Bologna: Islamitische moeder scheert het hoofd van haar 14-jarige dochter kaal, omdat ze weigert een hoofddoek te dragen

Screenshot_24

(Door: Thomas D. Williams – Vertaling: E.J. Bron)

In de Italiaanse stad Bologna heeft een moeder het hoofd van haar 14-jarige dochter kaalgeschoren nadat ze erachter kwam dat deze na het verlaten van het huis haar hoofddoek afdeed. Volgens berichten zette het meisje haar hoofddoek weer op vlak voor ze thuiskwam. Woensdag werd ze hierbij echter door haar moeder betrapt, die haar daarna als straf kaal schoor.

InselpresseBreitbart

Toen het meisje donderdag met een kaal hoofd op school verscheen, onderzochten haar leraren de zaak en toen ze hen vertelde wat er gebeurd was, informeerde de directeur de politie, die het meisje overnam.

Tegen de uit Bangladesh afkomstige ouders van het meisje werd aangifte gedaan wegens mishandeling en de zaak werd doorgespeeld aan het plaatselijke, voor minderjarigen verantwoordelijke, Openbaar Ministerie en aan de sociale dienst.

De burgemeester van Bologna, Virginio Merola, bekritiseerde de straf van het meisje als “onacceptabel ouderlijk totalitarisme” en waarschuwde dat “diegenen die naar Italië komen onze wetten en de grondwet moeten respecteren”.

Ook de moslimcoördinatrice voor Bologna, Yassine Lafram, stelde zich op aan de kant van het meisje en stelde vast dat volgens islamitische traditie “iedere dwang de daad zelf nietig gemaakt.”

Alle voorschriften in de islam, van de ramadan tot de bedevaart naar Mekka, “zijn vanuit religieus oogpunt de vrije beslissing van een persoon en niemand kan haar ertoe dwingen”, aldus Lafram.

Tegelijkertijd verklaarde Lafram dat het noodzakelijk zou zijn “het gezin en ook de moeder te helpen en te begrijpen wat haar ertoe bewoog deze daad te plegen. Het is te gemakkelijk haar te veroordelen en uit te leveren aan het mediale slachthuis”.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Thomas D. Williams

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bologna: Islamitische moeder scheert het hoofd van haar 14-jarige dochter kaal, omdat ze weigert een hoofddoek te dragen

 1. Guardiacivil zegt:

  Dit lijkt op een poging om islamgewoontes en de sharia voorzichtig te veroordelen, maar het lijkt mij ook een plaatselijk optreden. Islam verander je nooit, de moslims verander je nooit en vanuit de moslimwereld zullen wel de nodige protesten komen denk ik.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, juist: Enerzijds zijn alle voorschriften in de islam gebaseerd op de vrije wil en anderzijds ‘moet men de moeder helpen en begrijpen, hoe zij ertoe kwam……blablabla….’
  Typisch: Als men dat moet begrijpen, zijn die voorschriften kennelijk ook weer niet helemáál gebaseerd op vrijwilligheid…..
  Niet dat dat in dit geval enige verwondering hoeft te wekken….
  Haal dat kind daar toch een tijd weg en gooi die moeder achter slot en grendel, zodat ze wéét, wat ze hier in het westen te láten heeft!
  Klote-islam. Klote-moslims.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik denk dat je met de islamitische voorschriften je er een eigen uitleg aan kan geven, die je het beste uitkomt.

  Liked by 2 people

 4. fransdewit zegt:

  Ik vind wel dat de overheid er daar beter mee omgaat dan onze regering hier in Nederland.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dat zou dan best wel eens de invloed kunnen zijn van Lega Nord, want die hebben, meen ik me ergens van te herinneren, al eens mee geregeerd.
   Dus, Beppe (Grillo), wat let je? Ga de uitdaging aan en ga met Lega Nord in zee, dan heb je so wie so genoeg armslag voor een coalitie van voldoende omvang!
   Wie weet, wat jullie er samen voor moois van kunnen maken!

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De islam en de moslims; zullen zich nooit aanpassen aan onze westerse maatschappij. Mag niet van hun haatboek!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Moeder terug naar waar ze weg komt. Weg er mee. Ga daar maar lekker idioot doen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Oké.
   Maar dan eerst bij die “moeder” heur haar met de hand en zonder verdoving, tot het laatste sprietje uit trekken… totdat haar valse schedel glimt in de maneschijn.

   ’n Héél karwei als je het goed wilt doen, vandaar die maneschijn.
   Ze daarna in haar blote reet de moskee in jagen.
   Combineert leuk ’n kale blote reet met ’n kale blote kop…!

   Like

 7. Wachteres zegt:

  `Wat is dat nu We horen van politiekcorrect toch altijd dat dit allemaal uit vrije wil gebeurt?

