Steekpartij tussen voor- en tegenstanders Erdoğan in Brussel, drie gewonden

Screenshot_171

Fittie tussen ‘groepen jongeren’

Bij een botsing tussen voor- en tegenstanders van de Turkse president Erdoğan zijn donderdag voor de ambassade van Turkije in Brussel drie gewonden gevallen. Drie mensen zijn er neergestoken, meldden Belgische media. Ze zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Post online

De vechtpartij zou zijn ontstaan tussen de kiezers die kwamen stemmen voor het referendum over de macht van de Turkse president. De politie heeft ingegrepen en scheidde twee groepen jongeren. Het persbureau Belga meldde dat de rust voor de ambassade is weergekeerd. Justitie onderzoekt de vechtpartij waarbij volgens de politie eerder op de dag “zware incidenten tussen voor- en tegenstanders van Erdoğan” zijn voorgevallen.

In Turkije is het referendum over de vraag of de president met veel macht het land moet leiden op 16 april. Formeel is de president nog steeds een ceremoniële figuur en leidt de premier de regering. Erdoğan wil als president met veel macht verder regeren.

In veel landen buiten Turkije kunnen mensen met Turks kiesrecht al eerder stemmen. In België zouden bijna 138.000 mensen in het Turkse referendum kunnen stemmen. In Nederland zijn de stembussen voor Turkse kiezers open van 5 tot 9 april. Er zijn circa 250.000 mensen in Nederland die dan hun stem kunnen uitbrengen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Steekpartij tussen voor- en tegenstanders Erdoğan in Brussel, drie gewonden

 1. Flikker die voorstanders van Erdoganer toch meteen uit met alleen het behoudt van het Turkse pasport.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik ben een fel tegenstander van je stem uitbrengen in Nederland door allochtonen. Ze moeten maar een andere oplossing bedenken, maar vecht partijen zoals in Brussel is ontoelaatbaar en afkeurenswaardig. Bepaalde groepen kunnen elkaar blijkbaar niet luchten of zien, en daarom stemmen jullie voortaan maar via een internetverbinding, of zoiets. Waarom moeten wij getuigen zijn van rellen tussen buitenlanders? Ga anders fijn naar Turkije en zet daar de boel op scherp, maar niet hier!

  Liked by 1 persoon

  • H J zegt:

   Ja, lekker de boel op scherp en dan wel messcherp natuurlijk. Ik doe maar een gooi, maar heeft mogelijk niet iedere moslim man een mes op zak?. Altijd weer die steekpartijen met die mensen.
   Ben het met Cathja eens en met de meesten hier denk ik. In Thailand kan ik stemmen voor Wilders via een ambtelijke procedure maar er is hier geen Nederlands stembureau.
   Lachen…er is wel een bureau van de SVB om te controleren of je wel de juiste aangifte doet vanwege de AOW. Nederlanders in het buitenland worden nauwlettend in de gaten gehouden of ze de zaak soms beduvelen, maar Erithreers met uitkering doen maar wat!
   Dat is pas discriminatie, bang als die ambtenaren zijn om de zaak aan te pakken, maar brave Nederlanders…dat zijn pas de bandieten.

   Liked by 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Wanneer stopt het politiek-correcte tuig nou eens om niet te snappen dat die lui niet thuishoren in een beschaafde wereld ?
  Vind het niet normaal namelijk om bij het miste geringste meningsverschil met messen te gaan steken .
  Maar als je vindt dat de antifa beweging gerust weer mag groeien , dan zal zo’n steekpartij er wel gewoon bij horen .

  Maar WIJ hebben last van onderbuikgevoelens !

  Like

  • danny zegt:

   Nee, Harry vaderlandsliefde is vies,fascistisch en fout, met dank aan links nederland.
   Medelanders (die zich Nederlander durven te noemen), op vvd, cda, sp, d66, cu, pvda en gl stemmen en daarna zeuren dat ze belogen worden. Dat is echt het toppunt van hypcrisie.

   Hebben die( linkse ) minkukels nu echt niet door dat liegen inherent is aan linkse politiek.
   Als er dan een doorpakker wordt gekozen in de VS, vindt heel links nederland en bijna heel rechts nederland dat het een fascist is.
   Schaam je!!
   Deze Trump is op democratische wijze gekozen, daar kan je het mee eens zijn of niet , maar het dan zwak om deze persoon voor fascist uit te maken.

   Ik noem dat gebrek aan argumenten hebben.
   Zwak hoor!

   Go trump, go trump!

   Like

 4. Waarom kunnen ze niet gewoon in eigen land (Turkije) ruzie maken en worden hiermee geconfronteerd?

  Like

 5. Sonnemans Freddy zegt:

  Wie de beelden bekijkt van Brussel ziet duidelijk dat de pro-edogan aanhangers, de ‘grijze wolven’ groet brengen. Grijze wolven (nu UETD) oefenen sinds jaar en dag (vanaf jaren 70) terrorisme uit op de turken in Europa, maar gezien onze ‘goede’ kontakten met Turkije is dit geen terroristische beweging, waar PKK ook gezien onze ‘goede’ kontakten dit wel is. Diegenen die zijn verwond met messteken zijn inderdaad allemaal Koerden(dankzij de poiitie van Brussel), die opriepen om NEE te stemmen.

  Like

 6. danny zegt:

  Alle erdogan fans per direct ons land uit! We kunnen dat natuurlijk ook zelf doen. Heb ik geen politie voor nodig.
  We willen hier geen fans van facisten.
  zelfstandig oprotten of er door de burgers die het zat zijn dr uit gezet worden , jullie mogen kiezen erdogan-facisten.
  Zeg het maar.
  Ben er helemaal klaar mee en klaar voor!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   helemaal oké, het zal wel klein 1 persoons legertje worden, de rest (ook ik helaas)denkt een ander knapt het wel op, alleen met mijn keukenpannen er op af gaan lukt ook mij niet

   Like

   • Nemesis zegt:

    Je wilt niet weten wat je met een gietijzeren of inductie koekenpan alles kan bewerkstelligen . LOL

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En deze Turken zijn door met name LINKS, sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw, Nederland binnen gekomen. En het was Joop den Uyl, die deze gastarbeiders- want deze mensen waren als gastarbeiders binnen gekomen- toestemming gaf om in Nederland te blijven wonen. En ze ook nog stemrecht en een Nederlands paspoort gaf. Daarna kwam de smerige “Resolutie van Straatsburg”, getekend door de PvdA,CDA,VVD en D66, waardoor niet alleen Turkse mensen, maar alle moslims uitgenodigd werden naar Nederland en Europa te komen. Zo zit dat.

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Tijd om de sultan af te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s