Bremen: Aantal verkrachtingen neemt met 50% toe. Verband met de islam wordt zelfs niet genoemd.

Screenshot_22

“Terwijl ik nog zoooo hard ´Nazi´s eruit!´ heb gebruld . . . en met stenen heb gegooid . . .”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Rode pers in Bremen verzwijgt het verband tussen islamitische immigratie en de drastische toename van verkrachtingen.

Bremen is een rood bolwerk. Al decennialang voert het de criminele statistiek in Duitsland aan. De islamitische immigranten van Bremen vormden altijd al een belangrijk deel van de in deze statistiek aan de orde komende misdadigers. Ook op het punt van de islamisering neemt deze Duitse deelstaat het voortouw. Nergens in Duitsland – behalve in het rode Nordrhein-Westfalen – is het aandeel der moslims groter dan in dit rode bolwerk. Nergens is op de scholen het percentage moslims groter dan in Bremen. En Bremen was één van de eerste deelstaten die de islam heeft erkend als onderdeel van het openbaar recht.

Michael Mannheimer Blog

Ook de media in Bremen zijn totaal besmet door Links. En aldus ontkennen ze met bijna kwaadwillige opzet de samenhang tussen de toename van verkrachtingen (met 50%) en de islamitische immigranten. De kiezer mag niet merken dat dit dodelijke gevaar door de róden werd geïmporteerd.

Aantal verkrachtingen in Duitsland neemt met 50% toe. Causaliteit wordt verzwegen.

Het afgelopen jaar is in Bremen het aantal aangiften van seksuele intimidatie en verkrachting gestegen: van 81 naar 118. Hoeveel vergrijpen er feitelijk hebben plaatsgevonden, valt uit dit resultaat van de actuele criminele statistiek van de politie niet op te maken, zegt psychologe Daniela Müller van de alarmcentrale Bremen. Het onbekende aantal bij deze misdaden is enorm hoog. Volgens onderzoeken deden slachtoffers in slechts 5% van de gevallen aangifte. (“Weser Kurier”, 29.03.2017: Meer aangiften wegens verkrachting en aanranding in Bremen).

De toonzetting van het hierna geciteerde artikel gaat als volgt: Er zou sprake zijn van meer aangiften wegens verkrachting. Niet omdat er nu direct meer verkrachtingen zouden hebben plaatsgevonden, maar omdat de bereidheid om aangifte te doen duidelijk zou zijn gestegen. Een typisch voorbeeld van links fake-news. Want dit artikel geeft niets prijs over de achtergronden van de verkrachtingen, niets over de daders (zeer waarschijnlijk voor het merendeel moslims), niets over de ware en acute bedreigende situatie voor de vrouwen en meisjes van Bremen.

Typisch linkse desinformatie: zoals gewoonlijk worden de daders beschermd

Het artikel blinkt erin uit dat het geen enkel woord zegt over de islamitische verkrachters, die ook in deze donkerrode stad voor een hoog percentage van de verkrachtingen verantwoordelijk zijn. Typisch hierbij is dat het weer eens een vrouwelijke redacteur is die dit thema elegant omzeilt:

Lisa Boekhoff, zoals deze dame heet, voegt zichzelf hiermee naadloos in de totale weigering van de Duitse feministische scene, die weliswaar nog steeds de volledig verweekte Duitse man bestrijdt, maar voor de islamitische massaverkrachters en vrouwenmishandelaars (Soera 4:34) de ene knieval na de andere maken. Boekhoff gaat niet één keer na welk aandeel de moslims in Bremen in de verkrachtingen hebben. En dat nauwelijks meer dan één jaar na de seks-pogrom in Keulen, die over de hele wereld opzien baarde.

Daaruit moeten wij analogie-conclusies trekken teneinde de waarheid op het spoor te komen. In Keulen is 80% van de verkrachters moslim. In de meeste overige grote steden van Duitsland en Scandinavië ziet het er niet anders uit. Aldus is het niet vreemd om aan te nemen dat het aantal islamitische verkrachters ook in Bremen tussen de 80 en de 100% ligt.

