Stichting ‘We Gaan Ze Halen’ oogst nederlaag na nederlaag

Screenshot_173

(Door: Jaap Plaisier)

‘Het zou goed zijn als de barmhartigen hun beperkte moraal eens tegen het licht houden´

Uitgerekend op de dag dat de rechter ze op vrijwel alle punten ongelijk gaf en noteerde dat het niet aan een burgerlijk rechter is om politieke afwegingen te maken, probeerden Adriaan Stoop en Rikko Voorberg van de stichting ‘We Gaan Ze Halen’ in NRC Handelsblad nog even hun gelijk te halen: Nederland moet vluchtelingen uit Griekenland ophalen. Ze verwijzen in hun opinieartikel naar de Turkije-deal, EU-afspraken over een herverdeling, de ‘tienduizenden’ mensen die vast zitten op Griekse eilanden – die overigens stuk voor stuk duizenden euro’s aan mensensmokkelaars hebben betaald -, en ze menen dat we ons beschaafd moeten gedragen. Zulke vluchtelingen niet ophalen is immers onbeschaafd.

Screenshot_174

Laten we het eens omdraaien. Lange tijd hield niemand zich aan de EU-afspraak dat vluchtelingen asiel dienden aan te vragen in het land van aankomst. Kan dat misschien zwaarder meewegen? En het duurde lang voordat Europese landen, afgezien van Hongarije, zich iets aan de wens van burgers gelegen lieten liggen om niet al teveel moslims meer toe te laten. Een harde realiteit, zo’n volkswil, maar helaas: inmiddels is 55% van de Europese bevolking in tien Europese landen voor een complete stop op immigratie uit alle moslimlanden, zo bleek begin februari uit een Chatham House peiling (voor wie het gemist heeft).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Stichting ‘We Gaan Ze Halen’ oogst nederlaag na nederlaag

 1. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat de activisten zoals Stoop en Voorberg theologie gestudeerd hebben, in de ‘vluchtelingen’-opvang of Min. van Ontwikkeling werken. En natuurlijk zijn ze voor MEER opvang, nooit voor minder…..

  Like

 2. Die #dobbernegers hebben de Stichting ‘We Gaan Ze Palen’ dus die komen vanzelf wel.

  Liked by 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Laten die Stoop en Voorberg oprotten uit Nederland als ze zo graag tussen de allochtonen willen zitten richting zandbak zou ik zeggen, wegwezen, wij willen hier duidelijk geen uitvreters meer en wij willen dit soort volksverraders hier niet!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Landverraders zijn het meer niet !!

  Like

 5. Asgard zegt:

  Het is zoals E.J Bron al in eerdere topic er aandacht aan besteedde, namelijk van Adam Weishaupt (de Illuminatie).
  Wij worden als burgers gebruikt en misbruikt door deze zelfgenoemde lichtdragers,, zij hebben een draaiboek die al eeuwen functioneert, het systeem wat zij hebben is als een geoliede machine, om niet te kunnen achterhalen wie er eigenlijk echt de macht bezitten, de wetten die zij voor ons gemaakt hebben zijn idd ook onze valkuilen,…het is tergend en tenenkrommend wanneer je ziet hoe zij hun duivelse plannen geheimzinnig sluimerend in de slapende samenleving gooien als bijvoorbeeld, de verlichters (Illimunatie) weten hoe zij olie op het vuur moeten gooien om de burgers die wel wakker zijn toch onderdeel te laten zijn van hun plan,…want de immigratiestroom van etnische Islamitische gelukszoekers richting Europa speelt ook de wakkere burgers parten, onbewust worden we meegezogen in een tot standkoming gereedmakende confrontatie met deze burgers die haaks op op lijn staan met alles wat Westers is, dit alles om het NWO tot een succes te laten zijn wat na de oorlog zijn intrede kan gaan doen,..de kaarten zijn al lang geschud, zonder dat de overgrote meerderheid van het wereldse volk er ook maar enig idee van hebben,….de protocollen zijn ook van hen,…alles waar een goed mens voor staat daar zorgen zij voor diversiteit/ genocide/ cultuurvernietiging/oorlogen alles om het doet te kunnen heiligen,….Dit is niet uit te leggen aan de middeleeuwse volksverrijkers die massaal uit Moslimlanden en Afrikaanse landen richting Europa komen, dat er een groep bestaat die geheim achter gesloten gordijnen opereren om een cultuurclash tot ontploffing te brengen en zo de wereld in lichter laaie te zetten,…..ze (Illinunatie) heeft het volk bij de ballen, het volk heeft geen beschikking tot wapens om zich te mogen verdedigen, dat is de grootste truc dat zij hun plannen zonder tegenwerking hun gang kunnen laten gaan, een tegenstand door een demonstratie daar lachen zij om ( zetten ze gewoon de politie/ME of het leger in), zij hebben alle wapens tot hun beschikking en het volk kan de tyfes krijgen. Hoe dan ook zij zullen hun doel bereiken met of zonder de wakkere burgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s