“Opgave-syndroom” bestaat enkel in Zweden en enkel onder “vluchtelingen”

Screenshot_169

In Zweden hebben geneesheren melding gemaakt van een opmerkelijke ziekte, waarbij moet worden vastgesteld dat kinderen van migranten geleidelijk in een toestand van apathie, die vervolgens tot een soort coma evolueert, terecht komen.

Nadat de situatie van de patiënten werden vergeleken, moest worden vastgesteld dat de symptomen vaak begonnen nadat het gezin had vernomen dat zijn verblijfsvergunning was geweigerd en dat tot een deportatie zou worden overgegaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Opgave-syndroom” bestaat enkel in Zweden en enkel onder “vluchtelingen”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, het houdt niet op…niet vanzelf. De zieligheidsindustrie maakt overuren.

  Geliked door 2 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Alleen in Zweden en alleen onder vluchtelingen?”
  Toch niet! Ik kan zó een voorbeeld noemen uit Nederland, al is het de nodige decennia geleden:
  Ergens in de jaren ’70 of ’80 werd Roma “koning” Koko Petalo nog eens tot een behoorlijke gevangenisstraf veroordeeld. -De schoft had dan ook nogal wat gevallen van beroving, intimidatie en afpersing op zijn geweten! (Roma, práát me er niet van. Maar enfin…..)
  Hoe dan ook, eenmaal definitief in de bak “hield hij met alles op.” At niet meer, dronk niet meer, reageerde niet meer en was zelfs niet meer zindelijk. Tenslotte kreeg hij nota bene gedaan, dat hij om die reden weer op vrije voeten werd gesteld!
  Nou ja, toen ging het al gauw weer beter.
  Ging het volgens dit artikel óók niet voornamelijk over Roma? Klopt dan als een bus! Gewoon een slinks trucje, dat die lui hun kinderen al vroeg leren, om hun zin door te drijven, áf te persen, zogezegd, zoals ze de ‘burgers’ àlles weten af te persen.
  Trap er toch niet in! Zet ze onmiddellijk uit, nadat die verblijfsvergunning is geweigerd, dan is dat “opgave-syndroom” niet langer meer de zorg van de samenleving.
  Ja, als je ze nadien nog weken-of maandenlang laat rondhangen, gaan ze dat trucje uit de kast halen, dat is duidelijk.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Tja nogal logisch want als je met het/de kind(eren) gaat tegenstribbelen dan gaat het hele “schuldgevoel” bij al die gutmenschen trillen….. Ook al zijn de ouders al 10 jaar aan het procederen (helaas is dat ook in Nederland nog steeds mogelijk) dan is het toch de schuld van de minister die dat besluit neemt. NOOIT de ouders er op aanspreken, nee zelfs lekker doorfokken tewijl je nog in procedure bent. En wellicht ook nog dat advies hebt gekregen van die zieligheidsindustrie en n.m.m. zo langzamerhand onderdeel van de hele mensensmokkelaars enz. Want in veel Europese landen is het zo dat een kind geboren in een bepaald land gelijk ook de nationaliteit van dat land krijgt… o.a. Nederland maar ook de USA. Dus die wetten veranderen en alleen da nationaliteit van de desbetreffende ouders geven en als die er zelf 2 hebben (buitenlandse dus) dan die van de man of vrouw naar keuze van de ouders. Hoewel het dan wel in 99% die van de man zal zijn.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Uitbuiting van het zieligheidssyndroom zorgt bij mij ook voor apathie.

  Like

 5. DUS HET “NEEN SYNDROOM”, ja wie hoort liever niet JA.

  Like

 6. elisah zegt:

  Zoiets heeft een naam, het heet hysterie.
  Zo is er bijv ook hysterische blindheid of hysterische verlamming, het is een reactie die tussen de oren zit en niet lichamelijk verklaarbaar is. Het kan komen door angst of stress die de persoon niet verwerken kan. Het is trouwens een effectieve manier om de omgeving onder druk te zetten.
  Vanwege de negatieve klank van het woord hysterie, noemt men dat tegenwoordig een conversiestoornis.