Weser Kurier volgt valse sporen

Lisa Boekhoff daarentegen volgt continue haar valse spoor. Ze schuift de toename van de verkrachtingen uitsluitend op een toegenomen bereidheid van de bevolking om aangifte te doen:

“De stijging ten opzichte van vorig jaar kan over het algemeen samenhangen met een hogere gevoeligheid voor het thema. Dat is een fenomeen dat gedurende decennia te volgen is. De maatschappelijke aandacht maakt het voor de gedupeerden gemakkelijker om zich bij ons te melden of aangifte te doen.”

Deze dwaalweg betreedt ze meteen maar meermaals, zodat een onwetende of onontwikkelde lezer wel tot de conclusie moet komen: In principe is er dus wat betreft verkrachtingen niets veranderd. De toename van 50% ligt ‘m alleen aan een met 50 procent toegenomen bereidheid van de slachtoffers om aangifte te doen.

Fraai gedaan. Het artikel komt serieus over, maar heeft op zichzelf niets serieus. Want het houdt de feiten verborgen en laat het eigenlijke gevaar onbenoemd. Stalin, Goebbels en Honecker zouden trots geweest zijn op hun kleinkinderen, die de typische socialistische desinformatie in Duitsland in een nieuwe en tot nu toe nog niet bereikte perfectie verder hebben ontwikkeld.

Mocht U redacteur Lisa Boekhoff willen schrijven, dan is dit haar e-mail adres:
Email: lisa.boekhoff@weser-kurier.de

Schrijft U zakelijk en op hoffelijke toon.

Screenshot_23

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bremen: Aantal verkrachtingen neemt met 50% toe. Verband met de islam wordt zelfs niet genoemd.

 1. danny zegt:

  Bremen is verworden tot links dhimmi bolwerk.
  Waar het islamitische recht geldig is.
  zum kotzen!

  Like

 2. danny zegt:

  Die lisa boekhof wordt in de gevangenis te zitten wegens hoogverraad.
  Ik hoop dat ze zelf verkracht word door zo’n ‘cultuurverrijker’.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is dus duidelijk n i e t ‘zakelijk, en op hoffelijke toon’ geformuleerd! LOL!

   Like

  • Steven zegt:

   ..En dat ze een jaar lang in de NOR elke dag door 20 bewakers een beurt krijgt, en dat de medegedetineerden) vaak zwart en moslim’ ook aan hun trekken komen.
   Dit is toch zo wel hoffelijk geformuleerd?

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  Lisa Boekhoff voegt zich naadloos in de totale weigering van de Duitse feministische scene…
  Dat is een wonder. Daar kun je mee op de kermis…

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoogtijd dat we het recht tot bescherming van onze vrouwen en kinderen in eigen handen gaan nemen want de politiek laat de eigen bevolking ferm in de steek.

  Like

  • marly zegt:

   Ah zo en wie gaat dat doen?,Op het ogenblik bestaat de bescherming van de Europese vrouwen en kinderen nog steeds enkel van achter de computer hoor.ik heb nog geen enkele actie gezien van de Europese mannen die iets ondernemen om hun gezin te verdedigen.Hoeveel misdrijven zijn er al gebeurt vooral tegen vrouwen!!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • danny zegt:

    kom wel maak je geen zorgen.
    Duurt niet lang meer.
    Is wel lastig om in te grijpen als je een gezin hebt.
    En bijvoorbaat ben je bij justitie al gelijk de pisang.
    Maar straks is er geen houden meer aan.
    Ook niet voor het OM.
    Want die dient het landsbelang niet.

    Like

 5. Helemaal met je eens. Je weet niet eens van die verkrachters waar zij evt. mee besmet zijn. Er moeten dan burgerwachten/knolploegen ingezet kunnen worden.

  Like

  • danny zegt:

   Precies met wapens graag.
   kunnen ze gelijk opgeruimd worden.
   Die woestijnratten weten niet waar ze aan begonnen zijn.
   Komen ze wel achter, zodra ze in een bodybag naar hun familie gestuurd worden.

