil sie außerhalb unseres Wertesystems stünden.
  ….
  https://causa.tagesspiegel.de/gesellschaft/wie-nuetzlich-ist-eine-leitkultur-debatte/leitkultur-verkommt-zum-klischee-des-deutschseins.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Groenen en Linksen willen kruis verbieden op herbouwd slot, want dat zou de ‘neutraliteit’ in gevaar brengen

  Grüne und Linke fordern, die Rekonstruktion des Berliner Stadtschlosses in einem Punkt zu ändern: Auf der Kuppel dürfe kein Kreuz errichtet werden. Sonst gefährde man die Neutralität des Bauwerks.

  Berlin, die gottlose Stadt, die stolze Kapitale des Atheismus, soll nämlich ein neues Kreuz bekommen. Ein vergoldetes Riesenkreuz in bester Lage, ausgerechnet oben auf der Kuppel des neuen Stadtschlosses, eines der berühmtesten Bauprojekte der Welt. In rund 70 Meter Höhe soll das Kreuz über dem Vorplatz schweben, bestens sichtbar für die vielen Tausend Touristen, die hier Tag für Tag vorbeiflanieren.

  https://www.welt.de/kultur/kunst-und-architektur/article164759558/Gruene-und-Linke-wollen-Kreuz-auf-Kuppel-verhindern.html

  Linksvolk grijpt zijn kans om Duitsland met de grond gelijk te maken. Humanisme, ideologie van een stel goddelozen die in de ‘Verlichting’ geplaatst worden, de periode van afbraak van westerse waarden. Iedere linkse gek vindt zichzelf verlicht en daarom had Klaver het dan ook ook over ‘humanisme’ die hij in de plaats wil zetten van de joods-christelijke beschaving, kortom Klaver als Pot Pot 2.0

  Like

 20. Michael Jacobs zegt:

  Islam is werkzaam als een staatsondermijnende, onverdraagzame, en anti-religieuze politieke beweging. Door vermomd als religie in linkse politieke partijen te infiltreren en vervolgens eigen partijen op te richten (DENK, Nida) slaagt islam erin de democratische rechtsstaat van binnenuit aan te vallen, uit te hollen, te terroriseren en te verzwakken. Om het gevaar van islam tegen te gaan moeten we de totaal onverdiende status van religie wegnemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s