  Like

 7. Ron zegt:

  Dat komt nu allemaal doordat het afwijzen jaren lang duurt en vervolgens het deporteren nog veel meer jaren langer duurt.
  Als snel wordt afgewezen en binnen twee weken gedeporteerd wordt, wedden dat die ziekte als sneeuw voor de zon verdwijnt?

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Tja, wat nu te doen, toch maar niet uitzetten, je bent tenslotte in Zweden het land dat alles over heeft voor cultuurverrijking.

  Like

 9. Dus als ’t over vluchtelingen gaat komen ze in actie. Paar kinderen d’r bij en gaan met die banaan. Wedden dat alle verblijfsvergunningen aan knakkers met kinderen nu worden toegekend.

  Dat opgavesyndroom bestaat trouwens al een tijdje. Wat te denken van de slachtoffers van verkrachtingen die er maar mee gekapt zijn om aangifte te doen omdat er toch geen hond iets aan of tegen doet. Die alleen daardoor al nog angstiger en wanhopiger worden.

  Of de slachtoffers van geluidshinder die telkens het bos in worden gestuurd door hun overheid. Zo ver het bos in dat de stichtingen die de meldingen van geluidshinder verzamelden daar ook maar mee gestopt zijn omdat er niemand meer melding doet en de overheid dan zou kunnen bluffen dat ze het heeft opgelost.

  We leven in een sprookjesland maar dan een waarin de ene mafklapper de andere verhaaltjes verteld en wij zitten daar met een steeds groter wordend opgavesyndroom naar te kijken.

  Like

 10. Steven zegt:

  conclusie, een verblijfsvergunning voor de hele wereld….

  Like

 11. BertG. zegt:

  Acteren kunnen ze als de beste.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  De Zweedse Feministische Partij heeft een nieuwe Voorzit[s]ter.
  Het Programma is vernieuwd; vrije immigratie en amnestie voor alle “vluchtelingen”.

  Victoria Kawesa, de Stockholm, is gisteren tot nieuwe voorzitster van de Feministische Partij gekozen….
  Zij bestuurt de Partij samen met Gudrun Schyman

  https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1490544951/svts/article13006804.svt/alternates/square/gudrunschyman-jpg

  Zij beiden vermoedden dat ze een goede kans maken om in Het Parlement van Zweden te komen gezien de politieke situatie in de hele wereld.
  Ze maken dus een “goede”kans………!
  ///
  De voornaamste partij-punten.
  In Zweden moet een beleid komen van totale VRIJE IMMIGRATIE.
  Wij willen een algehele amnestie voor vluchtelingen.
  De moordenaars en verkrachters die na hun straf naar hun land zijn terug-gestuurd, moeten kunnen terugkeren naar Zweden.

  Zweedse Krant: ( 1 )
  http://www.friatider.se/fi-vill-f-rbjuda-utvisningar-vita-svenskar-utvisas-ju-inte

  Zweedse Krant ( 2)
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hon-ar-ny-partiledare-for-fi

  Like

 13. Travis zegt:

  Emmanuel MACRON yy le chien galeux ISLAMISTE et q PEDOPHILE qui ecoute du SEWER en sucant la bite à DAESCH et Karim Benzema. Petite putain de salope du net, salope de merde musulmane de mes couilles… Benoit HAMON dans la sex tape de Benzema avec SEWER f il défonce le cul de sa fille de 5 ans sg ce PORC raciste anti-français !!!! tape i “Emmanuel MACRON SEWER sodommie pedonazies” sur Google et tu verras xr… MARINE VITE pour faire dégager la racaille anti-française MACRON, Benzema, Morsay, Amine Mojito, Poutine… VIVE LA FRANCE DEBOUT LES y PATRIOTES !!!! Contre le “SEWER NecroPedoSadoMaso” Pédophile et Islamo-NAZI !!! Les vrais a pqa GAULLISTES auront ta pau !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s