  Ik weet niet mee wat ik moet denken …

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Vanuit het moslimstandpiunt van de moeder gezien, heeft die moeder gelijk. Een moslima die zonder hoofddoek de straat opgaat is voor fundamentalistische moslims zoiets als een vrouw die met naakte borsten de straat opgaat. Om haar dochter voor die schande te behoeden heeft zij haar hoofd kaalgeschoren. Met zo,n kaal hoofd moest die dochter dus wel een hoofddoek om want in de westerse maatschappij loop je als vrouw met een kaal hoofd vreselijk voor jan met de korte achternaam. Die moeder heeft dus vanuit moederliefde gehandeld. Uit de feiten blijkt dat de dochter inmiddels meer geëmancipeerd was dan haar orthodoxe moeder. In feite is het hele geval een storm in een glas water. Laat de moslimmoeder haar problemen met de puberdochter zelf oplossen. Dat zijn moslimproblemen achter de voordeur. Mij interesseren alleen de moslimproblemen in de openbare ruimten waar we allemaal last van hebben.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik kan mij ook niet druk maken om wat ze mekaar allemaal aandoen.
   Dat is iets wat er bij hoort, en ze weten het allemaal.
   Dat zal altijd zo blijven, ze doen het mekaar zelf aan. Ies koeltoer.
   Als wij er maar geen last van hebben in de openbare ruimte, wat ze thuis doen, boeit mij niet meer.
   Dat zal alleen veranderen als ze dat zelf besluiten omdat te veranderen, niet om wat wij daar van vinden.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Behalve als er sprake is van mishandeling en dat ís er – hier, zij het dan ook, dat er in dit geval misschien nog beter gesproken kan worden van een inbreuk op de fysieke integriteit.
   Iemand kaalscheren tegen diens wil doe je niet, punt uit. Zulke ouders horen aangepakt te worden en hard ook! De vader van een 12-jarige, Nederlandse jongen, die het enige jaren geleden zijn zoon flikte, wegens te laat thuiskomen, is daarvoor óók gedegen aangepakt en terecht: De agent, die de jongen in het park oppikte, omdat hij met een kaal hoofd niet naar school had gedurfd, en diens aanwezige collega’s op het politie-bureau hebben er om gejánkt, heb ik indertijd gelezen, gewoon omdat het geval zo in-triest was! En die vader zijn ze toen eens behoorlijk de oren gaan wassen!
   Van iemands haar blijf je af, zeker als het een – jouw – kind is. En wie dat niet aanvoelt, heeft – sorry – net zoveel gevoel als een ouwe slof! Ik kan er niets anders van maken, helaas.

   Like

   • BM Fidel zegt:

    Nee Theresa, Bert heeft volkomen gelijk. Verandering kan alleen uit henzelf komen, ze geven geen donder om wat wij ervan vinden. We mogen blij zijn dat het meisje niet vermoord is, zoals minstens 80 Neder/Turkse meisjes is overkomen. De meeste op vakantie in Turkije maar ook in Den Haag, op klaar lichte dag afgeknald op het station.
    Later werd er zelfs een anonieme meldlijn geopend voor Turkse meisjes die bang waren om in Turkije op vakantie te gaan.
    Min v Just Piet Hein Donner wilde niet ingrijpen, want Koeltoer. (Hij is nu vice-voorzitter van de Staten Generaal, zeg maar onderkoning van Nederland.)

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat ze geen donder geven om wat wij ervan vinden, moge gevoeglijk bekend zijn.
    Maar dat wij daarom nog wel de morele plicht hebben om in te grijpen in wat er op onze eigen bodem plaatsvindt, doet daar n i e t s aan af. En hier is dat het geval:
    Zoíets mág gewoonweg niet zonder gevolgen blijven voor de daders, ook al zijn het de eigen ouders. En dan hèb ik het niet eens over ‘koeltoer:’ Ik zei het immers, die vader van die jongen was gewoon een autochtone Nederlander.
    Maar hier in Nederland hebben kinderen toevallig ook rechten en daarom láát je dat soort gein hier, wat je achtergrond ook is.

    Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Nou ja, als je het zo ziet is er helemaal niks meer an.
   Op die manier heeft die moslima-moeder dus altijd gelijk, ook als ze haar dochter plastisch verbouwd met ’n litertje zoutzuur en ze daarna in brand steekt…want het is ’s avonds toch nog fris voor de tijd van het jaar of zo….

   Saaie boel hoor.
   Waar kunnen we het hier dan nog over hebben…?

   Like

 9. elisah zegt:

  Die fetisch voor vrouwenhaar is belachelijk, mannen hebben zelf ook hoofdhaar en dat hoeft dan niet bedekt te worden.
  Misschien moet men het korte kittige kapseltje weer mode maken, zodat die meisjes dan geen hoofddoek hoeven te dragen?
  Ooit heb ik eens een opmerking gekregen over mijn haren, die seksistische gek vond dat vrouwen lang haar hebben om mannen te verleiden. Je hebt gewoon het kapsel waar je je het prettigst bij voelt en wat je het beste staat, als een man daar moeite mee heeft is dat zijn probleem.

  Like

 10. danny zegt:

  Het is toch vrije wil om een hoofddoek te dragen?
  Dus niet dat zien we hier weer.

  Een hoofddoek is een symbool van islamitisch fascisme.
  Wannneer hebben de meeste mensen dat nou eens door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s