VIDEO: Speech van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán op het EVP-congres in Malta (30-03-2017)

 

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán rekent af met “Europa”

In Malta vond een congres plaats van de christendemocratische Europese volkspartij (EVP). Tot het bondgenootschap in het Europees Parlement behoort niet alleen Merkel´s CDU, maar ook de Hongaarse partij Fidesz van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán. Het is ongelooflijk wat Orbán daar met zijn rede zonder tegenspraak en met een meer dan hoffelijk applaus aan de overige Europeanen duidelijk kon maken.

De “Bild-Zeitung” citeert uit Orbán´s rede:

De linksen hebben een duidelijk actieplan om Europa te veranderen. Ze willen miljoenen moslims binnenlaten. )… We zouden de intellectuele en politieke strijd met de linksen moeten oppakken. De Europese Volkspartij zou de advocaat en het vlaggenschip voor een Europa moeten zijn dat plaats biedt voor christelijke identiteit, voor onze nationale trots, ruimte voor de traditionele gezinswaarden en onze welvaartsstaten. Als we Europa als de meest fantastische plek van de wereld willen behouden, dan moeten we Europa veranderen.

Nog enkele “lekkere hapjes” uit zijn speech:

“Migratie is het Trojaanse paard van het terrorisme.”

“Migratie is niet de oplossing van onze arbeidsmarktproblemen.”

“Migratie wordt meer en meer een zakenmodel voor NGO´s.”

“Migratie onthult dat we een belangrijk antisemitismepotentieel Europa binnengehaald hebben.”

 “Migratie laat zien dat de nieuwkomers liever in parallelsamenlevingen leven in plaats van zich in de mainstream van de samenleving te integreren.”

Dat is pure AfD-taal. Je vraagt je af hoe Merkel het uithoudt om een coalitie te vormen met iemand als Viktor Orbán in Brussel, terwijl men dezelfde uitspraken uit de mond van de AfD tot schandaal verklaart. Dit staat slechts één conclusie toe: In de CDU zijn gewetenloze huichelaars aan het werk!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, christendemocraten, cultuurrelativisme, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Speech van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán op het EVP-congres in Malta (30-03-2017)

 1. Wachteres zegt:

  `De man heeft volstrekt gelijk. Nu het ‘klootjesvolk’ daarvan nog overtuigen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zal nooit gebeuren.
   Het volk is ’n zielloos en willoos beest dat met uitgetrokken nagels, gedrogeerd met beloftes en getemd door de oppassers in een kooi ligt en zich alleen en uitsluitend met zijn eerste levensbehoeften bezig houdt.
   Eerst nadat het beest getergd en uitgehongerd is zal het gevaarlijk worden…
   Nadat het uitgebroken is zal het alles en iedereen in blinde haat vernietigen, totdat het met zachte dwang en gedrogeerd met nieuwe valse beloftes weer z’n kooi is ingelokt….

   Liked by 1 persoon

 2. Viktor Orban, laat zich niets wijs maken door Brussel. Verstandige man.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  “Migratie is niet de oplossing van onze arbeidsmarktproblemen.”

  G****d Nondejuu, natuurlijk is dat niet de oplossing. Zou dat wel de oplossing zijn haal dan liever al die jonge werkeloze spanjaarden, italianen en grieken naar Noord Europa. Hebben we tenminste geen intergratie problemen en ook niet de burgeroorlog bevorderende paralel samenlevingen en no go gebieden die de vertegenwoordigers van de islam met zich mee brengen. Over de misdaden begaan door de overgrote meerderheid van jonge Mohammedanen zullen we verder maar zwijgen. Zonder precedent in de geschiedenis werd ooit zo een bevolkingsgroep gepamperd. Het utopia van links zou en moest slagen kost wat het kost met gevolg dat in Nederland vandaag de dag de hoofdverantwoordelijken van deze verwennerij in een bestelbusje past. De P.v.d.A moet zich voelen als de echtgenoot die thuiskomt en zijn door en door verwende partner aantreft met buurman DENK in bed.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het beste zou zijn om op kort termijn alle linkse over de kling te jagen !!

  Like

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Dat is een ware LEIDER van en voor het volk. Chapeau en een diepe buiging voor deze MAN, Victor Orban

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Net als het CDA in Nederland, is de CDU in Duitsland, verworden tot een links kankergezwel. De C van Christelijk, zijn ze allang vergeten. Ik noem het CDA dan ook: Christenen Dienen Allah!

  Like

 7. Joshua zegt:

  Hier kan onze verdwaasde overheid een voorbeeld aan nemen, deze man is een volksvertegenwoordiger, de onze zijn vileine landverraders .

  Like

  • Rytstuff zegt:

   Geheel mee eens,tijdens een bezoek aanHongarije merk je dat er een andere sfeer hangt dan in Nederland,ondanks de armoede die op sommife plaatsen duidelijk aanwezig is.

   Like

 8. Henk.V zegt:

  Viktor Órban vertoont een ongekende en sensationele openhartigheid die de EU nodig heeft om te geraken in een discussie waarin de waarheid volledig onder ogen wordt gezien en waarin NIEMAND meer kan vluchten voor de werkelijkheid.
  De Hongaarse minister president dwingt zijn toehoorders tot LUISTEREN.
  In een gezond politiek klimaat zou het niet meer mogen voorkomen dat mensen die de feiten aan het licht brengen met hoon en geschreeuw worden overstemd.
  De christen-democraten die nagenoeg bijna overal in Europa door het politiek correcte dwaalleer zijn gehersenspoeld zullen even hebben geapplaudisseerd, maar daarna weer aan het twijfelen worden gebracht ,want de leiding van de EU WIL niet van koers veranderen,
  Toch is het een groots moment wanneer een regeringsleider eindelijk eens de onversneden waarheid spreekt.
  Het is goed dat wij, kritische denkers alvast één man die een machtspositie bekleedt aan onze kant hebben. Ook Marine LePen kan zo’n steunpilaar gaan worden, wanneer zij de Franse verkiezingen wint.
  Maar hoe het verder ook zal gaan”wij moeten het verzet tegen de godvergeten EU opvoeren en daarin nooit verslappen en ons gaan voorbereiden op een zware strijd om het behoud van ons land en onze westerse beschaving..
  Het hele EU systeem zal moeten worden ontmanteld, de mensen die hun land hebben verkocht zullen moeten worden berecht en uiteindelijk zal de enige garantie voor een gezond Europa een Europa van zelfstandige Vaderlanden zijn.

  Liked by 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Klasse!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Kan die man niet in plaats van Drunker komen?

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Vergeet niet dat in de Duitse media, TV, kranten, radio enz enz, die mening van Orban helemaal niet of zeer beperkt en gekleurd wordt weergegeven. En dus vindt er dezelfde manipulatie van het volk plaats als in de 30’er jaren. Het geldt ook voor België en Nederland, want heeft u ook maar iets gehoord van en over deze uitspraken en persconferenties van/door Orban op/in het NOS-journaal, in 1 van de actualiteitenprogramma’s. Ook niet in 1 van de kranten….. En dus weet het volk helemaal niets af over die meningsverschillen binnen de EU en de Afd-uitspraken van Orban.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s