   Like

 6. tinekevanschagen zegt:

  En tering jij bent echt boos.En terecht de hele wereld is terminaal ziek.

  Like

  • danny zegt:

   Vindt je het gek.
   Elke dag gezeik met moslims en (s)linkers en niemand die wat durft te doen.
   maar ingrijpen moet wel georganiseerd en niet individueel.
   Samen sta je sterker.
   Ook juridisch .
   Hoe meer mensen zich organiseren , hoe minder het OM een poot heeft om op te staan.
   Gaan ze dan al die mensen vervolgen?
   Dacht het niet, hebben ze mankracht niet eens voor.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Links en de islam, verwoesten elke samenleving.

  Like

  • danny zegt:

   Precies Tom, daarom moeten links en islam met tak en wortel uitgeroeid worden.
   We willen toekomstige generaties toch niet opzadelen met deze duivels.

   Like

 8. Niks opsturen naar hun familie, gelijk de fik erin zijn ze meteen gecremeerd. Opgeruimd staat netjes.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Zou het iets helpen als de duitse vrouwen/ meisjes zich zouden bewapenen met een stilletto en pepperspray en les in het gebruik van deze artikelen? Is in duitsland allemaal vrij te koop en te dragen. Bij gebruik kan de betreffende vrouw altijd een beroep doen op zelfverdediging. In nederland mag je jezelf niet verdedigen. Kijk maar de man die zijn woningovervaller met de auto achtervolgde en hem dood reed. Die zit nu achter de tralies. Als ik zijn adres wist zou ik hem een bloemetje sturen vanwege een heldendaad. (ik ga ervan uit dat het hier geen afrekening betreft in het criminele milieu want die kunnen elkaar niet genoeg uit de weg ruimen).

  Like

 10. Seculiere zegt:

  Grab them by the pussy…

  Like

 11. Als slachtoffer van verkrachting moet jezelf betalen voor een zedenadvocaat. Dit kan uitlopen tot 786 euro of meer als je alle reiskosten uitrekent, want zedenadvocaten vind je niet overal. Het zijn vaak jonge vrouwen die worden verkracht, tieners en studenten. Hun krijg weinig steun van hun omgeving omdat iedereen rond die leeftijd bezig is met onafhankelijkheid van ouders en sex. Slachtoffers van verkrachting, krijgen te horen. Als jij jou zaak verliest dan moet je ook zijn advocaat kosten betalen. Dit kan zo’n arme student of tiener bang maken. Waardoor zij geen aangifte gaat doen. Zeker als je verkracht bent door 2 jongens en hun weer allemaal vrienden hebben.

  Het was de SP die vond dat slachtoffers van seksueel geweld, de kosten voor een zedenadvocaat vergoed moesten krijgen.

  De SP is een linkse partij.

  Rechts zei betaal zelf.

  Als je alles zelf moet betalen. Dan wordt het heel moeilijk om zulke mensen te veroordelen.

  Slachtoffers van seksueel geweld zitten vaak daarna helemaal onder de blauwe plekken en kraswonden. Ze kunnen tijdens zo’n verkrachtingsonderzoek test echt wel zien of het een verkrachting is. En ze kunnen haar testen voor GHB.

  Dus de excuus van. Ja, maar straks gaan vrouwen dit misbruiken. Lijkt mij overbodig.
  De politie houdt hier echt wel rekening mee.

  Het ligt eerder aan de maatschappij. Hoe hun met slachtoffer van seksueel geweld omgaan.

  Ik denk dat moslimse vrouwen hierdoor ook eerder slachtoffer worden van seksueel geweld. Ik las ook dat niet westerse allochtonen eerder het slachtoffer worden van ander soort criminaliteit.

  Het is dus niet zo zwart en wit.

  En 90% van de verkrachters en pedofielen Is vroeger zelf misbruikt.

  Spiegelneuronen.

  Like

 12. En als je zulke berichten gaat plaatsen op het internet.

  Dan gaan arme zwakke moslimse vrouwen die zelf slachtoffer zijn van verkrachting, geen aangifte doen.

  Want dan maken ze zich zorgen om de discriminatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s